Finansiering - i samarbejde med ByBering

Mangler du finansiering til dit køb hos By-Bering? Med en ansøgning på Lendo.dk, kan du hurtigt få dig et overblik over hvor det er billigst. Vi sammenligner 17 banker for dig, gennem én ansøgning!.

Ansøg
Ansøg
Ansøg om finansiering. Udfyld en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi op til 17 finansieringsmuligheder.
Sammenlign
Sammenlign
Du får de første tilbud inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud.
Vælg
Vælg
Vælg den finansiering der opfylder dine behov. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån uden sikkerhed. Du kan derfor bruge pengene på lige netop det, du har brug for. Hverken vi eller de 17 banker, vi samarbejder med, vil blande os i, hvad du bruger dit privatlån til.

  • Finansiering fra 10.000-350.000 kroner
  • Lån uden sikkerhed
  • Sammenlign privatlån og få det billigste
  • Gratis og uforpligtende at ansøge om et privatlån
Har du brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os Ring til os hverdage 09:00 - 16:00
Chat med os Chat med os
Skriv til os Skriv til os Vi svarer hurtigst muligt
– altid indenfor en hverdag
Privatlån FAQ
Et privatlån er et lån uden sikkerhed. Med et privatlån uden sikkerhed kan du bruge pengene på lige det, du har lyst til. Hverken vi eller banken vil blande os i eller sætte krav til det, pengene skal bruges på.
Mange betegner privatlån som private lån. Det vil sige lån fra private til private. Det kan eksempelvis være et privat lån af familien, venner eller andre. Det er altså en måde at låne uden om banken på. Flere kalder det også for et P2P lån - person-til-person lån.

Hos Lendo formidler vi dog privatlån uden sikkerhed i den forstand, at privatlånet bliver udbudt og bevilget af banker og låneudbydere.

Hos Lendo er det muligt at ansøge om privatlån uden sikkerhed. Det kan være, at du har brug for et privatlån til en ny computer eller en ny bil. Det er helt op til dig. Du kan ansøge privatlån gennem os og bruge pengene til lige det, du har lyst til.

De banker, vi samarbejder med, udbyder privatlån fra 10.000 kroner til 500.000 kroner med en løbetid fra 1-12 år.

Det er nemt og hurtigt at finde og få udbetalt et privatlån med lav rente. De banker, vi samarbejder med, tilbyder privatlån med konkurrencedygtige og attraktive renter. Afhængigt af banken og din privatøkonomi er der et rentespænd fra 1,25-24,99%.
Hvis du har mulighed for at betale dit privatlån tilbage før tid, vil det være muligt, men det er helt op til dig. Banken forventer ikke, at du betaler lånet af før tid.
Ja, med en online sammenligningstjeneste for lån som vores er det nemt for dig at sammenligne privatlån. Med én låneansøgning kan du modtage flere forskellige tilbud på privatlån. Vi giver dig et overskueligt overblik, så du kan sammenligne privatlån og vælge det billigste privatlån på lånemarkedet.
Du finder det billigste privatlån ved at sammenligne privatlån. Når du undersøger lånemarkedet for tilbud på privatlån, øger du dine muligheder for at indhente billige privatlån.

For at finde det billigste privatlån kan du rette dit blik mod lånets ÅOP. Debitorrenten siger nemlig ikke alt om de omkostninger, der er forbundet med et privatlån. I lånets ÅOP er alle omkostninger inkluderet. Det privatlån med den laveste ÅOP vil derfor typisk være det billigste privatlån. Her kan du samtidig også sammenligne den samlede tilbagebetaling på privatlånene.

Det tager kun 10 minutter at ansøge om et privatlån her på siden. Du skal udfylde en låneansøgning her på siden. I den skal du indtaste det lånebeløb, du ønsker at låne og den løbetid, du ønsker for dit privatlån. Derefter bliver du bedt om at udfylde nogle personlige informationer vedrørende din privatøkonomi. Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med NemID. Det gør, at bankerne kan lave en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi.

Når du er færdig, bliver din låneansøgning automatisk sendt til bankerne, vi samarbejder med. Inden for kort tid vil du modtage dine tilbud på privatlån, hvor du kan sammenligne dem og vælge det bedste privatlån for dig. Det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et privatlån.

Sidst opdateret: 1. Juni 2022
Bedømt til 4.8/5 baseret på 2.867 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Trustpilot