Lån 50000

– Ansøg og lån 50.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 50.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 50.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi. Rentespændet er mellem 2,95 - 20,95%.

Hvor får man det billigste lån på 50.000?

Ønsker du at låne 50.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 50.000 kr.

Kan man låne 50.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 50.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Find det bedste lån på 50.000

Ansøg om et lån på 50.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 50.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 50000 kroner billigt ved at bruge vores sammenligningstjeneste. Lån penge og nemt ved at udfylde en låneansøgning. Når du har gjort det, får du tilbudt forskellige lånetilbud. På denne side fortæller vi om vores sammenligningstjeneste og kommer med inspiration til, hvad du kan bruge pengene på, når du skal låne 50000 kroner.

Hvis du låner 50000 kroner, vil du få mulighed for at gøre mange ting, som du måske normalt ikke kan gøre. Du kan købe en bil, du kan renovere boligen, eller du kan tage ud at rejse. Mulighederne er mange, når du låner penge.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde det billigste lån på 50000 kroner.

 

Hvad koster det at låne 50000 kroner?

Det er individuelt, hvad det koster at låne 50000 kroner. Ingen har den helt samme privatøkonomi, så du kan ikke regne med, at det vil være lige så billigt for dig at låne 50000 kroner, som det er for din ven.

Det er oplagt at sammenligne lån via os, hvis du blot er nysgerrig på at finde ud af, hvad det vil koste dig. Det er gratis at bruge os, og du forpligter dig ikke til noget lån.

Når det handler om så højt et lånebeløb, er det godt at kunne blive guidet i, hvad det kan komme til at koste, hvis man vælger en afdragsperiode på 12 år frem for at få betalt lånet ud i løbet af 4 år.

Forsøg altid at betale lånet af så hurtigt som muligt. Der er flere fordele ved at vælge et lån med kort afdragsperiode:

 • Chancen for at få godkendt låneansøgningen er større, såfremt lånebeløbet matcher.
 • Der er stor chance for, at det bliver et billigere lån.
 • Du kommer hurtigere ud af lånet.

Lad os sige, at du søger om at låne 50000 kroner i vores låneberegner. Du får forskellige lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere, og nu skal du sammenligne. Vælger du det lån med lavest rente? Det forstår vi godt, at du vil gøre. Men det er godt at have noget andet for øje, når du skal låne 50000 billigt.

Lad os antage, at du får tre forskellige lånetilbud:

 1. Du låner 50000 kroner med en rente på 7,5%.
 2. Du låner 50000 kroner med en rente på 7,75%.
 3. Du låner 50000 kroner med en rente på 7,9%.

For at regne ud, hvor meget du kommer til at betale for lånet, skal du gange lånet på 50000 kroner med renten, som du sætter 0,0 foran.

Lad os tage første eksempel:
50000 x 0,075 = 3750 kroner.

Det er det, du skal betale i renter for at låne 50000 kroner. Men der er andre omkostninger ved et lån end blot renten. Alene at optage lånet koster penge. Det er godt at fokusere på en lav rente, men det er bedst at kigge på lånets ÅOP og vælge det lån med lavest ÅOP. Lånets ÅOP har taget alle ekstra gebyrer og honorarer, der kan være tilknyttet, det lån du vil tage. Af den grund er renten altså ikke retvisende, hvis du skal låne 50000 billigt.

 

Den bedste måde at låne 50000 på

Lån uden sikkerhed

Du kan vælge at gå forskellige veje, når du skal låne 50000 kroner. Der er først og fremmest lån med og uden sikkerhed. Her hos Lendo kan du optage privatlån. Vi formidler lån uden sikkerhed, og det er både samlelån og forbrugslån. Fordelen ved at tage et privatlån gennem os er, at du kan bruge pengene til lige det du vil. Der er ikke nogen, der står og ånder dig i nakken og skal vide helt præcist, hvad du skal bruge pengene på.

Kassekredit

Du kan også ringe til din egen bank og anmode om en kassekredit. Du kan få en kassekredit på 50000, og fordelen ved det er at du kun betaler renter af det, du bruger af de 50000 kroner.

 

Lån 50000 til det du har brug for

Der er mange ting, du kan bruge 50000 kroner på. Vi går mest ind for, at du har et formål, når du skal låne penge. Et lån på 50000 kroner til uplanlagt forbrug kan hurtigt gribe om sig, og man kan skabe nogle vaner, som er svære at komme af med igen. Det kan naturligvis godt være, at du står i en situation, hvor du ved, at det næste år bliver lidt dyrere end normalt, fordi du skal have et barn eller skal renovere køkken og derfor ikke kan lave så meget mad selv og er nødt til at købe mere mad ude.

Vi vil her komme med vores bud på, hvad du kan bruge pengene på, når du skal låne 50000 kroner. Det er jo helt op til dig, hvad du bruger pengene på. Vi blander os overhovedet ikke, og det gør de banker og låneudbydere, vi samarbejder med heller ikke.

Lån til bil

Hvis du har brug for at transportere dig selv meget rundt uden at være afhængig af en rejseplan eller andet, så kan du overveje at købe en bil. Et billån er normalt at tage hos en bilforhandler. Hos en bilforhandler er der dog ikke konkurrence mellem låneudbyderne. De har typisk kun samarbejde med én låneudbyder. Hos os kan du sammenligne billån og finde det billigste. Du kan sågar sammenligne de tilbud du får gennem os med det tilbud du får hos bilforhandleren.

Lån til drømmerejsen

Vil du gerne ud at rejse, og har du et bestemt eventyr i tankerne? Det kan være, at du har sparet lidt op, men at du mangler de sidste penge, der skal til? Når du endelig tager ud at rejse, skal der ikke mangle noget. Det er måske ikke noget, der sker tit – det med at rejse ud i verden. Det er ærgerligt at komme hjem og fortryde, at der var ting, du ikke kunne, fordi du ikke havde råd.

Vi vil altid anbefale, at man sparer op til en rejse, så godt man kan. Men mange uforudsigelige ting kan ske, og du kan derfor stå og mangle lige præcis dét, der skal til, for at du kan prøve faldskærmsudspring eller noget helt andet. Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit lån til. Lån til rejse og brug pengene på lige det du har brug for.

Lån til campingvogn

Står du i en situation, hvor du mangler lidt ekstra penge, så du kan få den campingvogn, du drømmer om? Det kan være, at du gerne vil på campingferie snart, og den campingvogn du er faldet for er lidt dyrere end du havde regnet med? Tag et lån til campingvogn via os og kom afsted på din campingferie. Så behøver du ikke tage et ferielån, for at komme på ferie.

Du kan låne op til 500.000 kroner via os, så hvis du er på udkig efter en autocamper, kan du også låne til den.

Lån til renovering

Er du lige flyttet ind i en ny bolig, og skal du i gang med den helt store renovering? Hvis du ikke har fået lov til at låne via din bank, kan du låne via os. Hvilket slags renovationsprojekt det er, blander vi os slet ikke i.

Det kan også være, at der kommer udgifter til ting, du ikke havde regnet med. Måske er det dyrere på madkontoen i den periode, hvor køkkenet bliver renoveret? Det kan være, at der bliver købt mere take-away i den periode, fordi det er mere besværligt at lave mad. Det er en god idé at købe en kogeplade, som du kan bruge til at lave nogle retter på, men madbudgettet er typisk lidt større, mens køkkenet bliver renoveret.

Lån 50000 med det samme

Udfyld en låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker med det samme. Vi hjælper dig med at få det bedste lån, uanset om du gerne vil låne 50000 eller låne 200000 – faktisk hjælper vi dog med lån helt op til 500.000 kroner.

I løbet af 24 timer vil du modtage dine lånetilbud, og så kan du frit vælge det tilbud, der passer bedst til dig. Har du brug for hjælp, skal du ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at få det bedste lån på 50000.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides