Basisbank

Basisbank blev etableret i 2000 og er Danmarks første internetbank, der ikke er ejet af et pengeinstitut med fysiske filialer. Basisbank har siden årtusindskiftet arbejdet på at kunne tilbyde deres kunder enkle og transparente finansielle tjenester til fornuftige priser. Basisbank holder til i København og tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til privatkunder. Lendos samarbejde med Basisbank begyndte i 2018. Basisbank er under tilsyn af Finanstilsynet.

Basisbank tilbyder samlelån og privatlån

Hos Lendo formidler vi lån uden sikkerhed hos Basisbank. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvad du vil låne penge til. Du kan eksempelvis låne til en ny bil, renovering af din bolig, indfrielse af gæld eller afbetalinger. Du kan også samle dine eksisterende lån og kreditter i et samlelån. Basisbank anvender en individuel rentefastsættelse på baggrund af en personlig kreditvurdering.

Basisbank kan via Lendo tilbyde:

 • Privatlån for 30.000 - 500.000 kr.
 • Samlelån for 30.000 - 500.000 kr.
 • Afbetalingsperiode på 2 - 12 år. 
 • Variabel deebitorrente på 4,95 - 19,95%.

Finansielle tjenester hos Basisbank

Tjenester Status
NemID Ja
eSKAT Ja
Betalingsservice Ja
Betalingsservicegebyr 0 kr.
Etableringsomkostning 2% af lånebeløbet 
Administrationsgebyr 0-30 kr.

Hvem er Basisbank?

Som nævnt blev Basisbank etableret i år 2000. Basisbank er en bank, der vægter digitaliseringen højt. Deres ønske er at gøre det nemt og gnidningsfrit at optage og holde styr på lån. 

Det er den digitale tankegang, der driver ambitionerne og udviklingen hos Basisbank. Basisbank er danskejet, hvorfor Danmark også er kernemarkedet og fokusområdet. Basisbank er den første danske bank, der udelukkende er online. 

Basisbank har fire kerneværdier, som definerer deres kultur og syn på lånemarkedet. Disse er innovation, holdspillere, købmandskab samt pragmatiske gøremåder. 

Som navnet Basisbank hentyder til, ønsker Basisbank at være en basal bank, som tilbyder simple produkter til konkurrencedygtige priser. 

Krav og vilkår hos Basisbank

De krav, Basisbank stiller, er ikke forskellige fra vores andre samarbejdspartnere. Generelt gælder følgende krav for at ansøge om et lån:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indkomst.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Saml dine lån med et samlelån fra Basisbank

Udover privatlån kan du også ansøge om et samlelån og finde ud af, hvad Basisbank kan tilbyde dig. Med et samlelån indfrier du dine eksisterende lån og kreditter med et nyt, bedre og billigere lån. På den måde slipper du for at have mange lån hos forskellige låneudbydere. I stedet vil du kun have ét lån hos én bank og dermed også kun skulle betale én rente. For mange kan det give store månedlige besparelser.

Du kan ansøge om et samlelån gennem vores låneberegner her på siden. Tryk blot på ‘saml dine lån’ og indtast oplysningerne, du har på dine lån. Efter at have godkendt med NemID vil du inden for 24 timer modtage lånetilbud fra blandt andet Basisbank. Så kan du sammenligne det tilbud på samlelån, som Basisbank giver, med andre bankers tilbud. 

Sammenlign Basisbank med andre banker

Sammenlign lån gennem Lendo og få lånetilbud fra Basisbank og vores andre bankpartnere. Med en sammenligningstjeneste som vores undgår du at optage et unødvendigt dyrt lån. Det kan være, at Basisbank kan tilbyde dig det billigste lån. Det kan også være, at det er en anden bank eller din egen bank, der kan tilbyde dig det. Derfor er det vigtigt, at du sammenligner lån. Ellers kan det gå hen og blive en dyr fornøjelse. 

Hos Lendo kan du sammenligne Basisbank med op til 9 andre banker - altså kan du få personlige lånetilbud fra op til 12 banker i alt. Dem kan du sammenligne efter at have udfyldt din låneansøgning her på siden. Det er gratis og uforpligtende. Vi hjælper dig også gerne med at sammenligne lånene, så du føler dig mere sikker i at vælge det bedste lån

Henvend dig til vores kundeservice enten på mail eller telefon. Så vil vi besvare dine potentielle spørgsmål vedrørende Basisbank eller andet, du kan være i tvivl om her hos Lendo.

Basisbank A/S
Teglholm Allé 15
2450 København SV

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Om lån og privatøkonomi

Er du i gang med at undersøge dine muligheder for at optage et privatlån? Eller har du brug for at samle eksisterende gæld i et samlelån?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Lendo kan du finde information om lånetyper og lånevilkår samt sammenligne privatlån og samlelån fra flere forskellige låneudbydere.