Sponsorater i sport

Om Lendo
Lendo Danmark er stolt sponsor for de 3 superliga klubber FC København, AGF Fodbold og Randers FC.

Sponsoraterne er vigtige for os, fordi de støtter op om sport, fællesskab og god underholdning.

Sport er en stor og vigtig del af livet for mange danskere. Derfor sponsorerer vi også klubberne Næstved Boldklub og Nivå-Kokkedal Fodboldklub, som ikke er Superliga klubber, men som på samme måde støtter op om sport, fællesskab og sammenhold i lokalsamfundet.

Vi håber sponsoraterne samtidig kan hjælpe os med at sprede budskabet om, at det første ikke altid er det bedste, og at det godt kan betale sig at sammenligne før man vælger - især når det gælder lån.

Nedenfor kan du se en række film, som illustrerer, hvorfor det første ikke altid er det bedste. Lendos “Første Bedste Mand“ Martin er kommet på arbejde hos AGF, og det er ikke uden udfordringer:

Sponsorater

Hand in Hand

Lendo samarbejder på globalt plan med velgørenheds-organisationen Hand in Hand International.

Organisationens bekæmper fattigdom med et særlig fokus på at styrke og sikre kvinders rettigheder og muligheder som iværksættere.

Hvert år deltager hele Lendo organisationen i en særlig walking challenge, hvor der i fællesskab samles ind til et projekt faciliteret af Hand in Hand.

Samarbejdet med Hand in Hand er vigtig for Lendo, da det styrker medarbejdernes relationer ved at lade dem aktivt deltage i projekterne samtidig med, at det hele går til et vigtigt formål.

Du kan læse mere om Hand in Hand International her: https://www.handinhandinternational.org/what-we-do/

Hjerteforeningen

Lendo Danmark er Erhvervspartner hos Hjerteforeningen.

Alt for mange danskere bliver ramt af sygdom eller dødsfald relateret til hjertesygdomme, og det er en mærkesag for Lendo Danmark at støtte Hjerteforeningen i deres forskning, forebyggende arbejde og støtte til syge og pårørende.

Du kan læse mere om Hjerteforeningen her https://hjerteforeningen.dk/

Ingen CO2 - CO2 neutral website

Lendo Danmark har en “Ingen CO2 certificering”, som kompenserer for det CO2, der udledes ved at drive en online platform, med mange besøgende hver dag.

Med vores medlemskab hos Ingen CO2, er Lendo Danmark med til at støtte forskellige projekter med formål at nedbringe CO2-udledning og etablere flere bæredygtige løsninger i verden.

Du kan læse mere om Ingen CO2 her: https://www.ingenco2.dk/hvordan-fungerer-det

Lendo Danmark er CSR-mærket

CSR-Mærket er en mærkningsordning for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR.

CSR-Mærket har til formål at sætte fokus på virksomheders samfundsmæssige ansvar og understøtte deres arbejde med CSR. Virksomheders samfundsansvar bør være baseret på en frivillig indsats. I stedet for at vi hos CSR-Mærket opsætter strenge krav omkring deltagende virksomheders CSR, vil vi hellere forsøge at inspirere dem til at gøre en forskel og give dem værktøjer, som hjælper dem på vej i deres arbejde med CSR.

Læs mere om CSR-mærket her: https://csr-maerket.dk/

Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.