Alisa Bank

Find det billigste lån til dig

Alisa Bank er en crowdfunding- og P2P-lånetjeneste, som via deres digitale platform forbinder låntagere og investorer. I dag er Alisa Bank til stede i fem lande, hvor de tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til både privatpersoner og virksomheder.

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Vælg dit behov og udfyld din økonomi

Udfyld vores formular med dine behov og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker, der matcher

Vi finder de lån der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg det lån der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Står du i en situation hvor du har brug for at låne penge? Renten på lån varierer meget fra bank til bank, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det kan være besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd.

Det problem løser Lendo.

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne penge hurtigt og nemt. Prøv vores låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte. Vi formidler privatlån, samlelån og billån.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav til at låne penge?
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster det at ansøge om et lån gennem Lendo

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken.

Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Hvor meget kan jeg ansøge om?

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvad er renten?

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvordan sænker jeg omkostningerne ved mine eksisterende lån?

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Hvornår udbetales lånet?

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Hvad koster det at indfri et lån før tid?

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

Kan jeg ændre min ansøgning, efter at jeg har indsendt den?

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Kan jeg ansøge om et lån, trods at jeg er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)?

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Alisa Bank tilbyder privatlån

Et privatlån er et lån uden sikkerhed, og det er netop det, Alisa Bank tilbyder. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Hverken vi hos Lendo eller Alisa Bank vil blande os i, hvad lånet bliver brugt på.

 

Hvem er Alisa Bank?

Fellow Fiance er den største crowdfunding platform i Norden. Med Alisa Banks P2P-platform kan man som investor få renteindtægter for udlånte penge, mens man som låntager kan finde finansiering til sine individuelle behov.

Du kan dermed bruge Alisa Bank både til investering og til at låne penge. Det at optage et lån er muligt for både kreditværdige privatpersoner og virksomheder, hvor begge kan finde finansiering til deres behov. Den digitale forretningsmodel hos Alisa Bank gør finansieringsløsninger hurtigt og effektivt. Det er til gavn for både låntager og investor.

 

Generelle krav og vilkår hos bankerne

For at bankerne kan bevilge dig et lån, skal du kunne opfylde følgende krav:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.

 

Lån uden sikkerhed hos Alisa Bank

Du kan ansøge om et lån uden sikkerhed hos Alisa Bank. Med et lån uden sikkerhed kan du bruge pengene, som du vil alt efter dit behov eller ønske. Alisa Bank kræver ikke pant i det, du finansierer med lånet.

Du kan dermed bruge lånet som et billån uden sikkerhed, hvis du har brug for en ny bil. Du kan også vælge at bruge pengene på en renovering, hvis din bolig trænger til det. Du kan også se det som et forbrugslån, hvis du eksempelvis har brug for en ferie eller andet forbrug. Et lån fra Alisa Bank kan også bruges som et samlelån. Du skal dog selv indfri dine eksisterende lån og kreditter. Med den konkurrencedygtige rente Alisa Bank tilbyder, kan det dog godt være værd at undersøge, om et samlelån eller en omlægning af et lån kan være fordelagtigt for dig.

 

Sammenlign lånetilbud fra Alisa Bank med andre banker

Når du ansøger om et lån gennem Lendo, vil du både få et lånetilbud fra Alisa Bank og fra vores 9 andre samarbejdende banker og låneudbydere. Det giver dig mulighed for at sammenligne lån fra flere banker.

Hvis du er nysgerrig på, hvad du har mulighed for at låne, kan du bruge vores låneberegner. Her kan du indtaste dit ønskede lånebeløb samt den ønskede løbetid for lånet. Låneberegneren beregner dit potentielle lån ud fra en variabel rente på 7%. Det er derfor blot et estimat, den viser. Alisa Bank tilbyder eksempelvis en rente helt ned til 2,95%, hvilket gør det muligt for dig at optage et lån med en lavere rente, end den vores låneberegner viser.

Hvilken rente Alisa Bank kan tilbyde dig, afhænger af den individuelle kreditvurdering, der laves ud fra din privatøkonomi.

Har du spørgsmål til, hvad Alisa Bank tilbyder gennem Lendo, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice.

 

Alisa Bank Plc
Pursimiehenkatu 4 A
00150 Helsinki

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides