Forside > Jan sparede 4000 med et samlelån

Jan sparede 4000 med et samlelån

De fleste mennesker når i løbet af livet at stifte gæld til det ene eller andet formål. Det kan være lån til bolig eller en bil, men det kan også være mindre lån, som har været nødvendige at optage på grund af uforudsete udgifter, eller forbrugslån brugt i perioder, hvor der ikke har været tid til at spare op. Med andre ord er det helt normal at have gæld. Derfor kan det stadig være dyrt i længden, især hvis du har flere forskellige lån.

Sådan sagde Jan Larsen, da vi talte med ham om det samlelån, han netop havde fået udbetalt med hjælp af vores sammenligningstjeneste. Jan havde for et halvt år siden forsøgt at søge om et samlelån, da han havde nogle forskellige kreditkort og et dyrt lån, han ikke var særlig tilfreds med, da det var alt alt for dyre i rente.

“Jeg tænkte, at hvis jeg fik et lån, der sammenlagt var større, kunne jeg måske få en bedre rente og på den måde sidde biligere i det” – Jan Larsen

Det er også en af de største årsager til, at Lendos kunder søger om samlelån. Det kan nemlig sjældent betale sig at betale af på flere små lån, som har hver deres rente. Lån på mindre beløb vil ofte have en høj rente, hvorimod lån på større beløb kan give en billigere rente.

Desværre for Jan, viste det sig, at han havde gæld til det offentlige, som han ikke var klar over, og som gjorde at han ikke kunne få tilbudt et samlelån. Han har derfor brugt tiden siden da, til at betale gælden til det offentlige tilbage, hvilket betyder, at han denne gang kom i mål med det ønskede samlelån.

 

Samlelån giver store besparelser

Jan endte med at spare omkring 4000 kr. Ved at samle hans kreditkort og dyre lån i et samlelån hos Lendo. En besparelse, som virkelig kan gøre en forskel i mange menneskers husholdningsbudgetter. Alene det at vide, at gælden er samlet ét sted, hvor der er styr på den, kan give en masse lettelse og overskud, og vigitigst af alt kan det give råd til ting og oplevelser, der ikke var råd til før:

“Jeg har sparet ca. 4000 kr. om måneden, det kan jeg godt mærke i budgettet. Og så synes jeg bare, det er så rart ikke at binde så mange penge i renter længere. Nu bruger vi de ekstra penge til at spare lidt op, så vi kan komme ud og rejse” – Jan Larsen.

 

 

Lendo hjælper dig hele vejen

Det kan virke som et stort projekt at samle flere lån, da det måske kræver en masse dokumenter og samtaler med banker. Men det er faktisk ret enkelt, især når du vælger at bruge en sammenligningstjeneste som Lendo. Vi gør det nemlig simpelt at få flere tilbud på en enkelt ansøgning, så du ikke behøver ringe rundt til flere banker, for at sikre den bedste pris:

“Jeg brugte Lendo, fordi I sender det ud til mange banker og låneinstitutter på én gang, og så behøver jeg ikke selv at skulle sidde og skrive eller ringe rundt til en masse, for det gør I jo” – Jan Larsen.

Desuden er hele processen digital, så du kan sidde i ro og mag og ansøge fra din computer eller mobiltelefon. Hvis vi er i tvivl om det mindste ringer en af vores kunderådgivere, og sikrer at der er styr på processen, ligesom at vores kunder altid kan ringe og få vejledning vedrørende låneprocessen.

Hos Jan Larsen har samlelånet virkelig medført en stor forandring i økonomien, og det sidste han siger inden vi afslutter interviewet er, at alle med gæld burde give samlelånet et forsøg:

“Jeg kan anbefale folk at prøve at søge om et samlelån, for det kan virkelig give meget. Meget mere end man tror” – Jan Larsen.

 

*Denne artikel er en del af vores serie af historier, som er baseret på vores kunders egne oplevelser. Historierne giver dig indblik i, hvilke situationer vores kunder stod i, da de havde brug for en finansieringsløsning, og hvordan Lendo hjalp dem i mål. Artiklerne er skrevet ud fra interview med kunderne.