Sparxpres

Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, der har eksisteret siden 1992 og i dag er blandt de største banker i Danmark. Spar Nord Bank har rødder i Nordjylland, og med 49 filialer landet over beskæftiger banken over 1.500 medarbejdere og servicerer tæt på 400.000 kunder nationalt. Spar Nord Bank har en ambition om at være den personlige bank i en digital verden og søger at kombinere en nærværende og personlige service med digital innovation for at kunne levere stærke digitale tilbud. Sparxpres holder til i Skive og specialiserer sig i at tilbyde forbrugsfinansiering til privatkunder. Lendos samarbejde med Sparxpres begyndte i 2019, og Sparxpres er under tilsyn af Finanstilsynet.

Lån penge hos Sparxpres

Sparxpres tilbyder gennem Lendo privatlån på 10.000 - 75.000 kr. Det er et lån uden sikkerhed, så du kan selv bestemme, hvad du vil låne penge til. Det gælder uanset om du ønsker at bruge pengene til en bil, motorcykel, samlelån eller til indfrielse af anden gæld. Den variable årlige debitorrente, Sparxpres tilbyder, ligger i øjeblikket på 9,48 - 18,00 %. Afbetalingsperioden er 2 - 6 år. Sparxpres anvender en individuel og personlig rentefastsættelse på baggrund af en personlig kreditvurdering af din privatøkonomi. Du kan se hvad Sparxpres ellers tilbyder gennem Lendo i tabellen nedenunder.

Finansielle tjenester hos Sparxpres

Tjenester Status
NemID Ja
e-SKAT Ja
Betalingsservice Ja
Betalingsservicegebyr 0 kr.
Etableringsomkostning 0 - 5 % af lånebeløbet
Administrationsgebyr 25 kr.

Sparxpres (Spar Nord Bank A/S)
Adelgade 8
7800 Skive

Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, L’EASY (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Om lån og privatøkonomi

Er du i gang med at undersøge dine muligheder for at optage et privatlån? Eller har du brug for at samle eksisterende gæld i et samlelån?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Lendo kan du finde information om lånetyper og lånevilkår samt sammenligne privatlån og samlelån fra flere forskellige låneudbydere.