Lån 250000

– Ansøg og lån 250.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 250.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 250.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi.

Hvor får man det billigste lån på 250.000?

Ønsker du at låne 250.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 250.000 kr.

Kan man låne 250.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 250.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Find det bedste lån - én ansøgning flere lånetilbud

Find det bedste lån på 250.000

Ansøg om et lån på 250.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 250.000 kr? – Ansøg i dag

Har du brug for at låne 250000? Gør det nemt, hurtigt og med god samvittighed her. Lendo giver dig mulighed for at sammenligne lån på 250000, så du kan vælge det bedste lån på markedet. Det er ganske simpelt: du udfylder en låneansøgning, og vi indhenter lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere.

Når du har udfyldt og godkendt din låneansøgning for 250000 kr., vil du i løbet af få minutter modtage de første lånetilbud, bankerne kan give. I løbet af kun 24 timer vil du have modtaget alle dine personlige lånetilbud fra bankerne. Selvom du måske har brug for at lån penge, vil vi anbefale, at du venter til at bankerne har givet deres tilbud. Ellers går du potentielt glip af et endnu billigere lån.

Så lån 250000 med det samme, eller læs med her, hvor vi vil gå i dybden med lån på 250000 – hvad koster det at låne det beløb, og hvilke låneformål kan du låne det til?

Lendo er ikke en bank, og det er derfor ikke op til os at bevilge dig et lån på 250000. Vi fungerer som en sammenligningstjeneste, ligesom du måske er vant til, når du sammenligner priser på dagligvareindkøb, elektronik, møbler og alverdens andet. Det falder os meget naturligt at sammenligne priser – bare ikke på lån. Det forsøger vi at ændre.

Når du sammenligner lån sker der to ting: 1) du øger muligheden for et attraktivt lån med de billigste priser, og 2) du øger konkurrencen mellem bankerne, hvilket i sidste ende er til din fordel som låntager. Enhver bank vil gerne have dig som kunde, og ved at sætte dem i direkte konkurrence mod hinanden, vil de give deres absolut bedste tilbud for et lån. Der er derfor mange fordele ved at bruge vores tjeneste, og det er selvfølgelig gratis og uforpligtende, så du har ikke noget at miste på det, hvis du alligevel er på udkig efter et lån på 250000.

 

Lån 250000 til god rente

Vælger du at bruge vores tjeneste til at få det bedste lån på 250000, kan du forvente at få lånetilbud med attraktive og konkurrencedygtige renter. Renten varierer fra bank til bank, men samlet set har vores bankpartnere et rentespænd fra 1,25 – 22,52%.

Den rente du får tilbudt, afhænger af dit låneformål og din privatøkonomiske situation. Renten fastsættes ud fra den kreditvurdering, bankerne lovmæssigt er forpligtede til at lave af din økonomi.

Nu lyder det måske som en langsommelig proces, men der tager du fejl. Ved at ansøge kan du få et hurtigt lån, der bliver udbetalt på få arbejdsdage. Dog kan et lån på 250000 tage længere tid end et lån på eksempelvis 10.000 kroner. Jo højere lånebeløbet er, desto højere risiko er der for bankerne, og de vil derfor sikre sig, at de kan bevilge dig lånet.

Typisk går der mellem 2-5 arbejdsdage, fra du har indsendt en ansøgning, til du har pengene på din konto.

 

Hvad koster det at låne 250000?

At låne 250000 kr. er en stor beslutning, og det er derfor forståeligt, at du gerne vil vide, hvad det koster, før du kaster dig ud i det. Det er meget fornuftigt, men desværre et spørgsmål, der er svært at besvare. Det er individuelt og afhænger af det økonomiske ståsted, hvad det koster at låne 250000 kr. Du vil derfor opleve, at du ikke får tilbudt den samme pris og mulighed for at låne penge som din nabo – det kan enten være et dyrere eller billigere lån.

Vil du gerne have et hurtigt indblik i, hvad det koster at låne 250000, og hvordan lånet er struktureret, kan du bruge vores låneberegner til at beregne prisen på lånet. Den fungerer også som starten af din låneansøgning, hvor du indtaster det, du ønsker at låne og i hvilken løbetid. Når du indtaster dette, kan du samtidig se den månedlige ydelse ændre sig.

Alt efter hvilken løbetid, du ønsker for lånet, kan et lån på 250000 koste ned fra 2.171 kr. i månedlig ydelse. Her vil de samlede omkostninger dog være dyrere, da løbetiden er længere, og du derfor skal betale renter i en længere periode.

Låneberegneren viser et beregningseksempel, og du skal derfor være opmærksom på, at det ikke er et konkret lånetilbud. For at få det, skal du færdiggøre låneansøgningen, og derefter vil du hurtigt se, hvad det koster for netop dig at låne 250000.

Når du har fået dine lånetilbud, vil de blive præsenteret i en oversigt, så du kan sammenligne dem og se, hvad de hver især koster. Det kan du ud fra renten, men da renten ikke er den eneste låneomkostning, vil vi i stedet anbefale at sammenligne ud fra lånenes ÅOP. Denne sats illustrerer de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet. På samme måde kan du sammenligne ud fra det samlede beløb, du skal tilbagebetale.

 

Saml dine lån med et lån på 250000

Ønsker du at låne 250000 kr., så du kan indfri nogle eksisterende lån? Du har måske mistet overblikket, eller vil bare gerne skabe den bedst mulige situation for din gæld. Uanset hvad, kan du opfylde tankerne, ved at ansøge om et samlelån. Har du små eller store lån, kan du med et samlelån samle dem, så du i stedet kun har ét enkelt lån.

Et samlelån kan spare dig for mange penge hver eneste måned. Vi oplever kunder, som sparer mange penge hver måned, på at have samlet sine lån. Det vil nemlig ofte være en økonomisk fordel at betale én rente hos én bank, i stedet for at betale renter og gebyrer til flere banker.

Du har også mulighed for at få en ekstra kontant udbetaling i forbindelse med dit samlelån. Vil du eksempelvis gerne samle lån for 200.000, men har samtidig brug for at låne 50.000, kan du hæve lånebeløbet til 250.000 kr., selvom du egentlig kun samler lån for 200.000.

Så lån 250000 gennem Lendo og tilpas det, helt efter dine behov. Har du brug for hjælp til at ansøge om et samlelån, eller vil du gerne vide mere om, hvad det kan gøre for din økonomi, kan du ringe til vores kundeservice på tlf. 70 5000 10.

 

Lån 250000 uden sikkerhed med et privatlån

Ansøg om et privatlån på 250000 kr. uden sikkerhed gennem Lendo, så du kan bruge pengene på det, du har brug for. Du kan bruge det til en renovering af hjemmet, et indskud til en lejlighed, som et bådlån eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig.

Du kan få et privatlån fra 10.000 kroner til 500.000 kroner, eller beløbet lige i midten: 250.000 kroner. De privatlån, vi formidler, har et rentespænd fra 2,95-22,52%. Du kan derfor få en fordelagtig rente og selv vælge din ønskede løbetid mellem 1-12 år. På den måde kan du får det lån uden sikkerhed, du ønsker.

 

Lån 250000 til en ny bil

Har du fundet drømmebilen og mangler nu den bedst mulige bilfinansiering, kan du ansøge om et billån på 250000 kroner gennem Lendo. Du kan faktisk ansøge om helt op til 1.000.000 kroner og få et billigt billån med en rente fra 1,25%.

Du har selv mulighed for at til- eller fravælge udbetaling til dit billån. Vælger du et billån med udbetaling, kan du typisk få bedre lånevilkår, men det kræver selvfølgelig, at du har mulighed for at lægge en vis procentdel af bilens pris i udbetaling. Du kan heldigvis også få et billigt billån uden udbetaling, hvis du ikke har muligheden. Så vil det blot fungere som et privatlån, hvor der ikke er pant i bilen.

Ansøger du om et billån med udbetaling, vil du både få lånetilbud på billån med og uden pant i bilen. Det er ikke alle vores bankpartnere, som kan tilbyde billån med pant i bilen, så du får både dem, der kan og dem, der ikke kan. Det gør samtidig, at du har mulighed for at sammenligne billån på tværs af både priser og struktur.

 

Tilføj en medansøger og få det bedste lån på 250000

Det kan være svært at påvirke det lånetilbud, bankerne kan give dig. Der er dog særligt ét element, du selv er herre over, og som kan give det sidste skub til et billigt lån på 250000. Det er, at du kan tilføje en medansøger til din låneansøgning.

Måske har du hørt udtrykket kautionist – det fungerer meget på samme måde som en medansøger. En medansøger er en person, som du tilføjer til dit lån og i tilfælde af, at du ikke kan overholde afdragsaftalen med banken, kan banken i stedet kræve pengene af medansøgeren. Det vil stadig være dig, der står som hovedansøger, og som har ansvaret for afdragene og så videre, der er forbundet med lånene.

En medansøger kan derfor være en ægtefælle, samlever eller en anden, hvor I har indbyrdes tillid til hinanden. Det kan særligt give god mening, hvis de 250000 alligevel skal gå til et fælles projekt. Eksempelvis hvis du sammen med din ægtefælle gerne vil renovere boligen, så kan du tilføje hende eller ham til låneansøgningen.

I sidste ende kan det give dig eller jer et mere fordelagtigt lån. Bankerne vil nemlig tage højde for begge jeres økonomier i kreditvurderingen, hvor I vil stå stærkere, og dermed har bankerne mulighed for at tilbyde et endnu billigere og mere attraktivt lån.

 

Lån 250000 med god samvittighed

Den gode samvittighed kommer af, at du velvidende vælger det bedst mulige lån på markedet. Med vores tjeneste kan du undgå, at vælge det første lånetilbud, du får. Det første er nemlig ikke altid det bedste, og der kan være mange penge at spare på at sammenligne lån, før du underskriver en låneaftale.

Her får du hjælp med at undersøge dine lånemuligheder, så du kan træffe den bedste beslutning for din økonomi. Vi præsenterer alle dine lånetilbud på en overskuelig oversigt, så du kan sammenligne dem og vælge det bedste lån på 250000 kroner.

Lån 250000 gennem vores tjeneste, hvis du gerne vil finde det bedste og billigste lån. Husk blot, at det skal være en velovervejet beslutning, hvor du har en plan for tilbagebetalingen og brugen af pengene. Så kan du roligt låne 250000 med god samvittighed.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides