Lån 10000

– Ansøg og lån 10.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Kan man låne 10000 kroner uden dokumentation?

Nej, det er ikke muligt at låne 10000 kroner uden dokumentation. Vi beder dig om at indtaste forskellig dokumentation i låneansøgningen, da bankerne er forpligtede til at foretage en kreditvurdering, inden de har lov til at bevilge dig et lån.

Hverken vi eller banken kræver dog dokumentation på, hvad lånet skal bruges til. Et lån på 10000 kroner vil være et lån uden sikkerhed, så her står det dig frit, hvad pengene skal bruges til.

Hvor hurtigt bliver et lån på 10000 kroner udbetalt?

Har du brug for at låne 10000 kroner, kan du få det udbetalt i løbet af få dage. Når du har indsendt en låneansøgning, går der 24 timer før du har modtaget alle dine lånetilbud. Vi anbefaler, at du venter, til du har modtaget alle lånetilbuddene, før du vælger et lån på 10000 kroner.

Når du har valgt et tilbud, går der typisk 2-3 bankdage, og så står beløbet på din konto.

Hvordan kan man låne 10000 kroner billigst muligt?

Hvor billigt du kan låne 10000 kroner, afhænger af din privatøkonomiske situation. For at give dig selv en bedre chance for at låne 10000 kroner billigt, kan du sammenligne lån fra forskellige banker. Her kan du bruge vores tjeneste til at afsøge lånemarkedet, før du vælger det første lån, du får tilbudt.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit NemID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Find det bedste lån på 10.000

Ansøg om et lån på 10.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 10.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 10000 eller mere til en lav rente via os. Ansøg via vores låneberegner – det er gratis og uforpligtende.

Lån penge uden at betale en formue. Vi hos Lendo er på din side – vi mener, at du skal have magten, når du skal låne 10000 eller mere.

I nogle tilfælde kan du stå i en akut situation og skal låne 10000 kroner til noget, der er gået i stykker. Noget du er afhængig af. Det kan være, at du har brug for et nyt køleskab, fordi det er gået i stykker. Eller er computeren brændt sammen, og har du ikke en elektronikforsikring? Lån 10000 kroner via os – vi blander os faktisk ikke i, hvad du står og skal låne 10000 kroner til.

 

Lån 10000 til lav rente

Lån 10000 rentefrit – er det overhovedet muligt med et rentefrit lån? Det er desværre ikke muligt hos os. Hos os er det muligt at sammenligne lån og finde det billigste lån på 10000 kroner. Vi har skabt vores sammenligningstjeneste, fordi vi mener, at lånemarkedet skal være mere gennemsigtigt. Lån 10000 via os uden at vælge det første og bedste.

Især når du skal låne 10.000 kroner, mener vi, at det ikke er noget, der skal have en for stor indflydelse på din økonomiske situation. Det har eksempelvis ikke betydning på samme måde, som det at låne 100000 kroner har. 10000 er så småt et beløb, og det er synd, hvis du skal betale mange penge for at erstatte det køleskab eller den computer der er brudt sammen – eller hvad du nu skal låne 10000 til.

Vi opfordrer ikke til, at du skal låne penge til alt. Vi er fortalere for, at du overvejer, hvad låneformålet er, inden du indgår en låneaftale på 10000 eller derover. Det kan hurtigt tage overhånd at tage lån på 10000 kroner hist og her, fordi du føler, at du har brug for noget, som du måske godt kan leve uden. Det hober sig op, og det kan blive dyrt for dig i den lange ende.

Har du mange små lån lige nu? Så kan du med fordel læse afsnittet “Lån 10.000 og helt op til 500.000”. Vi kan måske hjælpe dig med at spare penge.

Hvordan fungerer det tænker du måske? Så læs endelig med her.

 

Lån 10000 uden sikkerhed

Skal du købe en ny cykel? Skal du købe en ny telefon? Går du en lidt hård periode i møde rent økonomisk? Uanset hvad så blander vi os ikke i, hvad du skal låne 10000 kroner til. Lån 10000 til lige hvad du har lyst til. Vi formidler privatlån her hos Lendo. Vores samarbejdspartnere, som er banker og låneudbydere udbyder lån uden sikkerhed. Et andet ord for det er forbrugslån.

Et lån uden sikkerhed indebærer, at banker og låneudbydere ikke skal stille dit hus eller en anden større ejendel i sikkerhed, når du skal låne penge. Der er altså ingen krav til, hvad du skal bruge de 10000 kroner til, som du låner. Det giver dig mulighed for at optage et lån på 10000, hvor du helt selv bestemmer formålet. Så lån 10000 via Lendo hvis du har brug for at låne 10000 kroner uden at stille noget i sikkerhed.

 

Lån 10000 og helt op til 500.000

Det er muligt at låne mere end 10000 kroner. Lån 10000 eller mere – det skader ikke at søge via vores låneberegner, som kan give dig en god indikation på, hvordan et eventuelt lån kan se ud. Låneberegneren giver ikke et præcist tal, men den giver dig et overordnet indblik i din situation, hvis du skal låne penge.

Skal du have ny bil, rækker et lån på 10000 kroner nok ikke. Heldigvis kan du – hvis du ønsker at optage et helt nyt lån – låne helt op til 1.000.000 kroner til bil. Men det er ikke kun billån, du kan finde hos Lendo. Vi formidler ligeledes forbrugslån, hvor du selv kan bestemme, hvad du vil bruge dem til.

Det er også muligt at låne 500.000 kroner, hvis du skal samle mange små lån til ét stort lån. Det kaldes et samlelån. Hvorfor er det en god idé, tænker du måske? Hvis du har fem små lån, som hvert har omkostninger, du skal betale hver måned, kan det muligvis bedre betale sig for dig kun at betale de omkostninger på ét lån. Ved hvert lån skal du ikke blot betale renter. Der er typisk diverse gebyrer og honorarer tilknyttet et lån, uanset hvor stort lånet er. Med et samlelån nøjes du med at betale gebyrer og honorarer til det ene lån.

Har du mange små lån lige nu, som du tænker kan påvirke din chance for at låne 10000 kroner, er det en mulighed at samle dem. Dit månedlige rådighedsbeløb vil blive højere, hvis du får et samlelån, som er billigere end de mange små lån du måtte have. Når du søger om samlelån, kan du i låneberegneren også vælge en ekstra kontantudbetaling som kontantlån. Lån 10000 kroner ved at skrive beløbet ind, når du samler dine lån – eller lige dét beløb du har lyst til at låne.

 

Lån 10000 eller opret en kassekredit i din bank

Er du på udkig efter alternativer til et lån på 10000 kroner? Inden du beslutter dig, vil vi præsentere ideen om en kassekredit for dig. En kassekredit kan du få på din bankkonto, hvis banken vurderer, at du kan overholde betalingen til den. 

Hvad er en kassekredit? En kassekredit er en aftale med banken om, at du gerne må gå i minus på din konto. Typisk er det 10000 kroner kassekreditten kan ligge på, og du betaler kun renter af det beløb, du bruger. Bruger du kun 2000 kroner, betaler du kun renter af de 2000 kroner. Lån 10000 kroner på denne måde hvis banken tillader det. Hvis kassekreditten skal være meget højere, vil banken typisk efterspørge noget, du skal stille som sikkerhed.

Der kan være fordele ved at have en kassekredit, og der kan være fordele ved at låne 10000 uden sikkerhed via os. Vi vil anbefale, at du spørger i din bank, hvad dine muligheder for en kassekredit er. Det er altid godt at undersøge alle lånemuligheder, inden du tager en beslutning.

Har du spørgsmål? Tag endelig fat i vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig på jagten efter det bedst mulige lån på 10000 kroner.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides