Lån 100000

– Ansøg og lån 100.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan man låne 100000 til?

Du kan låne 100000 til netop det, du har brug for. Du kan optage et lån i form af et privatlån, hvor du får de 100000 udbetalt på din konto, og derefter er det op til dig, hvad de skal bruges til.

Har du fundet en bil til 100000 kr., kan du i stedet ansøge om et billån.

Som en tredje mulighed, kan du ansøge om et samlelån. Har du eksempelvis et lån på 30.000 og et lån på 70.000, kan du samle dem i et lån på 100.000. Det kan potentielt spare dig for flere tusind kroner hver eneste måned.

Hvad koster det at låne 100000?

Det afhænger af din privatøkonomi og af bankernes risikovillighed. Rentespændet for privatlån og samlelån er 2,95 - 20,95%, hvor du ved et billån ofte kan opnå en lavere rente.

For at få et konkret svar på, hvad det koster dig at låne 100000, skal du indsende en låneansøgning. Det er gratis og uforpligtende.

Kan man låne 100000 med sin ægtefælle?

Ja, det er muligt at låne 100000 sammen med en anden. Dette kaldes et lån med medansøger. På den måde kan du tilføje en ægtefælle, kæreste, samlever eller kammerat til din låneansøgning. Det vil give dig et mere fordelagtigt lånetilbud.

Kan man beregne den månedlige ydelse for et lån på 100000 kr?

Ja, du kan bruge vores låneberegner til at beregne den månedlige ydelse for et lån på 100000 kr. Her kan du ud fra løbetiden se den månedlige ydelse ændre sig.

Det er dog blot et estimat for, hvad det koster dig at låne 100000. For at få et konkret lånetilbud der er skræddersyet ud fra din økonomi, skal du indsende en låneansøgning.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Lån 100000 i dag

Ansøg om et lån på 100.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 100.000 kr? – Ansøg i dag

Har du brug for et lån på 100000 kroner? Giv dig selv muligheden for at få det bedste lån på 100000 kroner ved at bruge vores tjeneste. Her kan du ansøge om at låne 100000 kr. til lige præcis det, du har brug for.

Med én låneansøgning vil du modtage lånetilbud fra flere forskellige banker. Du skal blot indtaste de 100000 kr., vælge hvilken løbetid du ønsker, og udfylde nogle informationer vedrørende din privatøkonomi, og kort tid efter vil du modtage skræddersyede lånetilbud.

Mange vælger at låne 100000 i banken, som håndterer ens andre aktiver. Det kan også være en fornuftig mulighed, men ved at indhente lånetilbud og sammenligne lån sikrer du, at du får det lån, der passer dig bedst. Så lån 100000 gennem Lendo og få de bedst mulige vilkår og priser på dit lån.

Det skal selvfølgelig være en velovervejet beslutning at låne 100000 kr. Det er ikke billigt at låne penge, og desværre er det ikke gratis. På denne side vil vi hjælpe dig med at blive klogere på, hvilke lånemuligheder der er hos Lendo, og vi vil samtidig hjælpe dig godt på vej til et lån på 100000 kr.

Vil du lave en låneansøgning, så du kan låne 100000 kr., skal du selvfølgelig være velkommen til det. Du kan med fordel benytte vores låneberegner, hvis du ønsker en fornemmelse for, hvad det koster dig at låne 100000. Den viser blot et estimat og ikke et konkret lånetilbud. For at få det skal du trykke på ‘fortsæt’ og udfylde resten af ansøgningen.

 

Lån 100000 med lav og variabel eller fast rente

Vores mission er at gøre det nemt for dig at låne 100000 kr. Vi er på din side og kæmper for, at du står stærkere som låntager på lånemarkedet. Med vores tjeneste, dannes der mere konkurrence blandt bankerne på det danske marked, hvilket i sidste ende kommer dig til gode. Den stigende og direkte konkurrence medvirker til lavere renter og bedre lånevilkår.

Priser og lånevilkår varierer en hel del fra bank til bank, og det er derfor vigtigt at sammenligne lån på tværs af bankerne. Det gør dog også, at du skal være ekstra opmærksom på de lånetilbud du indhenter, da der kan være forskel i mange henseender.

Vi har flere forskellige bankpartnere, og de har hver især forskellige renter, priser og vilkår at tilbyde. Det gør, at du både kan få tilbudt et lån på 100000 med fast rente eller variabel rente.

Derudover er rentespændet forskelligt alt efter, hvilken lånetype du har brug for. Har du brug for et privatlån, kan du låne 100000 med en lav rente fra 2,95%, og en endnu lavere rente fra 1,25% hvis du i stedet mangler et billån.

 

Det kan du låne 100000 til

I princippet kan du låne 100000 til lige netop det, du har brug for. Du kan bruge pengene på en velfortjent ferie, en tiltrængt renovering af boligen, til en ny bil eller noget helt fjerde.

Du kan nemlig ansøge om både privatlån og billån. Et privatlån er et lån uden sikkerhed, hvilket praktisk talt vil sige, at du kan bruge de 100000 på det, du vil. Hverken vi eller banken, du låner pengene af, kan eller vil blande os i, hvad pengene bliver brugt til.

Har du i stedet brug for et billån til at finansiere købet af en ny eller brugt bil, er der nogle andre krav og muligheder. Her vil det billigste billån med stor sandsynlighed, være et lån med sikkerhed og pant i bilen. Det vil kun få betydning, hvis du ikke overholder afdragsaftalen. I så fald vil banken kunne gøre krav på at få bilen solgt, og på den måde få pengene tilbagebetalt.

Brug et lån på 100000 kr til at optimere din gæld

Det lyder måske utroligt, men du kan faktisk spare penge på at låne penge. Det gælder dog kun, hvis du i forvejen har et lån eller flere. Måske har din privatøkonomiske situation ændret sig, siden du optog dit eksisterende lån, eller måske har markedet ændret sig. Uanset hvad, kan det være en god idé i ny og næ at foretage et rentetjek. Så kan du se, om det kan betale sig for dig at optage et nyt lån, som du kan bruge til at indfri dit eksisterende lån.

Der kan være mange penge at spare hver måned på at lave en refinansiering. Særligt hvis du har flere lån, da du så kan få et billigt samlelån og på den måde spare penge. Med et samlelån samler du dine eksisterende lån i ét lån. Har du eksempelvis to lån på 50.000 kr., kan du låne 100.000 kr. og bruge dem på at indfri de andre lån. Så skifter du fra at betale to renter til at betale én rente. Det kan der potentielt være mange penge at spare på.

Hvad end du har et enkelt lån eller flere, som du ønsker at lave et rentetjek for, ansøger du ved at trykke på ‘samlelån’ i vores ansøgningsskema. Her indtaster du din eller dine eksisterende lån og ellers ansøger du på samme måde, som hvis du havde brug for et privatlån eller billån. Det går derfor nemt og hurtigt, og er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

 

Hvad koster det at låne 100000?

Der er stor forskel på, hvad det koster at låne 100000. De priser og lånevilkår du får, er helt forskellig fra de priser og lånevilkår, din nabo kan få tilbudt. Det afhænger nemlig i høj grad af bankernes kreditvurdering af din økonomi.

Der findes dog nogle små elementer, der kan afgøre, om du får et lån på 100000 kr. til en god pris eller ej. Eksempelvis vil du få et bedre tilbud, jo højere din indkomst er. En høj indkomst giver nemlig bankerne en større sikkerhed for, at lånet bliver tilbagebetalt og at de månedlige afdrag bliver overholdt.

Derudover varierer det i høj grad fra bank til bank, hvad det koster at låne 100000. Du vil derfor opleve at få vidt forskellige lånetilbud, selvom bankerne i princippet har foretaget den samme kreditvurdering. Nogle banker vil blot være mere risikovillige end andre. Samtidig vil du opleve, at et lån på 100000 vil øge risikoen for bankerne. Optager du i stedet et lån på 50000, vil bankerne opleve en lavere risiko, og kan derfor tilbyde bedre lånevilkår.

Vores bankpartnere har et rentespænd på privatlån og samlelån mellem 2,95 – 22,52% og fra 1,25 – 22,52% for billån. Igen afhænger rentefastsættelsen af bankernes retningslinjer samt den kreditvurdering, der udarbejdes ud fra din privatøkonomi.

Husk dog på, at renten ikke er den eneste omkostning ved et lån. Låner du 100000, vil der også være andre omkostninger forbundet med lånet såsom etableringsgebyr, adminstrationsgebyr og så videre. Derfor anbefaler vi, at du i stedet for at fokusere på renten også fokuserer på lånets ÅOP. Det er en procentsats, der viser lånets samlede årlige omkostninger. Når du sammenligner dine lånetilbud, kan du derfor med fordel sammenligne dem ud fra deres ÅOP.

 

Hvem kan låne 100000 kr?

Det er desværre ikke alle, der kan låne 100000. Det afhænger i høj grad af din økonomiske situation, hvorvidt bankerne kan bevilge dig et lån på 100000 kr. I næste afsnit kan du blive klogere på, hvordan du kan få en økonomi, der kan håndtere at få et lån på 100000 kr.

Udover de privatøkonomiske omstændigheder, hvor kravene kan variere fra bank til bank, er der nogle helt generelle krav og regler for, hvem der kan låne penge – uanset om det er et lånebeløb på 100000 kr. eller andet. De krav er:

Selvom du opfylder ovenstående krav, er det dog ikke ensbetydende med, at du kan låne 100000. Din indkomst skal blandt andet matche lånebeløbet og løbetiden, og samtidig skal bankernes kreditvurdering stemme nogenlunde overens med det, du selv udfylder i låneansøgningen.

 

Gode råd før du låner 100000 kr.

Lån 100000 på et solidt økonomisk grundlag. Før du sætter dig ned, og laver en låneansøgning på 100000 kr., er der nogle elementer, der kan være værd at overveje. Det er særligt, hvis du ønsker det bedste lån på 100000 kr.

Skab billigere vaner

Som nævnt, afhænger bankernes lånetilbud og rentefastsættelse af den kreditvurdering, de laver af din økonomi. Her ser de blandt andet på dit rådighedsbeløb, som er det beløb, du har tilbage, når alle faste udgifter er trukket fra din indkomst. Det vil sige, de penge du har til rådighed til forbrug og variable omkostninger.

For at få et billigt lån på 100000 kr., kan du derfor ændre lidt på dine vaner, så dit rådighedsbeløb bliver optimeret. Her kan du overveje, om du abonnerer på noget, du egentlig godt kan leve uden. Eller om du kan finde et billigere alternativ til restaurantbesøg, indkøb eller andet.

Har du brug for at låne 100000 til et bestemt projekt, kan det måske være det værd at gå på kompromis med disse ting. Kan du skabe et større rådighedsbeløb hver måned, vil det vise bankerne, at der er plads og overskud i din økonomi til et lån på 100000 kr.

Lån 100000 med en medansøger

Vil du gerne låne 100000 så billigt som muligt, kan du med fordel undersøge dine muligheder for at tilføje en medansøger. En medansøger kan eksempelvis være din ægtefælle, kæreste, samlever eller kammerat. Det er helt op til dig, og hvad der er muligt.

Er der en medansøger på din låneansøgning, vil banken lave en samlet kreditvurdering af jeres økonomi. Den vil derfor fremstå stærkere og forhåbentligt give bankerne den sikkerhed, der skal til for at de giver en god pris og rente.

Få et samlelån

Som nævnt tidligere, kan et samlelån ofte forbedre din økonomi. Din gæld har også betydning for, om du kan få et lån på 100000 kr., og det kan derfor være værd at overveje, om den kan forbedres, inden du ansøger om lånet.

Det er også muligt at låne 100000 som en ekstra tilføjelse i et samlelån. Det kan du ved at tilføje en kontant udbetaling på 100000 kr., når du ansøger om et samlelån. Så vil de 100000 blot indgå i det samlede lånebeløb.

 

Lån 100000 med god samvittighed

Nu er du forhåbentligt klar til at ansøge om 100000, og her er vi klar til at hjælpe dig. Vi ønsker, at du skal have en succesoplevelse med dit lån og selvfølgelig, at du får det helt rigtige lån.

I stedet for at låne 100000 i banken og vælge det lån, de præsenterer, kan du bruge vores tjeneste til at indhente lånetilbud og dermed sammenligne lån fra flere banker. Har du brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice på telefon eller mail. Her sidder vi klar til at hjælpe dig med at få det bedste lån på 100000.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides