LånLet

LånLet er en digital låneformidler, der ejes af Basisbank A/S. Basisbank og LånLet arbejder kontinuerligt på at kunne tilbyde deres kunder enkle og transparente finansielle tjenester til fornuftige priser. LånLet holder til i København og tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til privatkunder. Lendos samarbejde med LånLet begyndte i 2019. LånLet er under tilsyn af Finanstilsynet

LånLet tilbyder privatlån op til 30.000 kr.

LånLet har enkle og transparante produkter. De kan tilbyde et lavere lånebeløb til en konkurrencedygtig rente. I tabellen nedenfor kan du se de finansielle tjenester og priser, LånLet tilbyder.

LånLet kan via Lendo tilbyde:

 • Privatlån op til 30.000 kr.
 • Afbetalingsperiode på 2 - 6 år.
 • Variabel debitorrente på 9,95 - 20,95%.

Finansielle tjenester hos LånLet

Tjenester Status
NemID Ja
e-SKAT Ja
Betalingsservice Ja
Betalingsservicegebyr 0 kr.
Etableringsomkostning 0 % af lånebeløbet
Administrationsgebyr 15-30 kr.

Hvem er LånLet?

Som nævnt, fungerer LånLet som en låneformidler for Basisbank. Rent praktisk vil der derfor være Basisbank, der udbetaler lånebeløbet til din konto, selvom du ansøger gennem LånLet. 

LånLet har en mission om, at gøre det let for dig at låne penge. Der skal ikke være noget besvær i processen. Ansøger du direkte fra deres side, kan du få udbetalt pengene inden for kun 10 minutter, hvis du underskriver en låneaftale i åbningstiden. 

Krav og vilkår hos LånLet

Det er ikke alle, der har mulighed for at låne penge. Der er nemlig nogle krav og vilkår, du som låntager skal kunne opfylde for at optage et lån. Det er dog langt størstedelen, der opfylder kravene og dermed kan låne penge. 

De krav, du skal kunne opfylde, er: 

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Brug et lån fra LånLet til uforudsete udgifter

Er vaskemaskinen brudt sammen, eller har noget ridset din bil? Det er ikke altid billigt at udskifte hårde hvidevarer eller køre forbi en mekaniker. Med et lån fra LånLet kan du hurtigt og nemt låne penge til uforudsete udgifter. Du kan også bruge lånet til at renovere din bolig, hvis du har behov for det. 

Et lån fra LånLet er nemlig et privatlån uden sikkerhed. Det vil sige, at hverken vi hos Lendo eller LånLet vil blande os i, hvad du bruger pengene på. Der er intet krav om pantsættelse eller andet. 

Kan LånLet tilbyde det billigste lån?

Det kan meget vel være, at LånLet kan tilbyde dig det billigste lån. LånLet har trods alt et fokus på lån med lavere lånebeløb. Ønsker du at låne mellem 10.000 - 30.000 kroner, kan du modtage et lånetilbud fra LånLet. For at kunne svare på om det er det billigste lån, bør du dog sammenligne det lånetilbud med lånetilbud fra andre låneudbydere. 

Sammenlign lån og bliv mere sikker på at vælge det bedste lån på lånemarkedet. Brug en sammenligningstjeneste som Lendo - så går det hurtigt og uden noget besvær. Du udfylder vores låneberegner, som fungerer som din låneansøgning. Efter at have godkendt med NemID, har Lånlet og de andre banker  adgang til din eSKAT, og kan dermed lave en rentefastsættelse ud fra en personlig kreditvurdering. 

Du vil modtage lånetilbud inden for 24 timer, og herefter kan du sammenligne dem med hinanden. Kan LånLet tilbyde den laveste ÅOP, eller tilbyder en anden låneudbyder en endnu lavere ÅOP? 

Du kan gå direkte i gang med at udfylde låneansøgningen, eller du kan ringe til vores kundeservice, hvis du er i tvivl om processen, eller har spørgsmål til LånLet og vores andre samarbejdspartnere. 

LånLet A/S
Teglholm Allé 15
2450 København SV

Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os
70 5000 10
hverdage 09:00-16:00
Chat med os
Tryk her
Skriv til os
kundeservice@lendo.dk
Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 1,25 % - 20,95 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Basisbank
 • Diba Billån
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Ikano Bank
 • Modus Finans (en del af Facit Bank)
 • Fellow Finance
 • LånLet (en del af Basisbank)
 • Minifinans
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres (en del af Spar Nord)
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 1.893 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot
Udforsk uniververset bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 16 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje for at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.