Norge

Lendo Norge

I 2007 blev Lendo grundlagt i Sverige. Ikke mange år efter voksede succesen sig ud over de svenske landegrænser. I 2012 udvidede Lendo til Norge, og er i dag Nordens største sammenligningstjeneste for lån. Lendo Danmark er altså en del af noget større - faktisk det største. På blot ét år hjalp Lendo låntagere med at sparer 500.000.000 kr. på lån.

I dag er Lendo et etableret brand på det norske marked. Vores kollegaer i Norge har kontor centralt i Oslo. Det er her Lendos hovedkontor er placeret.

Lendo hjælper de norske forbrugere med refinansiering af lån, ligesom vi i Danmark hjælper dig med refinansiere dine lån eller til at samle dine lån. På samme måde som i Danmark hjælper Lendo den norske befolkning med at finde det bedste  ‘forbrukslån’ på lånemarkedet. 

Derudover kan alle norske forbrugere sammenligne ‘kredittkort’ på lendo.no. I Norge anvendes kreditkort nemlig en anelse anderledes end i Danmark. Hver nordmand har forskellige kreditkort til hver sit formål. Det har derfor stor betydning for den norske befolkning, at de nu har mulighed for at sammenligne kreditkort gennem Lendo. 

Det er ikke kun i anvendelsen af kreditkort, at Danmark differentierer sig fra Norge. Den norske befolkning har vænnet sig til at sammenligne lån og til at stille sig kritisk over for de lånetilbud, som bankerne tilbyder. Samme tendens ses i Sverige. Vi kan dermed lære meget af vores nabolande - særligt når det kommer til lån. 

Når du bruger en sammenligningstjeneste som Lendo til at sammenligne lån, er du med til at påvirke konkurrencen på det danske lånemarked. Bankerne kæmper for at få dig som kunde. Hvis du sammenligner deres tilbud, vil bankerne i højere grad være nødt til at skabe de billigste lån med de bedste vilkår. 

Vores mål er at skabe et gennemsigtigt lånemarked, hvor din position som låntager er stærkere, end den er i dag. Vil du være en del af det? Undersøg dine lånemuligheder ved at udfylde en låneansøgning. Det tager få minutter, og derefter kan du forvente at få flere personlige lånetilbud i din indbakke inden for ét døgn. 

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Entercard, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag