Express Bank

Express Bank er en internetbaseret bank, der har været på markedet i Danmark siden 1987, hvor banken blev etableret som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. Express Bank er derfor stærkt forankret i detailhandlen og samarbejder med over 2.000 forhandlere. Lendos samarbejde med Express Bank begyndte i 2012. Express Bank er under tilsyn af Finanstilsynet.

Express Bank tilbyder privatlån og samlelån

Express Bank tilbyder en række forskellige låneprodukter. Fælles for dem er, at det er lån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Du bestemmer selv, hvad du bruger dit lån hos Express Bank til. Express Bank ønsker nemlig at gøre det nemt, trygt og sikkert for dig at låne penge til det, du har behov for. 

Hvem er Express Bank?

Express Bank er i dag ejet af BNP Paribas Personal Finance, som er repræsenteret i mere end 30 lande og håndterer omkring 27 millioner kunder på globalt plan. Express Bank er en af de førende låneudbydere på markedet og specialiserer sig i at tilbyde finansieringsløsninger til privat- og erhvervskunder inden for lån og kredit.

Express Bank blev etableret i 1987 ud fra et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. Det er flere årtier siden, men Express Bank vægter stadig samarbejder højt. I dag har Express Bank mere end 2.000 samarbejder, hvor størstedelen er at finde i detailhandlen.  

Derfor kan du med høj sandsynlighed støde ind i Express Bank, når du handler hos Bauhaus, Power, Jysk, Bilka eller andre kendte detailbutikker. 

Express Bank eller Ekspres Bank?

Du har måske set Express Bank blive omtalt eller stavet som Ekspres Bank. Det skal du ikke lade dig forvirre af.

Ekspres Bank er bankens originale navn. I 2014 valgte de at skifte navn til den engelske version ‘Express Bank’. Det gjorde de for at have en international stavemåde, hvilket har gavnet brandet globalt. Du kan dog stadig møde den gamle stavemåde, da mange stadig henviser til Ekspres Bank. 

Krav og vilkår hos Express Bank

De krav og vilkår, Express Bank har, differentierer sig ikke meget fra andre låneudbydere. 

Express Bank kan hverken tilbyde eller bevilge dig et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Derudover skal du have fast bopæl i Danmark og være over 18 år. De generelle krav for at ansøge om et lån lyder:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du skal en fast indkomst.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark. 

Det tilbyder Express Bank

Hos Express Bank kan du få bevilget et forbrugslån, ferielån, billån eller et samlelån. Derudover tilbyder Express Bank et Visa ONEcard, hvor du kan have en kredit mellem 5.000 - 50.000 kr. Det formidler vi dog ikke gennem Lendo.

Express Bank tilbyder forbrugslån

Gennem Lendo kan du modtage lånetilbud på forbrugslån fra Express Bank. Express Bank tilbyder forbrugslån op til 300.000 kroner med en konkurrencedygtig rente. 

Sammenlign lån her på siden, så du kan vide dig sikker i, at Express Bank kan tilbyde dig det bedste og billigste lån. Med Lendo indhenter og modtager du flere personlige lånetilbud. Vi giver dig mulighed for at sammenligne renter, vilkår og låneudbydere. Det kan meget vel være, at Express Bank har det bedste lån for dig, men det kan lige så vel være en af vores andre samarbejdspartnere. Derfor anbefaler vi, at du sammenligner lån, før du vælger, hvilket lån du gerne vil optage. 

Express Bank tilbyder samlelån

Har du i forvejen optaget lån eller anden kredit? Hvis du er ved at miste overblikket eller gerne vil spare penge, kan du ansøge om et samlelån. Express Bank tilbyder samlelån på helt op til 500.000 kr. Det kan dermed blive din vej ud af en dyr og uoverskuelig gæld. 

Med et samlelån hos Express Bank optager du et lån, som svarer til den gæld, du har i forvejen. Express Bank indfrier dine eksisterende lån, så du derefter kun har ét lån.  

Du kan også sammenligne samlelån hos Lendo. Du udfylder blot vores låneberegner for samlelån. Den fungerer samtidig som din låneansøgning, som du kan sende afsted, hvis du vil se, om du kan spare penge med et samlelån fra Express Bank eller en anden låneudbyder. Det er gratis og uforpligtende. 

Sammenlign lån fra Express Bank og andre banker

Express Bank er en af vores partnere her hos Lendo. Du kan forvente at finde et lånetilbud fra Express Bank blandt andre lånetilbud fra vores andre samarbejdspartnere. Vi anbefaler altid, at du undersøger flere lånemuligheder, før du vælger den låneudbyder, du vil gå med. 

Det første er nemlig ikke altid det bedste. Selvom din private bank tilbyder dig et lån med en attraktiv rente, kan det stadig være, at andre banker kan gøre det endnu billigere - eksempelvis Express Bank.

Ekspres Bank A/S
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Rentespændet ligger på 1,25 % - 22,52 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Alisa Bank
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres
 • Spar Nord
 • TF Bank
 • Unilån

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Bedømt til 4.8/5 baseret på 3.403 anmeldelser. Viser vores seneste anmeldelser.
Udforsk universet bag Lendo

Hos Lendo kan du med én låneansøgning få op til 18 lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Det er din mulighed for at undersøge det danske lånemarked.

Vi har eksisteret siden 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste for lån i Norden. Væksten fortsætter og det samme gør vores lyst og vilje til at skabe bedre og billigere lånemuligheder for dig som låntager.