Samlelånsberegner

– Tjek prisen på dine lån og spar penge

 • Alle dine lån samles i ét lån
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Spar penge og få mere luft i økonomien

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Ansøg om samlelån ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på samlelån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første tilbud på samlelån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på samlelån

Vælg

Vælg det samlelån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav for et lån?

De grundlæggende krav for at kunne søge om et lån, er de samme krav som bankerne stiller ved almindelige låneansøgninger med en ny kontant udbetaling:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

OBS Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster et samlelån?

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et samlelån. Når din ansøgning via Lendo er færdigbehandlet, kan du få et overblik over de forskellige lånetilbud, og derefter vælge det bedste lån. Det er helt uforpligtende, indtil du underskriver en låneaftale. Underskriver du aftalen udbetales lånet, men skulle du fortryde dit samlelån, har du 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan sparer du penge med et samlelån?

Et samlelån kan, i sidste ende, spare dig for en masse penge. Med et samlelån, ansøger du om at samle forskellige lån, med forskellige renter og årlige omkostninger. De lån du typisk samler i forbindelse med et samlelån, er lån på mindre beløb og med en høj rente og høje omkostninger.

Ved at samle flere lån i et samlelån, vil du i stedet for at betale årlige omkostninger for hvert enkelt lån samt deres høje renter, kunne nøjes med at betale årlige omkostninger og renter for et enkelt lån. I størstedelen af tilfældene vil lånet være billigere end de lån, du indfrier i forbindelse med samlelånet.

Kan jeg indfri et samlelån før tid?

Du kan altid vælge at indfri dit samlelån før tid. Mange vælger at afdrage på lånet som planlagt, men det er altid en mulighed at indfri lånet, før løbetiden er udløbet. Du kan også vælge at afbetale et højere beløb ad gangen og derved indfrie dit lån hurtigere.

Hvorfor kan jeg ikke samle min gæld?

Der kan være flere grunde til at blive afvist af bankerne. At samle lån udgør ofte et højt lånebeløb, og i så fald vil banken se det som en forhøjet risiko.

Derudover kan grunden til, at du ikke har modtaget tilbud fra bankerne, at du falder udenfor de grundlæggende krav, eller at din privatøkonomi resulterer i en dårlig kreditvurdering. Vi hos Lendo har ikke mulighed for hverken at ændre kreditvurderingen eller for at få information vedrørende, hvorfor en ansøgning afvises.

Hvordan kan Lendo hjælpe dig?

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, og vi giver dig mulighed for nemt at indhente og sammenligne tilbud på lån fra flere forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Vores mission er at hjælpe dig til at få det bedste lån, der passer til din privatøkonomi. Vi ønsker at stille dig stærkest, når du ønsker at tage et lån, så du kan træffe den bedste beslutning. Lendo samarbejder udelukkende med veletableret banker og långivere, som alle er under tilsyn af Finanstilsynet. Derfor kan du roligt optage et låne via en af vores samarbejdspartnere.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Saml dine lån med et billigt samlelån

Tjek dine lån igennem og spar penge

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån. Det kan give dig en stor månedlig besparelse, da du kun skal afdrage på ét lån, til én rente og hos én låneudbyder. Samtidig får du et bedre overblik over din gæld og privatøkonomi.

Indhent tilbud

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan samle dine lån hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.
Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Hvordan bruger du samlelånsberegneren?

Samlelånsberegneren er til dig, der enten har flere lån, du ønsker at samle i ét, eller et lån du ønsker at tjekke din rente på. Indtast dine lån i beregneren og vælg den ønskede løbetid og se din mulige månedlige besparelse nederst.

Husk, at du først kan se dine endelige tilbud, når du har færdiggjort en samleslånsansøgning og fået endelige tilbud fra vores banker og långivere. Du starter en samlelånsansøgning nederst i beregneren, som er gratis og helt uforpligtende. Det tager kun 10 minutter, og du har svar fra alle banker indenfor 24 timer.

 

Nu kan du lige så godt gøre det. Det tager kun 10 minutter af din tid og kan potentielt spare dig for flere tusind kroner – hver eneste måned. Hvad er det, vi taler om? Det er selvfølgelig et rentetjek.

Et rentetjek er i bund og grund et hurtigt tjek af, om du kan få en bedre rente på dit lån. Uanset om du har optaget et lån med en fast eller variabel rente, kan du lave et rentetjek.

Både lånemarkedet og din egen privatøkonomi ændrer sig hele tiden. Det gør, at selvom du tidligere optog et lån med en lav rente, er det ikke ensbetydende med, at det er den eneste og bedste rente, du i dag kan få tilbudt.

Hvem ved – måske du kan spare tusindvis af kroner på din gæld ved en omlægning af dit lån eller flere af dine lån til ét lån med en lavere rente? Måden du finder ud af det på er ved at lave et rentetjek. Det kan du gøre gratis og helt uforpligtende her hos Lendo.

 

Alle kan spare penge med et rentetjek – uanset om gælden består af 0 eller 30 lån

Et rentetjek kan du drage fordele af. uanset om du har optaget flere lån, har ét enkelt lån eller hvis du blot overvejer at optage et lån.

Et rentetjek kan bruges i forskellige situationer, men det vigtigste er; at du løbende laver et rentetjek for at sikre, at du fortsat har den mest attraktive rente på markedet.

Rentetjek for flere lån

Har du flere lån? Måske hos forskellige banker? I så fald kan det være, at du står overfor en stor besparelse.

Det at have flere lån, kan både være dyrt og uoverskueligt. I stedet bør du undersøge dine muligheder for at samle dine lån i et samlelån. Et samlelån fungerer som et nyt lån, du bruger til at indfri dine eksisterende lån med. På den måde ændrer du din gældsstruktur fra at bestå af flere lån til at bestå af ét enkelt lån.

Ved at ansøge om et samlelån laver du samtidig et rentetjek. Det gør du, da du på den måde finder frem til, om det bedst kan betale sig for dig at beholde dine eksisterende lån eller samle dem i et nyt lån med lavere rente og omkostninger samlet set.

Rentetjek for ét lån

Har du mistanke om, at du betaler for meget for dit nuværende lån? Eller kunne du egentlig bare godt tænke dig at se, om ikke du kan få det samme lån til en lavere rente eller bedre lånevilkår? Så lav et rentetjek og find ud af, om du kan få det samme lån til en lavere rente hos en bank.

Du har altid mulighed for at refinansiere dit lån, hvis du finder et nyt og bedre lån. I sidste ende kan et rentetjek af dit nuværende lån give dig en stor månedlig besparelse eller en mere overskuelig løbetid. Får du tilbudt et lån med en lavere rente og månedlig ydelse, kan du skrue op for ydelsen og dermed tilbagebetale lånet hurtigere.

Rentetjek for et nyt lån

Du behøver faktisk ikke at have et eneste lån for at foretage et rentetjek. Et rentetjek er nemlig også relevant for dig, der overvejer at optage et lån.

Her vil et rentetjek fungere ved, at du indhenter forskellige lånetilbud og på den måde undersøger lånemarkedet og din potentielle rente. Det kan du gøre ved at kontakte forskellige banker, men du kan også lade os hos Lendo hjælpe dig.

Med én låneansøgning får du lånetilbud fra op til 12 forskellige banker. Her vil renterne være fastsat ud fra en personlig kreditvurdering, som hver bank foretager. Det giver dig mulighed for at lave et rentetjek på et nyt lån hjemme fra sofaen.

 

Lav et rentetjek når din privatøkonomi ændrer sig

Det er aldrig en dårlig idé at lave et rentetjek – særligt fordi det er både gratis og uforpligtende. Sandsynligheden for at du kan få tilbudt et bedre lån er dog højere, hvis din privatøkonomi har ændret sig til det bedre.

Står du i en ny situation, som har forbedret din privatøkonomi, bør du lave et rentetjek. Det kan eksempelvis være, hvis du er steget i løn, børnene er flyttet hjemmefra eller andet. Det kan nemlig gøre, at bankerne vil vurdere din økonomi bedre, hvor en bedre kreditvurdering ofte vil føre til et bedre lån.

Uanset hvad bør du altid lade rentetjek og lån gå hånd i hånd. Ved at tjekke din rente en gang om året eller oftere, alt efter din privatøkonomi, kan du sørge for, at du altid har det billigste lån på markedet for dig.

 

Et rentetjek er ganske gratis

Det er gratis og uforpligtende at lave et rentetjek. Det er nemlig, som navnet antyder, blot et tjek af din nuværende samt potentielle rente og pris på et lån.

Hos Lendo kan du nemt og hurtigt lave et rentetjek.

Vil du gerne lave et rentetjek for ét nyt. lån, kan du gøre det ved at ansøge om et privatlån. Så vil vi indhente op til 12 forskellige og personlige lånetilbud, hvor du kan vælge det lån, der passer dig bedst.

Vil du gerne lave et rentetjek for ét eller flere eksisterende lån, gør du det ved at udfylde en låneansøgning for et samlelån – også selvom du kun har ét lån.

Refinansiering og samlelån er nemlig tæt forbundet og fungerer på præcis samme måde. Du refinansierer et lån ved at optage et nyt og bedre lån, som du bruger til at indfri dit eksisterende lån. Det samme gør du med et samlelån. Her er det blot flere lån, du indfrier, med ét lån. På den måde har du ét lån til én rente hos én låneudbyder i stedet for flere forskellige lån.

For at lave et rentetjek af eksisterende lån skal du derfor vælge ‘Saml dine lån’ i vores digitale låneansøgning. Her bliver du bedt om at indtaste restgælden på det lån, du ønsker at lave et rentetjek på. Du kan tilføje flere lån, hvis du ønsker et samlelån, men du kan også nøjes med at indtaste ét enkelt lån.

Herefter bliver du bedt om at udfylde oplysninger vedrørende din privatøkonomi. Du kan samtidig tilføje en medansøger, hvis du gerne vil og har mulighed for det.

Det er alt, du skal gøre for at lave et rentetjek. Inden for 24 timer vil du modtage op til 10 forskellige lånetilbud, som er skræddersyede efter din privatøkonomi og dine ønsker.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides