Låneberegner

Beregn og sammenlign priser på forskellige lånetyper

 • Find det bedste lån med vores låneberegner
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Svar på din låneansøgning indenfor 24 timer

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en låneberegner?

En låneberegner er for dig, der gerne vil lave en hurtig låneberegning og få et overblik over lånets struktur. Den består af flere steps, hvor du kan indtaste dit ønskede lån ud fra lånebeløb og løbetid. Dette bruger låneberegneren til at beregne din potentielle månedlige ydelse. Det bliver dog gjort ud fra en bestemt rente, hvor du kan opnå en lavere eller højere rente alt efter din privatøkonomi. Derfor skal du indsende en låneansøgning for at få konkrete lånetilbud.

Hvordan hjælper en låneberegner med at finde det bedste lån?

Låneberegneren er en del af din låneansøgning, da det er her du indtaster det lån, du gerne vil have. Kort tid efter at have indsendt din låneansøgning, vil du modtage lånetilbud fra flere forskellige banker. Disse kan du sammenligne ud fra renten, ÅOP, månedlig ydelse eller andet. På den måde kan du nemt se hvilket lån, der bedst kan betale dig for dig at vælge.

Er der en låneberegner for hus og bolig?

Hvis du er på udkig efter en låneberegner, kan du benytte dig af Mybankers låneberegner . Mybanker er en del af Lendo Group og sammen arbejder begge virksomheder på at hjælpe alle deres brugere med at finde det lån, som matcher dine behov og ønsker.

Hvorfor er det en god idé at beregne lån?

For det første er det gratis og uforpligtende at bruge en låneberegner til at beregne lån. Derudover giver det dig hurtigt en fornemmelse af, hvad et lån potentielt kommer til at koste dig, og hvordan det kan være struktureret. Ved at beregne lån kan du finde det lån, der passer bedst til dine behov.

Hvad skal man overveje, inden man beregner lån?

Du behøver egentlig ikke gøre dig de store overvejelser, inden du udfylder en låneberegner. Den er gratis og uforpligtende at bruge. Du skal blot være klar over, at den viser dig et estimat og ikke et facit. For at modtage et lånetilbud skal du indsende en låneansøgning.

Hvordan kan du låne penge med lav rente?

Hvis du gerne vil låne penge med lav rente, vil vi anbefale dig at sammenligne lån, før du vælger et. Når du sammenligner lån, giver du dig selv mulighed for at finde det billigste og bedste lån på markedet. Det kan du gøre gratis og uforpligtende ved at sende en låneansøgning her på siden.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

En låneberegner til forskellige lånetyper

Der findes mange forskellige låneberegnere. Du kan bruge vores låneberegner til at undersøge, hvad det vil koste dig at optage et lån til at samle lån, købe en bil eller til ren og skær forbrug.

Indhent tilbud

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Find den låneberegner der passer til din situation

Der findes en lang række låneberegnere på markedet. Derfor findes der nok også en til din specifikke situation. Nedenfor lister vi en række låneberegnere.

Lånberegner – Din vej til et billigt lån

En låneberegner er et vigtigt redskab, du kan bruge i din søgning efter det bedste lån på lånemarkedet. Med vores låneberegner kan du hurtigt se, hvilke muligheder du har for at låne penge. Samtidig får du et nemt overblik over dit potentielle lån. Det er uanset, om du har brug for et privatlån, billån eller samlelån.

Med en online låneberegner kan du endda beregne dit potentielle lån hjemme fra sofaen. Kan du forestille dig, at gå fysisk ned i alle mulige banker, for at finde ud af hvilke lån de kan tilbyde dig? Det ville være besværligt og ikke mindst meget tidskrævende. Beregn lån med vores låneberegner i stedet. Det kan du gøre nemt, hurtigt og ganske smertefrit.

Vi ønsker med vores låneberegner at gøre lånevilkår og priser på lån let tilgengængelige og mere overskuelige for dig som låntager. Med en sammenligningstjeneste som vores er det langt nemmere at gennemskue bankernes lånevilkår samt sikre sig det bedst mulige lån med en lav rente.

Brug vores låneberegner, hvis du vil beregne dit potentielle privatlån, billån eller samlelån – vi har en låneberegner til hver af disse lånetyper. Det er lige til, at bruge låneberegneren. Du kan roligt kaste dig ud i det, eller læse med her, hvor vi vil guide dig igennem brugen af en låneberegner, og hvad du ellers kan bruge en låneberegner til.

Beregn lån med det samme eller læs med og find ud af, hvad du skal være opmærksom på, inden du bruger en låneberegner:

 

Låneberegner – dit vigtigste værktøj i redskabskassen

En låneberegner er dit vigtigste værktøj i jagten på det mest attraktive lån på markedet. En hurtig låneberegning kan give dig et overblik over potentielle lånevilkår og låneforhold. Det eneste du skal gøre er, at indtaste det lånebeløb du har brug for, og den løbetid du ønsker, at lånet skal strække sig over. På den måde beregnes ydelsen på lånet, så du kan se, hvordan lånet kan være struktureret ud fra de oplysninger, du har angivet.

Der findes forskellige former for låneberegnere og måder at beregne lån. Nogle steder kan du finde en låneberegner til boliglån, andre steder kan du finde en låneberegner til forbrugslån og så videre. Ligesom den låneberegner vi har her på siden, vil det alle være låneberegnere, som giver dig en estimeret beregning.

Uanset hvilken låneberegner du bruger, skal du derfor huske, at du ikke får et facit men et eksempel på, hvad lånet potentielt kan koste dig. En låneberegner viser dig nemlig kun et resultat ud fra de tal, du indtaster i den. Når banken fastsætter et lånetilbud til dig, vil din privatøkonomiske situation også blive inkluderet i beregningen. Derfor skal du blot se brugen af en låneberegner som et estimat. Det kan dog være med til hurtigt at give dig en fornemmelse for, hvordan dit lån kan blive struktureret.

Det er ikke alle og enhver, der har beskæftiget sig med en låneberegner. Samtidig er der forskel på, hvilken låneberegning du kan lave med en låneberegner, alt efter om du vil beregne et lån til bolig, bil, et renoveringsprojekt eller andet. Derfor vil vi i de følgende afsnit guide dig igennem, hvordan du kan bruge vores låneberegnere inden for forbrugslån, billån og samlelån.

 

Låneberegner til forbrugslån

For at bruge vores låneberegner til forbrugslån, skal du vælge ‘privatlån’ øverst. Forbrugslån og privatlån dækker nemlig over det samme, nemlig lån uden sikkerhed. Det vil sige, at hverken vi eller banken, der bevilger dig et lån, vil eller kan blande os i, hvad du bruger pengene til.

I vores låneberegner til forbrugslån er der derfor ikke brug for meget information, for at du kan bruge den. Du kan bruge den ved kun 4 trin:

 1. Vælg privatlån
 2. Indtast ønskede lånebeløb
 3. Indtast ønskede løbetid
 4. Se den månedlige ydelse ændre sig

Først vælger du ‘privatlån’ øverst i låneberegneren. Herefter skal du blot indtaste det lånebeløb, du gerne vil låne og den løbetid, du gerne vil have, at lånet strækker sig over. I takt med at du ændrer på disse tal, kan du se den månedlige ydelse ændre sig.

Husk på, at låneberegneren er vejledende, da de konkrete lånevilkår afhænger af bankernes præcise tilbud. Du kan først se netop din rente og dine personlige lånevilkår, når du har indsendt en låneansøgning. I låneberegneren til forbrugslån vil beregningseksemplet være lavet ud fra en rente på 7% og en ÅOP på 7,32%. Du vil i stedet få tilbudt en lavere eller højere rente, alt efter din kreditvurdering.

 

Låneberegner til billån

Beregn lån til bil med vores billån låneberegner. Hos Lendo formidler vi både billån med og uden pant i bilen samt krav til egenbetaling. Det giver dig muligheden for at sammenligne billån på tværs af traditionelle billån og bilfinansiering med et ganske almindeligt forbrugslån

For at bruge låneberegneren til billån skal du blot følge disse få trin:

 1. Vælg billån
 2. Indtast bilens pris
 3. Vælg ønskede egenbetaling
 4. Indtast ønskede løbetid
 5. Se den månedlige ydelse ændre sig

Først vælger du ‘billån’ øverst i låneberegneren. Her bliver du bedt om at indtaste bilens pris, din ønskede egenbetaling og ønskede løbetid. De samarbejdspartnere, der tilbyder billån med pant i bilen gennem os, har et krav til en egenbetaling på mindst 10%.

Ud fra det, du indtaster, kan du se, hvordan den månedlige ydelse ændrer sig. Dette bliver beregnet ud fra en ÅOP på 3,75% og en rente på 3,45%, og er derfor ikke et fastsat tilbud ud fra en kreditvurdering.

En kreditvurdering er dog ikke det eneste, som et lånetilbud bliver lavet ud fra, når det kommer til billån. Her vil kilometerstand, bilens alder og type af bil også have afgørende betydning for, hvilket lånetilbud bankerne kan give dig. Det vil du derfor blive bedt om at udfylde efterfølgende for at kunne modtage dine personlige tilbud på billån.

 

Låneberegner til samlelån

Har du gæld fordelt på flere forskellige lån, kan du med et samlelån opnå en stor månedlig besparelse. Det fungerer ved, at du indfrier dine eksisterende lån med et billigere lån. Med andre ord omlægger du flere lån til ét lån. Det giver dig samtidig et meget bedre overblik – særligt hvis du har lån hos forskellige banker, da du med et samlelån, får alle dine lån samlet hos én bank.

Så beregn din mulige omlægning af lån og se, om der er penge at spare. Prøv vores låneberegner til samlelån og omlægning af lån ved disse få trin:

 1. Vælg samlelån
 2. Indtast din samlede restgæld
 3. Vælg om du ønsker en ekstra kontant udbetaling
 4. Indtast ønskede løbetid
 5. Se den månedlige ydelse ændre sig

Inden du kan beregne lån til samlelån, er du først nødt til at undersøge din gæld og finde ud af, hvad den består af. Så kan du nemlig indtaste din samlede restgæld. Samtidig kan du ansøge om en ekstra kontant udbetaling. Det vil sige, at du kan samle din nuværende gæld og samtidig få en kontant udbetaling, hvis du har behov for pengene. Herefter skal du bare vælge den ønskede løbetid for lånet, og så kan du se, hvordan den månedlige ydelse ændrer sig.

Igen er det vigtigt at understrege, at låneberegneren viser et estimat og er her lavet på baggrund af en rente på 7% og en ÅOP på 7,20%. Det er derfor ikke et facit for, hvad netop du har mulighed for at låne.

For at færdiggøre en ansøgning gennem vores låneberegner til samlelån, skal du indtaste dine lån. Det gør du ved at vælge, hvilken lånetype der er tale om, hvilken långiver du har optaget lånet hos, og hvad restgælden består af i kroner. Udfyld resten af låneansøgningen og send den afsted, så vi kan indhente dine lånetilbud for samlelån. På den måde finder du ud af, hvor mange penge du har mulighed for at spare ved at samle dine lån.

Du kan ligeledes bruge vores låneberegner for samlelån til at lave et rentetjek. Det vil sige, at du også kan indtaste ét enkelt lån for at se, om du kan få det billigere og med en bedre rente hos en anden bank.

 

Beregn lån til bolig

Mange brugere søger en låneberegner til hus og bolig, for at finde ud af hvad der er muligt at låne og købe hus for. hvis du er en af disse, er du kommet til det rette sted. Selvom Lendo ikke udbyder boliglån realkreditlån, kan Mybanker hjælpe dig. Mybanker er en del af Lendo Group og sammen med Lendo, arbejder begge virksomheder på at hjælpe dig med at tage det rigtige valg, når det f.eks. kommer til lån og boligfinansiering. På mybankers hjemmeside kan du finde deres boliglånsberegner. Boliglånsberegneren kan hjælpe dig med at udregne, hvad du kan låne, og hvad et boliglån og realkreditlån ville koste dig. Derudover kan du selv sammenligne og sammensætte forskellige typer af boliglån og finde det boliglån der matcher dine ønsker og behov bedst.

Er du i gang med at undersøge dine muligheder for et boligkøb, er det en god start at bruge en låneberegner, men her bør du tage kontakt til et realkreditinstitut for at høre om netop dine muligheder.

 

Godt at vide inden du laver en låneberegning

For at få det maximale ud af at bruge vores låneberegner, kan det være en god idé at sætte dig ind i, hvad låneberegneren kan bruges til.

En låneberegner kan bruges til at få en fornemmelse for, hvordan et potentielt lån kan struktureres. Når du laver en låneberegning, vil det være et eksempel og ikke et konkret lånetilbud, du får vist. I stedet skal du indsende en låneansøgning for at modtage konkrete og personlige lånetilbud.

Vil du gerne beregne lån med det formål at samle eksisterende gæld, skal du først have klargjort, hvad din gæld består af. For nogle vil dette være nemt, hvis gælden består af ét eller et par lån. For andre vil det være sværere, da gælden måske består af flere mindre lån. Her kan det dog være endnu vigtigere at tage kampen op, da der potentielt kan være mange penge at spare ved at samle sine små lån til ét større lån. Brug vores låneberegner og find ud af det.

Da vi udelukkende formidler lån mellem 10.000 – 500.000 kroner for forbrugslån og samlelån og op til 1.000.000 kroner for billån, vil det være inden for disse spænd i lånebeløb, at du kan bruge vores låneberegner. Har du brug for et mindre lån på et par tusinde kroner, kan du ikke beregne lånet her.

Vores låneberegner kan derfor ikke bruges som en låneberegner til kviklån, minilån, mikrolån eller andre af disse lånetyper – ligesom at vi heller ikke samarbejder med gængse udbydere af kviklån.

Overvej det du indtaster i en låneberegner

Når du bruger en låneberegner, er det selvfølgelig helt uforpligtende. Her anbefaler vi også at lege lidt med tallene, da det kan give en idé om, hvad der sker, hvis man vælger en kortere løbetid eller et højere lånebeløb og så videre.

Du bør dog ikke indsende en låneansøgning gennem låneberegneren uden at have overvejet det, du har indtastet. Det har nemlig stor betydning for de lånetilbud, bankerne kan give dig.

Tænker du, at du vil være mest motiveret i starten af låneperioden, men mister måske motivationen på lang sigt? Så kan det være, at du skal sætte dig for at tilbagebetale dit lån på kortere tid. Det er lidt hårdere i starten, men din motivation vil være tilsvarende høj. Samtidig vil du spare i forhold til et lån med en lang løbetid.

Trives du bedre med at skulle betale mindre hver måned, men på et stabilt niveau i flere år? Så kan du indstille vores låneberegner til en længere løbetid og se på dine muligheder dér. I tilfælde af du tager et langfristet lån, vil vi anbefale at bruge en låneberegner én gang om året og undersøge, om det kan betale sig at flytte dit lån til en ny og billigere bank eller låneudbyder.

Du kan også overveje, om det er bedst for dig at optage et lån nu eller senere. Er du god til at planlægge og spare op, kan du lave et regnestykke over, hvor meget du kan spare op på et år, og hvor meget mindre du vil komme til at skulle låne. De fleste køb haster ikke så meget, som vi tror. Brug derefter vores låneberegner og sammenlign din økonomiske situation, hvis du optager et lån her og nu i forhold til, hvis du gør det med det budget, du vil have om et år.

 

Låneberegneren er gratis og uforpligtende at bruge

Det er aldrig en dårlig idé at bruge en låneberegner til at beregne lån for at få en fornemmelse for ens lånemuligheder. Særligt ikke når det er gratis og uforpligtende.

En låneberegner kan give dig det overblik, du mangler. Den gør, at du hurtigt og nemt kan få en fornemmelse for lånets struktur og de udgifter, der er i forbindelse med lånet. Du kan nemlig beregne ydelsen på lånet, beregne renten på lånet og beregne løbetiden på lånet. Vores låneberegner er nem at udfylde, og hvis du gerne vil vide, hvilket lån netop du kan få tilbudt, tager det kun 10 minutter at udfylde resten af låneansøgningen.

Brug vores låneberegner hvis du leder efter en låneberegner, der kan give dig:

 • En fornemmelse for udgifter i forbindelse med et lån
 • Et overblik over lånets struktur
 • En sammenligning af samlelån versus eksisterende lån
 • Muligheden for at finde det bedste og billigste lån

Du kan samtidig bruge vores låneberegner til at lave et hurtigt rentetjek. Det kan du ved at bruge den til at indsende en låneansøgning. Så vil du nemlig få tilbudt flere forskellige lån. Det giver dig mulighed for at sammenligne lån, og dermed kan du vælge det bedste lån på markedet.

Ved at bruge en låneberegner én gang om året, kan du vide dig sikker på, at du fortsat har det bedst mulige lån. Hvis ikke, kan du nemt og hurtigt skifte dit eller dine eksisterende lån ud med det, du får tilbudt her. Den bank der tilbød det billigste lån sidste år, er nemlig ikke nødvendigvis den, der har det billigste lån i år.

 

Beregn lån med en låneberegner nu

Lån penge hurtigt, fornuftigt og ud fra dine behov med en låneberegner. Du kan kaste dig ud i det med vores låneberegner her på siden. Når du indtaster det lån, du ønsker at få, kan du se hvordan det potentielt kan blive struktureret ud fra den månedlige ydelse.

Det er igen vigtigt at understrege, at låneberegneren viser et estimat for den månedlige ydelse. Du skal derfor anvende det viste beløb til at få en idé om lånets månedlige ydelse. De lånetilbud du får, vil ikke have præcis denne månedlige ydelse, da det afhænger af, hvilken rente låneudbyderen kan tilbyde dig.

Udover at have mulighed for at beregne ydelsen på lånet, kan du også få styr på dine lånevilkår med vores låneberegner. Låneberegneren fungerer nemlig samtidig som din låneansøgning, du kan sende afsted for at indhente dine personlige lånetilbud. Dermed kan du sammenligne de lån, du får tilsendt fra pålidelige danske banker og låneudbydere.

Det er både gratis og uforpligtende at beregne lån her på siden og at indsende en låneansøgning for derefter at modtage flere forskellige lånetilbud. Lånet er først bindende, når du underskriver en endelig låneaftale. Herefter vil du modtage pengene inden for 1-2 arbejdsdage.

Skulle du mod forventning fortryde dit valg af lån efter du har underskrevet en låneaftale, har du stadig mulighed for at bruge din 14 dages fortrydelsesret.

Er du i tvivl om noget? Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe dig uanset om det handler om låneberegning eller andet. Det er ikke alle, der har brugt en låneberegner før, så hvis du ønsker hjælp til både stort og småt, sidder vi klar. Ring eller skriv, så vi kan hjælpe dig gennem vores låneberegner.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides