Lån 60000

– Ansøg og lån 60.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 60.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 60.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi. Rentespændet er mellem 2,95 - 20,95%.

Hvor får man det billigste lån på 60.000?

Ønsker du at låne 60.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 60.000 kr.

Hvem kan låne 60.000?

Om du kan låne 60.000 kr. afhænger af din privatøkonomiske situation.Derudover er der nogle fastsatte krav, som du skal opfylde for at få et lån.

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Find det bedste lån på 60.000

Ansøg om et lån på 60.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 60.000 kr? – Ansøg i dag

Har du brug for at låne 60.000 kroner? Her kan du få et lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere, så du kan få det bedste lån på 60.000 kroner. Lyder det for godt til at være sandt? Det er heldigvis ikke tilfældet. Lendo er din sammenligningstjeneste for lån, og vi gør det muligt for dig at sammenligne lån på tværs af banker.

Du kan ansøge om lån fra 10.000 kroner og op til 1.000.000 kroner. For samlelån og privatlån er det dog op til 500.000 kroner. Der er derfor rig mulighed for at ansøge om at låne 60.000.

Det tager 10 minutter at ansøge om 60.000 kroner, og det er både gratis og uforpligtende. Så hvis du ikke modtager det lånetilbud, du havde regnet med eller forventet, kan du lade være med at vælge et. Det vil blive slettet helt automatisk efter 30 dage.

Vi arbejder dog kontinuerligt for, at bankerne giver dig det bedst mulige lånetilbud. Det kan du medvirke til ved at bruge vores tjeneste. Det skaber mere konkurrence på lånemarkedet, hvilket i sidste ende kommer dig som låntager til gode.

Så ansøg og lån 60000 med det samme eller læs med her, hvor vi vil gå i dybden med processen hos Lendo og det at låne 60.000 kr. Vi vil blandt andet komme ind på:

 

Lån 60.000 billigt og med lav rente

Måske har du mulighed for at låne 60.000 billigt gennem din egen bank, der også håndterer dine andre finansielle aktiviteter. Men hvordan kan du være sikker på, at det er det billigste lån på 60.000? Det kan du ved at sammenligne det låntilbud, din egen bank tilbyder, med lånetilbud fra andre banker. På den måde finder du frem til det bedste og billigste lån.

Med hvad er et billigt lån egentlig? Når du ser på lånenes priser, vil du måske automatisk se på renten for at vurdere, om lånet er billigt eller ej. En lav rente vil også være et foretrække, da det er dette, du betaler for at låne pengene. Gennem Lendo kan du få en rente helt ned fra 1,25%. Rentefastsættelsen afhænger dog af din personlige privatøkonomi, som bankerne vil kreditvurdere.

Der er dog også andre omkostninger at være opmærksom på, udover renten. Det er omkostninger som oprettelsesgebyret og andre administrative omkostninger. Derfor kan du med fordel se på lånenes ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. Denne procentsats viser de samlede låneomkostninger, og er god at sammenligne på tværs af lånetilbud hvis du gerne vil vælge det billigste lån på 60.000.

Lån 60.000 med en medansøger

En medansøger kan være din, eller jeres, vej til et billigt lån på 60.000 kr. Måske er de 60.000 til et fælles projekt med din samlever, ægtefælle eller andet? Selv hvis det ikke er, kan du sagtens ansøge om et lån med en medansøger.

Tilføjer du en medansøger til din låneansøgning, kan bankerne tilbyde dig en lavere rente, da der er større sikkerhed forbundet med lånet. Kan du pludselig ikke betale den månedlige ydelse, vil banken kunne kræve tilbagebetalingen af medansøgeren. Det mindsker bankernes risiko, og vil i sidste ende give dig et bedre og billigere lån på 60.000 kr.

Du kan tilføje en medansøger i din låneansøgning, hvor du også vil blive bedt om at indtaste nogle oplysninger vedrørende medansøgerens økonomi. Bankernes kreditvurdering vil nemlig være ud fra jeres samlede økonomi. Så uanset om du har brug for et lån på 60.000 eller et lån på 50.000 eller andet, så kan du tilføje en medansøger.

 

Lån 60.000 til forbrug, forbedring af gæld eller en ny bil

Du kan låne 60.000 til lige det, du har brug for. Du kan ansøge om tre forskellige lånetyper, som hver især har sine fordele og formål tilknyttet.

For det første, kan du låne 60.000 til forbrug med et forbrugslån. Dette kalder vi også privatlån, men alt i alt er det et lån uden sikkerhed. Ansøger du om et forbrugslån på 60.000 kr. får du pengene udbetalt til din konto, hvorefter du kan bruge dem på en tiltrængt renovering, en ferie, nye møbler eller andet. Hverken vi eller banken blander os i, hvad pengene bruges på. Det er samtidig et hurtigt lån, da du kan få pengene udbetalt inden for få arbejdsdage.

For det andet, kan du låne 60.000 til at forbedre og optimere din nuværende gæld. Det vil altså sige, at du kan spare penge ved at låne penge. Det kan du med et samlelån, hvor du samler dine små lån til ét lån. Har du eksempelvis et lån på 20.000 kr. hos en bank, 10.000 kr. hos en anden bank og 30.000 kr. hos en tredje bank, kan det både være svært at have styr på, men det kan også være unødvendigt dyrt, da du betaler tre renter og gebyrer. I stedet kan du optage et samlelån på 60.000 kr., indfri dine eksisterende lån, så du nu kun har ét lån og én rente at forholde dig til.

Som det tredje og sidste, kan du låne 60.000 til en ny eller brugt bil med det bedste billån på markedet. Gennem Lendo kan du ansøge om billån op til 1.000.000 kroner, så der burde være plads til drømmebilen. Vi giver dig mulighed for at sammenligne billån på tværs af billån med og uden udbetaling samt pant i bilen. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor billigt et billån du har mulighed for at få, alt efter hvordan du ønsker, at lånet skal være strukturet.

 

Krav for at låne 60.000

Vi kan ikke garantere, at du får et lånetilbud fra vores bankpartnere. Det er ikke det samme som med et SU-lån, hvor alle, der modtager SU, kan optage et lån. Når du ansøger om 60.000, vil banken lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. Det er for, at banken kan vide sig sikker på, at du faktisk har kapital til at betale lånet tilbage.

Derudover er der nogle grundlæggende krav, du skal opfylde for at kunne låne penge af vores bankpartnere. Disse inkluderer følgende:

Kan du ikke opfylde disse krav, kan du desværre ikke få et lånetilbud. Er du i tvivl, om du opfylder kravene eller ej, kan du henvende dig til vores kundeservice på tlf. 70 5000 10.

 

Lån 60.000 her og få det bedste lån

Ansøg om at låne 60.000 kroner gennem Lendo og lån penge billigt og med god samvittighed. Det er gratis og uforpligtende at bruge vores tjeneste. Hvis du ikke føler, at du får et lånetilbud, der matcher dig og din privatøkonomi, kan du bare takke nej. Det skal føles rigtigt, og det er vigtigt, at du har en god mavefornemmelse, inden du underskriver en låneaftale.

Det kan du få, ved at bruge vores tjeneste. Vi indhenter lånetilbud til dig fra flere banker, så du kan være tryg i at have undersøgt markedet for billige lån. Selvom det kan virke mere besværligt end bare at gå til sin egen bank, er det ikke tilfældet. Mange af vores kunder er overraskede over, at låneprocessen går så hurtigt.

Du kan starte med at indtaste dit lånebeløb på 60.000 i vores låneberegner. Så kan du se den månedlige ydelse ændre sig, alt efter hvilken løbetid du vælger. Det er for at vise, hvordan lånebeløb og løbetid påvirker den månedlige ydelse for dit lån. Det er ikke et konkret lånetilbud, men blot et beregningseksempel.

For at få et lånetilbud fra vores bankpartnere skal du udfylde resten af låneansøgningen. Det tager få minutter, og inden for kort tid vil du modtage dine tilbud for lån på 60.000 kr. Nu kan du i ro og mag sammenligne dem og vælge det bedste lån på 60.000 kr.

Så lån 60.000 her hvis du vil vide dig sikker på, at have fået det bedst mulige lån på markedet.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides