Finansier din bil her- I samarbejde med MGP Biler

Ansøg om finansiering til dit bilkøb hos MGP Biler. Med én ansøgning, får du flere forskellige finansieringsmuligheder. Det gør, at du kan sammenligne, og dermed vælge den bedste løsning.

Et billån tilpasset dine behov

Ansøg
Ansøg
Ansøg om billån. Udfyld en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på billån fra flere forskellige banker.
Sammenlign
Sammenlign
Du får de første tilbud på billån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne billån på tværs af billån med og uden pant i bilen.
Vælg
Vælg
Vælg det billån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Vi ved, at det kan være svært at have 10% af bilens værdi i egenbetaling. Derfor giver vi dig mulighed for at ansøge om et billån med eller uden egenbetaling. Samtidig giver vi dig en oversigt over dine tilbud på billån, så du i ro og mag kan vælge det billån, der passer dig bedst.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

 • Mandag
  09:00 - 16:00
 • Tirsdag
  09:00 - 16:00
 • Onsdag
  09:00 - 16:00
 • Torsdag
  09:00 - 16:00
 • Fredag
  10:00 - 16:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
Billån FAQ
For at ansøge om et billån med udbetaling skal du klikke på 'Billån' i vores online låneansøgning. Her indtaster du bilens pris, din ønskede udbetaling og ønskede løbetid. Derefter beder vi om bilens oplysninger; årgang, brændstof og kilometerafstand. Hvis du ikke har bilens registreringsnummer, skal du samtidig indtaste bilmærke, model og motorstørrelse.

Derefter bliver du bedt om at indtaste information omkring din privatøkonomi. Her har du samtidig mulighed for at tilføje en medansøger til billånet. Det kan give dig, eller jer, en potentielt lavere rente.

Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med dit NemID. Det giver bankerne adgang til at lave en kreditvurdering. Kort tid efter vil du modtage personlige lånetilbud - både på billån med udbetaling og billån uden udbetaling.

Ja, der er muligt at ansøge om et billån med en medansøger. Samtidig er det en rigtig god idé. Vælger I at være to på låneansøgningen, vil det være jeres samlede privatøkonomi, der bliver kreditvurderet. Det vil styrke jeres position og give jer et bedre udgangspunkt til et billån med en lav rente.
Prisen på dit billån afhænger i høj grad af den rente, bankerne kan tilbyde dig. De banker og låneudbyderer, vi hos Lendo samarbejder med, tilbyder billån med et rentespænd på 1,25 - 24,99%.

Ansøger du om et billån med udbetaling, kan du typisk opnå en lavere rente og dermed et billigere billån.

Du bestemmer selv, hvilken procentsats du vil lægge i udbetaling - også kaldet egenbetaling. For at opnå det mest fordelagtige billån anbefales det at lægge en udbetaling på mindst 10% af bilens pris.
For at ansøge om et billån uden udbetaling skal du trykke på 'Billån' i vores online låneansøgning og vælge en udbetaling på 0%.

Derefter bliver du bedt om at indtaste information omkring bilen og din privatøkonomi. Her har du samtidig mulighed for at tilføje en medansøger til billånet. Det kan give dig, eller jer, en potentielt lavere rente.

Til sidst skal du give samtykke til eSKAT med dit NemID. Det giver bankerne adgang til at lave en kreditvurdering. Kort tid efter vil du modtage personlige lånetilbud på billån uden udbetaling.

Prisen på billån og lån generelt varierer i høj grad fra bank til bank. Der kan derfor være mange penge at spare ved at sammenligne billån. I dag behøver du heldigvis ikke, at henvende dig til bankerne selv for at indhente lånetilbud. I stedet kan du bruge en sammenligningstjeneste som vores. Med én låneansøgning kan du modtage lånetilbud fra flere banker og låneudbydere.

Så kan du sammenligne dem og vælge det billån, der er det bedste billån for dig.

Der er ingen krav eller regler for, hvilke biler du kan finansiere med et lån gennem Lendo. Hvis du eksempelvis optager et privatlån som bilfinansiering, kan du bruge pengene på lige netop den bil, du gerne vil have.

Vi formidler også traditionelle billån til langt de fleste biler. Du kan både ansøge om et billån til ny bil eller et billån til brugt bil - med en årgang helt tilbage fra 1990.

Sidst opdateret: 11. Januar 2023
Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.737 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.