Hvor kan du låne penge?

– Find det bedste lån nemt og hurtigt via Lendo til en god rente

 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer dig bedst
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Kan man låne penge af Lendo?

Lendo er en sammenligning tjeneste for lån. Det vil sige, at vi formidler lån, der gives af bankerne. Lendo er altså ikke en bank, som udbetaler dig et lån. Det er derfor ikke direkte gennem os, at du låner penge, men af de banker vi samarbejder med.

Hvad kan man låne penge til?

Du kan låne penge til lige det, du har brug for. Vi formidler privatlån på mellem 10.000 - 350.000 kroner. Det samme gælder for samlelån.

Derudover kan du låne penge til en bil, hvor vi formidler billån op til 1.000.000 kroner.

Kan man låne penge hurtigt?

Ja, du kan sagtens låne penge hurtigt her på siden. Der går få dage fra du har indsendt en låneansøgning, og til pengene står på din konto.

Står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge akut, er det derfor en mulighed, men vi anbefaler, at du stadig overvejer dit behov for at låne penge. Kan du spare beløbet op i stedet?

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit NemID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Kan du låne penge trods RKI?

Det korte svar er nej. De banker og låneudbydere, vi samarbejder med, er under Finanstilsynet og forpligtede til at lave en kreditvurdering af din privatøkonomi, før de kan bevilge dig et lån. Udover at det betyder, at de ikke kan låne dig penge trods RKI, betyder det også, at du ikke kan låne penge uden kreditvurdering. Det gælder for alle vores partnere.

Hvordan kan du låne penge med lav rente?

Hvis du gerne vil låne penge med lav rente, vil vi anbefale dig at sammenligne lån, før du vælger et. Når du sammenligner lån, giver du dig selv mulighed for at finde det billigste og bedste lån på markedet. Det kan du gøre gratis og uforpligtende ved at sende en låneansøgning her på siden.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

Har du brug for et lån via banken?

Ansøg om lån nemt og hurtigt via Lendo.

 • Indhent flere tilbud med én ansøgning
 • Sammenlign lån fra nogle af de mest konkurrencedygtige banker
 • Du vælger selv, hvilket lån du vil gå videre med

Indhent tilbud

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

De største banker i Danmark

Er du på udkig efter en ny bank? Der findes mange forskellige banker i Danmark, og det kan være svært at beslutte hvilken bank, du skal vælge.

Vi har derfor lavet en oversigt over alle banker i Danmark. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder, når du skal vælge bank.

Herunder har vi samlet en oversigt over de ti største banker i Danmark (målt på arbejdende kapital). Finanstilsynet udarbejder hvert år en liste over de største danske banker, og netop derfor er udenlandske banker, som Nordea, ikke repræsenteret på listen.

 • Danske Bank
 • Jyske Bank
 • Sydbank
 • Nykredit Bank
 • Spar Nord Bank
 • Arbejdernes Landsbank
 • Ringkjøbing Landbobank
 • Saxo Bank
 • Sparekassen Kronjylland
 • Sparekassen Vendsyssel

Hvordan vælger jeg min kommende bank?

Når du skal finde din kommende bank, bør du starte med at gøre dig en række tanker omkring, hvilke forventninger du har til din bank. Der findes 58 danske pengeinstitutter, og netop derfor er der mange forskellige valgmuligheder at holde styr på, når du skal skifte bank.

Du skal gøre op med dig selv hvad du vægter højest? Er det bankens priser som betyder noget for dig? Eller er det vigtigere at banken har et godt ry? Måske er det hverken prisen på at lån penge eller deres ry, der har betydning for dig. Det kan være det er noget helt tredje, som er afgørende for dig i forbindelse med at du skal vælge en ny bank.

Måske giver det mening for dig at dele dine økonomi op hos flere banker. Måske kan du få en bedre rente på et banklån eller samlelån hos én bank, og en lav rente på en kassekredit hos en anden bank? Det er meget individuelt, hvilke vilkår man kan få hos forskellige banker og låneudbydere, og netop derfor er det også individuelt, hvordan man forholder sig til det at have en bank.

 

Hvor mange banker findes der?

Der findes mange forskellige banker og låneudbydere i Danmark. Helt præcist er der i år (2021), 58 pengeinstitutter. Tilbage i år 1998, fandtes der 210 banker i Danmark. På trods af, at der er færre valgmuligheder i dag end dengang, kan det stadig være svært at vælge den bedste bank.

 

Banker uden negativ rente

Mange danske banker har indført negative renter på indlån. Det skyldes et såkaldt indlånsoverskud, som betyder at bankerne i Danmark låner færre penge ud, end de får ind.

Der findes stadigvæk banker som ikke har indført negativ rente. Eksempelvis tilbyder Bank Norwegian indlån uden negativ rente og det samme gør Santander Consumer Bank. Dog er begge banker lukket for oprettelse pt.

Har du den bedste bank, når du skal låne penge? Sammenlign lån fra flere forskellige banker og låneudbydere med blot én låneansøgning i dag her på vores hjemmeside. Vi sidder også klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål undervejs i processen.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides