Billån

Beregn billån og find det bedste lån

 • Find markedets billigste billån
 • Vælg det billån der passer dig bedst
 • Vi tilbyder attraktive billån med en hurtig og effektiv ansøgningsproces

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Ansøg om billån. Udfyld en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på billån.

Sammenlign

Du får de første tilbud på billån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne billån på tværs af banker.

Vælg

Vælg det billån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et billån?

Prisen på dit billån afhænger i høj grad af den rente, bankerne kan tilbyde dig. De banker og låneudbyderer, Lendo samarbejder med, tilbyder billån med et rentespænd på 1,25 - 24,99%.

Ansøger du om et billån med udbetaling, kan du typisk opnå en lavere rente og dermed et billigere billån.

Du vil modtage dine første tilbud på bådlån inden for få minutter, og inden for 24 timer har du modtaget dem alle. Så er det op til dig at vælge det bedste bådlån.

Kan jeg få et billån uden udbetaling?

Ja, du kan sagtens få et billån uden udbetaling. Det er helt op til dig selv, om du vil have et lån med eller uden udbetaling. Generelt vil du få et billigere lån, hvis du kommer med en form for udbetaling. Bankerne tilbyder ofte en lavere rente på billån med udbetaling.

Hvad er det billigste billån?

Det billigste billån er et lån med udbetaling og med pant i bilen. Det betyder, at du betaler en procentdel af bilens værdi selv, og stiller bilen som sikkerhed for lånet. Bankerne giver ofte en lavere rente ved disse lån.

Hvad skal man lægge i udbetaling for et lån til bil?

Du bestemmer selv, hvilken procentsats du vil lægge i udbetaling - også kaldet egenbetaling. For at opnå det mest fordelagtige billån anbefales det at lægge en udbetaling på mindst 10% af bilens pris.

Kan jeg ansøge om et billån med en medansøger?

Ja, det er muligt at ansøge om et billån med en medansøger. Samtidig er det en rigtig god idé. Vælger I at være to på låneansøgningen, vil det være jeres samlet privatøkonomi, der bliver kreditvurderet. Jo større rådighedsbeløb I har, jo lavere rente vil du ofte få tilbudt.

Kan alle få et billån?

Alle låneudbydere har lånekrav til deres kunder. Du skal opfylde disse, for at låne til bil.

Bankernes generelle krav er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i danmark.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Sammenlign de bedste tilbud på billån

Bedste billån uden overraskelser

Har du fundet drømme bilen, men mangler et billigt billån? Lendo gør det hårde arbejde og undersøger lånemarkedet for dig. Med blot én ansøgning indhenter vi tilbud billån fra op til 21 banker og låneudbydere. Vi finder det bedste lån til bil med eller uden udbetaling, og du kan tilbagebetale billånet over 12 år. Du kan let beregne, hvad et billån vil koste dig med vores beregner ovenfor.

Indhent tilbud

Få lånetilbud til køretøjer

Ansøg om billån og sammenlign de bedste tilbud

 • Lån op til 1.000.000 kr.
 • Billån med og uden udbetaling
 • Ansøg online og få hurtigt svar
 • Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Lån penge til din nye bil

Det er i dag helt normalt at finansiere din nye bil med et billån. Bilen er vigtig for mange danskere, da det, for mange, er bilen, der får hverdagen til at hænge sammen. Det betyder samtidig, at udgifterne til en bil fylder en hel del i budgettet hos de fleste. Så hvorfor nøjes med et dyrt billån?

Vi har gjort det nemt for dig. Hos Lendo gør vi det besværlige arbejde og indhenter flere forskellige tilbud på billån, der er for dig på markedet. Det vil sige, at du kan få tilbudt et billån fra flere forskellige banker – og det kræver blot én låneansøgning.

Ansøg hurtigt online og sammenlign nemt billån gennem Lendo inden du optager et unødvendig dyrt lån til bil. Her kan du sammenligne lån på op til 1.000.000 kroner fra nogle af de mest konkurrencedygtige låneudbydere på markedet. For et billån uden pant og sikkerhed i bilen er det maksimale lånebeløb på 500.000 kroner.

 

Hvad er et billån?

Som du nok havde gættet, er billån, et lån du kan få, hvis du ønsker at købe en bil, og leder efter en attraktiv finansieringsløsning. Det er de færreste, som kan købe deres bil kontant. Derfor vælger mange at optage et lån til bil.

Der findes forskellige typer af billån. Generelt snakker man om to typer lån til bil:

 • Billån med udbetaling
 • Billån uden udbetaling

I takt med at el-bilen har gjort sit indtog i Danmark, og bankerne ønsker at hjælpe bilkøbere til en grøn omstilling, kan man i dag også få tilbudt en fordelagtig rente på et såkaldt grønt billån. I forhold til et almindeligt privatlån eller forbrugslån, er de fleste lån til bil billige billån.

 

Billån beregner – Hvad koster lån til bil?

Står du med en bil på hånden, eller er du bare nysgerrig på, hvad et billån koster? Beregn billån uanset om du har udset dig drømmebilen, eller du vil vide om, du har det bedste billån på markedet, kan du med vores låneberegner hurtigt og nemt beregne, hvad det koster at låne til en bil.

Med en billån beregner kan du beregne dit billån og se de potentielle låneomkostninger for et lån. Vi giver dig et overslag på en månedlige ydelse udregnet på baggrund af bilens pris, hvor meget du kan lægge i udbetaling, og den ønsket løbetid på lånet. Det vil altså give dig en ide om et billån er en mulighed for dig.

Du skal være obs. på, at låneberegningen er et eksempel på, hvad vores låneudbydere kan tilbyde vores kunder. Det vil sige, at du sagtens kan opnå et billigere lån, end beregningen. Hvis du sammneligner dit billån med vores beregner, kan du også kigge ind i muligheden for at refinansiere dit lån.

Hvis du gerne vil undersøge, hvilket billån du kan få tilbudt, skal du udfylde resten af låneansøgningen.

 

5 tips til et billigere billån

Renten på dit lån har stor betydning for, hvad dit billån kommer til at koste dig. Der er derfor mange, der gerne vil opnå et billån med lav rente. Hvorvidt en rente på et billån bliver fastsat høj eller lav, afhænger af den enkelte banks kreditvurdering på baggrund af din økonomiske situation. Din billån rente vil derfor være forskellig fra din nabos billån rente, da den fastsættes ud fra bankens kreditvurdering.

Sådan får du det billigste billån:

 • Hvis du undersøger dine muligheder hos flere låneudbydere
 • Hvis du lægger en udbetaling
 • Hvis du har en medansøger
 • Hvis du bruger ÅOP som rettesnor
 • Hvis du har en sund økonomi

Selvom renten har stor betydning for, hvad et billån koster, er det ikke ikke ens betydende med, at du kun skal kigge på renten, når du sammenligner dine lånetilbud. En god rettesnor er ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

Det billån med den laveste ÅOP, vil være det lån, der er billigst samlet set. ÅOP inkluderer alle omkostninger, der er i forbindelse med at optage et lån. Lånets ÅOP giver dig nemt et overblik over, hvad et billån vil koste dig i sidste ende. Dertil skal du huske at kigge på lånets løbetid. Du kan ikke bruge Lånets ÅOP som sammenligningsgrundlag, hvis lånets løbetid ikke er den samme som de lån du sammneligner med. Den månedlige ydelse vil give dig et forkert billede.

Findes der rentefrit billån?

Et rentefrit billån kan virke attraktivt – for et billån uden rente må være et gratis lån, eller hvad? Selvom du får tilbudt et rentefrit lån, skal du alligevel være opmærksom på de ekstra omkostninger, der i stedet er forbundet med billånet. Ingen af de banker, vi hos Lendo samarbejder med, tilbyder rentefrie lån. Det er derfor ikke muligt at ansøge om et rentefrit billån gennem Lendo. Typisk er renten på alle billån en variabel rente. Det betyder, at modsat en fast rente, så kan lånets rente stige og falde i løbet af lånets løbetid. De er de færreste låneudbydere, der tilbyder en fast rente på et billån.

Generelt er det aldrig gratis at låne penge. Så vær opmærksom, hvis du får tilbudt et rentefrit billån via en anden sammenligningstjeneste.

 

Sådan sammenligner du billån nemt

Nøglen til det bedste billån med lav rente er at undersøge tilbud på forskellige lån til bil fra flere banker og låneudbydere. Når du sammenligner billån mellem hinanden, øger du dine muligheder for at få det bedste lån. Den billån rente du får tilbudt afhænger nemlig af den enkelte banks kreditvurdering.

Årsagen er, at bankerne vurderer en låneansøgning forskelligt, og derfor er det en god idé at sammenligne lån fra flere forskellige banker. Det er selvom, du sender den samme låneansøgning til dem alle. Bankerne kigger ikke ens på din økonomi, så selvom du fik et afslag fra en bank, kan du være heldig hos en anden. Derfor kan du spare mange penge på at sammenligne billån.

Fordele ved sammenligne billån fra flere forskellige låneudbydere:

 • Få tilbud på billån med eller uden pant
 • Sammenlign billån med og uden udbetaling
 • Opnå lavere renteomkostninger
 • Større chance for en udbetaling

 

Hvad er et grønt billån?

En grønt billån er til dig, der ønsker at købe en plug-in hybrid- eller elbil. I dag vokser interessen for klimavenlige biler, så som elbiler, i takt med, at interessen for en mere grøn hverdag stiger. Derfor vælger mange banker at tilbyde bilkøbere et billigt billån, hvis du køber en plug-in hybrid eller elbil.

Et grøt billån kan både bruges til en ny og brugt bil. Det kræver blot, at bilen enten er en el- eller plug-in hybridbil. Du behøver altså ikke købe en fabriksny bil, for at få en lav rente på dit billån.

Hvad er forskellen på et grønt og et traditionelt billån?

Den største forskel på et billån og et grønt billån er, at det grønne lån er øremærket en miljøvenlig bil. Det betyder, at pengene skal bruges til at købe enten en plug-in hybrid- eller elbil. Du kan altså ikke få et grønt billån, til en benzin eller diesel bil, selvom den kører langt på literen.

 

Hvad koster det at køre grønt?

Er det på tide at skifte benzin eller diesel bilen ud med en grøn bil? Så kan det betale sig at undersøge dine muligheder for et grønt lån til bil. Mange banker tilbyder billig bilfinansiering, hvis lånet går til en grøn bil. Et grønt billån vil ofte ende med at koste mindre end et traditionelt billån, da renten og låneomkostningerne ofte er lavere på det grønne lån.

Der er mange fordele ved et grønt lån til bil. Vi kommer med nogle af disse nedenfor.

Fordelen ved grønt billån

 • Du får oftere tilbudt en lavere rente
 • Du får oftere et lån med lavere omkostninger
 • Du bidrager til den grønne omstilling

 

Skal du vælge billån med eller uden udbetaling?

Valget mellem de to lånetyper kan have stor betydning for prisen på dit billån. Vi anbefaler altid vores kunder til kun at låne det beløb, de har brug for. Hvis du kan lægge en udbetaling til en ny bil, vil du ofte blive tilbudt en lavere rente. Nedenfor kigger vi på forskelle, fordele og ulemper ved begge lånetyper.

Billån med udbetaling

Et billån med udbetaling betyder, at du betaler en vis procent af bilens værdi, idet du optager lånet. Du skal altså selv have sparet en del af bilens pris op. Samtidig vil et billån med udbetaling typisk være et lån med sikkerhed og pant i bilen. Samlet set kan det give dig en attraktiv rente og pris på lånet.

En tommelfingerregel når det kommer til billån med udbetaling er, at jo højere en udbetaling, du kan betale, jo bedre og billigere et billån har du mulighed for at få tilbudt. Det kan derfor være værd at overveje, hvilken mulighed der er for at spare op til en udbetaling.

Med et billån med udbetaling vil din bil blive stillet som sikkerhed for banken. Det vil sige, at banken tager pant i bilen. Det betyder, at skulle det ske, at du har svært ved at tilbagebetale lånet, kan banken gøre krav på bilen og sælge den. Hvis du husker at betale din månedlige ydelse, er et billån med udbetaling og med pant ofte det billigste lån til bil, du kan finde på markedet.

fordele ved billån med udbetaling

Billån uden udbetaling

Billån uden udbetaling, er det modsatte af billån med udbetaling. Der er altså ikke noget krav til, at du skal lægge f.eks. 5% af bilens værdi, for at blive godkendt til et lån. Det betyder, at hvis du står og skal købe en bil, f.eks. p.g.a. nyt job, har du mulighed for at få hverdagen til at hænge sammen uden en udbetaling til bilen.

Der er både fordele og ulemper ved at vælge et billån uden udbetaling.

 • Den største fordele, er muligheden for at købe en bil, på trods af, at du ikke har udbetaling.
 • Den største ulempe ved et billån uden udbetaling er en højere rente. Da banken skal finansiere hele bilens værdi, modsat et lån med udbetaling, vil du ofte få tilbudt en højere rente end med billån med udbetaling.

Renten kan have stor betydning for, hvad dit lån ender med at koste for dig. Som tidligere fortalt, har lån uden udbetaling en højere rente end lån med udbetaling. Men hvis du ønsker en lavere rente, men ikke har en udbetaling, kan du vælge billigt billån uden udbetaling, men med pant i bilen. Det giver banken sikkerhed i din bil, og ofte resultere det i en lavere rente. Det vil ofte give dig et billigere billån uden udbetaling.

Et lån til bil uden udbetaling er en god løsning for dig, der står i en situation, hvor det er nødvendigt at købe en bil hurtigst muligt. Det kan eksempelvis være, hvis du lige har fået et job, der grundet afstanden kræver, at du har en bil.

fordele ved billån uden udbetaling

 

Billån med pant og sikkerhed i bilen

Når der stilles sikkerhed for et billån, kaldes det at tage pant i bilen. Det betyder, at banken har sikret sine penge i selve bilen, som en dækning af et tilfælde af, at du ikke kan tilbagebetale lånet. Der er ingen tvivl om, at et billån med sikkerhed ofte er et billigere billån.

Fordele ved lån med pant

 • Ofte lavere rente
 • Mulighed for lån med og uden udbetaling
 • Nem og hurtig låneprocess

 

Billån uden pant

Som fortalt ovenfor, stiller du ikke din bil som sikkerhed med et billån uden pant. Det vil sige, at banken hverken kan inddrage din bil. Det gør dog, at et billån uden pant vil have en høj rente, da banken ikke har sikkerhed i bilen.

Et billån uden pant fungerer som et privatlån. Du får altså pengene ind på din konto, og skal selv sørge for, at lånet går til din nye bil. Banken tjekker ikke op på dette. Vi råder alle til ikke at låne flere penge, end de har brug for. Det er ikke gratis at låne penge, og i sidste ende skal du tilbagebetale lånet og andre løbende omkostninger.

Fordele ved lån uden pant

 • Mulighed for lån uden udbetaling
 • Nem og hurtig låneprocess
 • Ingen sikkerhed i bilen

Ulemper ved lån uden pant

 • Ofte højere rente end ved lån med pant
 • Større lånebeløb

 

Billån trods RKI – kan det lade sig gøre?

Som alle andre lån er det ikke muligt at blive godkendt til et lån trods RKI. Står du registreret i RKI eller et andet register, kan du desværre ikke ansøge om et billån gennem vores tjeneste.

Her kan du se de generelle krav, du skal opfylde, for at kunne låne penge:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i danmark.

 

Sådan ansøger du om billån online

Det behøver ikke være besværligt at ansøge om billån. I dag kan du ansøge direkte fra sofaen og inden for få dage have pengene på din konto.

Vælger du at ansøge om et billån, uanset om det er med eller uden udbetaling, går der kun 24 timer, inden du har dine personlige tilbud på billån fra op til forskellige banker og låneudbydere.

Lån penge til bil hurtigt og nemt

 1. Udfyld låneansøgningen – Indenfor 24 timer indhenter vi lånetilbud fra op til 21 forskellige banker.
 2. Du sammenligner bankernes tilbud og vælger det bedste billån
 3. Banken overføre pengene til din konto

Vi giver dig mulighed for at sammenligne på tværs af banker og låneudbydere. Yderligere, kan du sammenligne på tværs af billån med og uden udbetaling og pant i bilen.

Vi indhenter flere forskellige tilbud på billån til dig, så du kan vælge det bedste billån. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om lån via Lendo. Hvis tilbuddene ikke lever op til dine forventninger, skal du blot lade være med at vælge et. De vil blive slettet efter 30 dage.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides