Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet

Om Lendo

Baggrund

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, der giver dig mulighed for nemt at indhente og sammenligne lånetilbud fra op til 21 forskellige banker og långivere.

Lendos mission er at hjælpe danskerne til bedre lån. Vi vil ændre magtbalancen på lånemarkedet, så det bliver kunderne, som står stærkest. Vi vil skærpe konkurrencen mellem banker og långivere, så det er dem, der kæmper om kunderne. Vi vil skabe transparens på lånemarkedet, så du ikke behøver at være i tvivl om, hvorvidt du har valgt den bedste låneaftale.

Lendo har allerede hjulpet over en million forbrugere i Norden med at spare penge i forbindelse med låntagning. Lendo blev grundlagt i Sverige i 2007 og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i både Sverige, Norge og Danmark.

Lendo har også lavet podcasten Primus Optimus, der omhandler det irrationelle menneske, som vi alle ofte er.

 

Lendo & Mybanker – Det perfekte match

I 2022 udvidet Lendo endnu engang, da den danske bankportal, Mybanker, blev en del af Lendo Group. Herefter startede et tæt samarbejde mellem Lendo og Mybanker for at hjælpe alle deres brugere med at træffe det bedste valg, når det kommer til lån, boligfinansiering, bankskifte og meget mere.

Vi samarbejder udelukkende med seriøse banker og långivere – over 100 på nordisk plan – og alle vores danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet. Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer danske DBA og Bilbasen.

 

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Hos Lendo kan du sammenligne lån ud fra bankernes renter og få det lån, der passer bedst til dig.

Renten på lån varierer meget fra bank til bank. Der kan derfor være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det er dog besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd. Det problem løser Lendo.

Lendo indhenter personlige lånetilbud til dig fra flere banker og långivere. Fra du har lavet din ansøgning, til alle dine lånetilbud ligger klar til sammenligning, går der højst 24 timer. Du får et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig, så du nemt kan sammenligne. Så er det op til dig at vælge det bedste lån.

Vi giver dig mulighed for at sammenligne både privatlån, samlelån og billån.

Ansøgningen er gratis og uforpligtende

Lendo er en sammenligningstjeneste, som altid er på din side, og vi arbejder kontinuerligt på at sikre dig det bedste lån. Vores tjeneste er gratis, og der bliver hverken pålagt ekstra gebyrer eller rentetillæg, når du bruger Lendo. Faktisk får du ofte et bedre lånetilbud gennem Lendo, end hvis du går direkte til din egen bank.

Når du ansøger om lån gennem Lendo, er det samtidig helt uforpligtende. Ønsker du ikke at gå videre med et lånetilbud, vil din ansøgning automatisk blive slettet efter 30 dage. Vælger du at gå videre med et lånetilbud, vil lånet være forpligtende, når du har underskrevet en låneaftale med dit NemId. Du har altid 14 dages fortrydelsesret på et lån optaget gennem Lendo. Læs mere om fortrydelsesret her.

Personlig hjælp

Du kan altid få personlig assistance hos vores erfarne rådgivere, hvis du har brug for hjælp til din låneansøgning eller ønsker mere information om de lånevilkår og tilbud, du har modtaget. Vi er her for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 70 5000 10.

Vi har prøvet at være på forkant, og derfor har vi svaret på de mest ofte stillede spørgsmål.

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Vælg dit behov og udfyld din økonomi

Udfyld vores formular med dine behov og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker, der matcher

Vi finder de lån der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg det lån der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig

Lendo samarbejder med 21 banker

Hvordan tjener Lendo penge?

Lendo modtager en kommission af de banker og långivere, vi samarbejder med, for de udbetalte lån, der er ansøgt via Lendo. Lendos forretningsmodel gør, at vi kan tilbyde vores service gratis for dig og vores andre kunder. Betalingen, som Lendo modtager fra långiveren, påvirker ikke dig som låntager. Långivere vælger at samarbejde med Lendo på grund af vores lange erfaring med seriøs formidling af lån, og på grund af Lendos stærke position på det nordiske marked.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides