Lån penge

Find det bedste lån nemt og hurtigt via Lendo til en god rente

 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Lån op til 400.000 kroner til forbrug eller samlelån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Kan man låne penge af Lendo?

Lendo er en sammenligning tjeneste for lån. Det vil sige, at vi formidler lån, der gives af bankerne. Lendo er altså ikke en bank, som udbetaler dig et lån. Det er derfor ikke direkte gennem os, at du låner penge, men af de banker vi samarbejder med.

Hvad kan man låne penge til?

Du kan låne penge til lige det, du har brug for. Vi formidler privatlån på mellem 10.000 - 400.000 kroner. Det samme gælder for samlelån.

Derudover kan du låne penge til en bil, hvor vi formidler billån op til 1.000.000 kroner.

Kan man låne penge hurtigt?

Ja, du kan sagtens låne penge hurtigt her på siden. Der går få dage fra du har indsendt en låneansøgning, og til pengene står på din konto.

Står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge akut, er det derfor en mulighed, men vi anbefaler, at du stadig overvejer dit behov for at låne penge. Kan du spare beløbet op i stedet?

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit NemID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Kan du låne penge trods RKI?

Det korte svar er nej. De banker og låneudbydere, vi samarbejder med, er under Finanstilsynet og forpligtede til at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi, før de kan bevilge dig et lån. Udover at det betyder, at de ikke kan låne dig penge trods RKI, betyder det også, at du ikke kan låne penge uden kreditvurdering. Det gælder for alle vores partnere.

Hvordan kan du låne penge med lav rente?

Hvis du gerne vil låne penge med lav rente, vil vi anbefale dig at sammenligne lån, før du vælger et. Når du sammenligner lån, giver du dig selv mulighed for at finde det billigste og bedste lån på markedet. Det kan du gøre gratis og uforpligtende ved at sende en låneansøgning her på siden.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Få det bedste lån til lavest pris

Hvorfor nøjes, når du kan få det bedste lån?

Udfyld låneansøgningen på få minutter, så vi indhenter personlige lånetilbud til dig, så du hurtig og nemt kan sammenligne og vælge det bedste lån. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån via Lendo.

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Lån penge her

Lån penge med et lån, der passer bedst til dig og din situation. Lendo giver dig muligheden for at få de bedste lånetilbud og lånevilkår. Det gør vi ved at undersøge lånemarkedet på dine vegne.

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, som giver dig et overblik over dine muligheder for at låne penge. Det er ikke meget anderledes end at søge efter de billigste flybilletter gennem en sammenligningstjeneste. Det er både gratis og uforpligtende at ansøge om penge gennem Lendo.

Det eneste du skal gøre, er:

 1. Ansøg
 2. Sammenlign
 3. Vælg

Det tager kun få minutter at ansøge om et lån via Lendo. Har du brug for hjælp til at udfylde din låneansøgning, kan du blot henvende dig til vores kundeservice. Så vil vi guide dig igennem ansøgningen.

 

Sammenlign lån

Du er nok vant til at sammenligne priser, når det kommer til køb af elektronik og andre forbrugsvarer. Men det er de færreste, som er klar over, at du kan gøre det samme med lån. Mange vælger at nøjes med det lån, som deres traditionelle bank kan tilbyde dem. Men faktisk findes der en lang række låneudbydere, som tilbyder konkurrencedygtige priser på lån. Så hvorfor nøjes, når du kan sammenlign lån og få det bedste?

Sådan sammenligner du nemt lån

Når du sammenligner lån, kan der være mange tal at forholde sig til. Så hvad kan du fokusere på, for at finde det billigste lån? Et lån består af en lang række faktorer, som bestemmer prisen på et lån. Nogle af disse faktorer vælger du selv værdien af, hvor andre bliver fastsat af banken. I denne tekst kommer vi kort ind på, hvad du skal fokusere på, men hvis du vil vide mere, kan du læse alt om at sammenligne lån i vores artikel – sammenlign lån.

Løbetid: Løbetiden (tiden du skal bruge på at tilbagebetale lånet) har stor indvirkning på et låns pris. Jo længere løbetid, jo lavere månedlige ydelse, men huske du betaler renter for at låne penge. Jo længere du har et lån, jo flere renter vil du ende med at betale.

ÅOP: ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent er et tal som fortæller dig, hvad det koster at låne penge. ÅOP er et samlet tal, for alle omkostninger forbundet med et lån. Alle låneudbydere er forpligtet til at oplyse et låns ÅOP, og derfor vil du altid kunne bruge dette tal til at sammenligne lån. Du skal huske at tjekke om løbetiden og lånebeløbet er det samme for de lån, du sammenligner. ÅOPen vil være misvisende, hvis tallene har forskellige løbetid og lånebeløb.

Etableringsomkostninger: De fleste låneudbydere har etableringsomkostninger forbundet med at optage/etablere et lån. Det betyder, at du betaler et engangsbeløb, som ofte dækker administrative opgaver. Ved små lån kan etableringsomkostninger ofte være den største låneomkostning.

Det kan du låne penge til

Du har mulighed for at låne penge til lige det, du har brug for. I dag findes der en lang række lånetyper, som matcher de fleste af danskernes lånebehov. Lendo formidler de fleste lånetyper, heriblandt forbrugslån, samlelån, privatlån og billån, blot for at nævne de mest populære lånetyper. Derfor vil vi helt sikkert også kunne hjælpe dig.

Nedenfor har vi samlet de hyppigste lånetyper og lånebehov, så du nemt kan finde det rigtige lån.

Forbrugslån – Lån penge uden sikkerhed til forbrug

Et forbrugslån, også omtalt som privatlån er et lån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Når du låner penge uden sikkerhed til forbrug, vil det derfor være et meget fleksibelt lån. Du kan f.eks. bruge det til en renovering, et nyt køkken, en rejse eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig.

Billån – Lån penge til en bil

Billån kan sammensættes på en række forskellige måder. Billån kan både være lån med og uden sikkerhed. Derudover kan du vælge at lægge en udbetaling for dit billån.

Vi ser, at de fleste vælger at finansiere deres nye bil med et billån med sikkerhed i bilen. Bankerne tilbyder nemlig oftest en lavere rente, da risikoen er mindre, når lånet er med sikkerhed i bilen. Det bliver dermed billigere for dig at låne pengene.

Når du ansøger om et billån, kan det være en stor fordel at lægge en udbetaling. Jo højere en udbetaling du har mulighed for at lægge, desto lavere en rente vil du ofte få tilbudt på dit billån. Vi anbefaler at lægge en udbetaling på mindst 10-20% af bilens pris, for at opnå det bedst mulige tilbud på et billån.

Når du modtager dine lånetilbud, skal du være opmærksom på, at du får vist tilbud med og uden sikkerhed samt med og uden udbetaling. På den måde kan du sammenligne forskellige finansieringsløsninger til bilkøb og dermed vælge dét lån, som passer bedst til dig og dine behov.

Lån med sikkerhed

Vælger du at låne penge med sikkerhed, vil banken modsat kræve sikkerhed i form af pant i det, du finansierer med lånet. Det ses typisk i forbindelse med et billån eller et boliglån. Her vil banken have sikkerhed i bilen eller boligen. Det gør samtidig, at banken stiller krav til, at pengene udelukkende skal bruges på formålet for lånet. Altså en bil og et hus i de to eksempler.

Samlelån – Lån penge og saml dine lån

Det lyder måske mærkeligt, men i nogle tilfælde kan du faktisk spare penge ved, at optage et nyt lån. Det kan du, hvis du tidligere har optaget flere dyre lån. Det vi ser ofte ansøgere med små dyre lån. Et samlelån har det formål at samle dine eksisterende lån, kreditter og afbetalingskøb til ét samlet lån.

Det er en dyr fornøjelse at have lånt penge gennem flere forskellige små eller større lån. Det gør nemlig, at du betaler af på flere lån i form af renter og omkostninger, som er forbundet med lånene. Samtidig risikerer du at miste overblikket over, hvor du har lånt, og om du betaler den korrekte månedlige ydelse til hver af kreditorerne.

I stedet for at have flere lån, kan du samle dine lån i ét samlelån. Rent praktisk betyder det, at banken indfrier dine eksisterende lån, og du optager ét samlet lån hos den pågældende bank.

 

Lån penge hurtigt og nemt

Tiden mellem du har sendt din ansøgning, og til lånet er udbetalt, afhænger af størrelsen på lånet. Søger du om et lån gennem Lendo, vil du oftest opleve at et lavt lånebeløb, vil blive udbetalt i løbet af kortere tid, end hvis du ansøger om et højt lånebeløb. Det skyldes, at banken ikke har brug for nær så meget tid til at lave en kreditvurdering, for at låne dig penge. Et større lånebeløb har derimod oftest en længere behandlingstid. Dog tager det i langt de fleste tilfælde ikke mere end blot et par dage. Det er både for din og bankens skyld, at de benytter lidt ekstra behandlingstid ifm. med behandling af din låneansøgning.

 

Lån penge og få dem med det samme

Som nævnt kan du låne penge hurtigt gennem Lendo. Det gør, at du kan låne penge og få dem med det samme. Der er nemlig ikke langt fra ansøgning til udbetaling her. Alt efter hvilken lånetype, du har brug for, så tager det mellem 2-5 arbejdsdage at få lånet udbetalt. Det tager dog kun 24 timer, fra du har ansøgt, til du modtager dine lånetilbud.

Du vil ofte opleve, at du sender en ansøgning, og får lånetilbud med det samme. Nogle banker vil nemlig have deres lånetilbud klar efter få minutter. Vi anbefaler, at du venter til de 24 timer er gået, så du er sikker på at have fået alle dine lånetilbud.

 

Lån penge billigt

Hos Lendo indhenter vi personlige lånetilbud til dig, så du kan sammenligne dem og vælge det billigste lån. Vi formidler lån med lave renter – vær dog opmærksom på, at rentefastsættelsen afhænger af din økonomi og bankernes kreditvurdering af denne. Lån penge nu ved at udfylde en låneansøgning. Det tager kun 10 minutter.

 

Lån penge online og undgå besværet

Lendo er en online sammenligningstjeneste, som gør det muligt for dig at søge om et lån hjemmefra sofaen. Det hele foregår online, så du slipper for at møde fysisk op. Du kan ansøge om at låne penge hos vores partnere via ansøgningsskemaet øverst på siden.

Vi gør det muligt for dig at indhente lånetilbud, sammenligne og blive godkendt til et lån uden besvær. Du skal blot sende én ansøgning via Lendo. Vi har rykket besværet hen på vores bord, så du nemt og hurtigt kan låne penge til det, du står og mangler. De fleste af os, har brug for at låne penge på et eller andet tidspunkt i livet, så hvorfor ikke få det bedste lån?

Tidligere skulle du oftest møde fysisk op i banken, for at ansøge om et lån. Det var både besværligt og tidskrævende. I dag tager det ikke mere end 5-10 minutter før din låneansøgning er sendt ud til op mod 21 forskellige banker.

 

Mulighed for at låne penge gratis

Det er sjældent, at noget er gratis. Er der nogen, der tilbyder dig at låne penge gratis, bør du derfor være særligt opmærksom. Tingene er ofte for gode til at være sande.

Mange former for afbetalingsaftaler fungerer som et lån, der er gratis, da det ikke koster noget at dele betalingen op. Det giver dig mulighed for at låne penge uden renter – medmindre du ikke overholder aftalen. I så fald kan det ende med at koste dig dyrt.

Det er ikke muligt at blive tilbudt et rentefrit lån eller få en gratis afbetalingsordning via Lendo. Til gengæld tilbyder de banker, vi samarbejder med, attraktive og konkurrencedygtige renter og priser på en lang række forskellige lånetyper. På den måde kan du låne penge med en lav rente.

 

Lån penge trods RKI – En mulighed?

Det er desværre ikke muligt at låne penge, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Det skyldes, at de banker og låneudbydere, vi samarbejder med, har et krav om at du ikke må være registreret RKI eller Debitor Registeret.

Generelt er lånekravene for de fleste banker og låneudbydere:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kroner
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Disse krav er helt almindelige. Nogle banker er mere risikovillige end andre, og du kan opleve at nogle banker kan tilbyde dig et lån, som andre banker ikke kan tilbyde dig. Det afhænger nemlig af de krav, bankerne hver især sætter. Det er blot endnu en grund til, at du bør undersøge dine muligheder og sammenligne lån.

Har du optaget flere lån og mistet overblikket over din økonomi? Så anbefaler vi, at du undersøger dine muligheder for et samlelån.

 

Sådan ansøger du om et lån

Er du på udkig efter lån, men du ved ikke, hvor du skal starte? Her kommer Lendo ind i billedet.

Hos Lendo kan du hurtigt og nemt ansøge om et lån. Vi ønsker nemlig, at det skal være simpelt for alle at søge om lån online. Hele processen tager få dage, og derfor er der ikke langt fra låneansøgning til udbetaling. Det går i alt sin enkelthed ud på at ansøge, sammenligne og vælge.

 

Ansøg om lån

Du ansøger om lån ved at udfylde ansøgningsskemaet øverst på denne side. Vi spørger ind til, hvor meget du ønsker at låne og, hvor lang løbetid du ønsker at have på lånet. Hertil vil vi også gerne vide noget om din økonomiske situation. Til sidst vil du blive bedt om at give samtykke til eSKAT med dit MitID. På den måde kan bankerne lave en kreditvurdering af din privatøkonomi.

Vi sender herefter din ansøgning ud til vores partnere. Du vil oftest modtage de første tilbud inden for kort tid, og indenfor 24 timer, vil du have modtaget svar fra alle banker.

Sammenlign lån

Dine lånetilbud bliver vist på en overskuelig måde, så du kan sammenligne dem ud fra pris eller renter, løbetid, m.m., alt efter hvad der giver bedst mening for dig.

Vælg det bedste lån

Vælger du at takke ja til et lån, er det op til den enkelte bank at viderebehandle din låneansøgning og give dig en låneaftale, som skal underskrives.

 

Ansøg om lån med en medansøger

Mange vælger at låne penge med en medansøger. Det giver god mening, da det ofte betyder, at du vil få tilbudt billigere lån. En medansøger eller kautionist er nemlig en person, der hæfter for lånet sammen med dig. Det kan være din ægtefælle, samlever, ven eller veninde. Der er ingen krav til, hvem du kan tilføje som medansøger. Da I begge står som låntager på låneaftalen, vil banken også kigge på jeres økonomi som en fælles pulje. Det betyder ofte, at I vil have mere udbetalt og dermed et større rådighedsbeløb, hvilket ofte vil resultere i lån med lavere rente.

Vil du gerne låne penge med en medansøger, skal du blot tjekke feltet af i din låneansøgning. Så vil du blive bedt om at indtaste nogle oplysninger vedrørende medansøgeren, men ellers vil låneansøgningen og processen foregå på normal vis.

 

Gode overvejelser inden du optager et lån

Inden du optager et lån, er det altid en god ide, at have gjort dig nogle overvejelser omkring dit behov. Hvor meget vil du låne? Hvor lang tid skal der gå før du har tilbagebetalt lånet, og er et lån den rigtige beslutning?

 • Et lån er ikke gratis, og derfor vil vi altid anbefale dig kun at låne det beløb, du har brug for.
 • Jo længere løbetid du ønsker for dit lån, jo dyrere bliver det at låne penge. Du skal huske, at et lån har renter. Du skal se et låns renter og andre omkostninger, som prisen for et lån. Husk at du kan få rentefradrag, for de renter du betaler af på dit lån.
 • Er et lån den rette løsning? Hvis du ønsker at bruge et lån til at købe en forbrugsvare, kan det være en ide at vente og spare op.

 

Lån penge nu – få hjælp til din ansøgning

Vælger du at låne penge gennem Lendo, vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at du får den nemmeste låneproces og det bedste lån, som matcher dine ønsker og behov.

Vi giver dig muligheden for at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere og sammenligne dem på tværs af rente, ÅOP, månedlige ydelse og meget andet. Har du problemer med at udfylde din låneansøgning, er du altid velkommen til at ringe til Lendos kundesupport på tel. 70 50 00 10. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig igennem processen.

Lån penge af private mennesker

Er det et mindre lånebeløb, anbefaler vi, at du undersøger dine muligheder for at låne pengene af familie, venner eller andre, du ved kan undvære dem, indtil du har betalt det tilbage. Inden i laver en aftale, bør du have en klargjort plan for, hvordan du betaler pengene tilbage, og hvor længe der går.

 

Lån uden afslag – er det muligt?

Det kunne være rart, hvis alle kunne få et lån uden afslag. Men låneudbydere kan have forskellige krav til dig, når du ansøger om at låne penge, og derfor kan det være svært at få et lån uden muligheden for et afslag.

Nogle af Lendos samarbejdspartnere ser helst at du har en vis alder, hvis du vil låne penge. Generelt kræver alle banker og låneudbydere, at du mindst er 18 år, men mange kræver, at du er ældre.

Nogle banker afslår låneansøgninger, da låntagers økonomi ikke lever op til bankernes lånekrav. Mange banker ser helst, at du har en fast indkomst. Det skal nævnes låneudbyderne ser forskelligt på dette, og derfor kan det svinge fra bank til bank, for hvor meget du skal tjene årligt, før du kan låne uden afslag. Derfor er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder hos flere låneudbydere.

Der er en højere chance for, at du ikke vil få et afslag, hvis du kan leve op til bankernes krav. Nedenfor finder du en liste over nogle af de ting bankerne kan kræve i forbindelse med din låneansøgning.

Disse krav skal du kunne opfylde, hvis du vil låne uden afslag.

 • Du skal som minimum være 18 år, muligvis ældre for at kunne låne
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID og/eller NemID

 

Hvilke banker tilbyder lån?

En lang række banker og låneudbydere tilbyder lån til privatpersoner. Via Lendo ansøger du om lån hos alle vores partnere. Alle vores partnere er godkendt låneudbydere, så du kan med ro i maven optage et lån hos en af dem. For at nævne en håndfuld af de banker vi samarbejder med. Lendo samarbejder f.eks.:

 • Expressbank
 • Facit Bank
 • Re:member
 • AcceptLån

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides