Flemmings oplevelse

Samlelån fik realiseret Flemmings boligdrøm

Luk øjnene, tag en dyb vejrtrækning og forestil dig at have 5.299 kroner mere til rådighed hver eneste måned. En høj besparelse på et samlelån og god behandling førte til en femstjernet anmeldelse på Trustpilot. Vi har ringet til Flemming og haft en hyggelig snak med ham. Vi blev meget nysgerrige på, hvad et samlelån betyder for ham.

“Jeg stod med alle papirerne fra de gamle lån og dansede, mens jeg smed dem væk”, fortæller Flemming selv.

Det startede med en reklame i fjernsynet. Martin, som lider af Primus Optimus, sætter sig selv i uheldige situationer, fordi han altid vælger det første i troen om, at det er det bedste. Flemming blev nysgerrig på, om han kunne sætte sig selv i en bedre økonomisk situation ved at samle sin gæld i et samlelån. 

Bedst ud af tre lånetilbud

En nem sammenligning af de tre lånetilbud, der lå i indbakken få timer efter ansøgning var sendt afsted, gjorde det nemt for Flemming at vælge det bedste og billigste samlelån. Det har reddet Flemming fra flere lån med skyhøje renter. Nu har han kun et lån at forholde sig til samt en besparelse på 5.299 kroner hver måned i afdrag. 

“Det hele gik utrolig stærkt. Efter 3 timer havde jeg tre tilbud,” fortæller Flemming.

Om sin oplevelse fortæller Flemming videre: “Det hele gik hurtigt og smertefrit. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål uden at hænge i kø over telefonen”. En af Lendos kunderådgivere, Cecilie, sad klar til at hjælpe og sørgede for, at låneprocessen kom til at foregå på Flemmings præmisser. 

Pengene skal bruges på boligdrømmen

Flere lån med høje renter og en gæld på 342.000 kroner har tynget Flemmings håb og drømme om en bolig.

Hans samlelån har dog fyldt ham med nyfunden optimisme, hvor han fortæller: “Nu ryger der jo 5.000 kroner mere ind på opsparingen. Min drøm er at købe et hus på landet. Det er det de ekstra penge skal gå til. Vi har altid boet til leje, og muligheden for at købe et hus har aldrig rigtig været realistisk”.

Det betaler sig 

I 20 år har Flemming kæmpet med et forbrugslån med en rente på 14%. Samtidig havde han et billån og et par mindre forbrugslån. Alt sammen hos forskellige låneudbydere. 

“Jeg havde brug for et samlelån, og nu er der bare kommet styr på gælden. Det er meget mere overskueligt at have samlet sin gæld ét sted i stedet for at have flere lån spredt ud forskellige steder. Det er jo en fantastisk oplevelse. Tænk at det kunne gøres så meget billigere”, fortæller Flemming.  

Han afslutter samtalen med en anbefaling: “Det kan klart anbefales at undersøge mulighederne. Det er dumt at lade være. Hele forløbet med Lendo kan forklares med to ord; nemt og hurtigt. Det er, som vi siger i Jylland; “Der var ikke noget bøvl”.

Vi er her, fordi vi ikke vil have, at der skal forekomme bøvl, når du skal låne penge. Når vi hører om en historie som Flemmings, kan vi slet ikke få armene ned. Vi håber, at det kan give inspiration til andre, der står med dyre lån hos forskellige banker og låneudbydere. Et samlelån kan også hjælpe dig på vej mod realiseringen af din drøm. 

Læs mere om samlelån her og find ud af hvilke muligheder der er for dig.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema