Lån 400000

– Ansøg og lån 400.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 400.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 400.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi.

Hvor får man det billigste lån på 400.000?

Ønsker du at låne 400.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 400.000 kr.

Kan man låne 400.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 400.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Find det bedste lån - én ansøgning flere lånetilbud

Find det bedste lån på 400.000

Ansøg om et lån på 400.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 400.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 400000 kroner på dine vilkår gennem Lendo. Vi er her for din skyld, så du kan få det bedste lån på 400000 kroner. Du skal kun udfylde én låneansøgning, som vi vil bruge til at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker. Det gør, at du får flere tilbud på et 400000 kroners lån, som du kan vælge frit imellem.

Det er gratis og uforpligtende, så hvis din egen bank kan tilbyde dig et endnu bedre lån, eller hvis du har fundet det andetsteds, så har du ikke brugt andet end 10 minutter af din tid. Er der ingen af lånetilbuddene på 400000 kroner, der er attraktive for dig, skal du blot ignorere dem og lade være med at vælge et. Efter 30 dage vil de blive slettet helt automatisk.

At låne 400000 kroner er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet. Et sådan lånebeløb vil påvirke din privatøkonomi, og selvom der foretages en kreditvurdering for at sikre, at din økonomi kan holde til lånet, så er det samtidig vigtigt, at du selv gør dig nogle overvejelser, før du optager et lån på 400000.

Derfor vil vi på denne side hjælpe dig med at blive klogere på lån, hvornår det er og ikke er fornuftigt at låne 400000 kroner, og så vil vi gå i dybden med, hvordan vi hos Lendo kan hjælpe dig med at få det bedste og billigste lån på 400000 kroner.

Hos Lendo kan du ansøge om et lån fra 10.000 til 500.000 kroner, eller helt op til 1.000.000 kroner, hvis du er på jagt efter det billigste billån. Har du brug for et lavere eller højere lånebeløb end 400000 kroner, er der også rig mulighed for at ansøge om det.

 

Lån 400000 som privatlån eller billån

Hos Lendo formidler vi forskellige lånetyper såsom privatlån, samlelån og billån. Det gør, at uanset om du har brug for at låne 400000 kroner til en ny bil, en velfortjent ferie, til at omlægge lån eller noget helt fjerde, så kan du få det billigste lån på markedet.

Priserne og vilkårene for et lån på 400000 vil dog variere alt efter, hvilken lånetype du har brug for og ansøger om. Derfor vil du her få et indblik i hver af lånetyperne.

Lån 400000 med et privatlån

Har du brug for et privatlån, kan du låne helt op til 500.000 kroner. Et privatlån kaldes også et forbrugslån, hvilket definerer det meget godt. Det er nemlig et lån til forbrug og vil derfor også være et lån uden sikkerhed.

Med et privatlån kan du bruge pengene på lige netop det, du står og mangler. Du kan derfor bruge alle 400000 kroner på købet af en båd, renovering af hele din bolig, en jordomrejse og meget andet. Du kan også vælge at bruge det som er erhvervslån eller til at starte din egen virksomhed. Det er helt op til dig, og der er ingen begrænsninger.

Gennem Lendo kan du vælge en løbetid mellem 1-12 år, hvilket giver dig mulighed for at tilrettelægge et lån på 400000, sådan som det passer dig bedst. Vores bankpartnere tilbyder ligeledes attraktive renter, hvor der er et rentespænd fra 2,95 – 22,52%.

Lån 400000 til at omlægge og optimere din gæld

Har du i forvejen optaget flere mindre eller større lån, kan du optimere din samlede gæld ved at samle dem. Det kan du gøre med et samlelån. Her bruger du et nyt lån til at indfrie dine eksisterende lån.

Det vil sige, at har du eksempelvis et lån på 20.000 kroner hos en bank, 50.000 kroner hos en anden og 330.000 kroner hos en tredje, så kan du optage et nyt lån på 400.000 kroner, som du bruger til at indfri de andre. Så slipper du for at betale renter og gebyrer til tre forskellige banker, og skal nu kun gøre det til en enkelt bank.

Der kan være mange penge at spare på at samle og omlægge lån. Har du et enkelt lån kan der også være penge at spare ved at lave et rentetjek og en eventuel omlægning af det ene lån. Uanset om du har et eller flere lån, du ønsker at se, om du kan gøre billigere hos en anden bank, kan du ansøge nemt og gratis her på siden.

Ligesom et almindeligt privatlån, vil dit nye lån også være uden sikkerhed, men bliver selvfølgelig brugt med det formål at omlægge eksisterende lån. Nogle af vores bankpartnere vil indfri dine eksisterende lån for dig i forbindelse med lånet, hvor andre vil guide og hjælpe dig, men du har selv ansvaret for at indfri dem.

Har du brug for lidt ekstra kontanter ved siden af, kan du også ansøge om det i forbindelse med et samlelån. Det gør du ved at vælge ekstra udbetaling i din ansøgning. Så kan du eksempelvis samle lån for 250.000 kroner og derudover låne 150.000 ekstra, hvis du har brug for det, så det samlede lånebeløb alligevel lyder på 400.000 kroner.

Lån 400000 til en bil med et billån

Har du udset dig en bil til 400000 kroner, kan du finansiere købet gennem Lendo. Vi giver dig samtidig mulighed for at sammenligne billån på tværs af vilkår og priser. Vi formidler nemlig både billån med og uden sikkerhed i bilen, samt mulighed for at lægge en udbetaling, også kaldet egenbetaling, i forbindelse med billånet.

Vil du gerne opnå den mest fordelagtige rente, anbefaler vi, at du lægger en udbetaling på mindst 10% men gerne højere. Derudover anbefaler vi, at vælge et billån hvor banken har sikkerhed i bilen, da det også vil give dig en bedre rente og generelt bedre vilkår.

Koster din drømmebil mere eller mindre end 400000 kroner, så er der også hjælp at hente her. Du kan ansøge om billån fra 10.000 kroner og helt op til 1.000.000 kroner. Du bliver tilbudt konkurrencedygtige renter.

Lån 400000 med en medansøger

Uanset hvilket formål du har med dit lån på 400000, kan du tilføje en medansøger til din ansøgning. En medansøger vil forhøje dine muligheder for et godt og attraktivt lånetilbud. Det kan eksempelvis være din ægtefælle, samlever eller blot en kammerat, som du tilføjer til din låneansøgning. Så vil jeres økonomier blive slået sammen i bankernes kreditvurdering, hvilket kan sikre et endnu bedre lånetilbud.

Medansøgeren bliver først involveret, hvis du ikke overholder din afdragsaftale.

 

Beregn lån på 400000

Vil du gerne have en idé om, hvad det koster at låne 400000 kroner? Du skal være velkommen til at beregne et potentielt lån på 400000 med vores låneberegner. Ved at indtaste et lån på 400000 kroner og ændre på antallet af år i lånets løbetid, kan du se den månedlige ydelse ændre sig. Det kan give dig en fornemmelse for, hvad det kommer til at koste dig at låne 400000 kroner om måneden.

Når du bruger låneberegneren, vil det være et estimat, du ser. Det er altså ikke et konkret lånetilbud men derimod et beregningseksempel ud fra en ÅOP på 7,72%. Måske kan du selv få en lavere rente eller bedre lånevilkår, hvilket vil ændre den reelle månedlige ydelse, du skal betale.

For at give et konkret lånetilbud er bankerne lovmæssigt forpligtede til at foretage en kreditvurdering. Det er for at sikre både banken og dig selv. Optager du et lån på 400000, som din privatøkonomi slet ikke kan holde til, kan du risikere at havne i RKI registret som dårlig betaler, og banken kan risikere aldrig at få pengene tilbage. Derfor tjekker bankerne i første omgang, om det er forsvarligt at bevilge dig et lån ud fra din nuværende økonomi.

Samtidig bliver lånetilbuddet sammensat ud fra kreditvurderingen. Her vurderes eksempelvis din indkomst, faste udgifter, rådighedsbeløb og andre faktorer, til at fastsætte renten og prisen på gebyrer.

Du kan derfor sagtens beregne lån på 400000 med låneberegneren, men hvis du gerne vil vide, hvad det koster lige præcis dig at låne 400000 kroner, skal du indsende en låneansøgning. Heldigvis fortsætter vores låneberegner som en låneansøgning. Først når du har indsendt den, vil du modtage konkrete lånetilbud.

 

Lån 400000 nemt, sikkert og hurtigt

Du må endelig ikke tøve med at bruge vores sammenligningstjeneste, hvis du leder efter det billigste lån på 400000. Ved at sammenligne lån øger du dine muligheder for at få det bedst mulige lån. Det er ikke givet, at din egen bank kan tilbyde dig det bedste lån på 400000. Det kan meget vel være en anden bank. Det kan du kun finde ud af ved at indhente lånetilbud hos flere banker.

Det kan måske godt lyde som en langsommelig proces, men det er det heldigvis ikke. Du skal kun udfylde én låneansøgning, som vi sender videre til flere banker, hvorefter de hver især vender tilbage med et lånetilbud til dig. Inden for 24 timer har du fået alle de lånetilbud, bankerne har kunnet give dig. Så er det op til dig at vælge det lån, der passer bedst til dig og din situation.

Vi sidder selvfølgelig til rådighed, hvis du har brug for hjælp til processen eller til at finde frem til det bedste lån. Henvend dig til vores kundeservice på telefon eller mail, så vi kan hjælpe dig med at få det bedste lån på 400000 kroner.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides