trustpilot jonas

Laveste rente er ikke altafgørende for Jonas, når han skal vælge et lån

Lån med lav rente. Det lyder som sød musik i dine ører, ikke? Det er primært dét, vi har lært at fokusere på, når vi skal optage et lån. Det er vigtigt at optage lån med så lav rente som muligt, og det er blandt andet det, vi har i fokus her hos Lendo. Men vil du opnå den laveste rente, der er på lånemarkedet, for enhver pris? 

Vi har talt med vores kunde Jonas, som har givet os en meget flot anmeldelse på Trustpilot. Vi blev nysgerrige, fordi han skrev, at han fik et lånetilbud med en rente, som var 2% lavere end først antaget. Det var dog ikke den lave rente, der satte prikken over i’et i Jonas’ låneproces. Jonas pointerede under samtalen, at det også betyder noget, at banken behandler sine kunder ordentligt. 

Det betyder meget for ham, at vi som låneformidler er nemme at komme i kontakt med. Det var blandt andet på baggrund af det, at det blev en af vores samarbejdspartnere, Jonas valgte at optage et lån hos: 

“Der var meget, jeg skulle udfylde i jeres online låneansøgning, men for mig viste det bare, at der lå noget seriøsitet i jeres arbejde,” siger Jonas, da vi taler med ham over telefonen. 

 

Reptilhjernen styrer vores valg

Vores budskab “Det første er ikke altid det bedste” sætter fokus på, at vi skal være mere kritiske i de valg, vi tager. Vi gør det nemmere for låntagere at undgå reptilhjernens præferencer, så de netop ikke vælger det første og bedste. 

Jonas er kritisk, når han låner penge. Det giver os en følelse af, at vi lykkes med dét, der er hele grundlaget for Lendos eksistens; At give låntagere mere magt i låneprocessen. 

Men hvad er det egentlig, der styrer vores beslutninger? Sally Khallash, der er aktuel i vores podcast “Primus Optimus - Det irrationelle menneske”, siger, at hvis vi har udført en handling et par gange for at opnå et bestemt resultat, så antager vores hjerne, at det er dét, vi skal gøre for at opnå det samme resultat igen. Hjernen pakker handlingen ind i en slags ubrydelig mur, og her opstår en vane. 

Det er blevet en vane, at vi vælger det første lånetilbud, vi får tilbudt, fordi vi er taknemmelige for det, vi kan få. Det er normalt, at vi går til vores egen bank, når vi skal låne penge. Det er ikke særligt mange, der har stillet sig kritisk over for lånebranchen, før der kom sammenligningstjenester for lån. 

Hvad betyder mest for dig? 

For os handler det dog ikke kun om at sammenligne lån for at finde den laveste rente. Naturligvis gør det det, hvis det er den faktor, der er afgørende for dig. For det er dine behov, der er i fokus. Men integritet og gennemsigtighed er også en vigtig egenskab hos en bank, hvis du spørger os. 

Her hos Lendo er vi bevidste om, at der er forskellige motivationsfaktorer, der spiller ind, når du låner penge. Men uanset hvad der betyder noget for dig, når du låner penge, er det vores ønske, at du stiller dig selv spørgsmålet: Hvad betyder mest for mig, når jeg skal låne penge?

For nogen er det kun den lave rente, der betyder noget, hvor tillid til låneudbyderen er underordnet. For andre bliver en tillidsfuld bank vægtet højere end den laveste rente på markedet. Måske er det noget helt tredje, der betyder noget for dig? 

Vi bliver taknemmelige, hver gang vi får en historie fra en glad og tilfreds kunde. Jo flere krav vi stiller til bankerne, jo mere magt får låntagerne. Magtbalancen på lånemarkedet bliver med tiden mere og mere retfærdig, og vi kan ikke kæmpe kampen uden dig.

 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema