Rentetjek - Prøv Lendos samlelånsberegner

Indtast dine låne, ét efter ét i beregneren og vælg din ønskede løbetid

Start din ansøgning om et samlelån og sammenlign mellem flere lånetilbud

Vi beregner din mulige månedlige besparelse nederst i beregneren

Tid til rentetjek

Udfyld
Udfyld
Indtast dine lån, ét efter ét i beregneren og vælg din ønskede løbetid
Se besparelse
Se besparelse
Vi beregner din mulige månedlige besparelse nederst i beregneren
Ansøg
Ansøg
Start din ansøgning om et samlelån og sammenlign mellem flere lånetilbud

Hvordan bruger du samlelånsberegneren

Samlelånsberegneren er til dig, der enten har flere lån, du ønsker at samle i ét, eller et lån du ønsker at tjekke din rente på. Indtast dine lån i beregneren og vælg den ønskede løbetid og se din mulige månedlige besparelse nederst. Husk, at du først kan se dine endelige tilbud, når du har færdiggjort en samleslånsansøgning og fået endelige tilbud fra vores banker og långivere. Du starter en samlelånsansøgning nederst i beregneren, som er gratis og helt uforpligtende. Det tager kun 10 minutter, og du har svar fra alle banker indenfor 24 timer.

 • Beregn din månedlige besparelse
 • Ansøg nemt og hurtigt
 • Sammenlign flere lånetilbud

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

 • Mandag
  09:00 - 16:00
 • Tirsdag
  09:00 - 16:00
 • Onsdag
  09:00 - 16:00
 • Torsdag
  09:00 - 16:00
 • Fredag
  10:00 - 16:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Alisa Bank
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres
 • Spar Nord
 • TF Bank
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Nu kan du lige så godt gøre det. Det tager kun 10 minutter af din tid og kan potentielt spare dig for flere tusind kroner - hver eneste måned. Hvad er det, vi taler om? Det er selvfølgelig et rentetjek. 

Et rentetjek er i bund og grund et hurtigt tjek af, om du kan få en bedre rente på dit lån. Uanset om du har optaget et lån med en fast eller variabel rente, kan du lave et rentetjek. 

Både lånemarkedet og din egen privatøkonomi ændrer sig hele tiden. Det gør, at selvom du tidligere optog et lån med en lav rente, er det ikke ensbetydende med, at det er den eneste og bedste rente, du i dag kan få tilbudt. 

Hvem ved - måske du kan spare tusindvis af kroner på din gæld ved en omlægning af dit lån eller flere af dine lån til ét lån med en lavere rente? Måden du finder ud af det på er ved at lave et rentetjek. Det kan du gøre gratis og helt uforpligtende her hos Lendo. 

 

Alle kan spare penge med et rentetjek - uanset om gælden består af 0 eller 30 lån

Et rentetjek kan du drage fordele af. uanset om du har optaget flere lån, har ét enkelt lån eller hvis du blot overvejer at optage et lån. 

Et rentetjek kan bruges i forskellige situationer, men det vigtigste er; at du løbende laver et rentetjek for at sikre, at du fortsat har den mest attraktive rente på markedet.

Rentetjek for flere lån

Har du flere lån? Måske hos forskellige banker? I så fald kan det være, at du står overfor en stor besparelse. 

Det at have flere lån, kan både være dyrt og uoverskueligt. I stedet bør du undersøge dine muligheder for at samle dine lån i et samlelån. Et samlelån fungerer som et nyt lån, du bruger til at indfri dine eksisterende lån med. På den måde ændrer du din gældsstruktur fra at bestå af flere lån til at bestå af ét enkelt lån.

Ved at ansøge om et samlelån laver du samtidig et rentetjek. Det gør du, da du på den måde finder frem til, om det bedst kan betale sig for dig at beholde dine eksisterende lån eller samle dem i et nyt lån med lavere rente og omkostninger samlet set. 

Rentetjek for ét lån

Har du mistanke om, at du betaler for meget for dit nuværende lån? Eller kunne du egentlig bare godt tænke dig at se, om ikke du kan få det samme lån til en lavere rente eller bedre lånevilkår? Så lav et rentetjek og find ud af, om du kan få det samme lån til en lavere rente hos en bank. 

Du har altid mulighed for at refinansiere dit lån, hvis du finder et nyt og bedre lån. I sidste ende kan et rentetjek af dit nuværende lån give dig en stor månedlig besparelse eller en mere overskuelig løbetid. Får du tilbudt et lån med en lavere rente og månedlig ydelse, kan du skrue op for ydelsen og dermed tilbagebetale lånet hurtigere. 

Rentetjek for et nyt lån

Du behøver faktisk ikke at have et eneste lån for at foretage et rentetjek. Et rentetjek er nemlig også relevant for dig, der overvejer at optage et lån. 

Her vil et rentetjek fungere ved, at du indhenter forskellige lånetilbud og på den måde undersøger lånemarkedet og din potentielle rente. Det kan du gøre ved at kontakte forskellige banker, men du kan også lade os hos Lendo hjælpe dig. 

Med én låneansøgning får du lånetilbud fra op til 12 forskellige banker. Her vil renterne være fastsat ud fra en personlig kreditvurdering, som hver bank foretager. Det giver dig mulighed for at lave et rentetjek på et nyt lån hjemme fra sofaen. 

 

Lav et rentetjek når din privatøkonomi ændrer sig

Det er aldrig en dårlig idé at lave et rentetjek - særligt fordi det er både gratis og uforpligtende. Sandsynligheden for at du kan få tilbudt et bedre lån er dog højere, hvis din privatøkonomi har ændret sig til det bedre.

Står du i en ny situation, som har forbedret din privatøkonomi, bør du lave et rentetjek. Det kan eksempelvis være, hvis du er steget i løn, børnene er flyttet hjemmefra eller andet. Det kan nemlig gøre, at bankerne vil vurdere din økonomi bedre, hvor en bedre kreditvurdering ofte vil føre til et bedre lån. 

Uanset hvad bør du altid lade rentetjek og lån gå hånd i hånd. Ved at tjekke din rente en gang om året eller oftere, alt efter din privatøkonomi, kan du sørge for, at du altid har det billigste lån på markedet for dig.

 

Et rentetjek er ganske gratis

Det er gratis og uforpligtende at lave et rentetjek. Det er nemlig, som navnet antyder, blot et tjek af din nuværende samt potentielle rente og pris på et lån

Hos Lendo kan du nemt og hurtigt lave et rentetjek. 

rentetjek

Vil du gerne lave et rentetjek for ét nyt. lån, kan du gøre det ved at ansøge om et privatlån. Så vil vi indhente op til 12 forskellige og personlige lånetilbud, hvor du kan vælge det lån, der passer dig bedst.

Vil du gerne lave et rentetjek for ét eller flere eksisterende lån, gør du det ved at udfylde en låneansøgning for et samlelån - også selvom du kun har ét lån. 

Refinansiering og samlelån er nemlig tæt forbundet og fungerer på præcis samme måde. Du refinansierer et lån ved at optage et nyt og bedre lån, som du bruger til at indfri dit eksisterende lån. Det samme gør du med et samlelån. Her er det blot flere lån, du indfrier, med ét lån. På den måde har du ét lån til én rente hos én låneudbyder i stedet for flere forskellige lån. 

For at lave et rentetjek af eksisterende lån skal du derfor vælge ‘Saml dine lån’ i vores digitale låneansøgning. Her bliver du bedt om at indtaste restgælden på det lån, du ønsker at lave et rentetjek på. Du kan tilføje flere lån, hvis du ønsker et samlelån, men du kan også nøjes med at indtaste ét enkelt lån. 

Herefter bliver du bedt om at udfylde oplysninger vedrørende din privatøkonomi. Du kan samtidig tilføje en medansøger, hvis du gerne vil og har mulighed for det.

Det er alt, du skal gøre for at lave et rentetjek. Inden for 24 timer vil du modtage op til 10 forskellige lånetilbud, som er skræddersyede efter din privatøkonomi og dine ønsker.

Sidst opdateret: 24. Maj 2023
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.