lån 60.000

Lån 60.000 kroner med god samvittighed

Lån 60.000 kroner - uanset hvad du har brug for. Vi har lavet en låneberegner, hvor du nogenlunde kan se, hvor meget du kan få lov til at låne og til hvilken rente. Låneberegneren fungerer også som en låneansøgning, som sender dine oplysninger ud til de banker, vi samarbejder med. De laver en kreditvurdering af dig for at se, om de kan give dig et lånetilbud

De er bevidste om, at de er i direkte konkurrence mod andre banker, når du bruger vores sammenligningstjeneste. Når du har modtaget lånetilbuddene, er det op til dig, hvilket du vil vælge. Vi kan rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af hvilket lån, der matcher dine behov. 

Lyder det for godt til at være sandt? Vi er blot en sammenligningstjeneste for lån. Netop fordi lånemarkedet kan være en stor jungle, mener vi, at der er brug for en sammenligningstjeneste for lån. Der er sammenligningstjenester for alt andet - så hvorfor ikke også, når du skal lån penge? 

På denne side kommer vi ind på: 

Lån 60.000 kroner med god samvittighed 

Her hos Lendo er vi fortalere for, at du tager et lån med god samvittighed. Men hvordan kan man egentlig opnå at tage et lån med god samvittighed? Det er jo penge, der ikke er dine. Nogen gange står vi i situationer, hvor det er et lån, der løser vores udfordringer. Sådan er det bare. Den gode samvittighed hjælper vores tjeneste dig med at få i løbet af processen. Hvis du ikke føler, at du kan få det lånetilbud, der matcher dig, så er det helt iorden, at du ikke takker ja til noget. Vores sammenligningstjeneste er gratis og uforpligtende at bruge.

Der er ikke som sådan noget galt i at tage et lån. Det handler bare om at tage et lån, som matcher din privatøkonomi. Det er et lovkrav, at banker skal lave en kreditvurdering af dig, men det skal ikke kun handle om, hvad banken kan tilbyde dig. Det skal også handle om dig, og hvad du har en god mavefornemmelse omkring, når du optager et lån. 

De lån vi formidler 

Vi formidler privatlån her hos Lendo. Det vil sige, at vi er ikke en bank, men vi hjælper dig med at finde det billigste lån hos den bedste bank - altså den bank, som kan give dig det bedste lånetilbud. Banken du vælger at låne hos skal ikke have pant i din bil eller bolig. Du tager et lån uden sikkerhed, hvis du vælger et lån gennem os. Andre vil kalde det et forbrugslån. Det betyder, at du har friheden til at gøre lige hvad du vil med de 60.000 kroner. 

Vi vil anbefale, at du har en plan med de penge du låner, så du også bruger dem med god samvittighed.  

Lån 60.000 rentefrit

Det er ikke muligt at låne 60.000 rentefrit. Hvis du skal låne 4.000 kroner, er der nogle låneudbydere, der kan tilbyde dig det, men vilkårene for et gratis lån er ofte lidt hårde. Derfor er det godt at huske at læse lånevilkårene igennem, inden du underskriver en låneaftale.  

Bare fordi du ikke kan tage et lån rentefrit, betyder det ikke, at du nødvendigvis kun kan finde alt for dyre lån. Måske har du allerede været i banken, og de kunne ikke hjælpe dig? I nogle tilfælde kan det billigste lån være at finde hos din egen bank, fordi du låner med pant i dit hus eller din bil. Det betyder også, at banken ånder dig i nakken, når du skal bruge de penge, du har lånt. Du skal have en klar plan med, hvad du vil bruge pengene på. 

Nogle banker har også lån uden sikkerhed. Hvis du fra start ved, at du vil tage et lån uden sikkerhed, så vil vi anbefale, at du sammenligner flere lån for at finde det billigste. Det forbrugslån din bank udbyder, er nemlig ikke nødvendigvis det billigste forbrugslån. 

Ved at sammenligne forbrugslån kan du skabe bedre rammer for dig selv i jagten efter billige lån

Hvem kan låne 60.000 kroner

Der er aldrig en sikkerhed i at kunne optage et lån. Det er ikke det samme som med SU-lån, hvor alle, der modtager SU, kan optage et lån. Når du søger om et lån - uanset om du vil låne 60.000 eller mere eller mindre - så vil banken gå ind og lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det afhænger meget af, hvor højt dit rådighedsbeløb er, når du skal låne penge. Banken skal vide sig sikker på, at du faktisk har kapital til at betale lånet tilbage. 

Vil du undersøge, om du kan få et højere rådighedsbeløb? Spar penge på mange måder - blandt andet ved at samle din eventuelle eksisterende gæld i et samlelån. Det kan være, at det kan spare dig for så mange penge, at du faktisk får råd til at låne lige præcis det du vil, til det du drømmer om. 

Udover at bankerne vurderer din privatøkonomiske situation, stiller de nogle grundlæggende krav til låntagere: 

  • Du skal være fyldt 18 år 
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret 
  • Du skal have fast bopæl i Danmark, og din adresse må ikke være hemmelig 
  • Du skal have en indkomst på over 60.000 kroner om året

Lån 60.000 med medansøger 

Hvis du lever op til de grundlæggende krav, men mangler noget luft i dit rådighedsbeløb, så kan det være en fordel at tage et lån med medansøger.

Måske bor du sammen med en, som du skal bruge de 60.000 kroner sammen med? I hæfter 50/50 for et lån, når du søger med en medansøger. Det kan have sine fordele, da I kan opnå en lavere rente. Det hænger sammen sådan, at jo bedre økonomi ansøgeren/ansøgerne har, jo lavere rente kan banken tilbyde, fordi der er en større sikkerhed i, at lånet bliver betalt tilbage.  

Der kan også være ulemper forbundet med at være to om et lån. Hvis den ene stopper med at betale, kan den anden stå tilbage og betale for hele lånet. Så vi vil anbefale, at sådan en beslutning er nøje overvejet. 

Sammenlign lån når du skal låne 60.000 kroner

Uanset om du låner 60.000 kroner eller et andet beløb, vil vi anbefale, at du sammenligner forskellige lån, så du ikke vælger det første, fordi du tror, at det er det bedste. 

Det er normalt, at når der skal købes en bil, vil mange takke ja til den finansieringsløsning, som bilforhandleren fremlægger. En bilforhandler har typisk en aftale med en låneudbyder, og det kan være fristende at tage imod dette lån. Det kan faktisk betale sig at kigge lidt rundt på markedet for at se, om du kan gøre det her bilkøb billigere for dig selv. Sammenlign derfor også billån for at være sikker på, at du går med den bedste løsning for dig. 

Sammenlign lån for dit eget bedste - uanset hvor meget du låner. Gennem os kan du låne mellem 10.000 kroner og 500.000 kroner. Uanset lånebeløbet vil der være en del at spare, hvis du bruger kort tid på at sammenligne lån.

For selvom du bruger lidt ekstra af din tid på at sammenligne lån, betyder det ikke, at det skal tage et ondt år, før pengene står på din konto. Mange af vores kunder er overraskede over, at låneprocessen går så hurtigt for sig. Gennem Lendo kan du finde hurtige lån med omtanke. 

Lån 60.000 med omtanke ved hjælp af vores sammenligningstjeneste. Har du brug for hjælp? Tøv ikke med at hive fat i os. Vores kunderådgivere sidder klar på 70 5000 10 mandag til fredag kl. 9-16. Du kan også hente hjælp via mail eller chatten, som du finder nederst på siden.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema