lån 100000

Lån 100000 nemt og hurtigt ved at ansøge hos Lendo

Lån 100.000 via Lendo og giv dig selv chancen for at finde det bedste lån på 100.000 kroner. Lån 100.000 til lige præcis det du har brug for. Vi er en sammenligningstjeneste. Det vil sige, at vi hjælper dig med at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere, når du vil låne.

Typisk går folk i banken for at låne 100.000. Det er dog ikke nødvendigt. Vi har sørget for, at du kan sidde derhjemme foran skærmen og søge om at låne 100.000. Lige fra låneansøgning til udbetaling af pengene. Du starter bare via vores låneberegner

Du kan på denne side blive klogere på følgende: 

Hvorfor blander vi os i, at du skal låne penge, tænker du måske? Hvis du spørger os, har magtbalancen mellem bank og privatperson i mange år været ulige. Man har typisk følt sig meget heldig, når man har fået godkendt at låne 100.000. 

Lån penge via Lendo og stå stærkere på lånemarkedet. Vi mener, at magtbalancen skal ændres. Derfor har vi gjort det nemt for dig at sende en låneansøgning ud til forskellige banker og låneudbydere. Det er så deres opgave at give dig det absolut bedste tilbud, de kan give dig, så du vælger at optage et lån hos dem. 

Lån 100000 nemt 

Vores største mission er at gøre det nemt for dig at låne 100.000. Hvis låneprocessen føles nem for dig, kan du have mere overskud til at sammenligne lånetilbuddene. Det er dog ikke et krav til dig, at du skal låne 100.000, bare fordi vi har en låneberegner. Vi kan hjælpe dig hele vejen til at låne 100.000, hvis du har brug for det, og hvis det er muligt for dig naturligvis. 

Overordnet set er processen således: 

 • Ansøg
 • Sammenlign 
 • Lån 100.000

Vores samarbejdende låneudbydere tilbyder lån på 100.000 kroner. Du kan få derfor få et lånetilbud på 100.000 kroner fra Express Bank, Resurs Bank, Fellow Finance og de andre låneudbydere, vi samarbejder med.

Hvem kan låne 100000 kroner? 

Det er ikke alle, der kan låne 100.000. Derfor vil vi lige liste de grundlæggende krav der stilles til dig som låntager: 

 • Du skal være fyldt 18 år 
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret 
 • Du skal have fast bopæl i Danmark 
 • Du skal tjene over 60.000 årligt 

Det alene er dog ikke en sikkerhed for, at du kan låne 100.000. Din indkomst skal matche lånebeløbet og løbetiden. På den måde er banken eller låneudbyderen mere sikker på, at du kan betale lånet tilbage. 

Lån 100000 med lav rente

Hos Lendo hjælper vi dig med at finde lån med lav rente. Det kan du ved at sammenligne lån. Når du sammenligner forskellige lånetilbud, kan du nemt finde ud af, hvilket lån der har den laveste rente. Det gælder uanset om du låner 100.000 kroner eller et andet lånebeløb.

Et lån med lav rente vil være et billigere lån for dig. Det er dog ikke kun væsentligt at holde øje med renten på lånet. For at vurdere om et lån er billigt, anbefales det at kigge på lånets ÅOP. Den viser dig, dine omkostninger for lånet i procent. Det gælder både, det du betaler i etablering, adminstration og renter. Det kommer vi også ind på senere i artiklen.

Kan man kun låne 100000 via Lendo? 

Du kan både låne 100.000 og andre beløb via Lendo. Du kan låne mellem 10.000 og 500.000 kroner. 

Hvis du ønsker at samle dine lån, som vi forklarer mere om i næste afsnit, kan du samle lån for op til 500.000 kroner. Er det et nyt lån, du skal optage, kan du låne også op til 500.000 kroner. 

Få råd til at låne 100000

Lån 100.000 på et solidt økonomisk grundlag. Hvis du har brug for at låne 100.000 til noget akut, er der heldigvis noget du kan gøre for at gøre din situation bedre. Det kan være, at du allerede har lån, og at du betaler en del til det i forvejen? Det betyder jo, at dit rådighedsbeløb er påvirket af tilbagebetaligen til de små lån. 

Banker og låneudbydere kigger blandt andet på dit rådighedsbeløb, når de skal vurdere, om de kan låne dig det beløb, du ønsker. Der skal nemlig være plads i din økonomi til at låne 100.000. Derfor kigger de på, om der er plads til, at du kan lægge et bestemt beløb af til lånet hver måned. 

Tag et samlelån

Du kan dog hjælpe dig selv, hvis du har lån i forvejen. Hos os har du mulighed for at ansøge om et samlelån. Samlelånet er ét lån, som samler de lån, du har i forvejen. Det vil sige, at samlelånet blandt andet kan spare dig for de gebyrer, der ligger på de forskellige lån.  

Når du har udfyldt låneberegneren, kan forskellige låneudbydere sende dig tilbud på deres bedste bud på et samlelån til dig. Låneudbyderen du vælger vil indfri dine eksisterende lån og du optager herved et helt nyt lån og sparer penge hver måned.  

Lån 100.000 ekstra når du samler dine lån. Hvis du ved, at du vil låne 100.000, kan du i låneberegneren også tilføje kontant udbetaling, som bliver en del af samlelånet. Har du kun ét lån, kan du undersøge via låneberegneren, hvilke muligheder du har for at få refinansieret det lån. Det skal du også registrere under “Samlelån” i låneberegneren. 

Skab billigere vaner 

Hvis du ikke har lån i forvejen, som du kan samle, er der heldigvis andre måde at spare penge på. Overvej om du har abonnementer på noget, du egentlig godt kan leve uden i fremtiden. Har du vaner, som kan lægges om? Spiser du sushi en gang om ugen, og kunne du finde et billigere alternativ, når du skal forkæle dig selv?

Hvis det betyder meget for dig at låne 100.000 til et bestemt projekt, kan det måske være, at du kan gå på kompromis med nogle ting. Det kan også være, at du kan spare nogle ting væk i det projekt, du skal låne 100.000 til? Kunne du nøjes med at låne 90.000? Det kan gøre en forskel for låneudbyderen, når du sender en låneansøgning afsted. 

Lån 100000 - hvad koster det? 

Her hos Lendo arbejder vi med forbrugslån. Det er privatlån uden sikkerhed. Det betyder, at lånet kommer til at koste dig mere end hvis du går i en bank og tager et traditionelt lån. I banken skal de til gengæld have stillet dit hus eller en anden større ejendel som sikkerhed, hvis du skal låne penge. Den højere rente i lån uden sikkerhed er til for, at låneudbyderne alligevel kan have lidt sikkerhed, når du skal låne 100.000 af dem. 

Du kan sikre dig, at du ikke tager et dyrt lån. Det er det, vi vil hjælpe dig med. Vi har alle en tendens til at vælge det første og bedste. Hvis du bruger vores service, vælger du ikke det første og bedste.  

Når du har brugt låneberegneren, får du i løbet af 24 timer tilsendt forskellige lånetilbud. Derefter kan du sammenligne tilbuddene for at finde det billigste lån. Vi vil råde dig til at sammenligne ÅOP, når du skal låne 100.000. 

Efter det nye ÅOP-loft er du sikret et lån, der ikke er urimeligt dyrt. Den nye lov gør det kun muligt for låneudbydere at tilbyde lån med en ÅOP på under 35%. Førhen kunne man ende med lån med en ÅOP på 800% eller derover.

Når du skal låne 100.000, kan du med fordel sammenligne alle lånetilbuddene du modtager. Løbetiden og lånebeløbet skal være det samme. På den måde kan du låne 100.000 og være sikker på, at det er det billigste lån, du har fået tilbudt. 

Lån 100000 men tag disse råd med dig 

Vi ønsker, at du skal have en succesoplevelse med dit lån. Lån 100.000 men gør dig selv en tjeneste og læs vores gode råd. Vi kan hjælpe dig med mange ting, når du skal låne 100.000. Der er dog også nogle ting, du selv kan gøre. Hvis du nogensinde skulle få brug for hjælp til dit lån, så er vi her for dig. Det skal du slet ikke være i tvivl om. 

 1. Sæt dig ind i hvad det indebærer at låne 100.000. Lån 100.000 hvis du har en følelse af, at du kan betale dem tilbage. Hvor meget koster det dig om måneden? Er det noget, du har lyst til at betale? Hvis løbetiden på lånet er over 5 år, så skal du overveje, at du skal betale det månedlige afdrag hver måned i 5 år. Du er naturligvis altid velkommen til at indfri dit lån, når du låner 100.000. Du er ikke nødvendigvis bundet i 5 år.

 2. Hav et formål med lånet, så pengene ikke bliver spildt på mindre ting. Det er ærgerligt at stå efter pengene er brugt op og ikke huske hvad de er brugt på. 

 3. Læg et budget så du har et overblik over pengene, du skal bruge til det formål, du har i tankerne. 

 4. Vær ærlig over for låneudbyder hvis din økonomiske situation ændrer sig. Måske kan låneudbyderen hjælpe dig i form af henstand på dit lån eller andet. Det skader aldrig at spørge.

 5. Vi har lige nævnt det, men den fortjener en plads i vores liste over råd: Stil alle de spørgsmål du har til os. Vi er her netop for at hjælpe dig, og der findes ingen dumme spørgsmål. 

Har du spørgsmål til, hvordan du kan låne 100.000 gennem Lendo? Kontant gerne vores kundeservice så vi kan hjælpe dig. Ellers er du velkommen til at sende en ansøgning afsted på et lån på 100000 kroner. 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Lån 100.000 FAQ
Vælger du at låne 100.000 kroner gennem Lendo, er det et privatlån, du optager. Det vil sige, at du kan bruge pengene på lige det, du har brug for og lyst til. Der er ingen begrænsninger eller krav til, at du skal bruge pengene på noget bestemt. Det er derfor en meget fleksibelt lånetype.

Du kan også vælge at bruge pengene på at indfri eksisterende gæld. I så fald kaldes det et samlelån. Det kan du læse mere om her.

Hvilken rente du får tilbudt afhænger af bankernes kreditvurdering. For at finde ud af hvilken rente du kan få tilbudt på et lån på 100.000 kroner, skal du udfylde og indsende en låneansøgning. Rentespændet på et privatlån er 2,95-20,95%. Ved et billån kan du opnå en rente på ned til 1,25%.
Ja, det er muligt at låne 100.000 kroner sammen med en anden. Dette kaldes et lån med medansøger.
Hvis du gerne vil se den potentielle månedlige ydelse for et lån på 100.000 kroner, kan du bruge vores låneberegner. Denne giver dig et estimat for, hvad det koster dig at låne 100.000 kroner. Vær opmærksom på at det er et beregningseksempel ud fra en rente på 7%.

Lendo tema