lån 10.000

Lån 10.000 og brug dem til det du behøver

Lån 10.000 eller mere til en lav rente via os. Ansøg via vores låneberegner - det er gratis og uforpligtende.

Lån penge uden at betale en formue. Vi hos Lendo er på din side - vi mener, at du skal have magten, når du skal låne 10.000 eller mere. 

I nogle tilfælde kan du stå i en akut situation og skal låne 10.000 kroner til noget, der er gået i stykker. Noget du er afhængig af. Det kan være, at du har brug for et nyt køleskab, fordi det er gået i stykker. Eller er computeren brændt sammen, og har du ikke en elektronikforsikring? Lån 10.000 kroner via os - vi blander os faktisk ikke i, hvad du står og skal låne 10.000 kroner til. 

På denne side kan du læse om: 

Lån 10.000 til lav rente 

Lån 10.000 rentefrit - er det overhovedet muligt med et rentefrit lån? Det er desværre ikke muligt hos os. Hos os er det muligt at sammenligne lån og finde det billigste lån på 10.000 kroner. Vi har skabt vores sammenligningstjeneste, fordi vi mener, at lånemarkedet skal være mere gennemsigtigt. Lån 10.000 via os uden at vælge det første og bedste

Især når du skal låne 10.000 kroner, mener vi, at det ikke er noget, der skal have en for stor indflydelse på din økonomiske situation. Det er så lille et beløb, og det er synd, hvis du skal betale mange penge for at erstatte det køleskab eller den computer der er brudt sammen - eller hvad du nu skal låne 10.000 til. 

Vi opfordrer ikke til, at du skal låne penge til alt. Vi er fortalere for, at du overvejer, hvad låneformålet er, inden du indgår en låneaftale på 10.000 eller derover. Det kan hurtigt tage overhånd at tage lån på 10.000 kroner hist og her, fordi du føler, at du har brug for noget, som du måske godt kan leve uden. Det hober sig op, og det kan blive dyrt for dig i den lange ende. 

Har du mange små lån lige nu? Så kan du med fordel læse afsnittet “Lån 10.000 og helt op til 500.000”. Vi kan måske hjælpe dig med at spare penge.

Hvordan fungerer det tænker du måske? Så læs endelig med her. 

Lån 10.000 uden sikkerhed 

Skal du købe en ny cykel? Skal du købe en ny telefon? Går du en lidt hård periode i møde rent økonomisk? Uanset hvad så blander vi os ikke i, hvad du skal låne 10.000 kroner til. Lån 10.000 til lige hvad du har lyst til. Vi formidler privatlån her hos Lendo. Vores samarbejdspartnere, som er banker og låneudbydere udbyder lån uden sikkerhed. Et andet ord for det er forbrugslån. 

Et lån uden sikkerhed indebærer, at banker og låneudbydere ikke skal stille dit hus eller en anden større ejendel i sikkerhed, når du skal låne penge. Der er altså ingen krav til, hvad du skal bruge de 10.000 kroner til, som du låner. Det giver dig mulighed for at optage et lån på 10.000, hvor du helt selv bestemmer formålet. Så lån 10.000 via Lendo hvis du har brug for at låne 10.000 kroner uden at stille noget i sikkerhed.

Lån 10.000 og helt op til 500.000 

Det er muligt at låne mere end 10.000 kroner. Lån 10.000 eller mere - det skader ikke at søge via vores låneberegner, som kan give dig en god indikation på, hvordan et eventuelt lån kan se ud. Låneberegneren giver ikke et præcist tal, men den giver dig et overordnet indblik i din situation, hvis du skal låne penge.

Skal du have ny bil, rækker et lån på 10.000 kroner nok ikke. Heldigvis kan du - hvis du ønsker at optage et helt nyt lån - låne helt op til 500.000 kroner. Men det er ikke kun billån, du kan tage. Vores lån er forbrugslån, og du kan selv bestemme, hvad du vil bruge dem til. 

Det er også muligt at låne 500.000 kroner, hvis du skal samle mange små lån til ét stort lån. Det kaldes et samlelån. Hvorfor er det en god idé, tænker du måske? Hvis du har fem små lån, som hvert har omkostninger, du skal betale hver måned, kan det muligvis bedre betale sig for dig kun at betale de omkostninger på ét lån. Ved hvert lån skal du ikke blot betale renter. Der er typisk diverse gebyrer og honorarer tilknyttet et lån, uanset hvor stort lånet er. Med et samlelån nøjes du med at betale gebyrer og honorarer til det ene lån. 

Har du mange små lån lige nu, som du tænker kan påvirke din chance for at låne 10.000 kroner, er det en mulighed at samle dem. Dit månedlige rådighedsbeløb vil blive højere, hvis du får et samlelån, som er billigere end de mange små lån du måtte have. Når du søger om samlelån, kan du i låneberegneren også vælge en ekstra kontantudbetaling som kontantlån. Lån 10.000 kroner ved at skrive beløbet ind, når du samler dine lån - eller lige dét beløb du har lyst til at låne. 

Lån 10.000 eller opret en kassekredit i din bank 

Er du på udkig efter alternativer til et lån på 10.000 kroner? Inden du beslutter dig, vil vi præsentere ideen om en kassekredit for dig. En kassekredit kan du få på din bankkonto, hvis banken vurderer, at du kan overholde betalingen til den. 

Hvad er en kassekredit? En kassekredit er en aftale med banken om, at du gerne må gå i minus på din konto. Typisk er det 10.000 kroner kassekreditten kan ligge på, og du betaler kun renter af det beløb, du bruger. Bruger du kun 2000 kroner, betaler du kun renter af de 2000 kroner. Lån 10.000 kroner på denne måde hvis banken tillader det. Hvis kassekreditten skal være meget højere, vil banken typisk efterspørge noget, du skal stille som sikkerhed. 

Der kan være fordele ved at have en kassekredit, og der kan være fordele ved at låne 10.000 uden sikkerhed via os. Vi vil anbefale, at du spørger i din bank, hvad dine muligheder for en kassekredit er. Det er altid godt at undersøge alle lånemuligheder, inden du tager en beslutning. 

Har du spørgsmål? Ring endelig til os på 70 5000 10. Du er også velkommen til at sende os en mail eller chatte med os her på websitet.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema