Forside > Et nyt lån fik realiseret Flemmings boligdrøm

Et nyt lån fik realiseret Flemmings boligdrøm

“Jeg stod med alle papirerne fra de gamle lån og dansede, mens jeg smed dem væk”, fortæller Flemming selv.

Det startede med en reklame i fjernsynet. Martin, som lider af Primus Optimus, sætter sig selv i uheldige situationer, fordi han altid vælger det første i troen om, at det er det bedste. Flemming blev nysgerrig på, om han kunne sætte sig selv i en bedre økonomisk situation ved at samle sin gæld i et samlelån.

 

Bedst ud af tre lånetilbud

En nem sammenligning af de tre lånetilbud, der lå i indbakken få timer efter ansøgning var sendt afsted, gjorde det nemt for Flemming at vælge det bedste og billigste samlelån. Det har reddet Flemming fra flere lån med skyhøje renter. Nu har han kun et lån at forholde sig til samt en besparelse på 5.299 kroner hver måned i afdrag.

“Det hele gik utrolig stærkt. Efter 3 timer havde jeg tre tilbud,” fortæller Flemming.

Om sin oplevelse fortæller Flemming videre:

“Det hele gik hurtigt og smertefrit. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål uden at hænge i kø over telefonen”.

En af Lendos kunderådgivere, Cecilie, sad klar til at hjælpe og sørgede for, at låneprocessen kom til at foregå på Flemmings præmisser.

 

Pengene skal bruges på boligdrømmen

Flere lån med høje renter og en gæld på 342.000 kroner har tynget Flemmings håb og drømme om en bolig.

Hans samlelån har dog fyldt ham med nyfunden optimisme, hvor han fortæller:

“Nu ryger der jo 5.000 kroner mere ind på opsparingen. Min drøm er at købe et hus på landet. Det er det de ekstra penge skal gå til. Vi har altid boet til leje, og muligheden for at købe et hus har aldrig rigtig været realistisk”.

 

Det betaler sig

I 20 år har Flemming kæmpet med et forbrugslån med en rente på 14%. Samtidig havde han et billån og et par mindre forbrugslån. Alt sammen hos forskellige låneudbydere.

“Jeg havde brug for et samlelån, og nu er der bare kommet styr på gælden. Det er meget mere overskueligt at have samlet sin gæld ét sted i stedet for at have flere lån spredt ud forskellige steder. Det er jo en fantastisk oplevelse. Tænk at det kunne gøres så meget billigere”, fortæller Flemming.  

Han afslutter samtalen med en anbefaling: “Det kan klart anbefales at undersøge mulighederne. Det er dumt at lade være. Hele forløbet med Lendo kan forklares med to ord; nemt og hurtigt. Det er, som vi siger i Jylland; “Der var ikke noget bøvl”.

Vi er her, fordi vi ikke vil have, at der skal forekomme bøvl, når du skal låne penge. Når vi hører om en historie som Flemmings, kan vi slet ikke få armene ned. Vi håber, at det kan give inspiration til andre, der står med dyre lån hos forskellige banker og låneudbydere. Et samlelån kan også hjælpe dig på vej mod realiseringen af din drøm.

Læs mere om samlelån og find ud af hvilke muligheder der er for dig.