Finland

Lendo Finland

Lendo er Nordens største sammenligningstjeneste. Med erfaring for digitale lånemuligheder og sammenligning af lån siden 2007, er Lendo et respekteret og veletableret brand på flere nordiske markeder. Lendo blev grundlagt i Sverige, men har senere udvidet til Norge, Finland, Østrig og Danmark. I Finland har vores kollegaer kontor i bymidten i den finske hovedstad Helsinki.

Siden 2014 har finnerne gennem Lendo haft mulighed for at finde det bedste ‘lainaa’, som er det finske ord for lån. Ligesom i Danmark er målet i Finland, at styrke låntageres position på lånemarkedet. 

Alt for længe har vi som forbrugere haft blind tillid til bankerne. Den digitale udvikling har gjort, at det nu er meget mere overskueligt at stille sig kritisk over for sin bank. Førhen var du nødt til at møde fysisk op i hver enkelt bank for at indhente lånetilbud. I dag skal du blot indtaste dine oplysninger i en online låneansøgning, hvorefter du hurtigt får tilsendt flere personlige lånetilbud direkte i din indbakke. 

Husk at ‘kilpailuta lainat’

Det med sprog er ikke altid lige nemt. Hvor dansk, norsk og svensk minder tilnærmelsesvis meget om hinanden, stikker det finske sprog sig en anelse ud.

Lendos opfordring til danske, og lige så vel finske, forbrugere er at sammenligne lån. Finnerne opfordres til at ‘kilpailuta lainet’, hvilket er det finske udtryk for at sammenligne lån. Ved at sammenligne lån træffer du din beslutning vedrørende lån på det mest velinformerede grundlag. Du er samtidig med til at skabe mere konkurrence blandt bankerne på lånemarkedet. 

Det er ikke kun vigtigt at sammenligne privatlån. Det er også vigtigt at sammenligne samlelån. Med et samlelån kan du samle dine lån og andet kredit i ét samlet lån. Mange har mulighed for at spare flere tusind kroner hver eneste måned ved at samle sine lån. De finske forbrugere har naturligvis også mulighed for en sådan besparelse via et ‘yhdistä lainat’, som er det skønne finske udtryk for et samlelån. 

Vi i Lendo Danmark er stolte af at være en del af noget større - faktisk det største, da Lendo er Nordens største sammenligningstjeneste for lån.

Vil du selv se, hvilken rente og hvilke vilkår du kan låne penge til? Udfyld en ansøgning, eller ring til vores kundeservice, hvis du gerne vil høre mere om processen eller har andre spørgsmål. 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Entercard, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag