Samlelån

Saml lån op til 400.000 kr. og spar penge

 • Alle dine lån samles i ét lån
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Spar penge og få mere luft i økonomien

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Ansøg om samlelån ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på samlelån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første tilbud på samlelån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på samlelån

Vælg

Vælg det samlelån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav for et lån?

De grundlæggende krav for at kunne søge om et lån, er de samme krav som bankerne stiller ved almindelige låneansøgninger med en ny kontant udbetaling:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

OBS Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster et samlelån?

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et samlelån. Når din ansøgning via Lendo er færdigbehandlet, kan du få et overblik over de forskellige lånetilbud, og derefter vælge det bedste lån. Det er helt uforpligtende, indtil du underskriver en låneaftale. Underskriver du aftalen udbetales lånet, men skulle du fortryde dit samlelån, har du 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan sparer du penge med et samlelån?

Et samlelån kan, i sidste ende, spare dig for en masse penge. Med et samlelån, ansøger du om at samle forskellige lån, med forskellige renter og årlige omkostninger. De lån du typisk samler i forbindelse med et samlelån, er lån på mindre beløb og med en høj rente og høje omkostninger.

Ved at samle flere lån i et samlelån, vil du i stedet for at betale årlige omkostninger for hvert enkelt lån samt deres høje renter, kunne nøjes med at betale årlige omkostninger og renter for et enkelt lån. I størstedelen af tilfældene vil lånet være billigere end de lån, du indfrier i forbindelse med samlelånet.

Kan jeg indfri et samlelån før tid?

Du kan altid vælge at indfri dit samlelån før tid. Mange vælger at afdrage på lånet som planlagt, men det er altid en mulighed at indfri lånet, før løbetiden er udløbet. Du kan også vælge at afbetale et højere beløb ad gangen og derved indfrie dit lån hurtigere.

Hvorfor kan jeg ikke samle min gæld?

Der kan være flere grunde til at blive afvist af bankerne. At samle lån udgør ofte et højt lånebeløb, og i så fald vil banken se det som en forhøjet risiko.

Derudover kan grunden til, at du ikke har modtaget tilbud fra bankerne, at du falder udenfor de grundlæggende krav, eller at din privatøkonomi resulterer i en dårlig kreditvurdering. Vi hos Lendo har ikke mulighed for hverken at ændre kreditvurderingen eller for at få information vedrørende, hvorfor en ansøgning afvises.

Hvordan kan Lendo hjælpe dig?

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, og vi giver dig mulighed for nemt at indhente og sammenligne tilbud på lån fra flere forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Vores mission er at hjælpe dig til at få det bedste lån, der passer til din privatøkonomi. Vi ønsker at stille dig stærkest, når du ønsker at tage et lån, så du kan træffe den bedste beslutning. Lendo samarbejder udelukkende med veletableret banker og långivere, som alle er under tilsyn af Finanstilsynet. Derfor kan du roligt optage et låne via en af vores samarbejdspartnere.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Saml dine lån med et billigt samlelån

Saml dine lån fra 10.000 kr. op til 400.000 kr. og spar penge

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån. Det kan give dig en stor månedlig besparelse, da du kun skal afdrage på ét lån, til én rente og hos én låneudbyder. Samtidig får du et bedre overblik over din gæld og privatøkonomi.

Indhent tilbud

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan samle dine lån hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.
Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Få samlet din gæld ét sted og spar penge

Er et samlelån noget for dig? I det lange løb kan det være dyrt at have mange forskellige lån, da du som regel betaler en højere rente på små lån. Ved at samle dine lån ét sted mindsker du dine omkostninger.

Undersøg markedet og se om du kan spare penge ved at at samle dine lån. Det er helt gratis og uforpligtende. Du bestemmer selv om du vil gå videre med et af bankernes tilbud. Tilbuddene vil blive fjernet automatisk efter 30 dage.

Har du brug for en ekstra kontant udbetaling oveni et samlelån, kan du samtidig søge om det. Gennem Lendo kan du søge om lån på mellem 10.000 – 400.000 kroner.

 

Derfor er samlelån en god ide for dig

Der er mange gode grunde for dig at samle dine lån. Typisk vil du kunne spare penge på låneomkostninger og ofte vil du få tilbudt en lavere rente ved at samle dine lån. Hos Lendo samarbejder vi med låneudbydere, som tilbyder samlelån fra 0,00% i rente.

En anden grund til at samle din gæld, der går igen hos vores kunder, er det økonomiske overblik, du opnår. Det kan være uoverskueligt at sidde med en lang række forskellige lånetyper og renter.

Overordnet set bør du samle dine lån fordi:

 • Det giver dig et overblik over din gæld.
 • Det giver dig en månedlig besparelse.
 • Det giver dig færre månedlige afbetalinger.
 • Det samler din gæld hos én bank eller låneudbyder.

Fordelene er mange og ulemperne få. Den eneste grund til at du ikke skal optage et samlelån er, hvis dine lån, i forvejen, er billigere end et nyt lån.

 

Hvad er et samlelån?

Som navnet beskriver, er et samlelån en sammenlægning af privatlån. Det vil sige, at du samler dine lån til ét lån hos én låneudbyder. Det kan både være store eller små lån og en blanding af forskellige lånetyper.

En sammenlægning af lån foregår ved, at du optager et nyt lån, der bruges til at indfri dine eksisterende lån. Du optager altså ét lån, hvis lånebeløb svarer til det, du har af samlet gæld.

Som eksempel: Du har et forbrugslån på 60.000 kr., et billån på 250.000 kr. og et kreditkort med en gæld på 15.000 kr..  Her kan du samle alle tre lån ved at optage et nyt lån på 187.000 kroner, som bruges til at indfri lånene.

Nedenfor har vi opstillet dette eksempel, så du nemt kan se hvad, det f.eks. vil koste at få sammenlagt lån via Lendo.

 

Hvilke lån kan du samle?

Det er op til dig, hvilke lån du ønsker at sammenlægge, men mange vælger at starte med deres små lån. Små lån kan f.eks. være lån til den nye vaskemaskine eller computer. Fordelen ved at samle disse lån, er at de ofte har højere omkostninger end større lån. I det du lægger dem sammen, vil du ofte kunne få en lavere rente. Lad os tage et kig på, hvilke lån du kan samle.

Disse lån kan du samle:

Du kan stort set samle alle typer af lån og gæld. Mange vælger at samler deres:

 • Privatlån
 • Forbrugslån
 • Kassekredit
 • Kviklån
 • Afbetaling af eksempelvis TV eller mobil

Det kan ofte betale sig at samle dine dyre lån hvis det er et lån, som indgår på denne liste. Især de såkaldte kviklån kan være en god ide at samle i et samlelån, da de ofte har en høj rente. Hvis du overvejer at samle dit SU-lån, så skal du huske på, at et SU-lån er et virkelig billigt lån, og du finder sjælendet et billgere lån. Du tænker måske, hvad med mit billån? Ofte kan du få et billån med en lav rente, men det kan aldrig skade og undersøge dine muligheder for at sammenlægge dit billån i et samlelån.

 

Hvad koster det at samle dine lån?

Det er altid svært at svare på, hvad det koster at samle dine lån og generelt når vi snakker om at lån penge. Alle tilbud som Lendo indhenter er skræddersyet til den enkeltes privatøkonomi, og derfor kan dit samlelån måske koste mere eller mindre end din nabos.

Du kan indhente tilbud på samlelån med en rente fra 0,00%. Den forventet månedlige ydelse oppe i ansøgningsskema er beregnet ud fra en variabel rente på 7%. Dette er som sagt et eksempel, og derfor kan du sagtens få tilbudt en lavere rente.

Husk at renten ikke alene bestemmer, hvad det koster at samle lån. Som tidligere fortalt er en lav rente ikke det samme som et billigt lån. Du kan med fordel kigge på et lån ÅOP, som altid fortæller dig alle lånets omkostninger, herunder renten, etableringsomkostninger m.m.

 

Samlelån lav rente – er det muligt?

Du kan sagtens få et samlelån med en lav rente. Hos Lendo kan du få tilbud med en rente fra 0,00%. I forbindelse med din ansøgning laver vores partnerbanker en kreditvurdering på baggrund af din økonomi. Det er denne kreditvurdering, som de sætter renten på dit tilbud ud fra.

Hvis du ønsker en lav rente på dit lån, kan du med fordel få en medansøgere med på dit lån. Banken kigger på jeres økonomi og budget, som et samlet budget, og da to personer vil uden lige have et større rådighedsbeløb end en person, vil du ofte blive tilbudt en lavere rente. Hvis du vil vide mere om, hvem bestemmer renten på dit lån, og hvordan du får en billig rente, kan du læse meget mere i vores artikel – Alt om renten.

 

Hvorfor skal du samle dine lån?

Står du og overvejer om, du skal samle dine lån? Så kommer her 3 grunde til, hvorfor du skal samle dine lån.

1. Spar penge på dine dyre lån

Mange små og store lån kan betyde store låneomkostninger for dig. Når du optager et lån, siger du også ja den til præmis at betale renter og omkostninger for at få lov til at låne penge. Hvis du har mange forskellige lån, betaler du renter og omkostninger for hvert enkelt lån. Med et samlelån kan du samle disse lån i ét lån. Derved kan du spare penge på renter og andre omkostninger forbundet med lånet.

2. Få overblikket tilbage

Privatøkonomi kan for mange være uoverskuelig, og især er det svært at genvinde overblikket over ens økonomi, hvis du har mange lån at holde styr på. Mange af Lendos brugere har udtrykt, at med et samlelån har de fået overblikket tilbage.

3. Det er gratis og uforpligtende at ansøge

Som sagt er det gratis og helt uforpligtende at ansøge om et samlelån hos Lendo. Når du har modtaget tilbud fra vores samarbejdspartnere, er det helt op til dig, om du ønsker at sige ja til ét af lånetilbudene.

 

Sådan finder du det billigste samlelån?

De fleste leder efter det billigste samlelån, men hvordan finder du frem til det billigste lån? Det korte svar er indhent lånetilbud fra forskellige låneudbydere og sammenlign dem. Du kan f.eks. sammenligne samlelån via Lendos sammenligningstjeneste, og nemt finde det billigste samlelån med en lav rente.

Når du ansøger om lån hos Lendo, vil du kort tid efter modtage flere forskellige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere. Derved kan du nemt og hurtigt afsøge lånemarkedet efter det billigste lån. Alle lån indhentet via Lendo, er skræddersyet til din økonomi.

Sammenlign samlelån – hold øje med ÅOP

Mange tror fejlagtigt, at et samlelån med en lav rente altid er lig med det billigste og bedste lån. Dette er også rigtigt i langt de fleste tilfælde, men det billigste lån behøver ikke have den lavest rente. Der er nemlig forbundet en rækker omkostninger som etableringsgebyrer og administrationsgebyrer, som kan påvirke prisen på dit lån.

Vi mener, at det er en god ide at bruge, det man kalder ÅOP som pejlemærker for, hvad et samlelån koster. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og fortæller dig, den samlede årlige udgift for lånet.

Alle låneudbydere er forpligtet til at oplyse dette tal, og derfor er du altid sikker på at få det billigste samlelån, hvis du sammenligner lånenes ÅOP. Nedenfor kan du se tre eksempler på lån. Selvom lån B har den laveste rente, gør høje etableringsomkostninger og andre gebyrer lånet til det dyreste. Husk derfor altid at kigge på et samlelåns ÅOP.

Det er kun en fordel at samle sine lån, hvis der er penge at spare på det. Hvis ikke du kan opnå en besparelse, bør du ikke samle dine lån.

 

Sammenlægning af store og små lån

Hos Lendo er det muligt at samle lån for op til 400.000 kroner. Du kan altså samle både store og små lån og af flere forskellige lånetyper. Særligt de små lån uden sikkerhed er dyrt for økonomien at have. Har du optaget flere små lån online, måske hos forskellige kviklåns udbydere, der dengang markedsførte sig med ‘hurtige små lån på minuttet’? I så fald er der i høj grad en stor besparelse for dig at hente ved at samle dine små lån i ét større lån.

Du behøver altså ikke have flere lån for at få bedre lånevilkår. Det kan du også gøre for ét enkelt lån. Ligesom når du samler lån, vil en refinansiering foregå ved, at du bruger et nyt og billigere lån på at indfri dit eksisterende lån.

Hvis du vil vide, hvor meget du kan låne til, kan du altid udnersøge dine muligheder med vores låneberegner.

Skal jeg selv indfri mine lån?

Det er forskelligt fra bank til bank, hvorvidt du selv har ansvaret for at indfri dine lån, eller om banken gør det helt automatisk. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af. Har du selv ansvaret for at samle dine lån i en bank, skal du bruge dit nye lån på at indfri dine eksisterende lån. Du får blot lånebeløbet overført til din konto, og herefter kan du henvende dig til de låneudbydere, du har et lån hos for at indfri dit lån.

 

Kan du få samlelån for ét enkelt lån

Du kan sagtens få et samlelån til ét enkelt lån. Den praktiske proces bag et samlelån er, at dine eksisterende lån bliver indfriet med et nyt lån, som dækker beløbet for din samlede gæld. På den måde har du ét enkelt lån i stedet for flere lån.

Du behøver altså ikke have flere lån for at finde bedre lånevilkår gennem et samlelån eller en refinansiering af lån. Ligesom når du samler flere lån, vil en refinansiering foregå ved, at du bruger et nyt og billigere lån på at indfri dit eksisterende lån – også selvom det kun er ét enkelt lån.

 

Hvornår er det en god ide at samle lån?

Der er ikke noget bestemt tidspunkt, som er ideelt for dig at samle dine lån. Det kan nemlig være meget individuelt om, der er sket en ændring i din privatøkonomi. Det er særligt en god idé at ansøge om et samlelån, når din økonomiske situation har ændret sig til det bedre, siden du optog lånene. En bedre økonomi kan nemlig være vejen til bedre lånevilkår.

Det kan eksempelvis være, at du har fået lønforhøjelse, eller at du på anden vis har forbedret dit rådighedsbeløb. Det kan også være, at du nu har mulighed for at ansøge om et lån med en medansøger. Det vil forbedre den samlede kreditvurdering, og dermed øge chancen for at finde et bedre lån med et eventuelt højere lånebeløb og en lavere rente.

Du bør samle lån, hvis;

 • Du har flere små lån
 • Du har lån med høje renter
 • Du har mistet overblikket
 • Du har fået ny løn
 • Du har mulighed for at ansøge sammen med en anden

Kan du nikke genkendende til et af punkterne på listen, bør du overveje, om det er tid til at rydde op i din gæld og samle dine lån i ét lån.

 

Skal jeg samle mit SU-lån?

I de fleste tilfælde kan det ikke betale sig at omlægge dit SU-lån. Et SU-lån er et billigt lån. Imens du er under uddannelse, betaler du 4% i rente for lånet, og du er ikke forpligtet til at afbetale på lånet. Når du er færdig med din uddannelse skal du begynde at tilbagebetale dit SU-lån, men her betaler du en endnu lavere rente. Da et SU-lån har en lavere rente end den du kan få via et samlelån, kan det være en fordel at beholde dit SU-lån.

 

Undersøg din økonomi inden du ansøger

Inden du ansøger om et samlelån kan det være en god ide at undersøge din økonomi og herunder, hvilke lån du har og ønsker at samle, og hvad din samlet gæld løber op i. I ansøgningen for et lån, vil du blive bedt om at indtaste dine nuværende lån. Du skal kun oplyse, hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos, og hvad lånets restgæld lyder på.

Hvis du samtidig laver en oversigt over, hvad dine lån koster dig samlet set, er du klar til at sammenligne dine nuværende omkostninger for dine lån med de tilbud, vi har indhentet til dig.

 

Kom i gang – sådan ansøger du om samlelån

Det er både gratis og uforpligtende at samle lån, gæld og kreditter. Via Lendo kan du indhente tilbud fra flere forskellige låneudbydere med blot én ansøgning. Du skal blot igennem tre simple trin:

 1. Ansøg om samlelån
 2. Sammenlign forskellige tilbud
 3. Vælg det bedste lån for dig

Når du ansøger, beder vi dig indtaste dine eksisterende lån. Inden du ansøger om at samle dine lån, kan du med fordel undersøge, hvilke lån du har og ønsker at samle. Du skal altid godkende din ansøgning med NemID eller MitID.

For at ansøge om et samlelån skal du kun oplyse, hvilken låneudbyder du har optaget lånet hos, og hvad lånets restgæld er. Vi anbefaler dog, at du samtidig laver en oversigt over, hvad dine lån koster dig samlet set. På den måde er du klar til at sammenligne dine nuværende låneomkostninger med de tilbud på samlelån, du modtager.

Du skal huske at give samtykke til eSKAT. Det gør, at bankerne kan lave en personlig kreditvurdering, de fastsætter dit lånetilbud ud fra. Denne vurdering er udelukkende lavet af bankerne og kan ikke påvirkes af Lendo.

Inden for 24 timer vil låneudbyderne, komme med et lånetilbud. Vi anbefaler, at du venter til de alle har behandlet din ansøgning, før du begynder at sammenligne dine tilbud.

Når du har modtaget dine lånetilbud, kan du sammenligne dem og frit vælge det tilbud, der passer bedst til dig og dine ønsker – hvad end det er det lån med laveste rente, laveste månedlige ydelse, laveste ÅOP eller bedste lånevilkår. Når du har valgt et tilbud, vil du blive henvist til den pågældende bank. Alt efter hvilken bank du vælger at samle dine lån hos, vil indfrielsen af lånene enten ske ved, at banken indfrier dine lån eller, at du får udbetalt beløbet på din konto, og herefter selv skal indfri dine eksisterende lån.

Hvordan laver du den bedste ansøgning?

Det bedste råd til, hvordan du laver den bedste ansøgning er at være ærlig, når du udfylder ansøgningen. Alle låneudbydere er i sidste end forpligtet til at indhente dine oplysninger via eSKAT.

Dertil kan det være en fordel at lave et budget på forhånd. Et budget skal være et realistisk overblik over din privatøkonomi. Derudover kan en bank eller låneudbyder se, at din økonomi kan klare et lån, og hvordan du har tænkt dig at afbetale lånet.

Det sidste du kan gøre for at lave den bedste ansøgning er at få en medansøger med på dit samlelån. Bankerne har større tilbøjelighed til at godkende dig til et lån, og tilbyde et billigere samlelån, hvis I er flere om lånet.

Saml lån med en medansøger og få et billigere lån

Det er via Lendo nemt at ansøge om et lån med en medansøger. Det gør, at du og din ægtefælle, samlever, ven eller anden kan ansøge om et lån sammen. Det gælder også, hvis I vil ansøge om et samlelån, som samler begge jeres lån. Da banker ofte vil give jer en bedre kreditvurdering, vil I også få tilbudt et billigere lån.

 

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Vi ville ønske, at alle havde muligheden for at spare penge på deres nuværende lån. Desværre er det ikke alle, der har muligheden for at samle sine dyre lån.

Særligt hvis du er registreret i Debitor registret eller RKI. Det er ikke muligt at optage et samlelån trods RKI gennem Lendo. Det er grundet de krav, vores samarbejdende banker og låneudbydere sætter.

De grundlæggende krav for at blive godkendt til et samlelån er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret.

Disse krav er fastsat af de banker, vi samarbejder med hos Lendo. Det er samtidig dem, der vurderer, hvorvidt de kan bevilge dig et samlelån eller ej. Vi hos Lendo har ingen mulighed for at påvirke processen.

Skulle du alligevel finde en anden låneudbyder, hvor du kan få et samlelån trods RKI, skal du være meget opmærksom på, om du rent faktisk sparer penge ved at samle dine lån. Der findes uvildig og gratis gældsrådgivning, hvor du kan få en hjælpende hånd med dette.

 

Samlelån trods RKI – hvad kan du gøre?

Det kan være svært at blive godkendt til et samlelån, hvis du er registreret i RKI, og Lendos platform er ikke nogen undtagelse. Det betyder også, at du ikke kan blive godkendt til et lån via Lendo, hvis du er endt i denne uheldige situation. Men fat mod, det betyder ikke, at du er registreret i RKI for altid. Hvis du betaler din gæld tilbage, vil du blive slettet.

Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om samlelån trods RKI, og hvad du kan gøre for at komme ud af RKI.

 

Saml dine lån og nyd besparelsen – det siger kunderne

Begejstringen er lige stor hver gang en kunde vender tilbage med en god oplevelse her hos Lendo. Særligt det at kunne samle sine lån vækker glæde hos mange. Der er nemlig gode muligheder for at spare penge hver eneste måned – og så er det endda gratis og uforpligtende at se dine muligheder for at samle lån.

Tag f.eks. Oles vej til et billigt samlelån:

Glæden kunne høres i hans stemme, da vi talte med ham i forbindelse med hans godkendelse af et samlelån.

Ole ønskede at samle 9 forskellige lån på i alt 400.000 kroner i ét lån. Efter at have lavet en ansøgning hos Lendo og modtaget sine personlige lånetilbud, valgte Ole et tilbud på et samlelån fra Express Bank. Det sikrede ham en månedlig besparelse på 5.127 kroner.

Selv fortæller han:

“Jeg var faret vild i renter og gebyrer, og det var blevet lidt et uoverskueligt projekt for mig at undersøge, om vi kunne få bedre vilkår. Jeg kontaktede Lendo, som heldigvis kunne hjælpe mig med at samle lånene til ét og få en bedre aftale. Det har gjort en stor forskel for økonomien herhjemme, så jeg er da ærgerlig over, at jeg ikke kastede mig ud i det lidt tidligere. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme.”

Mange tusinder af danskere har allerede sparet penge med et samlelån med bedre vilkår. Ved at sammenligne lånetilbud fra de etablerede låneudbydere, som vi samarbejder med, på ét samlet lån, kan du selv vælge hvilken løsning, der passer dig bedst.

Hvis du vil læse flere af vores opløftende historier fra glade brugere, kan du også læse om Jans vej til store besparelser. Jan endte nemlig med at spare 4.000 kr. om måneden. Du kan læse hvordan Jan sparede 4.000 kr. om måneden.

 

Hvilke banker laver samlelån?

Der er en lang række danske banker og låneudbydere som laver samlelån. I det du ansøger om et lån hos Lendo, vil du få muligheden for at få tilbud fra op til 21 forskellige af vores samarbejdspartnere. Alle vores partnere er godkendte låneudbydere, og du kan roligt optage et lån hos en af dem. Lendo samarbejder f.eks. med:

 • Expressbank
 • Facit Bank
 • Re:member
 • AcceptLån

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Er samlelån noget for dig? Ansøg i dag og se om det kan betale sig for dig at samle lån. Det er helt uforpligtende at ansøge om et samlelån, og lever dine lånetilbud ikke op til dine forventninger, kan du blot lade være med at gå videre med tilbuddene. Dine tilbud vil blive fjernet automatisk efter 30 dage.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det bedste og billigste samlelån på markedet. Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 5000 10, hvis du har brug for hjælp eller svar på spørgsmål.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides