Privatlån

Skræddersyet lån til dine behov og ønsker

 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Sammenlign billige privatlån
 • Lån op til 350.000 kroner som privatperson

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån uden sikkerhed. Med et privatlån uden sikkerhed kan du bruge pengene på lige det, du har lyst til. Hverken vi eller banken vil blande os i eller sætte krav til det, pengene skal bruges på.

Du kan derfor bruge et privatlån til et bilkøb, en renovering, et bryllup, nye møbler eller hvad end du har brug for. Mange betegner også et privatlån som et forbrugslån.

Hvad er forskellen på et privatlån og et privat lån?

Mange betegner privatlån som private lån. Det vil sige lån fra private til private. Det kan eksempelvis være et privat lån af familien, venner eller andre. Det er altså en måde at låne uden om banken på. Flere kalder det også for et P2P lån - person-til-person lån.

Hos Lendo formidler vi dog privatlån uden sikkerhed i den forstand, at privatlånet bliver udbudt og bevilget af banker og låneudbydere.

Kan man optage et privatlån med lav rente?

Det er nemt og hurtigt at finde og få udbetalt et privatlån med lav rente. De banker, vi samarbejder med, tilbyder privatlån med konkurrencedygtige og attraktive renter. Afhængigt af banken og din privatøkonomi er der et rentespænd fra 1,25-24,99%.

Kan man indfri et privatlån før tid?

Hvis du har mulighed for at betale dit privatlån tilbage før tid, vil det være muligt, men det er helt op til dig. Banken forventer ikke, at du betaler lånet af før tid.

Hvordan får du det billigste privatlån?

Du finder det billigste privatlån ved at sammenligne privatlån. Når du undersøger lånemarkedet for tilbud på privatlån, øger du dine muligheder for at indhente billige privatlån.

For at finde det billigste privatlån kan du rette dit blik mod lånets ÅOP. Debitorrenten siger nemlig ikke alt om de omkostninger, der er forbundet med et privatlån. I lånets ÅOP er alle omkostninger inkluderet. Det privatlån med den laveste ÅOP vil derfor typisk være det billigste privatlån. Her kan du samtidig også sammenligne den samlede tilbagebetaling på privatlånene.

Hvordan ansøger man om et privatlån?

Det tager kun 10 minutter at ansøge om et privatlån her på siden. Du skal udfylde en låneansøgning her på siden. I den skal du indtaste det lånebeløb, du ønsker at låne og den løbetid, du ønsker for dit privatlån. Derefter bliver du bedt om at udfylde nogle personlige informationer vedrørende din privatøkonomi. Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med NemID. Det gør, at bankerne kan lave en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi.

Når du er færdig, bliver din låneansøgning automatisk sendt til bankerne, vi samarbejder med. Inden for kort tid vil du modtage dine tilbud på privatlån, hvor du kan sammenligne dem og vælge det bedste privatlån for dig. Det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et privatlån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån uden sikkerhed. Du kan derfor bruge pengene på lige netop det, du har brug for. Hverken vi eller vores samarbejdsbanker vil blande os i, hvad du bruger dit privatlån til.

 • Lån mellem 10.000-350.000 kroner
 • Sammenlign privatlån og få det billigste
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på privatlånlån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste privatlån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Ansøg om privatlån via Lendo

Det er en stor beslutning at optage et nyt lån, og det bør samtidig være en velovervejet beslutning. Derfor vil vi her hjælpe dig, der har brug for et privatlån, godt på vej.

Du kan bruge et privatlån til lige netop det, du står og mangler. Har du brug for penge til en ny computer, en velfortjent ferie eller en tiltrængt renovering i huset? I så fald kan et privatlån gøre det hele muligt.

Hos Lendo kan du sammenligne privatlån, så du nemt og hurtigt kan undersøge lånemarkedet. Med bare én enkelt låneansøgning kan du modtage op til 21 tilbud på privatlån fra flere forskellige banker og låneudbydere. Det giver dig et godt grundlag for at finde det billigste privatlån på markedet.

Vores mission er at give dig mulighed for at finde billige privatlån med gode lånevilkår. I sidste ende håber vi, at vi kan hjælpe dig med at finde det billigste og bedste privatlån. Der er nemlig ingen grund til at optage et lån, som er dyrere end højst nødvendigt.

Udover at hjælpe dig med at finde det billigste privatlån, kan vi også hjælpe dig med at samle dine lån i et samlelån eller finde det bedste billån med egenbetaling og pant i bilen.

 

Privatlån uden sikkerhed

Et privatlån er et lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du kan bruge pengene på alt mellem himmel og jord. Hverken vi eller den bank, du vælger at optage et privatlån hos, vil eller kan blande sig i, hvad du bruger pengene på. Det gør dermed privatlån til et lån egnet til privatforbrug.

Har du brug for et nyt køkken, en større renovering, nye møbler, en velfortjent ferie eller andet, kan et privatlån uden sikkerhed være din løsning. Det kan også være din redning, hvis vaskemaskinen eller mobilen lige er gået i stykker. Et privatlån kan du nemlig bruge til lige præcis det, du har brug for.

Modsat bliver lån med sikkerhed typisk anvendt i forbindelse med billån og boliglån. Her vil banken have sikkerhed i det, du bruger pengene på, hvilket stiller nogle flere krav. Hvis du eksempelvis optager et billån med sikkerhed, skal du kunne lægge et beløb svarende til 10% af bilens pris. Derudover kan banken gøre krav på bilen, hvis du ikke overholder betalingsaftalerne. Dette gør samtidig, at der er en væsentligt lavere rente på et lån med sikkerhed i forhold til et lån uden sikkerhed.

Med et privatlån uden sikkerhed bliver der ikke stillet nogle krav til, hvad pengene skal bruges til. Du kan derfor også bruge et privatlån som et billån. Du kan nemlig frit bruge pengene på at købe den bil, du gerne vil have.

Sidder du og er i tvivl om, hvorvidt du skal bruge et privatlån eller billån med sikkerhed til at finansiere drømmebilen, kan du bruge vores tjeneste til at ansøge om begge dele på én gang. Det kan du ved at ansøge om et traditionelt billån. Gør du det, vil du modtage tilbud på både traditionelle billån og privatlån, som du kan sammenligne mellem hinanden. Så kan du se, om det bedst kan betale sig for dig at finansiere købet af en bil med et privatlån eller billån.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån bliver af mange betegnet som forbrugslån, kviklån, lån til private og så videre. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad et privatlån helt præcist er. Der er som sådan heller ikke stor forskel på de forskellige betegnelser.

Det vigtigste at huske er, at et privatlån er et lån uden sikkerhed – ligesom et forbrugslån eller et kviklån vil være. Et privatlån er derfor et af de mest fleksible lån, der findes, da du rent praktisk får lånebeløbet udbetalt til din konto, hvorefter du selv er herre over pengene.

Hos Lendo fungerer et privatlån og et forbrugslån på samme måde – det er blot et tilfælde af et kært barn, der har mange navne. Mange forbinder begge dele med kviklån, hvilket er meget forståeligt, da det også bruges til forbrug. Et kviklån er dog et kortsigtet lån med en højere rente grundet den korte løbetid. Samtidig er det ofte akutte situationer, som gør, at man som låntager vælger et kviklån. Forskellen på kviklån og privatlån vil vi komme yderligere ind på senere.

Der er også mange, som tænker privatlån som et privat lån – altså lån af og til private personer. Her ses det som et privatlån mellem venner eller et privatlån gennem familien. Et privatlån forstået på denne måde, kan vi desværre ikke hjælpe dig med. Der findes dog flere såkaldte P2P låneformidlere. Et P2P lån er netop et lån mellem privatpersoner, og står for person-til-person lån.

Vi formidler udelukkende privatlån, som er privatlån uden sikkerhed via de banker, vi samarbejder med. Er du stadig i tvivl om, hvad et privatlån er, skal du bare læse videre. I afsnittet nedenunder går vi i dybden med, hvad et privatlån består af, og hvordan det er struktureret.

 

Det består et privatlån af

Et privatlån består af flere elementer. Det består først og fremmest af et lånebeløb, en løbetid og en rente. Det vil sige, det beløb du ønsker at låne, i den periode du ønsker at låne det i, og den pris det koster dig at låne pengene. Ud fra disse fastsættes din månedlige ydelse, som er det beløb, du månedligt skal betale tilbage til banken for til sidst at have tilbagebetalt hele lånebeløbet.

Selvom renten er det, man vil betegne som prisen for et privatlån, er der også andre låneomkostninger, du skal være opmærksom på ved et privatlån. Det er nemlig ikke altid at det privatlån med lav rente, vil være det bedste eller billigste privatlån.

For at se hvad et privatlån samlet set koster dig, kan du sammenligne privatlån ud fra dets ÅOP og den samlede tilbagebetaling. Den årlige omkostning i procent (ÅOP) er en procentsats, som beskriver alle omkostninger ved lånet, altså er det inklusiv renten, oprettelsesgebyret, administrationsgebyret og så videre. Denne er derfor en god indikator, hvis du ønsker at vælge det billigste privatlån.

Privatlån og rente

Renten på dit privatlån vil, som nævnt ovenover, beskrive prisen på dit privatlån. Du kan derfor med fordel sammenligne privatlån ud fra renterne, hvis du vil finde et billigt privatlån. Men hvad er en privatlån rente?

Lad os sige, at du tager et privatlån på 200.000 kroner, og renten er fastsat til 14%. Så vil det koste dig 226.000 kroner at låne de 200.000 kroner, fordi 14% af 200.000 kroner er 26.000 kroner. Vi kan ikke svare dig på nu og her, hvilken privatlån rente du kan få, hvis du låner 200.000. Ovenstående er blot et eksempel på, hvad en privatlån rente kan være.

Samtidig er det blot et forsimplet eksempel. Renten og prisen på dit privatlån vil nemlig også afhænge af, hvordan tilbagebetalingen struktureres samt, om det er en fast eller variabel rente.

Det er op til hver enkelt bank og låneudbyder, hvad de fastsætter renten til i det tilbud på privatlån, du vil modtage. Det er netop grunden til, at vi efterspørger de informationer omkring din privatøkonomiske situation, når du udfylder en låneansøgning. Ud fra disse informationer, kan bankerne nemlig give deres tilbud på det bedste privatlån.

Privatlån og månedlig ydelse

Måden du betaler et privatlån tilbage på, er med din månedlige ydelse. Din ydelse består af dit afdrag på privatlånet samt den rente, du skal betale for at have privatlånet.

Det er forskelligt fra privatlån til privatlån, fra bank til bank og fra person til person, hvad den månedlige ydelse på et privatlån lyder på.

I vores låneberegner kan du se et estimat på, hvad din månedlige ydelse kan være ud fra det lånebeløb, du har brug for samt den løbetid, du gerne vil have lånet i. Her bliver den månedlige ydelse beregnet ud fra en rente på 3,45%. Derfor skal du se det som et eksempel, da du potentielt kan få tilbudt en lavere eller højere rente, når du ansøger om et privatlån.

Din rente på et privatlån bliver nemlig fastsat ud fra en personlig kreditvurdering, bankerne vil foretage af din økonomi. Her vil bankerne vurdere, hvilken månedlig ydelse du vil kunne betale ud fra din ønskede løbetid og blandt andet dit rådighedsbeløb. Det er for at sikre, at du kan betale lånet tilbage og stadig have et rådighedsbeløb, som du kan leve for.

Du kan derfor bruge vores privatlån beregner til at lege lidt med tallene, og se hvordan din potentielle månedlige ydelse ændrer sig alt efter, hvilket lånebeløb og løbetid du indtaster. For at få et konkret tilbud på privatlån ud fra din privatøkonomi, skal du udfylde resten af låneansøgningen.

Privatlån og løbetid

Løbetiden på et privatlån er den tid eller periode, hvor du tilbagebetaler dit lån. I vores privatlån beregner kan du selv bestemme din løbetid. Du kan vælge mellem 1-12 år.

Det er godt at være realistisk, når du vælger en løbetid på dit privatlån. Har du lyst til at betale af på lånet i 10 år? Eller vil det være bedre at have en lidt højere månedlig ydelse for at betale det af på 6 år? Det er spørgsmål, som er værd at stille sig selv, inden man sender en låneansøgning på et privatlån afsted.

Som regel er det altid bedst, at betale sit privatlån af så hurtigt som muligt. Det vil sige, at jo kortere en løbetid du kan have på lånet, jo bedre. Det er det, da du med en kort løbetid samlet set vil betale mindre i renter. Dog kan renterne på privatlån med kort løbetid godt være højere end på privatlån med længere løbetid.

Du kan fortyde et privatlån

Der er mange, der ikke ved det, men et privatlån har en 14 dages fortrydelsesret ligesom så meget andet, du køber online eller i butikker.

Har du alligevel ikke brug for dit privatlån, eller har du fundet et billigere, kan du kontakte den bank, du har optaget det hos, inden for 14 dage og gøre brug af din fortrydelsesret. Hvis du allerede har brugt nogle af pengene, skal disse selvfølgelig betales tilbage. Du skal dog ikke betale renter og gebyrer.

 

Find billige privatlån

Det kan være dyrt at lån penge, hvis man blot vælger det første privatlån, man får tilbudt. Det kan derfor godt betale sig at undersøge lånemarkedet for privatlån, inden man vælger at optage et privatlån.

Hos Lendo samarbejder vi med banker og låneudbydere, som hver især tilbyder privatlån til konkurrencedygtige renter og priser. Samtidig ved bankerne, at der er flere om buddet, når du indsender en låneansøgning. Derfor vil de gøre deres bedste for at give dig det bedste tilbud på et billigt privatlån.

Når du sammenligner privatlån med en online tjeneste som vores, kan du nemt og hurtigt finde det billigste privatlån, samtidig med at du skaber mere konkurrence blandt bankerne. Der er ingen grund til at optage et privatlån, som er dyrere end nødvendigt. De fleste af os vil af naturlige grunde gerne optage det billigste privatlån på markedet. Det kan du ved at indhente tilbud på privatlån fra flere banker og sammenligne privatlån.

Find det bedste privatlån med en privatlån beregner

Vi mener, at det skal være nemt at finde og søge om billige privatlån. I vores privatlån beregner kan du hurtigt og nemt få en fornemmelse af, hvad et privatlån vil koste dig økonomisk. Samtidig kan du bruge det til at sammenligne lån og tilbud på privatlån fra eksempelvis din egen bank.

Husk dog på at vores privatlån beregner viser et eksempel på, hvad et privatlån kan koste dig. Der bliver anvendt en rente på 3,45%, men måske du selv får tilbudt en lavere eller højere rente på dit privatlån. Har du spørgsmål til denne beregner, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice, som er klar til at svare på dine spørgsmål om privatlån.

 

Privatlån er ikke kviklån

Privatlån, og forbrugslån generelt, har fået et halvdårligt ry i det danske samfund. Det giver god mening i forbindelse med den stigende opmærksomhed på såkaldte kviklån, som har ødelagt mange privatøkonomier.

Et kviklån fungerer på mange måder som et privatlån. Et kviklån er også et lån uden sikkerhed og bruges samtidig ofte til forbrug på samme måde som et privatlån.

Et privatlån er dog ikke et kviklån. Kviklån vil ofte have et lavt lånebeløb og en høj rente. Et kviklån vil have et lånebeløb på maks 10.000 kroner, hvor et privatlån i stedet har et højere lånebeløb.

Det kan diskuteres dog, om der i dag stadig findes kviklån efter flere omfattende reguleringer på området. I 2020 trådte ÅOP loftet i kraft, hvilket betyder, at det nu er ulovligt at udbyde forbrugslån og kviklån med en ÅOP over 35%. Med kviklån kunne du eksempelvis ofte støde på et lån med en ÅOP på flere 100%.

For mange lokker det, at man hurtigt får pengene udbetalt, og så tænker man måske ikke over omkostningerne ved lånet. Heldigvis hjælper reguleringerne dig og andre låntagere med at have en fornuftig privatøkonomi. Det medfører samtidig, at alle udbydere af kviklån enten skal udbyde almindelige privatlån med en lavere rente eller i hvert fald stoppe med at udbyde uoverskueligt dyre lån.

Privatlån trods RKI

Hos mange udbydere af kviklån har det været muligt at optage lån, selvom man er optaget i RKI. Når man er optaget i RKI eller Debitor Registret, vil det dog kun skade ens privatøkonomi yderligere, hvis man vælger at optage mere gæld. Derfor er det ikke muligt at optage et lån trods RKI.

Du kan hverken få tilbudt eller bevilget et privatlån trods RKI. Det er både for din egen og for bankens skyld, at du ikke kan få et privatlån, når du er registreret i RKI. Banken tager nemlig en stor risiko, da det ikke er sikkert, at de får pengene tilbage. Derudover vil din privatøkonomi tage mere skade end gavn med et privatlån, hvis du er registreret i RKI.

Privatlån, forbrugslån, kredit – hvad er hvad?

Udover at privatlån ofte betegnes som et kviklån, bliver privatlån også betegnet som forbrugslån, kredit, et privat lån mellem privatpersoner og meget andet. Vi formidler privatlån i form af forbrugslån. Det vil sige, at du både kan kalde det et privatlån og et forbrugslån.

Forbrugslån og kreditaftaler fungerer meget på samme måde som privatlån uden sikkerhed, da disse heller ikke kræver sikkerhed for banken eller låneudbyderen. Du kan derfor bruge pengene på lige det, du vil og har brug for.

De privatlån, vi formidler, fungerer derfor ikke på samme måde som en kreditaftale eller som et privat lån mellem privatpersoner. En kreditaftale såsom en kassekredit er koblet til din kreditkonto, hvor du kan bruge af din kassekredit løbende ud fra de aftaler, du har med din bank. Et privatlån fungerer i stedet som et lån, der bliver udbetalt til din konto på én gang. Det vil ofte være et større lånebeløb fra 10.000-350.000 kroner, hvor en kassekredit sjældent vil være på mere end 50.000 kroner – alt efter aftalen med banken.

En af fordelene ved et privatlån kontra en kreditaftale er, at tilbagebetalingen er stabil og fast med et privatlån. Der er ingen overraskelser, da din månedlige ydelse vil være fast gennem hele lånets løbetid – selvfølgelig medmindre du vælger at indfri privatlånet før tid. Derudover kan du opnå et privatlån med en lav rente i forhold til en kassekredit, hvor renten typisk er højere.

 

Refinansier et dyrt privatlån med et billigt privatlån

Ikke alle privatlån er lige billige. Den pris du får tilbudt på dit privatlån, afhænger nemlig af den kreditvurdering, bankerne foretager af din privatøkonomi samt lånemarkedet generelt. Begge dele kan ændre sig over tid. Eksempelvis vil din kreditvurdering være bedre, hvis du får en lønforhøjelse. Det kan også være, at du tidligere har optaget et privatlån hos din egen bank uden at vide, at en anden bank faktisk kunne gøre det billigere.

Det kan derfor godt betale sig at foretage et rentetjek en gang imellem. Ved et rentetjek vil du praktisk set ansøge om et nyt privatlån svarende til restgælden på dit nuværende privatlån. Vælger du at ansøge om et nyt og bedre privatlån her på siden, vil du kort efter modtage tilbud på privatlån fra flere forskellige banker. Så kan du se, om de kan tilbyde dig et billigere privatlån end det, du har på nuværende tidspunkt. Det eneste du i så fald skal gøre, er at vælge det privatlån med laveste rente, og derefter bruge det til at indfri dit nuværende privatlån.

Det samme kan du gøre, hvis du har flere privatlån og gerne vil samle dem til ét privatlån. Her er det muligt at samle dine privatlån i et samlelån. Det fungerer meget på samme måde som ved en refinansiering af ét enkelt lån.

Her ansøger du om et privatlån, som svarer til din samlede restgæld for alle dine lån – det kan være andre privatlån, billån, boliglån eller andre former for lån. Så bruger du dit samlelån til at indfri alle lånene for derefter kun at have ét lån, til én rente, hos én bank. Det kan give dig en stor månedlig besparelse samtidig med, at du får et bedre overblik over din gæld.

Ansøg om refinansiering ved enten at udfylde en låneansøgning for privatlån, eller samlelån hvis du har flere lån, du gerne vil samle. På den måde finder du nemt og hurtigt ud af, om dit privatlån er det billigste, eller om der findes andre billige privatlån hos andre banker.

 

Alternativer til privatlån

Et privatlån kan bruges til mange ting – ja, nærmest alt hvad hjertet begærer. Det er dog ikke sikkert, at det er den bedste løsning for dig. En del af vores mission er, at hjælpe dig med at træffe de bedste og mest fornuftige beslutninger når det handler om lån og gæld. Selvom du ikke har brug for et privatlån, vil vi derfor alligevel gerne hjælpe dig.

Når nu der findes privatlån uden sikkerhed, findes der så også privatlån med sikkerhed? Et lån med sikkerhed vil ofte medføre en lavere rente, så det giver god mening at lede efter privatlån med sikkerhed.

Det er dog ikke muligt at optage et privatlån med sikkerhed på samme måde som et privatlån uden sikkerhed. En del af definitionen på et privatlån er nemlig, at det er et lån uden sikkerhed. Du kan dog godt optage et form for forbrugslån med sikkerhed, hvor du kan bruge pengene på det, du har lyst til, hvis du eksempelvis låner pengene som friværdi i din bolig.

Selvom et privatlån typisk vil være et privatlån uden sikkerhed, er der stadig mange andre alternative lånetyper, som du kan gøre brug af. Vi vil knytte en kommentar til kreditaftaler, P2P lån, erhvervslån og billån, som alle er et alternativ til et privatlån. For hvilken vej bør du egentlig gå?

Kreditaftaler eller privatlån

Der er forskellige former for kredit, som kan fungere som et alternativ til et privatlån. En kassekredit eller et kreditkort kan eksempelvis bruges til forbrug. Fordelen ved disse er, at du kun betaler renter af det beløb, du faktisk bruger.

Kreditkort og kassekredit kan være en bedre løsning end et privatlån, hvis du skal foretage et mindre køb og ved, at du kan tilbagebetale det den efterfølgende måned. Du skal dog være opmærksom på, at det kræver en aftale med din bank.

P2P lån eller privatlån

Et P2P lån er et lån mellem privatpersoner. Det står for person-til-person lån, og fungerer som et lån til private, af private. Du kan altså som privatperson låne en anden person penge eller selv låne penge af en privatperson.

Der findes flere online formidlere af P2P lån, som hjælper med at matche privatpersoner, der vil låne penge med privatpersoner, der vil investere i at låne andre personer penge. Et P2P lån er dog sjældent billigere end et privatlån optaget i en bank.

Erhvervslån eller privatlån

Et erhvervslån kan du bruge i forbindelse med egen virksomhed eller livet som selvstændig. Her kan du dog også bruge et privatlån til virksomhed eller et privatlån til eget selskab.

Med et traditionelt erhvervslån kan du låne penge til opstart af din virksomhed, udvidelse af personale, nye maskiner, udvikling af produkter og meget andet. Her kan du finde erhvervslån, hvor banken har sikkerhed i det, du bruger pengene på, og dermed bliver lånet typisk billigere.

Den store forskel på privatlån og erhvervslån udover formålet er, at et erhvervslån optages i virksomhedens CVR-nummer. Et privatlån bliver i stedet optaget i dit CPR-nummer. Et erhvervslån kræver derfor, at du har et CVR-nummer. Har du ikke dette, eller vil du gerne se, om et privatlån til virksomhed faktisk er billigere end et traditionelt erhvervslån, kan du ansøge om et privatlån til virksomhed her på siden.

 

Billån eller privatlån

Et privatlån kan som sagt anvendes til lige det, du har brug for. Det kunne eksempelvis være en bil. Med et privatlån som billån, kan du finansiere et bilkøb, uden at banken har sikkerhed i bilen. Det vil typisk være et dyrere lån end et billån med sikkerhed i bilen.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal finansiere din bil med et privatlån eller billån, kan du bruge vores tjeneste til at ansøge om begge dele med kun én låneansøgning. Det gør du, ved at ansøge om et billån med sikkerhed. Herefter vil du både modtage lånetilbud på billån med og uden sikkerhed. Så kan du sammenligne privatlån med billån og vælge den billigste og bedste mulighed.

 

5 gode råd til dig der søger et privatlån

Der er flere ting at være opmærksom på og som er værd at overveje, når det kommer til privatlån. Vores bedste råd til dig, der mangler et billigt privatlån er simpelt; sammenlign privatlån. Ved at indhente tilbud på privatlån hos flere forskellige banker og låneudbydere, øger du dine muligheder for at finde de billige privatlån. I sidste ende gør det, at du kan vælge det billigste privatlån på lånemarkedet.

Derudover har vi samlet 5 spørgsmål, du kan stille dig selv for at sætte dig selv i den bedste situation, inden du optager et privatlån.

 1. Hvorfor har jeg brug for et privatlån?
 2. Hvilket lånebeløb har jeg brug for?
 3. Hvor mange penge kan jeg låne?
 4. Hvordan vil jeg gerne tilbagebetale min gæld?
 5. Hvornår skal jeg bruge pengene?

Inden du optager et privatlån, bør du overveje, hvad dit formål med lånet er. Skal du bruge et privatlån til eget selskab, kan et erhvervslån måske være bedre. Skal du bruge et privatlån til sporadisk forbrug, kan en kassekredit måske være bedre. Skal du bruge et privatlån til planlagt forbrug såsom en renovering, en ferie eller en båd, kan et privatlån være den bedste løsning for dig.

Èt er at vide, hvor mange penge du har brug for at låne. Noget andet er, hvor mange penge du rent faktisk har mulighed for at låne. Det kan du finde ud af ved at ansøge om et privatlån. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Hvis du ikke får tilbudt et privatlån på det lånebeløb, du ønsker, har det ikke kostet dig noget. Vores kundeservice sidder samtidig klar til at hjælpe dig med et realistisk lånebeløb og strukturering af privatlån, så du kan låne til det, du har brug for.

Skal du bruge pengene nu og med det samme, kan et hurtigt privatlån være at foretrække. Ansøger du om et privatlån hos os, kan du få pengene udbetalt i løbet af få hverdage. Hvis formålet med privatlånet ikke er pressende, og der går længere tid, før du skal bruge pengene, kan du se på dine muligheder for at spare op og derved mindske det beløb, du har brug for at låne med et privatlån.

 

Få et privatlån

Ansøg om et privatlån gennem Lendo og giv dig selv muligheden for at finde det billigste privatlån. Med kun én låneansøgning på privatlån vil vi indhente op til 21 personlige tilbud på privatlån til dig. Så kan du sammenligne privatlån og vælge det, der passer bedst til dig og dine behov, eller du kan vælge det billigste privatlån.

Du kan ansøge om mellem 10.000 – 350.000 kroner med et privatlån uden sikkerhed her på siden. Du skal blot indtaste dit ønskede lånebeløb samt den ønskede løbetid. Derefter bliver du bedt om, at udfylde nogle personlige informationer om dig selv og din privatøkonomi, så bankerne kan foretage en kreditvurdering.

Det tager 10 minutter at ansøge om et privatlån. Det er både gratis og uforpligtende. Får du ikke tilbudt det privatlån, du drømte om, skal du blot lade være med at vælge et. Efter 30 dage vil tilbuddene blive fjernet. Det giver dig samtidig god tid til at undersøge markedet for privatlån i bund.

Har du spørgsmål til privatlån uden sikkerhed eller processen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her kan du også få hjælp til at sammenligne de privatlån, du har modtaget.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides