Forbrugslån

Ansøg om lån til forbrug med en god rente

 • Få tilbud på forbrugslån fra op til 21 banker
 • Sammenlign og find det billigste lån
 • Få udbetalt dit lån hurtigt og nemt

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Ansøg om forbrugslån ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på forbrugslån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første forbrugslån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er renten på et forbrugslån?

Renten på forbrugslån varierer i høj grad fra bank til bank. Derudover afhænger renten af din privatøkonomi, og den kreditvurdering bankerne foretager.

Her kan du modtage lånetilbud på forbrugslån med et rentespænd på 0,00% - 24,24%.

Skal banken vide, hvad man bruger et forbrugslån til?

Bankerne kan godt spørge ind til låneformållet i henhold til den kreditvurdering. de foretager. I din låneansøgning bliver du bedt om at vælge et låneformål, så vi kan tilpasse din låneansøgning bedst mulig til dig og dine behov.

Kan man indfri et forbrugslån før tid?

Du er altid velkommen til at indfri dit forbrugslån før tid. Du kan også altid vælge at betale mere af på lånet, hvis du i en periode har mere økonomisk frihed og har lyst til dette.

Dette aftales indbyrdes hos den bank, du vælger et forbrugslån hos.

Hvordan får man det billigste forbrugslån?

Det billigste forbrugslån vil samlet set, være det lån med laveste ÅOP. Denne indikerer nemlig alle omkostninger ved lånet samlet set.

For at få det billigste forbrugslån anbefaler vi at sammenligne forbrugslån på tværs af banker.

Kan man ansøge om et forbrugslån med en medansøger?

Ja, du kan sagtens tilføje en medansøger til din låneansøgning. Her vil du blive bedt om at udfylde yderligere information om medansøgeren, og personen skal, på samme vis som dig selv, underskrive med MitID.

Har du mulighed for det, vil vi anbefale at tilføje en medansøger. Det stiller dig typisk i en stærkere situation og kan resultere i et billigere forbrugslån.

Hvordan ansøger man om et forbrugslån?

Det eneste du skal gøre, er at udfylde en låneansøgning, som du finder her på siden ved at trykke ‘ansøg nu’ øverst på skærmen. Ud fra denne vil vi indhente tilbud på forbrugslån fra hver af vores bankpartnere. Herefter er det op til dig at vælge det forbrugslån, der passer dig bedst.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Få en oversigt over flere forskellige forbrugslån

Når du har udfyldt en låneansøgning, vil du kort tid efter modtage tilbud på forbrugslån fra op til 21 forskellige banker og låneudbydere. Du får dermed en overskuelig oversigt over de forbrugslån, der findes for dig på lånemarkedet.

 • Lån mellem 10.000-400.000 kroner
 • Sammenlign forbrugslån og få det billigste
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på forbrugslån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste forbrugslånlån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Bliv klogere på forbrugslån

Vil du gerne blive klogere på forbrugslån, og hvordan du får det bedste forbrugslån? Så læs med her, hvor vi vil gå i dybden med forbrugslån.

Hos Lendo indhenter vi op til 21 lånetilbud på forbrugslån fra forskellige banker, som er skræddersyede efter dine ønsker og privatøkonomi. På den måde får du hurtigt et overblik over dine muligheder for lån til forbrug samt muligheden for at få det bedste forbrugslån på markedet.

Ved at bruge en sammenligningstjeneste som vores til at få et forbrugslån, får du mere magt i låneprocessen. Her vil bankerne konkurrere om at få dig som kunde, og de vil derfor tilbyde dig det bedst mulige forbrugslån. Ansøg om et forbrugslån ved at udfylde en låneansøgning her på siden. Det tager få minutter, og i løbet af blot et døgn, vil du modtage alle dine lånetilbud. Herefter kan du i ro og mag, sammenligne dem og vælge det bedste forbrugslån for dig. Lendos samarbejdspartnere kan tilbyde brugere via Lendo:

 • Lån op til 500.000 kroner.
 • Rente fra 0,00%
 • Løbetid mellem 1-12 år
 • Lån uden sikkerhed

Har du i forvejen optaget et eller flere forbrugslån, hjælper vi dig også med at undersøge muligheden for et samlelån eller et bedre lån end dit eksisterende. Det kan give dig en besparelse – både at samle lån til ét lån og at foretage et rentetjek af den eksisterende gæld.

 

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er en meget simpel lånetype. Det er et lån til forbrug, hvilket praktisk set vil sige, at det er et lån til alt, hvad hjertet begærer. Nogle kalder også denne lånetype for et privatlån.

Med et forbrugslån får du pengene udbetalt direkte til din konto, og derefter kan du bruge dem på lige netop det, du har brug for eller lyst til. Banken stiller ingen krav til, hvad formålet med lånet skal være. Det er fordi, et forbrugslån er et lån uden sikkerhed.

Modsat vil banken, ved et lån med sikkerhed, stille krav til låneformål og pant i noget specifikt. Det er eksempelvis tilfældet ved et traditionelt billån, hvor der er pant i bilen. Her skal hver en krone af lånet bruges til at finansiere den ønskede bil, og samtidig vil banken have pant i bilen. Det betyder, at banken kan gøre krav på bilen, hvis du ikke afholder afdragsaftalen. Dette vil ikke ske med et forbrugslån uden sikkerhed.

Da et sådan lån til forbrug er et lån uden sikkerhed, vil din forbrugslån rente formentlig være højere end et lån med sikkerhed. Banken er nemlig ikke sikret i nogen form for værdi, når den bevilger dig et forbrugslån.

Du kan dog stadig opnå et forbrugslån med lav rente – bare rolig. Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at sammenligne forbrugslån. Det kommer vi nærmere ind på i næste afsnit.

 

Få den bedste forbrugslån rente

Bankerne tilbyder vidt forskellige renter, gebyrer og vilkår på forbrugslån alt efter din privatøkonomi. Årsagen er, at bankerne hver især laver en individuel kreditvurdering, der er med til at afgøre risikoen ved at udlåne og dermed hvilken forbrugslån rente, banken kan give.

Det er derfor vigtigt, at du sammenligner forbrugslån på tværs af bankernes vilkår og lånetilbud. Og det behøver ikke at være tidskrævende eller besværligt at indhente tilbud på forbrugslån.

Ansøg om forbrugslån her hos Lendo og modtag flere forskellige lånetilbud inden for kun ét døgn. Her kan du se de billige forbrugslån, renten på de forskellige forbrugslån. Det gør det muligt for dig at vælge det forbrugslån med lav rente eller endda det billigste forbrugslån på lånemarkedet.

 

Sådan bliver din pris og rente på forbrugslån fastsat

Den forbrugslån rente, du får fastsat, bliver fastsat af bankerne og ikke af os hos Lendo. Vi kan derfor ikke påvirke den pris eller rente, du får tilbudt.

Prisen på dit forbrugslån bliver fastsat ud fra de oplysninger, du indtaster i din låneansøgning her på siden. Derudover giver dit samtykke til eSKAT bankerne lov til at tjekke, at det du har indtastet er korrekt.

Når du efterfølgende modtager tilbud på forbrugslån, så er de forskellige renter og vilkår et resultat af den enkelte banks kredit- og risikovurdering af din økonomi. Fremstår du med en positiv privatøkonomi, vil du få tilbudt en lav forbrugslån rente. Her vil vi dog understrege, at renten på et forbrugslån kan variere fra bank til bank. Netop derfor er det vigtigt at benytte en sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne lån fra flere banker.

Du bør ikke stirre dig blind på et forbrugslån med lav rente. Renten er nemlig ikke det eneste vigtige at se på i et lånetilbud. Leder du efter det billigste forbrugslån, kan du i stedet se på lånets ÅOP. Denne fortæller om de samlede omkostninger, der er i lånet. Prisen for at lån penge er en sammenfatning af renten, gebyrer, honorarer, adminstrative omkostninger og så videre. I lånets ÅOP er alle disse omfattet.

Kan jeg ansøge om et rentefrit forbrugslån?

Ingen af vores bankpartnere udbyder rentefrie forbrugslån. Renten er en stor andel af det, det koster at låne penge. Det er derfor ikke muligt at optage et rentefrit eller afdragsfrit forbrugslån.

Et alternativ til et rentefrit forbrugslån kan være en afbetalingsordning. Køber du en genstand på afbetaling, kan du være heldig, at der er en afdragsfri periode. Indfrier du afbetalingen i denne periode har du i princippet lånt penge rentefrit. Dette er ikke muligt gennem Lendo.

 

Prøv vores forbrugslån beregner

En forbrugslån beregner er et vigtigt redskab i jagten på et billigt og ikke mindst hurtigt forbrugslån. Ved at bruge en forbrugslån beregner får du hurtigt et overblik over lånets struktur. Samtidig fungerer den som din låneansøgning. Det vil sige, at du blot skal trykke dig videre fra beregneren til resten af ansøgningen.

Det er ganske simpelt at bruge vores forbrugslån beregner. Du indtaster dit ønskede lånebeløb, din ønskede løbetid, og ud fra det kan du se den månedlige ydelse ændre sig.

Her skal du være opmærksom på, at forbrugslån beregneren viser et estimat og ikke et konkret lånetilbud. Det er blot et beregningseksempel, som er lavet ud fra en ÅOP på 7,19%. Du får muligvis tilbudt en anden pris på forbrugslånet, hvilket også gør at strukturen og den månedlige ydelse vil være anderledes.

For at finde ud af hvilken pris netop du kan optage et forbrugslån til, skal du indsende en låneansøgning.

 

Ansøg om billige forbrugslån

Hos Lendo formidler vi forbrugslån med et rentespænd fra 0,00% – 24,24%. Hvilken rente på forbrugslånet du får tilbudt, afhænger af bankernes kreditvurdering. Denne vil være forskellig fra bank til bank, og du vil derfor opleve at modtage forskellige tilbud på forbrugslån. Det er derfor vigtigt at sammenligne forbrugslån på tværs af flere banker, hvis du leder efter det billigste forbrugslån på markedet.

Men hvilket forbrugslån er reelt det billigste eller bedste? Som nævnt tidligere er lånets ÅOP en fornuftig faktor at sammenligne, når du gerne vil have det billigste forbrugslån. Denne faktor inkluderer nemlig de samlede omkostninger ved lånet i en procentsats. Det er derfor et godt og vejledende tal.

Så leder du efter et billigt forbrugslån? I så fald er det værd at overveje at vælge det forbrugslån med den laveste ÅOP. Husk blot at løbetid og lånebeløb skal lyde på det samme på tværs af lånetilbuddene. Ellers giver det ikke mening at sammenligne dem ud fra deres individuelle ÅOP.

Har du brug for et billigt lån til forbrug, kan du derfor med fordel ansøge gennem Lendo. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 5000 10, hvis du har brug for hjælp til ansøgningsprocessen eller sidder med andre spørgsmål vedrørende forbrugslån.

 

Få en forbrugslån oversigt

Når du har indsendt en låneansøgning, vil du kort tid efter begynde at modtage lånetilbud på forbrugslån. Inden for 24 timer vil du have modtaget alle de lånetilbud, bankerne har været i stand til at tilbyde dig.

Vi anbefaler, at vente med at træffe en beslutning til alle bankerne har givet deres tilbud. Vælger du det første tilbud, der kommer ind, risikerer du at overse et billigere forbrugslån en anden bank tilbyder efter en lidt længere behandlingstid.

Efter 24 timer har du modtaget dine tilbud på forbrugslån. De bliver præsenteret i en overskuelig forbrugslån oversigt, så du nemt kan sammenligne de forskellige tilbud.

Oversigten inkluderer alle vilkårene for lånet såsom renten, den månedlige ydelse, lånets ÅOP, løbetiden, lånebeløbet, oprettelsesgebyr, administrationsomkostninger og den samlede tilbagebetaling. Så kan du i ro og mag sammenligne dem og vælge det forbrugslån, der passer dig bedst.

 

Få det bedste forbrugslån her

Uanset hvad det bedste forbrugslån vil være for dig, kan du finde det ved at indsende en låneansøgning. Vil du gerne vælge mellem billige forbrugslån, forbrugslån med lav løbetid eller andet? Indsend en låneansøgning og du vil kort tid efter modtage en oversigt over de forbrugslån, bankerne kan tilbyde dig.

Til sidst i ansøgningen bliver du bedt om at give samtykke til eSKAT med dit NemID.

Det er både for at sikre, at det er dig, der skal låne pengene, og fordi bankerne skal lave en kreditvurdering af din privatøkonomi.

Wupti – så har du ansøgt om et forbrugslån. Du vil kort tid efter modtage flere personlige lånetilbud på forbrugslån. Så kan du stille og roligt sammenligne dem og vælge det, der passer bedst til dig og din situation.

Hvis du har spørgsmål om forbrugslån eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kunderådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med lige det, som du har brug for. Vi ønsker at skabe den bedste oplevelse for dig, og hvis du har behov for hjælp, skal du ikke tøve med at spørge.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides