MC-lån

– Beregn lån til MC

 • Find markedets billigste MC-lån
 • Vælg det lån der passer dig bedst
 • Vi tilbyder attraktive MC-lån med en hurtig og effektiv ansøgningsproces

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et godt MC lån?

Et godt MC lån er et lån, som du har en god mavefornemmelse omkring. Det er meget individuelt, hvad der er et godt lån, fordi alle låntagere bliver vurderet individuelt, når de søger om et MC lån.

Hvad kan man låne penge til?

Du kan låne penge til lige det, du har brug for. Vi formidler privatlån på mellem 10.000 - 350.000 kroner. Det samme gælder for samlelån.

Derudover kan du låne penge til en bil, hvor vi formidler billån op til 1.000.000 kroner.

Hvor meget kan man låne til en motorcykel?

Lendo formidler lån mellem 10.000 og 350.000 kroner, hvis du skal optage et nyt lån. Hvis du skal samle eksisterende gæld, kan du også samle for op til 500.000 inklusiv en kontant udbetaling.

Hvorfor skal man tage et MC lån via Lendo?

Hvis du vil give dig selv en chance for at finde det bedste lån, vil vi råde dig til at sammenligne lån, inden du skriver under på et lånetilbud. Du kan sammenligne lån hos os og skabe de bedste lånevilkår for dig selv.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Opfyld drømmen med et mc-lån

Opfyld drømmen om en motorcykel

udfyld en låneansøgning, og du vil kort tid efter modtage tilbud på lån fra forskellige banker og låneudbydere. Du får dermed en overskuelig oversigt over de finansieringsmuligheder, der findes for dig på lånemarkedet.

 • Lån uden sikkerhed
 • Sammenlign lån og få det billigste
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om MC-lån

Indhent tilbud

Få lånetilbud til køretøjer

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Sammenlign MC lån ligesom du sammenligner motorcykler

Har du brug for et ekstra skub til at komme i gang? Så vil vi anbefale dig at sammenligne lån, så du kan finde det billigste og bedste lån til dig. Vi hos Lendo formidler lån, og vi fungerer som en sammenligningstjeneste. Det vil sige, at det er nemt at sammenligne lån hos os – ja, det er faktisk vores kerneområde.  

Lån penge uden at det skal være træls. Du skal have en god mavefornemmelse med det. Ved at du nemt får mulighed for at vælge det bedste lån, vil du indgå en låneaftale, hvor du kan føle, at du selv har været 100% med i låneprocessen. I mange tilfælde er det nemlig sådan, at låntager tager det, han/hun kan få – og vi forstår det godt. Magtbalancen på lånemarkedet er ulige mellem bank og låntager, og det er dét vi hos Lendo arbejder for at lave om på.

Det koster ingenting at låne penge via os – det vil sige, at vores tjeneste koster ingenting. Vi har en låneberegner, som automatisk vil sende låneansøgning ud til banker og låneudbydere, når du har udfyldt den. Det tager ikke lang tid for dig, og når du har modtaget alle lånetilbud i løbet af bare 24 timer, er det op til dig, hvilket lån, du vil tage.

 

Værd at vide inden du tager et MC lån

Hvis vi bliver i den økonomiske boldgade, vil vi komme med en anbefaling til, hvordan du får det allerbedste lån, ud fra den økonomi du har.  

Skab et større rådighedsbeløb. Jo større et rådighedsbeløb du har, jo bedre en kreditvurdering får du. Jo bedre en kreditvurdering du får, jo lavere rente vil du få på dit MC lån. På den måde kan drømmen om en motorcykel blive nemmere at overskue. Vi har her skrevet lidt om, hvordan du kan spare penge.

Èn af de ting, som du hurtigt kan handle på er at tage et samlelån ved at samle dine lån, hvis du i forvejen har gæld. Du kan vælge at samle flere lån eller blot refinansiere ét lån. Vores låneberegner kan hjælpe dig med at lægge flere lån sammen, hvis du oppe øverst i låneberegneren blot vælger “Saml dine lån”. Her kan du også blot lægge ét lån ind. Samtidig med at søge om et samlelån kan du søge om en kontant udbetaling – som vil fungere som dit MC lån.

 

Samme lån til gammel og ny motorcykel

Vi formidler forbrugslån – og bankerne, vi samarbejder med, har ikke brug for at kontrollere, hvad du bruger dit lån på. Det betyder, at du kan tage et MC lån, og hvis du skal tage ekstra køretimer til motorcykelkørekortet, er der ikke nogen banker, der kræver dokumentation på, hvad du bruger dit lån til. Grunden til at du selv er 100% herre over, hvad du bruger dit lån til er, at de forbrugslån vi formidler er lån uden sikkerhed.

Bankerne kræver ikke, at du lægger en udbetaling, og de blander sig ikke i dit forbrug. Hvis du tager et lån med sikkerhed, vil banken typisk kræve, at du lægger 20% i egenbetaling. Dog vil vi anbefale, at du lægger et budget, så du har et overblik over, hvad du vil bruge dit lån på.

 

Skal du tage MC lån til køb af brugt motorcykel?

Vi har nogle gode råd til dig, hvis du vælger at købe en brugt motorcykel. Der kan være fordele ved at vælge en brugt motorcykel – du kan få en federe model til mindre penge – den er selvfølgelig også brugt og kommer ikke lige fra fabrikken – men det er en mindre detalje, hvis du blot er opmærksom på følgende:

 1. Tjek om den er vedligeholdt og pæn – det vil sige om den har synlige skader, ridser eller buler – eller om der er forskel på farven i lakken. Udover det er det en god idé at undersøge, om blinklys, grev, udstødning og dæksel er optimalt.
 2. Sikr dig at motoren fungerer, som den skal. Den kan koste en formue at skifte, og så er det næsten ærgerligt, at du ikke bare har købt en helt ny model fra starten. Tjek derfor efter utætheder i motoren.
 3. Undersøg dækkene – er de for slidte? Er der under 4,0 mm tilbage i profildybden, vil det være på sin plads, at du efterspørger et afslag i prisen.
 4. Tjek bremseskiver og bremseklodser – det gælder både for din investering og din sikkerhed.
 5. Tag en prøvetur. Det er kun dér, du faktisk kan finde ud af, om motorcyklen fungerer som den skal – og om du kan lide at køre på den.

Disse 5 ting er nok de fire mest vigtige, du skal fokusere på, når du undersøger en potentiel motorcykel. Det kan være, at du kan huske det, hvis du bare husker disse fire ord: ridser, motor, dæk, bremser, kør.

 

Gode råd når du skal købe en MC

Der er nogle ting, der er værd at vide, inden du køber en motorcykel. Du kan sikre dig selv, at du ikke havner i en ærgerlig situation, hvis du følger disse forholdsregler:

Find en motorcykel der passer til dig

Der er forskellige kategorier inden for motorcykelkørekortet. Der findes tre kategorier: A1, A2 og A. A1 kræver at du er 18 år, A2 kræver, at du er 20 år og A kræver, at du er 24 år. Er det din første motorcykel, kan det, uanset alder, være en fordel at købe en, der ikke er for stor og tung. Hvis det er et brændende ønske at købe en stor motorcykel, du kan drøne rundt på, skal det nok komme en dag. Den bedste oplevelse du kan få er formentlig at starte stille og roligt ud, og så gå op i størrelse og vægt jo mere vant du bliver til at køre.

Tjek nummerpladeoplysninger

Skal du købe en brugt motorcykel? Det kan være en god idé at tjekke nummerpladeoplysninger, så du sikrer dig, at motorcyklen ikke er stjålet. Det vil være så ærgerligt at finde den helt rigtige motorcykel og derefter finde ud af, at den er stjålet. Hvis du undersøger nummerpladen, så du er sikker på, at den ikke er stjålet, vil du undgå sådan et scenarie. Der findes et nummerpladeregister – du kan finde det, hvis du søger på Google.

Tjek for restgæld

På tjekbil.dk kan du finde ud af, om der er restgæld i motorcyklen. Hvis der er restgæld i motorcyklen, vil du hæfte for gælden, lige så snart du skriver under på en købskontrakt.

Skriv under på en slutseddel

En slutseddel sikrer begge parter, at der er enighed omkring hvilken motorcykel, der er købt/solgt. Udover det kan der i slutsedlen blive skrevet hvilke specifikationer, motorcyklen har og øvrige aftaler i handlen.

 

MC lån beregner

Du benytter vores service ved at gøre brug af vores låneberegner. Låneberegneren guider dig igennem alle de oplysninger, vi skal bruge fra dig. De oplysninger du giver låneberegneren skal helst være så præcise som muligt. Låneberegneren giver dig nemlig et estimat på, hvad det koster dig at låne – ud fra de oplysninger du giver den. På samme måde kan du bruge den til at beregne indskudslån, billån, samlelån og flere andre låneformål.

Når du har sendt låneansøgningen afsted til de banker vi samarbejder med, vil de gå ind og tjekke din e-skat, hvis du tillader det. Det skal du give tilladelse til, når du udfylder låneberegneren. På den måde kan bankerne lave et lånetilbud ud fra helt præcise tal i din privatøkonomi. Det vil give dem mulighed for at give dig et helt personligt lånetilbud.

Når du optager et lån gennem Lendo, vil hverken vi eller vores samarbejdspartnere blande os i, hvad du bruger pengene på. Om du bruger halveden af lånet til MC og den anden halvdel til noget andet, er noget du helt selv bestemmer. Gennem Lendo kan du modtage personlige lånetilbud fra vores låneudbydere. Det er eksemeplvis Resurs BankExpress Bank og mange andre.

 

Hvor meget kan man låne til MC via Lendo?

Det er helt op til dig, hvor meget du vil låne til MC. Her hos Lendo formidler vi lån, som ligger mellem 10.000 og 500.000, som du kan bruge til lige det, du har brug for – hvad end det er en motorcykel eller en renovering.

Det kan være, at du allerede har sparet lidt op til motorcyklen? Så kan det jo være, at du blot skal tage et MC lån, som lige dækker de sidste udgifter. Det er helt op til dig, hvordan du vælger at gøre det.

Hvis du vælger et samlelån, kan du også samle gæld for op til 500.000 kroner. Det er inklusiv kontant udbetaling, som du kan vælge i låneberegneren, når du søger om samlelånet.

 

Rentesatsen på MC lån

Renten på MC lån her hos os ligger mellem 2,95% og 20,99%. Det er det nuværende rentespænd, der er på de lån, vi formidler. Det er godt at gå efter et lån med en lav rente – men det er faktisk bedre at gå efter et lån med en lav ÅOP. ÅOP medregner alle udgifter i et lån – ekstra gebyr og honorarer. Det bliver ikke regnet med, når renten i et lån fastlægges. Du kan derfor stå med et lån, som du tænker er godt, fordi renten er lav – men det kan faktisk vise sig at være det dyreste lån af alle de lånetilbud, du har modtaget.

 

Lån til lige det køretøj du har brug for

Vi formidler lån til lige det, du vil bruge penge på. Det vil sige, at kun fantasien sætter grænser. MC lån, billån eller lån til en cykel. Det er helt op til dig. Bemærk at vi ikke formidler lån med sikkerhed i motorcyklen – eller hvad du nu vælger at låne til.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides