Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet

Vores partnere

Hos Lendo samarbejder vi med flere forskellige låneudbydere. Hver af vores samarbejdende låneudbydere tilbyder privatlån uden sikkerhed via Lendo. Det er dog forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvilke etableringsomkostninger, administrationsgebyrer og rente de tilbyder lån til.

Du skal kun lave én låneansøgning via vores låneberegner, som vi sender videre til låneudbyderne. Herefter indhentes personlige lånetilbud fra hver låneudbyder til dig. På den måde har vi gjort det nemt for dig at søge og sammenligne flere lån for derved at kunne vælge det bedste og billigste til netop din situation.

Ved at benytte vores sammenligningstjeneste har du dermed forhandlingsstyrken, da låneudbyderne konkurrerer om at få dig som kunde. Hver låneudbyder vil derfor udarbejde så attraktive lånetilbud til dig som muligt. Vi arbejder løbende på at øge antallet af låneudbydere, så du kan indhente og optage endnu bedre lån.

Du kan forvente at modtage flere forskellige lånetilbud fra vores låneudbydere. Hver låneudbyders vurdering af din ansøgning kan nemlig være forskellig, og det vil derfor være forskelligt, hvad de hver især kan tilbyde dig af lån.

Læs mere om vores forskellige låneudbydere herunder, eller send din egen ansøgning afsted og se hvilke personlige lånetilbud der er til dig.

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Ansøg om samlelån ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på samlelån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første tilbud på samlelån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på samlelån

Vælg

Vælg det samlelån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav for et lån?

De grundlæggende krav for at kunne søge om et lån, er de samme krav som bankerne stiller ved almindelige låneansøgninger med en ny kontant udbetaling:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

OBS Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster et samlelån?

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et samlelån. Når din ansøgning via Lendo er færdigbehandlet, kan du få et overblik over de forskellige lånetilbud, og derefter vælge det bedste lån. Det er helt uforpligtende, indtil du underskriver en låneaftale. Underskriver du aftalen udbetales lånet, men skulle du fortryde dit samlelån, har du 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan sparer du penge med et samlelån?

Et samlelån kan, i sidste ende, spare dig for en masse penge. Med et samlelån, ansøger du om at samle forskellige lån, med forskellige renter og årlige omkostninger. De lån du typisk samler i forbindelse med et samlelån, er lån på mindre beløb og med en høj rente og høje omkostninger.

Ved at samle flere lån i et samlelån, vil du i stedet for at betale årlige omkostninger for hvert enkelt lån samt deres høje renter, kunne nøjes med at betale årlige omkostninger og renter for et enkelt lån. I størstedelen af tilfældene vil lånet være billigere end de lån, du indfrier i forbindelse med samlelånet.

Kan jeg indfri et samlelån før tid?

Du kan altid vælge at indfri dit samlelån før tid. Mange vælger at afdrage på lånet som planlagt, men det er altid en mulighed at indfri lånet, før løbetiden er udløbet. Du kan også vælge at afbetale et højere beløb ad gangen og derved indfrie dit lån hurtigere.

Hvorfor kan jeg ikke samle min gæld?

Der kan være flere grunde til at blive afvist af bankerne. At samle lån udgør ofte et højt lånebeløb, og i så fald vil banken se det som en forhøjet risiko.

Derudover kan grunden til, at du ikke har modtaget tilbud fra bankerne, at du falder udenfor de grundlæggende krav, eller at din privatøkonomi resulterer i en dårlig kreditvurdering. Vi hos Lendo har ikke mulighed for hverken at ændre kreditvurderingen eller for at få information vedrørende, hvorfor en ansøgning afvises.

Hvordan kan Lendo hjælpe dig?

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, og vi giver dig mulighed for nemt at indhente og sammenligne tilbud på lån fra flere forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Vores mission er at hjælpe dig til at få det bedste lån, der passer til din privatøkonomi. Vi ønsker at stille dig stærkest, når du ønsker at tage et lån, så du kan træffe den bedste beslutning. Lendo samarbejder udelukkende med veletableret banker og långivere, som alle er under tilsyn af Finanstilsynet. Derfor kan du roligt optage et låne via en af vores samarbejdspartnere.

Hvilke banker og låneudbydere samarbejder Lendo med?

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides