Banklån

Find det bedste banklån nemt og hurtigt via Lendo til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Lån til forbrug, samlelån, billån og meget mere

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et banklån?

Når man låner penge af en bank, tager man et banklån. Hos Lendo sender du én ansøgning ud til de banker vi samarbejder med, og de vil ud fra dine oplysninger komme med deres tilbud på et banklån, du kan tage hos dem.

Hvordan tager man det rigtige banklån

Det kan være svært at vide, om man tager det rigtige banklån. For at være sikker på at du tager det billigste banklån, skal du være opmærksom på lånets ÅOP. Hvis du skal sammenligne lånetilbud, og lånebeløbene og afbetalingsperioden er ens i alle tilbuddene, vil vi anbefale at vælge det banklån med lavest ÅOP, da det betyder, at det er det billigste.

Hvad er en god banklån rente?

Det er op til dig, hvad du føler er en god banklån rente i din situation. Det vigtigste du kan have fokus på, når du låner penge, er at du rent faktisk kan og er klar på at betale det månedlige afdrag tilbage til banken.

Via Lendos låneberegner, som tager få minutter at udfylde, kan du sende én låneansøgning ud til alle de banker, vi samarbejder med. I løbet af 24 timer kan du modtage lånetilbud, og herefter er det op til dig at vælge det billigste banklån.
Hvordan hjælper Lendo mig med at tage det billigste banklån?

Via Lendos låneberegner, som tager få minutter at udfylde, kan du sende én låneansøgning ud til alle de banker, vi samarbejder med. I løbet af 24 timer kan du modtage lånetilbud, og herefter er det op til dig at vælge det billigste banklån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Find det bedste lån - én ansøgning flere lånetilbud

Find det bedste banklån

Ansøg om et banklån. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige tilbud på banklån fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste banklån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om et banklån
 • Ansøg om banklån uden sikkerhed eller med sikkerhed i bilen

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan samle dine lån hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.

Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Find dit Banklån via Lendo

Et banklån er et lån, de fleste af os for brug for på et tidspunkt. Men hvordan fungerer et banklån egentlig, og hvad vil det sige? Og endnu vigtigere; hvordan bør det foregå, så du får det billigste banklån? Og hvad skal du fokusere på, når det kommer til renter på banklån?

Her hos Lendo stiller vi, sammen med dig, krav til bankerne, når du skal tage et banklån. Du kan sammenligne banklån via os. Du fortjener det bedste banklån.

Et banklån giver dig mulighed for at købe det du vil. Du optager et banklån for at opfylde en bestemt drøm, og du aftaler med banken, hvordan du løbende betaler af på dit banklån. Når du betaler tilbage, betaler du renter og bidrag af det samlede banklån. Der er ligeledes stiftelsesomkostninger, når du ønsker at låne penge. Det er forskelligt fra bank til bank, hvor høj renten for et banklån er. Det er også forskelligt, hvad de stiller af krav til dig som låntager i forhold til din indkomst og generelle økonomiske situation.

 

Banklån via Lendo

Det er ikke Lendo, du tager et banklån hos. Vi samarbejder med banker og låneudbydere, og det er dem, der bevilger dig et banklån. Vi har blot gjort det nemmere for dig at søge om banklån. Som sammenligningstjeneste er det vores opgave at gøre det nemt for dig at vælge det bedste banklån.

Vi formidler lån uden sikkerhed. Det er noget af det gode ved de banklån, vi formidler, da vi ikke blander os i, hvad du bruger pengene på. Det gør bankerne og låneudbyderne heller ikke. Vi spørger om det i din låneansøgning, men vi er, når alt kommer til alt, ligeglade.

Når du optager et banklån gennem os, vil strukturen for tilbagebetalingen være i form af et annuitetslån. Det vil sige, at du skal betale den samme mådelige ydelse i hele lånes løbetid, hvilket gør det nemt og simpelt at have styr på.

 

Du fortjener det billigste banklån

Hvordan fungerer det så at tage et banklån? Normalt skal du ud og kontakte forskellige banker for at hente lånetilbud ind. I nogle tilfælde kan du sidde med mange forskellige banklån, hvor ingen af dem lever op til dine forventninger. Det finder du først ud af, efter du har brugt alt for meget af din tid på at kontakte bankerne og læse deres lange lånetilbud igennem.

Det er meget typisk, at mange ikke stiller krav til bankerne, når de sidder og søger om at optage et banklån. Magten ligger hos bankerne, og dét er forkert, hvis du spørger os. Det skal handle om dig, fordi det er dig, der skal have opfyldt dine drømme. Det skal være nemt at få et billigt banklån.

Har du et eller flere lån i forvejen? Måske har du brug for et samlelån, som handler om at få samlet eksisterende lån i ét billigere banklån? Det kan vi her hos Lendo hjælpe dig med. Det er gratis at bruge vores service. Vi har forskellige lånetyper, som du kan sammenligne her på Lendo.dk. Få det bedste banklån dig til i dag.

 

Sammenlign banklån med Lendo

Det smarte ved vores sammenligningstjeneste er at du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor meget det vil koste dig at optage et banklån. Det er også nemt at finde ud af, om vi kan lave et billigere banklån til dig, end det du måske har i forvejen. Sammenlign banker og deres banklån i dag.

Lån penge gennem Lendo. Hos os kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kroner. Uanset hvor meget du ønsker låne, så vil du hurtigt få svar fra bankerne om, hvor meget du skal betale i renter og banklånets ÅOP ud fra dit ønskede lånebeløb. På den måde sikrer vi mere gennemsigtighed, når det kommer til omkostningerne ved dit banklån. Det mener vi er en af de vigtigste faktorer, når du skal optage et banklån.

Vi giver dig magten, når du skal have et billigt banklån. Vi sparer dig for tid, så låneprocessen bliver mere overskuelig for dig. Du får hurtig og klar besked, når du benytter dig af vores banklån beregner.

 

Hvornår er det fornuftigt at tage et banklån?

Gør du dig mange overvejende tanker om at tage et banklån, er det kun et godt tegn. Så er du nemlig typen, der reflekterer over dine valg i livet, og det glæder os her hos Lendo.

Det har aldrig været nemmere at tage et banklån. Med alle de forskellige udbydere, der findes på internettet, er det få, hurtige klik, der gør det muligt at få et banklån og optage et lån.

Men bare fordi man kan, betyder det ikke nødvendigvis, at man skal. Dog er et banklån i sig selv ikke ufornuftigt. Det handler om, hvad det koster dig at låne det beløb, du har brug for.

Et banklån er fornuftigt, så længe du ved, hvad det indebærer at tage lånet og kan stå til ansvar for din beslutning. Har du for eksempel brug for at købe en bil? Så vil et billån være på sin plads.

Beregning af ÅOP kan være et pejlemærke, som kan give dig et overblik over, hvilket banklån, der bedst kan betale sig for dig at tage.

 

De fleste tager et banklån

Vi kommer alle i en situation i vores liv, hvor det vil give mening at optage et banklån. Sådan er livet. Her hos Lendo gør vi dog en dyd ud af, at det første ikke altid er det bedste.

Et banklån er ikke bare et banklån. En bil er ikke bare en bil. En kæreste er ikke bare en kæreste.

Hvis man altid vælger det første, man bliver mødt af, hvordan ved man så, at det er det bedste?

Det er vigtigt at føle, at man har taget den rigtige beslutning – uanset om det drejer sig om spegepølsen på rugbrødet, personen man deler seng med, eller det banklån man skal tage.

Det er helt normalt at optage et banklån. Fordi så mange tager et banklån, har vi lavet en sammenligningstjeneste, så vi kan stille dig som privatperson stærkere. Det skal være nemt at finde og optage et banklån. Du skal dog ikke tage dig til takke med hvilket som helst banklån, din bank tilbyder dig. Bruger du vores tjeneste, får du mere magt og kan nemt vælge det bedste banklån, du kan få.

 

Har du lavet et økonomisk selvtjek inden dit banklån?

Man kan nemt komme til at spørge sig selv, om man er typen, der låner penge. For nogle af os har et indtryk af, at det er uansvarligt at optage lån.

Det kan hjælpe dig i dine overvejelser om at tage et banklån, hvis du har et nogenlunde overblik over din økonomi. Overblik kan give mere ro, når man skal tage en beslutning.

Vores banklån beregner, kan give dig forskellige lånetilbud, så du kan finde ud af, hvor meget du kan låne og til hvilken rente. Det er altid gratis at bruge vores service.

Når du har udfyldt banklån beregneren, vil du blive kontaktet af forskellige banker, som giver dig et lånetilbud. Herefter er det op til dig, hvad du gør.

Så længe du lover os, at du følger din egen mavefornemmelse.

4 vigtige oplysninger når det handler om banklån krav

Kan alle optage et banklån? Desværre ikke. Hvilke krav skal man så leve op til, når man skal tage et banklån? Det er et rigtig godt spørgsmål, som vi vil svare på lige her.

De fleste banker og låneudbydere stiller nogle generelle krav til dig, når du vil tage et banklån. De banker vi samarbejder med har følgende krav:

 1. Du skal være fyldt 18 år
 2. Du skal have en årlig indkomst mindst 60.000 kroner
 3. Du må ikke være registreret i RKI/Debitor registret
 4. Du skal have fast bopæl i Danmark

Det er bankerne, der vurderer, hvilke kunder der kan få banklån. Vi hos Lendo kan desværre ikke påvirke denne proces.

Stil krav til dig selv når du skal tage et banklån

Vi synes, det er vigtigt, at du også stiller andre mere bløde krav til dig selv, når du vil tage et banklån. Det er altid en god idé at sætte sig ind i tingene, inden du låner penge.

Det er ærgerligt at tage et banklån og derefter finde ud af, hvilke krav banken eller låneudbyderen stiller til dig. For eksempel i forhold til at vide noget om, hvor meget dit lån reelt koster fremfor blot at fokusere på, at lånet har en lav rente. Det betyder meget for os, at alle låner penge på en fornuftig måde.

Her hos Lendo vil vi blive så glade, hvis du stiller følgende krav til dig selv, når du skal til at tage et lån:

 1. Vær opmærksom på, om du har fået et tilbud på et kviklån eller et forbrugslån. Der kan være rigtig stor forskel på betingelserne for tilbagebetaling af lånet. Typisk er omkostningerne meget højere på kviklån end på forbrugslån. Hvis du allerede har taget flere kviklån, har du mulighed for at samle dem i et samlelån. Du kan slippe for nogle omkostninger, der er ved at have flere lån, når du nøjes med at have ét lån. Det kan godt betale sig at samle dine kviklån.
 1. ÅOP er noget af det vigtigste at være opmærksom på, når vi taler om lån. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent. Mange tror, at de blot skal gå efter det lån, der har lavest rente. Men et lån uden renter kan godt være dyrere end et lån med renter. Der er mange andre omkostninger ved et lån, som ikke har noget med renten at gøre. Hvis du har modtaget forskellige lånetilbud, som har samme hovedstol og løbetid, kan du sammenligne deres ÅOP. Det er dog vigtigt, at lånene er ens, og at du ikke sammenligner et lån med en løbetid på 3 år med et lån, der har en løbetid på 7 år.
 2. Spørg dig selv om du kan betale det tilbage, som du låner. Det kan lyde underligt, for det er jo en selvfølge, at man skal betale det tilbage, man låner. Men ofte er vi så fokuserede på, at vi har mulighed for at låne, at vi bare gør det uden at gøre os nogle større tanker om det. Det er så ærgerligt at sidde med en månedlig ydelse, der er for uoverskuelig.
 3. Stil krav til bankerne. Desværre forholder det sig sådan, at der i øjeblikket er et ulige magtforhold mellem banker og låneansøgere. Konkret betyder det at bankerne er dem, som har magten lige nu. Det vil vi her hos Lendo gerne ændre. Med en sammenligningstjeneste som vores er det nemt for dig at sende én ansøgning afsted til mange forskellige banker, som gør alt for at give dig det bedste tilbud de kan. Det er nemt og simpelt at sende en låneansøgning, og herefter kan du nemt sammenligne lånetilbud – i stedet for at du skal bruge tid på at kontakte mange forskellige banker.

Hvis du er i tvivl om, hvordan Lendos sammenligningstjeneste fungerer, eller hvis du har andre spørgsmål omkring banklån, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 5000 10.

 

Hvad koster et banklån?

Der er mange faktorer, der afgør hvad et banklån koster. Hvis du sidder og tænker ‘hvad koster et banklån?’, vil vi forsøge at give dig svaret her. Du kan også bruge vores banklån beregner. Den kommer vi nærmere ind på i næste afsnit.

Når du ansøger om et banklån, vil det være en kreditvurdering, der afgør, hvad banklånet kommer til at koste dig. Alle privatøkonomier er forskellige, og det er derfor, at banken undersøger den til bunds for at kunne give dig et lånetilbud. Hvad et banklån koster, afhænger dermed af din privatøkonomi.

Kreditvurderingen vil omhandle dine indtægter og udgifter. Det gælder både de faste og variable udgifter. Ved at kigge på disse elementer kan banken se dit rådighedsbeløb. Det giver et indtryk af, om din økonomi kan klare et banklån. Hvis du gerne vil vide hvad et banklån koster dig, kan du ansøge om et lån her på siden. Så indhenter vi flere personlige lånetilbud til dig, som du kan vælge eller fravælge. Det er gratis og uforpligtende for dig, at få svar på spørgsmålet: hvad koster et banklån?

 

Banklån beregner

Beregn banklån med vores banklån beregner. En banklån beregner hjælper dig med at få det billigste banklån. Du kan vælge oppe øverst i beregneren, om du vil samle dine lån eller finde ud af hvilket nye lån, der er bedst for dig. Bemærk at det er en uforpligtende ansøgning. Det betyder, at du ikke binder dig til banklånet, blot fordi du udfylder en banklån beregner.

 1. Samlelån: Vælger du et samlelån i låneberegneren, vil du blive bedt om at registrere de lån, du gerne vil have samlet til ét lån. Der er typisk stor besparelse ved at samle flere lån, da du kun vil skulle betale omkostninger for ét lån. Du kan også vælge, om du også ønsker kontant udbetaling. Inden du trykker dig videre, skal du udfylde dine oplysninger i låneberegneren.
  Når du er gået videre til step 2, vil vi spørge ind til dine leveforhold herunder blandt andet boligform og civilstand. I step 3 efterspørger vi mere specifikke oplysninger om din privatøkonomi for, at bankerne kan give dig tilbud, der passer bedst til dig. Til sidst skriver du under på ansøgningen.
 2. Nyt lån: Vælger du et nyt lån i banklån beregneren skal du først og fremmest udfylde, hvor mange penge du vil låne. I step 2 vil vi bede om at give oplysninger om dine leveforhold. Bankerne skal bruge informationer som disse for at få indsigt i, hvilken situation, du er i. Har du en medansøger, kan det være en fordel, da I så er to om at betale tilbage. Det kan bankerne godt lide, når de skal tilbyde jer et banklån. Har du en medansøger, vil du også skulle give oplysninger om vedkommende.

 

Banklån rente

Det kan være svært at finde hoved og hale i renter på banklån.

Det er naturligvis altid godt at gå efter en lav banklån rente. En høj banklån rente kan koste dyrt og blive en hovedpine at skulle betale, fordi du vil komme til at betale meget mere end dét, du reelt har brugt. Den høje rente banklån kan koste, er derfor værd at overveje. Dog er banklån renter ikke det vigtigste, du skal være opmærksom på, når du låner penge. Et banklån med lave renter kan stadig være dyrt.

Det vigtigste er at være opmærksom på, når du er på udkig efter det billigste banklån, er banklånets ÅOP. Har du mange forskellige tilbud, hvor lånebeløb og afbetalingsperiode er ens, kan du med fordel undersøge, hvilket lån, der har lavest ÅOP. Når ÅOP bliver beregnet, bliver alle omkostninger nemlig regnet med. Det gør de ikke i renten, og derfor kan det være misvisende kun at fokusere på renter på banklånet, når du skal have et billigt banklån.

Vi håber, at du har fået svar på de spørgsmål, du havde omkring banklån. Hvis ikke er du altid velkommen til at ringe, sende os en mail eller chatte med os her på siden.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides