Velkommen til LendoBillån i samarbejde med Bilbasen

Lendo indhenter personlige lånetilbud til finansiering af din kommende bil

Få tilbud på billån med eller uden pant i bilen inden for 24 timer

Gratis og uforpligtende at ansøge om et billån gennem Lendo

Ansøg om et billån

Ansøg
Ansøg
Ansøg om billån. Udfyld en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på billån fra op til 17 banker.
Sammenlign
Sammenlign
Du får de første tilbud på billån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne billån på tværs af billån med og uden pant i bilen.
Vælg
Vælg
Vælg det billån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Et billån tilpasset dine behov

Vi ved, at det kan være svært at have 10% af bilens værdi i egenbetaling. Derfor giver vi dig mulighed for at ansøge om et billån med eller uden egenbetaling. Samtidig giver vi dig en oversigt over dine tilbud på billån, så du i ro og mag kan vælge det billån, der passer dig bedst.

 • Billån med eller uden pant
 • Billån med eller uden egenbetaling
 • Tilbud fra flere banker og låneudbydere
 • Gratis og uforpligtende

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

 • Mandag
  09:00 - 16:00
 • Tirsdag
  09:00 - 16:00
 • Onsdag
  09:00 - 16:00
 • Torsdag
  09:00 - 16:00
 • Fredag
  10:00 - 16:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

Billån FAQ
For at ansøge om et billån med udbetaling skal du klikke på 'Billån' i vores online låneansøgning. Her indtaster du bilens pris, din ønskede udbetaling og ønskede løbetid. Derefter beder vi om bilens oplysninger; årgang, brændstof og kilometerafstand. Hvis du ikke har bilens registreringsnummer, skal du samtidig indtaste bilmærke, model og motorstørrelse.

Derefter bliver du bedt om at indtaste information omkring din privatøkonomi. Her har du samtidig mulighed for at tilføje en medansøger til billånet. Det kan give dig, eller jer, en potentielt lavere rente.

Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med dit NemID. Det giver bankerne adgang til at lave en kreditvurdering. Kort tid efter vil du modtage personlige lånetilbud - både på billån med udbetaling og billån uden udbetaling.

Ja, der er muligt at ansøge om et billån med en medansøger. Samtidig er det en rigtig god idé. Vælger I at være to på låneansøgningen, vil det være jeres samlede privatøkonomi, der bliver kreditvurderet. Det vil styrke jeres position og give jer et bedre udgangspunkt til et billån med en lav rente.
Prisen på dit billån afhænger i høj grad af den rente, bankerne kan tilbyde dig. De banker og låneudbyderer, vi hos Lendo samarbejder med, tilbyder billån med et rentespænd på 1,25 - 24,99%.

Ansøger du om et billån med udbetaling, kan du typisk opnå en lavere rente og dermed et billigere billån.

Du bestemmer selv, hvilken procentsats du vil lægge i udbetaling - også kaldet egenbetaling. For at opnå det mest fordelagtige billån anbefales det at lægge en udbetaling på mindst 10% af bilens pris.
For at ansøge om et billån uden udbetaling skal du trykke på 'Billån' i vores online låneansøgning og vælge en udbetaling på 0%.

Derefter bliver du bedt om at indtaste information omkring bilen og din privatøkonomi. Her har du samtidig mulighed for at tilføje en medansøger til billånet. Det kan give dig, eller jer, en potentielt lavere rente.

Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med dit NemID. Det giver bankerne adgang til at lave en kreditvurdering. Kort tid efter vil du modtage personlige lånetilbud på billån uden udbetaling.

Prisen på billån og lån generelt varierer i høj grad fra bank til bank. Der kan derfor være mange penge at spare ved at sammenligne billån. I dag behøver du heldigvis ikke, at henvende dig til bankerne selv for at indhente lånetilbud. I stedet kan du bruge en sammenligningstjeneste som vores. Med én låneansøgning kan du modtage lånetilbud fra flere banker og låneudbydere.

Så kan du sammenligne dem og vælge det billån, der er det bedste billån for dig.

Der er ingen krav eller regler for, hvilke biler du kan finansiere med et lån gennem Lendo. Hvis du eksempelvis optager et privatlån som bilfinansiering, kan du bruge pengene på lige netop den bil, du gerne vil have.

Vi formidler også traditionelle billån til langt de fleste biler. Du kan både ansøge om et billån til ny bil eller et billån til brugt bil - med en årgang helt tilbage fra 1990.

Det er altid en god idé at lave et rentetjek på sine lån, for at finde ud af om der er penge at spare ved en refinansiering.

Gennem Lendo kan du dog kun ansøge om refinansiering for privatlån, det vil sige billån uden sikkerhed og pant i bilen.

Det er i dag helt normalt at finansiere købet af en bil med et billån. Bilen er vigtig for mange danskere. Det er ofte den, der får hverdagen til at hænge sammen. Det betyder samtidig, at udgifterne til en bil fylder en hel del i budgettet hos de fleste familier. Det er derfor helt centralt at få et billån med lavest mulige omkostninger. 

Men hvor og hvordan får du det bedste billån, der er på lånemarkedet? Skal du virkelig gå fra den ene bank til den anden for at undersøge dine muligheder for et lån til bil? Vi har gjort det nemt for dig. Hos Lendo gør vi det besværlige arbejde og indhenter de forskellige tilbud på billån, der er for dig på markedet. Det vil sige, at du kan få tilbudt et billån fra op til 17 forskellige banker - og det kræver blot én låneansøgning. 

Et billån fungerer ligesom mange andre lån - du laver en låneansøgning, får et tilbud fra banken, og takker du ja, skal du efterfølgende betale den månedlige ydelse, der står i låneaftalen. Hos Lendo kan du både ansøge om et billån med pant eller om et billån uden pant i bilen. Vælger du at ansøge om et billån med pant og udbetaling, giver vi dig alligevel også de tilbud, der er på et billån uden pant og udbetaling. På den måde kan du sammenligne forskellige former for lån til bil, både ud fra pris men også ud fra struktur.

Alt det vil vi komme nærmere ind på for at hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning. Derfor kan du på denne side forvente at blive klogere på:

Ansøg og sammenlign billån gennem Lendo inden du optager et unødvendig dyrt lån til bil. Her kan du sammenligne billån på op til 1.000.000 kroner med en rentesats fra 1,25%. For et billån uden pant og sikkerhed i bilen er det maksimale lånebeløb dog på 500.000 kroner.

Billån med udbetaling

Et billån med udbetaling bliver struktureret ved, at du betaler en vis procent af bilens værdi. Du skal altså selv have sparet en del af bilens pris op, inden du låner penge til at købe bilen. Samtidig vil et billån med udbetaling typisk være et billån med sikkerhed og pant i bilen. Samlet set kan give dig en attraktiv rente og pris på billånet.

AL Finans er vores eneste samarbejdspartner, som har et krav til udbetaling på mindst 10%. Hvis bilen koster 100.000 kroner, skal du altså have 10.000 kroner klar kontant. Det er dog ikke et krav at have en udbetaling klar for at kunne modtage et fordelagtigt billån. Diba Billån udbyder ligeledes attraktive billån gennem Lendo, hvor forskellen er, at Diba Billån ikke har et krav til udbetaling. Begge dele ansøger du om med én låneansøgning.

billån med udbetaling

En tommelfingerregel når det kommer til billån med udbetaling er, at jo højere en udbetaling du kan betale, jo bedre og billigere et billån har du mulighed for at få. Det kan derfor være værd at overveje, hvilken mulighed der er for at spare op til en udbetaling.

Med et billån med udbetaling vil bilen samtidig blive stillet som sikkerhed for banken. Det vil sige, at bilen tages i pant for lånet. På den måde har banken mindsket sin risiko ved tilfælde af, at du ikke kan tilbagebetale dit billån. Skulle det ske, kan banken nemlig gøre krav på bilen, sælge den og derigennem få pengene tilbage. Tilsammen udgør et billån med udbetaling et godt og billigt billån.

Billån uden udbetaling

Hos Lendo kan du både ansøge om et billån med eller uden udbetaling. Som du kan se ovenfor, vil et billån med udbetaling typisk medføre et billigere billån. Her skal du dog lægge en procentvis af bilens pris. Har du ikke mulighed for dette, kan du i stedet vælge et billån med en lav udbetaling eller ingen udbetaling.

Et billån uden udbetaling kan både fungere som et privatlån eller som et billån med sikkerhed i bilen. Vælger du en bilfinansiering med et privatlån, vil det praktisk talt sige, at du optager et ganske almindeligt privatlån, som du derefter bruger som et lån til bilen. Et privatlån er nemlig et lån uden sikkerhed, hvilket vil sige, at banken ikke kræver sikkerhed eller pant i det, du køber for pengene. Du bestemmer derfor helt selv over, hvad lånet skal bruges til - også hvis du ønsker at bruge det på en bil.

Et lån til bil fungerende som et privatlån vil dog typisk være en dyrere form for billån. Det er særligt, da banken ikke har pant eller sikkerhed i bilen. I stedet kan du vælge et billån med sikkerhed i bilen men uden udbetaling. Så kan du opnå et billigere rente, da banken vil have sikkerhed i at få pengene tilbage i tilfælde af, at du ikke længere kan tilbagebetale lånet.

billån uden udbetaling

Et lån til bil uden udbetaling er en god løsning for dig, der står i en situation, hvor det er nødvendigt at købe en bil hurtigst muligt. Det kan eksempelvis være, hvis du lige har fået et job, der grundet afstanden kræver, at du har en bil. Det er ikke alle, der forudser denne udgift i udbetaling til et billån i deres budget.

Du kan læse meget mere om billån uden udbetaling her.

Billån med eller uden pant

Det er dit valg, om du ønsker at optage et billån med pant i bilen eller et billån uden pant i bilen. Et billån med pant betyder, at banken, du har optaget et lån hos, mindsker sin risiko ved at have pant - også kaldet sikkerhed - i bilen. Skulle du ende i en situation, hvor du ikke har mulighed for at afdrage på billånet, kan banken gøre krav på bilen. På den måde kan banken sælge bilen og få pengene tilbage. Med et billån uden pant har banken ikke disse rettigheder, hvilket typisk gør selve billånet dyrere.

Du kan læse om fordele og ulemper ved henholdsvis billån med og uden pant nedenfor. 

Billån med pant og sikkerhed i bilen

Når der stilles sikkerhed i bilen for et billån, kaldes det at tage pant i bilen. Det betyder, at banken har sikret sine penge i selve bilen, som en dækning af et tilfælde af, at du ikke kan tilbagebetale lånet. 

Der er ingen tvivl om, at et billån med sikkerhed umiddelbart opleves som den billigste form for billån. I dag får du ofte en ÅOP på mindre end 5%, når du ansøger om et billån med pant og sikkerhed i bilen. En ÅOP på mindre end 5% er en god ÅOP for et billån, så det kan være et attraktivt lånetilbud. Det gør dog, at banken kan gøre krav på din bil, hvis du ikke betaler din månedlige ydelse.

billån med pant

Billån uden pant og sikkerhed i bilen

Som begrebet indikerer, er der ingen krav til pant i bilen med et billån uden pant. Det vil sige, at banken hverken kan inddrage din bil eller stille yderligere krav. Det gør dog, at et billån uden pant vil have en høj rente, da banken ikke har sikkerhed i bilen. 

Derudover er der intet krav til udbetaling, så du skal i stedet låne 100% af bilens pris. Det skaber et højere lånebeløb.

Et billån uden pant fungerer som et privatlån. Du kan altså bruge pengene på netop det, du har brug for, uden at der bliver sat krav til, at du skal bruge alle pengene på et bilkøb. Du behøver derfor ikke at bruge alle pengene til et billån. Hvis du ønsker det, kan du afsætte penge til brændstof, reparationer eller andre bilrelaterede indkøb.

billån uden pant

Sammenlign billån og få det bedste

Nøglen til det bedste billån med lav rente er at undersøge tilbud på forskellige lån til bil fra flere banker og låneudbydere. Når du sammenligner billån mellem hinanden, øger du dine muligheder for at opnå det bedste billån. Den billån rente du får tilbudt, afhænger nemlig af den enkelte banks kreditvurdering. Bankerne fokuserer på forskellige kundetyper og vurderer en låneansøgning forskelligt. Det er derfor en god idé at sammenligne billån fra så mange banker som muligt. 

Prisen og lånevilkårene på et billån varierer en hel del mellem bankerne. Derfor er det vigtigt, at du undersøger markedet for billån, inden du optager et. Det er nemlig ærgerligt at bruge unødvendigt mange penge på et lån til en ny bil, hvis du kunne få det til en lavere pris og rente hos en anden bank.

Men hvad er egentlig en lav rente på et billån? Hos Lendo formidler vi billån fra 1,25% i rente, hvilket er en god rente på et billån. Faktisk vil en rente under 3-5% være en god rente. Du skal dog ikke lade dig forblænde af renten, da der også er andre omkostnininger. Selvom en rente på 3% lyder god, kan det være at lånetilbud i sig selv er dyrt og dårligt, hvis der eksempelvis er et højt oprettelsesgebyr. Det bør du være opmærksom på, når du leder efter et billån med en god rente.

Vi hos Lendo hjælper dig med at indhente og sammenligne billån. Vi sender din låneansøgning til 17 forskellige banker og låneudbydere. Hver især vil de vende tilbage med et personligt tilbud på et billån. Så skal du blot kigge de forskellige billån igennem og vurdere hvilket billån, der er det bedste billån for dig. 

Har du ansøgt om et billån med udbetaling får du disse vist, men du får også vist de tilbud, der er for et billån uden udbetaling. Det gør, at du kan sammenligne billån på tværs af struktur. Det giver dig et endnu bedre grundlag for at vælge det bedste lån til bil. 

Vi giver dig mulighed for at sammenligne billån ud fra en overskuelig oversigt. Du kan sammenligne den ÅOP, der er for hvert billån, eller renten på hvert billån og så videre. Det kan også være, at det bedste billån er det billån med den laveste månedlige ydelse. I så fald kan du også se dette i vores oversigt. Det er nemlig forskelligt fra person til person, hvad det bedste billån er. For de fleste er det bedste billån lig med et billån med en lav rente og omkostninger. Det bedste billån kan dog også være det med den længste løbetid eller laveste månedlige ydelse. Inden du ansøger, bør du derfor gøre dig nogle overvejelser om, hvilket billån der vil være det bedste for dig.

Så kan du lave en nem og overskuelig sammenligning af billån. Har du brug for hjælp, er vores kunderådgivere samtidig klar til at vejlede dig i de forskellige tilbud, du har fået på billån.

Sammenlign altid tilbud og priser på lån til bil

Uanset om du vælger at bruge Lendo eller ej, når du leder efter et lån til en bil, anbefaler vi altid, at du sammenligner lånetilbud fra flere banker og låneudbydere. Du bør sammenligne lån uanset, om du leder efter et forbrugslån, boliglån, billån eller andet. 

Årsagen er, at der kan være meget store forskelle i renteniveauet og prisen på et lån fra én bank til en anden. Det er selvom, du sender den samme låneansøgning til dem alle. Der kan derfor være mange penge at spare på at sammenligne tilbud og priser på lån. Du bør altid undersøge lånemarkedet grundigt, inden du beslutter dig for at optage et billån eller hvilken som helst anden lånetype. 

Fordele ved at ansøge og sammenligne billån via Lendo:

 • Få billån med eller uden pant i bilen
 • Tilbud fra flere banker og låneudbydere
 • Sammenlign billån med og uden udbetaling
 • Opnå lavere renteomkostninger
 • Gratis og uforpligtende

Renter på billån

Renten på billån har stor betydning for, hvad billånet kommer til at koste dig. Der er derfor mange, der gerne vil opnå et billån med lav rente. Hvorvidt en rente på et billån bliver fastsat høj eller lav, afhænger af den enkelte banks kreditvurdering. Din billån rente vil derfor være forskellig fra din nabos billån rente, da den fastsættes ud fra en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det gør samtidig, at vi hos Lendo ikke kan påvirke rentefastsættelsen. 

Selvom renten på et billån har afgørende betydning for, hvad et billån koster, er det ikke ikke ensbetydende med, at du kun skal kigge efter billån renten, når du skal vurdere hvilket billån, der er det bedste billån. 

Så hvordan sikrer du dig det billigste og bedste billån? Her skal du være opmærksom på det pågældende billåns ÅOP - årlige omkostninger i procent. 

Det billån med den laveste ÅOP, vil være det billån, der er billigst samlet set. ÅOP inkluderer nemlig alle omkostninger, der er i forbindelse med at optage lånet. Renten på billån er derfor ikke i sig selv retvisende, da renten kun er en del af omkostningerne. Derudover er der stiftelsesomkostninger for billånet og administrationsgebyrer. Det billigste og eventuelt bedste billån er altså ikke bare det billån med lav rente. 

Få en lav billån rente og ÅOP

Vil du, ligesom så mange andre, gerne låne til en bil med lav rente? Der er flere måder hvorpå, du kan opnå en lav rente og ÅOP på dit billån. Allerførst kan valget af bil påvirke den rente, du får tilbudt. Det gælder, hvis du ansøger om et billån med udbetaling og pant i bilen. Vil du gerne købe en benzindreven bil, der ikke kommer særlig langt på literen, vil banken se det som en højere risiko, end hvis du eksempelvis vælger en eldreven bil. Det påvirker nemlig bankens muligheder for at sælge bilen, hvis du ikke kan tilbagebetale dit billån. 

Selve bilen har dog ikke stor betydning for fastsættelsen af din billån rente. Den bedste måde du kan hive en lav rente hjem på, er ved at ansøge om et billån med en medansøger. Hvis du tilføjer en medansøger med en god privatøkonomi, forbedres dine chancer for at opnå bedre lånevilkår. Det skyldes, at banken kan sprede risikoen ved at låne penge til begge låntagere, og de er dermed i stand til at tilbyde en lavere rente.

En sidste ting at være opmærksom på, hvis du ønsker en lav billån rente, er din økonomiske situation. Ved du, at din privatøkonomi bliver forbedret i den nærmeste fremtid, kan det være en god idé at vente med at ansøge om tilbud på billån, til efter forbedringen er indfundet. På den måde står du bedre, når banker og låneudbydere skal vurdere dig. En bedre kreditvurdering medfører oftest et større bevilliget lånebeløb og en lavere rente.

Rentefrit billån og billån trods RKI

Et rentefrit billån kan virke attraktivt - for et billån uden rente må være et gratis billån, eller hvad? Selvom du får tilbudt et rentefrit billån, skal du alligevel være opmærksom på de ekstra omkostninger, der i stedet er forbundet med billånet. Ingen af de banker, vi hos Lendo samarbejder med, tilbyder rentefrie billån. Det er derfor ikke muligt at ansøge om et rentefrit billån gennem Lendo.

På samme vis er det ikke muligt at få bevilget et lån trods RKI. Står du registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret, kan du derfor ikke ansøge om et billån gennem vores tjeneste.

Her kan du se de generelle krav, du skal opfylde, for at kunne låne penge:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i danmark.

Optimer dit eksisterende billån uden pant

Har du allerede et billån? Men har du en følelse af, at du kan få en lavere rente? Det kan også være, at der er sket noget i dit liv, der gør, at du står i en bedre privatøkonomisk situation, end da du optog billånet? 

I så fald kan du undersøge dine muligheder for, om du kan opnå et billån med en lavere rente, end du har på dit nuværende billån. Modsat hvad mange tror, er det en utrolig nem process. Faktisk er det ikke sværere, end at du optager et nyt billån med lav rente, som du bruger til at indfri dit nuværende billån med. 

Vær opmærksom på, at det udelukkende gælder for billån uden pant - altså privatlån fungerende som et lån til bil. 

Betaler du af på et privatlån, som du har brugt til at finansiere dit bilkøb? Så er der stor sandsynlighed for, at du kan spare penge, hvis din privatøkonomiske situation har ændret sig. Det kan også være lånemarkedet, der har ændret sig. I så fald kan det gøre, at du kan få tilbudt et billigere lån end dit nuværende.

Du bør derfor foretage et rentetjek en gang imellem. Det er gratis og uforpligtende, så hvis du ikke kan få et bedre billån end det, du har, så har du ikke mistet andet end 10 minutter af din tid. 

Lav et rentetjek af dit billån

Her på siden har du mulighed for at lave et rentetjek af prisen på dit billån, hvis det er et lån uden sikkerhed og pant i bilen. Det kan du ved at ansøge om en refinansiering af dit lån. Øverst i din låneansøgning skal du blot vælge 'samlelån'. Selvom begrebet antyder, at du skal have flere lån for at lave en refinansiering, så kan du sagtens lave en refinansiering for ét enkelt lån. Et samlelån er nemlig også blot en refinansiering af lån. Du kan også blot ansøge om at låne penge, hvis det er det som du har brug for. 

For at undersøge om du kan få et billån med en lavere rente, skal du i låneansøgningen indtaste restgælden for dit nuværende lån samt udfylde informationer vedrørende din privatøkonomi. 

Når du har indset din låneansøgning, videresender vi den til 17 banker og låneudbydere. Hver især vil de vende tilbage med et personligt tilbud på et nyt billån til dig. På den måde kan du sammenligne dine nuværende lånevilkår med de vilkår, vores samarbejdende banker kan tilbyde dig. Så kan du nemt se, hvor meget du kan spare ved at lave en refinansiering af dit billån. 

Det er simpelt og nemt at ansøge om en refinansiering af et billån uden pant og sikkerhed. Har du i stedet et billån med pant og sikkerhed, kan vi hos Lendo ikke hjælpe dig med at lave et rentetjek eller en refinansiering. 

Det er ikke umuligt at refinansiere et billån med pant, men det vil det ofte være en sværere proces. Derudover kan det sjældent betale sig at indfri et billån med pant og sikkerhed før tid. Her skal du altså være opmærksom på, om du reelt opnår en besparelse samlet set ved at refinansiere billånet. 

Lån til bil uanset hvilken bil du drømmer om

Udover at give dig mulighed for at sammenligne billån, både med og uden udbetaling, giver vi dig mulighed for at ansøge om et billån til stort set hvilken som helst bil, du kunne ønske dig. 

Du kan ansøge om et billån til en ny bil eller et billån til en brugt bil. Det kan være en bil helt tilbage fra 1990’erne og frem til i dag. Derudover står det frit, om du har brug for et billån til en benzin-, diesel-, plugin hybrid-, eller eldreven bil. 

I dag kan du særligt opnå et billån med lav rente ved plugin hybrid- og elbiler. Her kan du få bevilget et såkaldt grønt billån, som kan give dig en lav billån rente. Du kan dog også opnå et billigt og godt billån til en bil, der kører på diesel eller benzin. Uanset hvad, øger du dine muligheder for at få det bedste billån ved at sammenligne billån.

Vi har gjort det nemt for dig at få det bedste lån til bil, uagtet hvilken bil du drømmer om. 

Ansøg og få et billån

Hos Lendo ser vi gerne, at det er nemt og hurtigt at ansøge om et billån. Når du har fundet den perfekte bil, skal muligheden ikke glippe på grund af langsomme og besværlige processer. 

Vælger du at ansøge om et billån her på siden - uanset om det er med eller uden udbetaling - går der kun 24 timer, og så har du modtaget dine personlige tilbud på et billån fra op til 17 forskellige banker og låneudbydere. 

Vi anbefaler, at du venter de 24 timer, før du træffer din endelige beslutnning om det billån, du gerne vil have. Det kan nemlig variere fra bank til bank, hvor lang tid det tager at behandle din låneansøgning. Det bliver dog gjort så hurtigt som muligt.

Processen er nem og simpel:

 1. Find drømmebilen
 2. Brug vores billån beregner og udfyld låneansøgningen
 3. Vent 24 timer på at få 14 forskellige tilbud på billån
 4. Sammenlign billån
 5. Vælg det bedste billån

Vi giver dig mulighed for at sammenligne på tværs af banker og låneudbydere. Yderligere, kan du sammenligne på tværs af billån med og uden udbetaling og pant i bilen. 

Du kan ansøge om et billån helt op til 1.000.000 kroner. I så fald vil det være et billån med sikkerhed og pant i bilen. 

Ønsker du at få det bedste billån uden pant, kan du ansøge om et privatlån op til 500.000 kroner. Så kan du bruge pengene på et bilkøb.

Om du ansøger om et billån med eller uden pant i bilen, kan du sammenligne billån ved at ansøge gennem Lendo. Vi indhenter flere forskellige tilbud på billån til dig, så du kan vælge det bedste billån. Det er gratis og uforpligtende. Hvis ikke tilbuddene lever op til dine forventninger, skal du blot lade være med at vælge et. De vil blive slettet efter 30 dage. 

Jeg har flere spørgsmål til billån og generelt lån til bil

Vi håber, at du har fået svar på de fleste spørgsmål, du måtte have til billån og sammenligning af billån. Sidder du alligevel tilbage med spørgsmål omkring billån eller forskellige former for lån til bil, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at give det bedste billån til dig.

Sidst opdateret: 14. Marts 2023
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.