Samlelån

Saml lån op til 400.000 kr. og spar penge

Derfor skal du finde et samlelån via Lendo:

 • Du kan samle alle dine lån i ét lån
 • Du kan spare penge og få mere luft i økonomien
 • Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om samlelån

Lendo samarbejder med 21 banker

Find et samlelån via Lendo

Spar tid og indhent op til 21 lånetilbud i én ansøgning. Vi sikre dine oplysninger, og vi står klar med personlig betjening, hvis du har spørgsmål.

Ansøg

Ansøg om samlelån ved at udfylde én ansøgning. Det tager kun et par minutter. Vi indhenter tilbud på samlelån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første lånetilbud inden for et par minutter. Dermed kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på samlelån

Vælg

Vælg det samlelån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav for et lån?

For at kunne ansøge om et lån, skal du opfylde de grundlæggende krav, som bankerne stiller ved almindelige låneansøgninger:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Disse krav er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med. Det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige og baseret på de oplysninger, du indtaster i ansøgningen. Tilbuddet bliver først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

OBS: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster et samlelån?

Omkostningerne ved et samlelån afhænger af flere faktorer, herunder lånebeløbet, løbetiden og din kreditværdighed.

Her er nogle af de vigtigste omkostninger, som kan påvirke prisen for et lån:

 1. Rente: Renten udgør en stor del af de samlede omkostninger for et lån. Renten beregnes ud fra din kreditværdighed.
 2. Oprettelsesgebyr: Mange långivere opkræver et etableringsgebyr for at etablere lånet. Gebyret kan variere fra en fast pris til en procentdel af lånebeløbet.
 3. Gebyrer for tidlig indfrielse: Nogle låneudbydere vælger at opkræve et gebyr for tidlig indfrielse. Dette gebyr fremgår ofte i lånets vilkår.

For at få en bedre idé om, hvad et samlelån koster, kan du med fordel:

 • Indhente tilbud fra flere forskellige långivere: Sammenlign renter, gebyrer og andre lånevilkår.
 • Brug en låneberegner: Beregn prisen på samlelån med en online låneberegner og få et estimat på, hvad et samlelån ville koste dig.

Det er gratis og 100% uforpligtende at indhente lånetilbud og sammenligne disse via Lendo.

Hvordan påvirker et samlelån din kreditværdighed?

Et samlelån kan i starten påvirke din kreditværdighed midlertidigt, da et nyt lån kan sænke din kreditscore en smule. På lang sigt kan det dog forbedre din kreditværdighed ved at reducere antallet af eksisterende lån og din samlet gæld.

Hvordan sparer du penge med et samlelån?

Du kan spare penge med et samlelån ved at samle flere lån med høj rente til ét lån med en lavere rente. Dette reducerer dine samlede renteudgifter. Desuden får du et bedre overblik over din økonomi og færre gebyrer, hvilket kan medføre yderligere besparelser.

De lån du typisk samler i forbindelse med et samlelån, er lån på mindre beløb og med en høj rente og høje omkostninger.

Kan jeg indfri et samlelån før tid?

Du kan altid vælge at indfri dit samlelån før tid. Mange vælger at afdrage på lånet som planlagt, men det er altid en mulighed at indfri lånet, før løbetiden er udløbet. Du kan også vælge at afbetale et højere beløb ad gangen og derved indfrie dit lån hurtigere. Husk at tjekke lånevilkårene, om du skal betale gebyrer for tidlig indfrielse af lånet.

Hvorfor kan jeg ikke samle min gæld?

Der kan være flere grunde til, du bliver afvist af bankerne. At samle lån udgør ofte et højt lånebeløb, hvilket banken kan se som en forhøjet risiko.

Derudover kan årsagen til, at du ikke har modtaget tilbud fra bankerne, være, at du ikke opfylder de grundlæggende krav, eller at din privatøkonomi resulterer i en dårlig kreditvurdering.

Hos Lendo har vi desværre ikke mulighed for at ændre eller påvirke bankernes kreditvurdering eller få information om, hvorfor en ansøgning afvises. Du skal tage fat i banken.

Hvordan kan Lendo hjælpe dig?

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, og vi giver dig mulighed for nemt at indhente og sammenligne tilbud på lån fra flere forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Vores mission er at hjælpe dig til at få det bedste lån, der passer til din privatøkonomi. Vi ønsker at stille dig stærkest, når du ønsker at tage et lån, så du kan træffe den bedste beslutning.

Lendo samarbejder udelukkende med veletableret banker og långivere, som alle er under tilsyn af Finanstilsynet. Derfor kan du roligt optage et lån via en af vores samarbejdspartnere.

Saml dine lån fra 10.000 kr. op til 400.000 kr. og spar penge

Saml dine lån fra 10.000 kr. op til 400.000 kr. og spar penge med et samlelån. Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån.

Det kan give dig en stor månedlig besparelse, da du kun skal afdrage på ét lån, til én rente og hos én låneudbyder. Samtidig får du et bedre overblik over din gæld og privatøkonomi. Lendo samarbejder med 21 veletablerede banker og långivere, hvilket sikrer dig de bedste lånevilkår. Det høje antal af banker giver dig den bedste forudsætning for at finde det billigste og bedste samlelån.

Ansøg om et samlelån i dag og oplev fordelene ved en enklere og billigere økonomi.

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan samle dine lån hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning, så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.

Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår end, hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Overvej dette før du samler lån

Før du beslutter dig for at samle sine lån, bør du overveje disse punkter:

 • Tænk over den øget samlede omkostninger: Selvom de månedlige ydelser kan være lavere, kan den samlede renteomkostning blive højere over tid, især hvis løbetiden forlænges.
 • Medregn de nye gebyrer og omkostninger: Nogle samlelån har oprettelsesgebyrer eller andre omkostninger, som du skal tage med i beregningen.
 • Få den bedste kreditværdighed: Ens kreditværdighed kan påvirke de rentevilkår, du kan opnå på det nye samlelån. Hvis du tilføjer en medansøger på din låneansøgning, vil jeres økonomi blive vurderet, som én samlet økonomi. Dette vil ofte resultere i et billigere lån med en lavere rente. Læs hvordan du kan forbedre din kreditværdighed.

Ved at samle dine lån kan du altså opnå en mere overskuelig økonomisk situation med potentielt lavere renteudgifter. Det er dog vigtigt at foretage en grundig vurdering af både de nye lånevilkår og de samlede omkostninger, inden du træffer en endelig beslutning. Men bare rolig, vi kommer ind på alle disse punkter på denne side.

Se hvordan Lendo kan hjælpe dig.

Hvad er et samlelån?

Samlelån fungerer ved at samle flere eksisterende lån til ét samlet lån. Det betyder, at du optager et nyt lån, som bruges til at betale dine gamle lån ud, så du kun har én månedlig betaling og én rente at forholde sig til. Du kan både samle store og små lån og flere forskellige lånetyper.

Der er flere fordele ved at samle lån, som gør det fordelagtigt for dig at se om, du kan opnå en besparelse på dine eksisterende lån og en mere overskuelig økonomi:

 • Få en lavere rente: Ofte kan du opnå en lavere samlet rente ved at samle dine lån, især hvis nogle af dine eksisterende lån har høje renter.
 • Få en lavere månedlige ydelser: En længere løbetid kan reducere din månedlige ydelse, selvom din samlede renteomkostning kan blive højere.
 • Få mindre at administrere: Færre kreditorer betyder mindre administrativt arbejde og færre betalingsfrister at holde styr på.
 • Få et bedre overblik: Ved at have ét lån i stedet for flere, kan du nemmere holde styr på din gæld.

 

Samlelån er en positiv økonomisk forandring.

 

Hvilke lån kan du samle?

Det er op til dig, hvilke lån du ønsker at sammenlægge, men mange vælger at starte med deres små lån. Små lån kan f.eks. være lån til den nye vaskemaskine eller computer.

Fordelen ved at samle disse lån, er at de ofte har højere omkostninger end større lån. I det du lægger dem sammen, vil du ofte kunne få en lavere rente. Lad os tage et kig på, hvilke lån du kan samle.

Disse lån kan du samle:

Du kan stort set samle alle typer af lån og gæld.

Vi ser ofte vores kunder ønsker at samle disse lånetyper:

 • Forbrugslån: Disse lån, har typisk en højere renter og kan med fordel samles for at reducere din samlede renteudgift.
 • Kreditkortgæld: Kreditkort har ofte høje renter, så det kan være økonomisk fordelagtigt at samle denne gæld i et lån med lavere rente.
 • Billån: Hvis du har et billån med en høj rente, kan det være en god idé at inkludere dette i et samlelån.
 • Kviklån: Kviklån er kendt for deres høje renter og omkostninger, og du kan ofte opnå en stor besparelse at samle dem under et samlelån.
 • Andre personlige lån: Generelt kan enhver form for personlig gæld, der ikke er sikret med en ejendom, samles i et samlelån, f.eks. afbetaling af eksempelvis TV eller mobil.

Det kan ofte betale sig at samle dine dyreste lån først. Især de såkaldte kviklån kan være en god ide at samle i et samlelån, da de ofte har en høj rente.

Hvis du overvejer at samle dit SU-lån, så skal du huske på, at et SU-lån er et billigt lån. Derfor vil det ofte ikke kunne betale sig at samle et SU-lån under et samlelån.

For at hjælpe dig med at forstå dine lånemuligheder og optimere din økonomi, kan du med fordel bruge end af vores gratis værktøjer:

 • Låneberegner: Beregn hvor meget du kan spare ved at samle dine lån. Indtast dine nuværende lån og få et estimat af dine besparelser med vores låneberegner
 • Budgetskabelon: Få overblik over din økonomi med Lendos gratis budgetskabelon. Planlæg dine indtægter og udgifter for at opnå en sundere økonomi.
 • Artikler og Råd: Udforsk vores blog for gode råd om økonomisk planlægning, gældshåndtering og hvordan du kan forbedre din privatøkonomi.

 

Derfor er samlelån en god ide

Der er mange gode grunde for dig at samle dine lån. Typisk vil du kunne spare penge på låneomkostninger, og ofte vil du få tilbudt en lavere rente ved at samle dine lån.

Hos Lendo samarbejder vi med låneudbydere, som tilbyder samlelån fra 0,00% i rente.

En anden grund til at samle din gæld, som går igen hos vores kunder, er det økonomiske overblik, du opnår. Det kan være uoverskueligt at sidde med en lang række forskellige lånetyper og renter.

Derfor bør du samle dine lån i ét:

 • Det giver dig et overblik over din gæld.
 • Det giver dig en månedlig besparelse.
 • Det giver dig færre månedlige afbetalinger.
 • Det samler din gæld hos én bank eller låneudbyder.

Fordelene er mange og ulemperne få. Den eneste grund til, at du ikke skal optage et samlelån er, hvis dine lån, i forvejen er billigere end et nyt lån.

Hvad koster det at samle dine lån?

Prisen på et samlelån bliver beregnet ud fra den kreditvurdering bankerne laver i forbindelse med din ansøgning. Du kan indhente tilbud på samlelån med et rentespænd på 0,00-24,24%.

Alle lånetilbud som Lendo indhenter er skræddersyet til den enkeltes privatøkonomi. Derfor kan prisen på et lånetilbud variere fra person til person.

Husk at renten ikke alene bestemmer, hvad det koster at samle lån. Du kan med fordel kigge på lånenes ÅOP. Dette tal fortæller dig om alle lånets omkostninger, herunder renten, etableringsomkostninger m.m.

Eksempel på samlelån:

Vi kommer med et eksempel på, hvad det f.eks. vil et samlelån kan koste:

Du har:

 • Et forbrugslån på 60.000 kr.
 • Et billån på 125.000 kr. og
 • Et kreditkort med en gæld på 15.000 kr.

Her kan du samle alle tre lån ved at optage et samlelån på 185.000 kroner.

Eksempel på samlelån

 

Samlelån med lav rente – er det muligt?

Du kan sagtens få et samlelån med en lav rente. Hos Lendo kan du finde lånetilbud med en rente ned til 0,00%. I forbindelse med din ansøgning laver vores partnerbanker en kreditvurdering på baggrund af din økonomi. Det er denne kreditvurdering, som de beregner renten på dit tilbud ud fra.

Hvis du ønsker en lav rente på dit lån, kan du med fordel få en medansøgere på dit lån. Banken kigger på jeres økonomi og budget, som én samlet økonomi og budget, og da to personer ofte vil have et større rådighedsbeløb end én person, vil de ofte blive tilbudt en lavere rente.

Hvis du vil vide mere om, hvem bestemmer renten på dit lån, og hvordan du får en billig rente, kan du læse meget mere i vores artikel – Alt om renten.

 

3 grunde til du skal samle dine lån

Står du og overvejer om, du skal samle dine lån? Så kommer her 3 grunde til, hvorfor du skal samle dine lån.

1. Spar penge på dine dyre lån

Mange små og store lån kan betyde store låneomkostninger. Når du optager et lån, siger du også ja den til præmis at betale renter og omkostninger for at få lov til at låne penge.

Hvis du har mange forskellige lån, betaler du renter og omkostninger for hvert enkelt lån. Med et samlelån kan du samle disse lån i ét lån.

Derved kan du spare penge på renter og andre omkostninger forbundet med lånet.

2. Få overblikket tilbage

Privatøkonomi kan for mange være uoverskuelig, og især er det svært at genvinde overblikket over ens økonomi, hvis du har mange lån at holde styr på.

Mange af Lendos brugere har udtrykt, at de med et samlelån har fået overblikket tilbage.

3. Det er gratis og 100% uforpligtende at ansøge

Det gratis og helt uforpligtende at ansøge om et samlelån via Lendo. Når du har modtaget tilbud fra vores samarbejdspartnere, er det op til dig, om du ønsker at sige ja til ét af tilbuddene.

 

Sådan finder du det billigste samlelån

De fleste leder efter det billigste samlelån, men hvordan finder du frem til det billigste lån? Det korte svar er: Indhent lånetilbud fra forskellige låneudbydere og sammenlign dem. Du kan f.eks. sammenligne samlelån via Lendos sammenligningstjeneste, og nemt finde det billigste samlelån.

Hvordan finder du det rigtige lån? Læs vores guide til lånesammenligning.

Sammenlign samlelån – hold øje med ÅOP

Mange tror fejlagtigt, at et lån med en lav rente altid er lig med det billigste lån. Dette er også rigtigt i de fleste tilfælde, men det billigste lån behøver ikke have den laveste rente.

Når du optager et lån, betaler du samtidig en række omkostninger som etableringsgebyrer og administrationsgebyrer, som kan påvirke prisen på dit lån.

Vi mener, at det er en god ide at bruge det, man kalder ÅOP som pejlemærker for, hvad et samlelån koster. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og fortæller dig, den samlede årlige udgift for et lån.

Alle låneudbydere er forpligtet til at oplyse et låns ÅOP, og derfor er du altid sikker på at få det billigste samlelån, hvis du sammenligner lånenes ÅOP.

Husk at det kun er en fordel at samle sine lån, hvis der er penge at spare på det. Hvis ikke du kan opnå en besparelse, bør du ikke samle dine lån.

Sådan hjalp vi tidligere kunder til en bedre økonomi

Begejstringen er lige stor hver gang en kunde vender tilbage med en god oplevelse her hos Lendo. Særligt at kunne samle sine lån vækker glæde hos mange.

Der er nemlig gode muligheder for at spare penge hver eneste måned – og så er det endda gratis og 100% uforpligtende at undersøge dine muligheder for et samlelån.

Oles vej til et billigt samlelån:

Glæden kunne høres i hans stemme, da vi talte med ham i forbindelse med hans godkendelse af et samlelån.

Ole ønskede at samle 9 forskellige lån på i alt 400.000 kroner i ét lån. Efter at have lavet en ansøgning hos Lendo og modtaget sine personlige lånetilbud, valgte Ole et tilbud på et samlelån fra Express Bank. Det sikrede ham en månedlig besparelse på 5.127 kroner.

Selv fortæller han:

“Jeg var faret vild i renter og gebyrer, og det var blevet lidt et uoverskueligt projekt for mig at undersøge, om vi kunne få bedre vilkår. Jeg kontaktede Lendo, som heldigvis kunne hjælpe mig med at samle lånene til ét og få en bedre aftale. Det har gjort en stor forskel for økonomien herhjemme, så jeg er da ærgerlig over, at jeg ikke kastede mig ud i det lidt tidligere. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme.”
– Ole

Ole er blot én af de mange tusinder af danskere som allerede har sparet penge med et samlelån.

Jan sparede 4.000 kr. om måneden med et samlelån

I efteråret 2023 formåede Jan at spare 4.000 kr. om måneden ved at samle sine dyre lån og kreditkortgæld i et samlelån via Lendo. Dette førte til en lavere rente, færre gebyrer og et bedre økonomisk overblik. Det har f.eks. gjort det muligt for Jan at bruge de ekstra penge på at spare op og komme ud og rejse.

Processen blev gjort enkel af Lendo, som indhentede flere lånetilbud samtidigt, hvilket sparede Jan for både tid og besvær.

“Jeg brugte Lendo, fordi I sender det ud til mange banker og låneinstitutter på én gang, og så behøver jeg ikke selv at skulle sidde og skrive eller ringe rundt til en masse, for det gør I jo”
– Jan Larsen.

Jan anbefaler samlelån til andre med gæld for potentielle besparelser og økonomisk lettelse. Du kan læse hele historien om Jans vej til store besparelser: Jan sparede 4.000 kr. om måneden.

Vi er stolte over vores mange glade kunder, og hvis du er interesseret i at læse flere kundeanmeldelser, kan du læse alle vores anmeldelser lige her. Vi har taget et lille udsnit med fra de mange anmeldelser på trustpilot.

Sammenlægning af store og små lån

Hos Lendo er det muligt at samle lån for op til 400.000 kroner. Du kan altså samle både store og små lån og forskellige lånetyper. Særligt de små lån uden sikkerhed er dyrt for økonomien.

Du behøver ikke have flere lån for at få bedre lånevilkår. Du kan også undersøge dine muligheder for refinansiering af ét enkelt lån. Ligesom når du samler lån, vil en refinansiering foregå ved, at du optager et nyt og billigere lån og dermed indfrier dit eksisterende lån.

Hvis du vil vide, hvor meget du kan låne til, kan du altid undersøge dine muligheder med vores låneberegner.

Skal jeg selv indfri mine lån?

Det er forskelligt fra bank til bank, hvorvidt du selv har ansvaret for at indfri dine lån, eller om banken gør det automatisk. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af.

Har du selv ansvaret for at samle dine lån i en bank, skal du bruge dit nye lån på at indfri dine eksisterende lån. Du får blot lånebeløbet overført til din konto, og herefter kan du henvende dig til dine nuværende låneudbydere.

 

Kan du få samlelån for ét enkelt lån?

Du kan sagtens få et samlelån for ét enkelt lån. Den praktiske proces bag et samlelån er, at dine eksisterende lån bliver indfriet med et nyt lån, som dækker beløbet for din samlede gæld. På den måde har du ét enkelt lån i stedet for flere lån.

Du behøver altså ikke have flere lån for at finde bedre lånevilkår gennem et samlelån eller en refinansiering af lån. Ligesom når du samler flere lån, vil en refinansiering foregå ved, at du bruger et nyt og billigere lån på at indfri dit eksisterende lån – også selvom det kun er ét enkelt lån.

Hvornår er det en god ide at samle lån?

Der er ikke noget bestemt tidspunkt, som er ideelt for dig at samle dine lån. Det kan nemlig være meget individuelt om, der er sket en ændring i din privatøkonomi. Det er særligt en god idé at ansøge om et samlelån, når din økonomiske situation har ændret sig til det bedre, siden du optog lånene. En bedre økonomi kan nemlig være vejen til bedre lånevilkår.

Det kan eksempelvis være, at du har fået lønforhøjelse, eller at du på anden vis har forbedret dit rådighedsbeløb. Det kan også være, at du nu har mulighed for at ansøge om et lån med en medansøger. Det vil forbedre den samlede kreditvurdering, og dermed øge chancen for at finde et bedre lån med et eventuelt højere lånebeløb og en lavere rente.

Du bør samle lån, hvis:

 • Du har flere små lån
 • Du har lån med høje renter
 • Du har mistet overblikket
 • Du har fået ny løn
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden

Kan du nikke genkendende til et af punkterne på listen, bør du overveje, om det er tid til at rydde op i din gæld og samle dine lån i ét lån.

 

Skal jeg samle mit SU-lån?

I de fleste tilfælde kan det ikke betale sig at omlægge dit SU-lån. Et SU-lån er et billigt lån. Imens du er under uddannelse, betaler du 4% i rente for lånet, og du er ikke forpligtet til at afbetale på lånet.

Når du er færdig med din uddannelse skal du begynde at tilbagebetale dit SU-lån, men her betaler du en endnu lavere rente. Da et SU-lån har en lavere rente end den du kan få via et samlelån, kan det være en fordel at beholde dit SU-lån.

 

Undersøg din økonomi inden du ansøger

Inden du ansøger om et samlelån kan det være en god ide at undersøge din privatøkonomi og herunder, hvilke lån du har og ønsker at samle, og hvad din samlet gæld løber op i.

I din låneansøgning vil du blive bedt om at indtaste dine nuværende lån. Du skal kun oplyse, hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos, og hvad lånets restgæld lyder på.

Hvis du samtidig laver en oversigt over, hvad dine lån koster dig samlet set, er du klar til at sammenligne dine nuværende omkostninger for dine lån med de tilbud, vi har indhentet til dig.

Vi har lavet en budgetskabelon, som kan hjælpe dig med at give dig et overblik over din økonomi. Læs alt om budget og hent budgetskabelonen

 

Kom i gang – sådan ansøger du om samlelån

Det er både gratis og helt uforpligtende at samle lån, gæld og kreditter via Lendo.

Følg disse tre simple trin for at komme i gang:

Trin 1: Ansøg om samlelån

 • Indtast din økonomi og din eksisterende gæld: Udfyld ansøgningen med dine oplysninger om dine eksisterende lån, herunder låneudbyder og restgæld. Her skal du opgive hvilke lån du ønsker at sammenlægge under et samlelån.
 • Indhent lånetilbud: Inden for 24 timer vil op til 21 af vores samarbejdspartnere sende deres tilbud baseret på din ansøgning.

Trin 2: Sammenlign forskellige tilbud

 • Sammenlign tilbuddene: Når du har modtaget alle tilbuddene, kan du sammenligne dem ud fra rente, månedlig ydelse, ÅOP og øvrige lånevilkår.

Trin 3: Vælg det bedste lån for dig

 • Gå videre med et af tilbuddene: Vælg det tilbud, der passer bedst til dine økonomiske behov.
 • Indfri dine eksisterende lån: Afhængig af långiveren vil de enten indfri dine lån direkte, eller du vil modtage beløbet på din konto og indfrier dem selv.

Ekstra Tips

 • Giv samtykke til eSKAT: Dette tillader bankerne at lave en bedre og mere korrekt kreditvurdering af din økonomi.
 • Lav et budget: Inden du ansøger, kan det være nyttigt at lave et budget som indeholder dine nuværende låneomkostninger for bedre sammenligning.

Ved at følge disse trin kan du nemt og hurtigt få et overblik over de bedste lånemuligheder for at samle din gæld og optimere din privatøkonomi.

 

Hvordan laver du den bedste ansøgning?

Det bedste råd til, hvordan du laver den bedste ansøgning, er at være ærlig, når du udfylder ansøgningen. Alle låneudbydere er i sidste ende forpligtet til at indhente dine oplysninger via eSKAT.

Dertil kan det være en fordel at lave et budget på forhånd. Et budget skal være et realistisk overblik over din privatøkonomi. Derudover kan en bank eller låneudbyder se, at din økonomi kan klare et lån, og hvordan du har tænkt dig at afbetale lånet.

Det sidste du kan gøre for at lave den bedste ansøgning er at få en medansøger med på dit samlelån. Bankerne har større tilbøjelighed til at godkende dig til et lån, og tilbyde et billigere samlelån, hvis I er flere om lånet.

Saml lån med en medansøger og få et billigere lån

Det er via Lendo nemt at ansøge om et lån med en medansøger. Det gør, at du og din ægtefælle, samlever, ven eller anden kan ansøge om et lån sammen.

Det gælder også, hvis I vil ansøge om et samlelån, der samler begge jeres lån. Da banker ofte vil give jer en bedre kreditvurdering, vil I også få tilbudt et billigere lån.

Få samlet din gæld ét sted og spar penge

I det lange løb kan det være dyrt at have mange forskellige lån, da du som regel betaler en højere rente på små lån. Ved at samle dine lån ét sted, mindsker du dine omkostninger.

Undersøg markedet og se, om du kan spare penge ved at at samle dine lån. Det er helt gratis og uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil gå videre med et af bankernes tilbud. Tilbuddene vil blive fjernet automatisk efter 30 dage.

Har du brug for en ekstra kontant udbetaling oveni et samlelån, kan du samtidig søge om det. Gennem Lendo kan du søge om lån på mellem 10.000 – 400.000 kroner.

Ansøg nu

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Vi ville ønske, at alle havde muligheden for at spare penge på deres nuværende lån. Desværre er det ikke alle, der har muligheden for at samle sine dyre lån.

Særligt hvis du er registreret i Debitor registret eller RKI. Det er ikke muligt at optage et samlelån trods RKI gennem Lendo. Det er grundet de krav, vores samarbejdende banker og låneudbydere sætter.

De grundlæggende krav for at blive godkendt til et samlelån er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret.

Disse krav er fastsat af de banker, vi samarbejder med hos Lendo. Det er samtidig dem, der vurderer, hvorvidt de kan bevilge dig et samlelån eller ej. Vi hos Lendo har ingen mulighed for at påvirke processen.

Skulle du alligevel finde en anden låneudbyder, hvor du kan få et samlelån trods RKI, skal du være meget opmærksom på, om du rent faktisk sparer penge ved at samle dine lån. Der findes uvildig og gratis gældsrådgivning, hvor du kan få en hjælpende hånd med dette.

Samlelån trods RKI – hvad kan du gøre?

Det kan være svært at blive godkendt til et samlelån, hvis du er registreret i RKI, og Lendos platform er ikke nogen undtagelse. Det betyder også, at du ikke kan blive godkendt til et lån via Lendo, hvis du er endt i denne uheldige situation. Men fat mod, det betyder ikke, at du er registreret i RKI for altid. Hvis du betaler din gæld tilbage, vil du blive slettet.

Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om samlelån trods RKI, og hvad du kan gøre for at komme ud af RKI.

 

Hvilke banker tilbyder samlelån?

Der er en lang række danske banker og låneudbydere, som laver samlelån. I det, du ansøger om et lån hos Lendo, vil du få muligheden for at få tilbud fra op til 21 forskellige af vores samarbejdspartnere. Alle vores partnere er godkendte låneudbydere, og du kan roligt optage et lån hos en af dem. Lendo samarbejder f.eks. med:

 • Expressbank
 • Facit Bank
 • Re:member
 • AcceptLån

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Er samlelån noget for dig? Ansøg i dag og se, om det kan betale sig for dig at samle lån. Det er helt uforpligtende at ansøge om et samlelån, og lever dine lånetilbud ikke op til dine forventninger, kan du blot lade være med at gå videre med tilbuddene. Dine tilbud vil blive fjernet automatisk efter 30 dage.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det bedste og billigste samlelån på markedet. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 5000 10, hvis du har brug for hjælp eller svar på spørgsmål.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides