Billån

Beregn billån og find det bedste lån

3 grunde til at finde billån via Lendo:

 • Du sammenligner nogle af markedets billigste billån
 • Du modtager de første tilbud inden for få minutter
 • Du ansøger gratis og 100% uforpligtende via Lendo

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Spar tid og indhent op til 21 lånetilbud i én ansøgning. Vi sikre dine oplysninger, og vi står klar med personlig betjening, hvis du har spørgsmål.

Ansøg

Udfyld én ansøgning. Det tager kun et par minutter, og så indhenter vi tilbuddene til dig.

Sammenlign

Du får de første lånetilbud inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne priser, renter og lånevilkår.

Vælg

Vælg det billån, der passer dig bedst. Du vil modtage pengene indenfor 1-2 arbejdsdage.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et billån?

Prisen på dit billån afhænger i høj grad af den rente, bankerne kan tilbyde dig. De banker og låneudbydere, som Lendo samarbejder med, tilbyder billån med et rentespænd på 0,00 - 24,24%.

Hvis du ansøger om et billån med udbetaling, kan du typisk opnå en lavere rente og dermed et billigere billån.

Du vil modtage dine første tilbud på billån inden for få minutter, og inden for 24 timer har du modtaget dem alle. Så er det op til dig at vælge det bedste tilbud.

Hvad er det billigste billån?

Det billigste billån er et lån med udbetaling og med pant i bilen. Det betyder, at du betaler en procentdel af bilens værdi selv og stiller bilen som sikkerhed for lånet. Bankerne giver ofte en lavere rente ved disse lån, hvilket mindsker de samlede omkostninger over tid.

Kan jeg få et billån uden udbetaling?

Ja, du kan sagtens få et billån uden udbetaling. Det er helt op til dig, om du vil have et lån med eller uden udbetaling. Generelt vil du få et billigere lån, hvis du kommer med en form for udbetaling. Bankerne tilbyder ofte en lavere rente på billån med udbetaling.

Hvad skal man lægge i udbetaling for et lån til bil?

Du bestemmer selv, hvilken procentsats du vil lægge i udbetaling - også kaldet egenbetaling. For at opnå det mest fordelagtige billån anbefales det at lægge en udbetaling på mindst 10% af bilens pris.

Kan jeg ansøge om et billån med en medansøger?

Ja, det er muligt at ansøge om et billån med en medansøger, og det er ofte en rigtig god idé. Vælger I at være to på låneansøgningen, vil det være jeres samlede privatøkonomi, der bliver kreditvurderet. Jo større rådighedsbeløb I har, jo lavere rente vil I ofte få tilbudt.

Kan alle få et billån?

Alle låneudbydere har lånekrav til deres kunder. Du skal opfylde disse, for at låne til bil.

Bankernes generelle krav er:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i danmark.
Sammenlign de bedste tilbud på billån

Bedste billån uden overraskelser

Har du fundet drømme bilen, men mangler et billigt billån? Lendo gør det hårde arbejde og undersøger lånemarkedet for dig. Med blot én ansøgning indhenter vi tilbud billån fra op til 21 banker og låneudbydere.

Vi finder de bedste lån til bil med eller uden udbetaling, og du kan tilbagebetale billånet over 12 år. Du kan let beregne, hvad et billån vil koste dig med vores beregner ovenfor.

Ansøg om lån

Få lånetilbud til køretøjer

5 fordele ved at ansøge om billån via Lendo

Når du vælger at indhente tilbud på billån via Lendo, får du adgang til flere fordele:

 • Du kan sammenligne billån fra 10.000 kr. og op til 1.000.000 kr. med kun én uforpligtende ansøgning
 • Du spare både tid og penge, når vi tjekker prisen hos hver af vores 21 banker
 • Du vælger om, du ønsker lånetilbud med eller uden udbetaling
 • Du er tryg hos os, da sikre dine oplysninger og står klar til at svare på alle dine spørgsmål
 • Du indhenter altid gratis og 100% uforpligtende lånetilbud via Lendo

Ansøg om lån

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvad er et billån?

Et billån er en form for finansiering, du kan bruge, hvis du ønsker at købe en ny eller brugt bil. Ved at tage et billån låner du pengene fra en långiver og kan dermed sprede omkostningerne ved bilkøbet over en periode fra 1 år og op til 12 år.

Dette betyder, at du ikke behøver at betale hele beløbet på én gang, hvilket gør det muligt for mange at købe en bil, de ellers ikke ville have råd til.

Hvorfor vælge et billån?

Der er flere grunde til, at et billån kan være den rette løsning for dig. Her er nogle af de typiske grunde, hvorfor vores kunder vælger et billån frem for andre finansieringsløsninger:

 • Økonomisk fleksibilitet: Ved at finansiere din bil med et lån, kan du tilpasse din økonomi, så du både har råd til bilen og dagligdagens økonomiske udgifter.
 • Opfyld dine drømme: Med et billån kan du købe den bil, du drømmer om, uden at skulle spare op til hele beløbet på forhånd.
 • Undgå uforudsete udgifter: Med et billån kender du alle dine månedlige udgifter, så du nemt kan planlægge dit budget.

Har du overvejet leasing af bil? Læs vores artikel, hvor vi gennemgår forskellen på leasing og køb af bil.

Hvordan fungerer et billån?

Når du ansøger om et billån, låner du et ønsket beløb fra en bank eller en långiver. Du betaler lånet tilbage over en aftalt låneperiode, typisk mellem 1 og 12 år, med en aftalt rente.

Renten kan være fast eller variabel, afhængigt af låntypen, långiverens vilkår og dine præferencer.

Typisk er renten for lånetyper som billån, forbrugslån og privatlån variabel, hvilket betyder, at renten kan falde eller stige i løbet af lånets løbetid.

Nysgerrig på mere? Læs videre i vores artikel – Alt du skal vide om gæld i en bil

 

Billån beregner – Hvad koster lån til bil?

Står du med en bil på hånden, eller er du bare nysgerrig på, hvad et billån koster? Uanset om du har udset dig drømmebilen, eller du vil vide, om du har det bedste billån på markedet, kan du med vores låneberegner hurtigt og nemt beregne, hvad det koster at låne til en bil.

Med en billånsberegner kan du beregne dit billån og se de potentielle låneomkostninger. Vi giver dig et overslag på den månedlige ydelse, beregnet ud fra bilens pris, hvor meget du kan lægge i udbetaling, og den ønskede løbetid på lånet.

Dette vil give dig en idé om, hvorvidt et billån er en mulighed for dig.

Du skal være opmærksom på, at låneberegningen er et eksempel på, hvad vores låneudbydere kan tilbyde vores kunder. Det vil sige, at du sagtens kan opnå et billigere lån end beregningen viser.

Hvis du sammenligner dit billån med vores beregner, kan du også overveje muligheden for at refinansiere dit lån.

Ansøg i dag og se hvilket billån, der passer bedst til dine behov.

5 tips til et billigere billån

Renten på dit lån har stor betydning for, hvad dit billån kommer til at koste dig. Der er derfor mange, der gerne vil opnå et billån med lav rente.

Hvorvidt en rente på et billån bliver fastsat høj eller lav, afhænger af den enkelte banks kreditvurdering på baggrund af din økonomiske situation.

Din billån rente vil derfor være forskellig fra din nabos billån rente, da den fastsættes ud fra bankens kreditvurdering.

Sådan får du det billigste billån

Undersøg dine muligheder hos flere låneudbydere

Hvis du sender din ansøgning til flere långivere, kan du sammenligne forskellige tilbud og vælge det, der bedst passer til dine behov. Dette kan resultere i lavere renter, bedre vilkår og færre gebyrer.

Selvom renten har stor betydning for, hvad et billån koster, er det ikke ensbetydende med, at du kun skal kigge på renten, når du sammenligner dine lånetilbud. En god rettesnor er ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

Kom med en udbetaling

At lægge en udbetaling kan reducere det samlede lånebeløb og gøre dig til en mindre risikabel låntager, hvilket kan føre til lavere renter og bedre vilkår. VI anbefaler, at du lægger en udbetaling på mindst 10% af bilens pris.

Få en medansøger med på dit lån

En medansøger kan forbedre dine chancer for blive godkendt til et lån og sikre dig bedre lånevilkår, da långiveren vurderer jeres økonomi som én samlet. Et større rådighedsbeløb kan ofte resultere i lånetilbud med, højere lånebeløb, lavere rente, lavere ÅOP og bedre lånevilkår. Læs mere om lån med ansøger.

Brug ÅOP som rettesnor når du sammenligner

Når du sammenligner billån, er ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent en god rettesnor. ÅOP er et tal, der inkluderer alle omkostninger ved et lån og giver dig et præcist billede af de samlede låneomkostninger.

Det billån med den laveste ÅOP vil ofte være det lån, der er billigst samlet set. Husk at kigge på løbetiden, da du ikke kan sammenligne lånenes ÅOP, hvis deres løbetid ikke er den samme.

Fremvis en sund økonomi

En sund økonomi, med stabil indkomst, stort rådighedsbeløb og ansvarlig økonomisk adfærd, gør dig til en attraktiv låntager. Dette kan føre til lavere renter, bedre lånevilkår og større chancer for godkendelse. Du kan læse meget mere om, når vi kommer med 7 råd til at forbedre din kreditværdighed.

Findes der rentefrit billån?

Et rentefrit billån kan virke attraktivt – for et billån uden rente må være et gratis lån, eller hvad? Selvom du får tilbudt et rentefrit lån, skal du alligevel være opmærksom på de ekstra omkostninger, der i stedet er forbundet med billånet.

Ingen af de banker, vi hos Lendo samarbejder med, tilbyder rentefrie lån. Det er derfor ikke muligt at ansøge om et rentefrit billån gennem Lendo. Typisk er renten på alle billån variabel.

Det betyder, at modsat en fast rente, så kan lånets rente stige og falde i løbet af lånets løbetid. De er de færreste låneudbydere, der tilbyder en fast rente på et billån.

Generelt er det aldrig gratis at låne penge. Så vær opmærksom, hvis du får tilbudt et rentefrit lån via en anden sammenligningstjeneste.

Sammenlign billån

Nøglen til at få det billigste billån er at undersøge dine muligheder hos flere forskellige banker og låneudbydere og sammenligne deres tilbud. Når du sammenligner billån, øger du dine muligheder for at få det bedste billån.

Her er nogle vigtige tips og fordele ved at sammenligne billån.

Hvorfor sammenligne billån?

Årsagen til, at det er en god idé at sammenligne billån fra flere banker, er, at bankerne vurderer din låneansøgning forskelligt. Derfor kan det betale sig at sende den samme låneansøgning til flere forskellige banker. Den rente på billån, du får tilbudt, afhænger nemlig af den enkelte banks kreditvurdering, og hver bank har sine egne kriterier for kreditvurdering. Så selv hvis du får afslag fra én bank, kan du stadig være heldig hos en anden.

Sådan sammenligner du billån

At finde det bedste billån kan virke som en udfordring, men med de rette værktøjer og information kan du nemt sammenligne forskellige billån og finde den bedste løsning for dig. Du kan læse hele vores guide: Sådan sammenligner du lån

 • Brug en billåns beregner: En låneberegner kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvad det koster at låne til en bil baseret på forskellige lånebeløb, løbetider og muligheden for egenbetaling. Dette giver dig en klar idé om, hvad du kan forvente af omkostningerne ved forskellige finansieringsløsninger. Prøv vores beregner til billån
 • Indhent tilbud fra flere långivere: Brug Lendo til at sende din ansøgning til flere banker og låneudbydere samtidig. Dette sparer dig både tid og gør det lettere at sammenligne de forskellige tilbud, du modtager. Send din ansøgning
 • Sammenlign renter og ÅOP: Når du sammenligner tilbud, skal du kigge på både renten, ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), og andre omkostninger. Renten kan have stor betydning for den samlede pris for et billån, da du løbende betaler renter af lånebeløbet. ÅOP er din rettesnor, da tallet inkluderer alle omkostninger ved lånet, såsom renter, gebyrer og andre omkostninger, hvilket giver dig et overblik over de samlede låneomkostninger.
 • Overvej lån med og uden udbetaling: Undersøg forskellen mellem lån med og uden udbetaling, og om du har mulighed for at lægge en egenbetaling for dit lån. Lån med udbetaling har typisk lavere renter, fordi du reducerer långiverens risiko ved at betale en del af bilens pris på forhånd.
 • Sammenlign lån med og uden sikkerhed: Undersøg forskellen mellem lån med og uden sikkerhed. Lån med sikkerhed (hvor bilen fungerer som pant) har ofte lavere renter, mens lån uden sikkerhed kan give større fleksibilitet. Ved at sammenligne begge typer kan du vælge den type, der passer bedst til din økonomiske situation og behov.

Fordele ved at sammenligne lån fra flere forskellige låneudbydere

 • Du kan få tilbud på billån med eller uden pant: Ved at få tilbud på flere typer af lån kan du vælge den løsning, der bedst passer til dine behov og din økonomiske situation.
 • Du kan sammenligne billån med og uden udbetaling: Ved at undersøge forskellen i omkostninger og vilkår for lån med og uden udbetaling kan du nemt finde det billigste lånetilbud.
 • Du kan opnå lavere renteomkostninger: Ved at sammenligne flere tilbud kan du finde det lån med den laveste rente, hvilket kan reducere dine samlede omkostninger betydeligt.
 • Du har større chance for en godkendelse: Ved at sammenligne forskellige tilbud øger du dine chancer for at finde en långiver, der er villig til at godkende din ansøgning, selv hvis andre afviste den.

På udkig efter billån til firmabil? Læs mere om lån til firmabil

Skal du vælge billån med eller uden udbetaling?

Når du ansøger om et billån, står du med valget mellem at låne med eller uden udbetaling. Det er vigtigt, at du kender forskellen på disse låntyper, da dit valg kan have stor betydning for prisen på lånet.

Lad os tage et kig på de to låntyper:

fordele ved billån med udbetaling

Hvad er et billån med udbetaling?

Et billån med udbetaling betyder, at du betaler en del af bilens pris på forhånd. Du skal altså selv have sparet en del af bilens pris op. En udbetaling vil reducere det samlede lånebeløb. Dette kan resultere i lavere omkostninger, lavere rente og bedre lånevilkår.

Typisk vil lån med udbetaling også være med sikkerhed eller pant i bilen.

Billån med udbetaling er ideel, hvis du har en opsparing stående og ønsker at minimere, hvad det koster at låne til en bil.

En tommelfingerregel er, at jo højere udbetaling du kan betale, jo billigere billån har du mulighed for at få tilbudt.

fordele ved billån uden udbetaling

Hvad er billån uden udbetaling

Et billån uden udbetaling giver dig mulighed for at finansiere hele bilens pris uden at betale noget på forhånd.

Denne lånetype er ideelt for dig, der har en lille eller ingen opsparing, men stadig har brug for en bil. F.eks. har du har fået et job, der grundet afstanden kræver, at du har en bil.

Billån med eller uden sikkerhed?

Udover valget mellem med eller uden udbetaling, skal du også vælge mellem billån med eller uden sikkerhed og pant. Valget mellem disse to lånetyper kan have stor betydning for, hvad du ender med at betale for dit lån.

Vi tager et på fordele og ulemper ved begge lånetyper.

Hvad er et billån med sikkerhed?

Et billån med sikkerhed betyder, at bilen, du ønsker at købe, fungerer som sikkerhed for lånet. Dette kan resultere i lavere rente og bedre lånevilkår, da långiveren har en garanti i form af bilen.

Denne lånetype er en fordel, hvis du ønsker at reducere dine låneomkostninger ved at få en lavere rente.

Hvad er et billån uden sikkerhed?

Et billån uden sikkerhed betyder, at lånet ikke er sikret af den bil, du ønsker at købe, eller andre ejendele. Dette giver dig fuld ejerskab af bilen fra starten og fjerner risikoen for, at långiveren kan beslaglægge bilen.

Denne låntype er ideel, hvis du ikke ønsker at have sikkerhed i bilen og har en god kreditværdighed, som kan sikre dig gode lånevilkår.

Sådan ansøger du om et billån via Lendo

At ansøge om et billån via Lendo er en nem og enkel proces. Vi ønsker nemlig, at det skal være hurtigt og problemfrit at ansøg om lån, så du hurtigt kan komme videre. Via Lendo kan du ansøge på få minutter og have pengene på din konto indenfor få dage.

Uanset om du allerede har fundet drømmebilen eller du stadig leder, hjælper vi dig med at finde nogle af markedets billigste lånetilbud. Alle lånetilbud er skræddersyet til dine behov og din økonomiske situation.

Følg vores trin-for-trin guide, og kom i gang med din ansøgning i dag. Vi indhenter tilbud fra op til 21 forskellige banker.

Trin-for-trin guide til din ansøgning

 1. Undersøg din økonomi: Først og fremmest skal du sikre dig, at du har luft i økonomien til et lån. Et budget kan være en stor hjælp, hvis du ønsker et overblik over din økonomi. Hent vores budgetskabelon lige her.
 2. Udfyld låneansøgningen:Udfyld ansøgningsformularen i toppen af siden med dine personlige og økonomiske oplysninger. Hvis du allerede har en bil i tankerne, kan du vedlægge oplysninger om bilen, f.eks. salgsannonce eller registreringspapirer. Husk at godkende din ansøgning med Mit-ID. Du kan læse mere om hvordan du laver den bedste låneansøgning.
 3. Indhent tilbud fra bankerne: Læn dig tilbage og lad os indhente tilbud på billån fra op til 21 banker og långivere.
 4. Sammenlign og vælg det bedste lån: Sammenlign de lånetilbud du har modtaget. Hvis du vil vide, hvordan du sammenligner lån, kan du læse vores guide her. Det er dig, der bestemmer, hvilke tilbud du ønsker at gå videre med. Husk at alle tilbud, vi indhenter er 100% uforpligtende.
 5. Få udbetalt pengene: Når du har valgt et lån og du er blevet kreditgodkendt af banken, vil pengene blive udbetalt direkte til din konto. Udbetalingen sker typisk 1-2 dage efter, du er blevet godkendt.

Hvis du stadig leder efter drømmebilen, kan du få et købsbevis til billån. På den måde har du styr på finansieringen, når du har fundet bilen.

Husk at du har 14 dages fortrydelsesret på din låneaftale!

Lendos kundeanmeldelser og -oplevelser

Hos Lendo er vi stolte af de positive oplevelser, vores kunder har haft med vores service. Vi er glade for at vi kan give vores kunder den bedste support og nogle de mest konkurrencedygtige lånetilbud på markedet.

Hvis du tvivl om Lendo er det rette sted for dig, så læs, hvad vores kunder har at sige om os.

Du kan også læse om nogle af de mange positive kundeoplevelser fra vores tilfredse kunder samt se eksempler på, hvordan vi har hjulpet dem med at finde det perfekte lån. Læs alle Lendos kundeoplevelser.

Fordele ved at bruge Lendo

Når du skal vælge den bedste måde at finansiere din nye bil på, er det vigtigt at finde en hjælp, du kan stole på. Du kan nemlig hurtigt blive forvirret over de mange finansieringsmuligheder på lånemarkedet.

Ved at vælge Lendo får du adgang til en række unikke fordele, herunder:

 • Muligheden for at sammenligne flere lånetilbud: Med Lendo kan du nemt sammenligne lånetilbud fra flere op til 21 långivere med én ansøgning
 • En hurtig og nem ansøgningsproces: Vores online ansøgningsproces er designet til at være hurtig og brugervenlig. Du kan udfylde ansøgningsformularen på få minutter og modtage svar fra flere långivere inden for kort tid.
 • Samme eller bedre lånevilkår som i banken: Lendo samarbejder med en lang række långivere for at sikre, at du får adgang til konkurrencedygtige renter og vilkår.
 • Ingen skjulte gebyrer på vores lånetilbud: Hos Lendo er gennemsigtighed en topprioritet. Alle gebyrer og omkostninger ved dit lån bliver klart præsenteret, så du ved præcis, hvad du betaler for.
 • Personlig betjening hvis du har spørgsmål: Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. Du kan finde de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ. Du kan også kontakte Lendos kundesupport på tlf: (+45) 70 50 00 10 eller mail: kundeservice@lendo.dk
 • Utallige positive kundeanmeldelser: Vi er stolte af de positive anmeldelser fra tilfredse kunder. Læs nogle af vores kundeanmeldelser for at se, hvordan vi har hjulpet andre med at finde det perfekte billån.
 • Høj fokus på sikkerhed for dine oplysninger: Dine personlige oplysninger er sikre hos Lendo. Vi beskytter dine oplysninger og sikre, at din ansøgningsproces er fortrolig og sikker.

Billån trods RKI – kan det lade sig gøre?

Det kan være en udfordring at blive godkendt til et billån, hvis du står registreret i RKI eller Debitor Registret. Som med alle andre lån er det desværre ikke muligt at blive godkendt til et billån, hvis du er registreret i RKI eller et lignende register. Registreringen indikerer, at du har tidligere betalingsproblemer, hvilket gør långivere tilbageholdende med at tilbyde dig lån.

Långivere risikovurderer deres chance for at få lånebeløbet tilbage, og hvis du har haft problemer med at overholde tidligere låneaftaler, ser de det som en stor risikofaktor.

Her er de generelle krav, du skal opfylde for at kunne ansøge om et billån gennem vores tjeneste:

 • Du skal være mindst 18 år gammel: I Danmark skal du være myndig, altså mindst 18 år gammel, for at indgå en juridisk bindende aftale. Det gælder også for aftaler om lån.
 • Du skal have en fast indkomst: Alle lånegivere kigger på dine indkomster og udgifter og beregner dit rådighedsbeløb. Derfor er en stabil og pålidelig indkomst afgørende for at kunne blive godkendt til et lån. Dette kan være i form af en lønindtægt, pension, SU eller andre dokumenterede indkomstkilder.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret: Ingen af vores samarbejdspartnere tilbyder lån til kunder, som er registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark: For at ansøge om et lån via Lendo skal du have en fast adresse i Danmark.

Sådan kommer du ud af RKI

Selvom det ikke er muligt at få et billån via Lendo, når du er registreret i RKI, er der stadig noget, du kan gøre for at forbedre din økonomiske situation og øge dine chancer for at få et lån i fremtiden:

 • Arbejd på at afbetale din gæld og få fjernet din registrering fra RKI eller Debitor Registret. Når din gæld er betalt, og din registrering er fjernet, kan du igen ansøge om lån. I Danmark er du kun registreret som dårlig betaler i de to registre, så længe du har misligholdt gæld. Når du har betalt din gæld tilbage, vil du ikke fremgå hos nogen af registrene.
 • Opret en budgetplan for at få styr på din økonomi. Et budget kan give dig et overblik over din økonomi, herunder dine indtægter og udgifter. Mange overser en række månedlige udgifter, såsom ubrugte streamingtjenester, ubrugte fitnessabonnementer osv. Ved at finde disse poster kan du ofte spare penge og afbetale din gæld hurtigere.
 • Overvej at søge økonomisk rådgivning fra en professionel, som kan hjælpe dig med at lave en plan for at komme ud af gælden og forbedre din kreditværdighed.

Hvordan kan Lendo hjælpe dig?

Hos Lendo er vores mål at gøre det nemt og hurtigt for dig at indhente tilbud på en lang række lånetyper, der passer til dine behov, herunder lån til motorcykel, samlelån, privatlån og forbrugslån, for at nævne et par stykker.

Vi samarbejder med flere banker og låneudbydere for at give dig adgang til en bred vifte af lånetilbud. Du kan se alle vores partnere lige her.

Med vores brugervenlige ansøgningsproces kan du hurtigt sammenligne forskellige lånemuligheder og vælge det bedste tilbud baseret på lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og andre lånevilkår.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med købet af din drømmebil? Ansøg i dag om billån

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides