Sparxpres

Find det billigste lån til dig

Sparxpres er en dansk låneudbyder forbrugerne den bedst mulige service. Banken tilbyder finansieringsløsninger inden for lån og kredit til privatkunder.

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Vælg dit behov og udfyld din økonomi

Udfyld vores formular med dine behov og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker, der matcher

Vi finder de lån der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg det lån der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig

Lendo er en sammenligningtjeneste for lån.

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Står du i en situation hvor du har brug for at låne penge? Renten på lån varierer meget fra bank til bank, og netop derfor kan der være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det kan være besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd.

Det problem løser Lendo.

Indhent lånetilbud fra flere forskellige banker

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne penge hurtigt og nemt. Prøv vores låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte. Vi formidler privatlån, samlelån og billån.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de grundlæggende krav til at låne penge?
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal have MitID eller NemID

Kravene er fastsat af de banker og långivere, vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Hvad koster det at ansøge om et lån gennem Lendo

Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lendo. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til banken.

Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker, vi samarbejder med.

Hvor meget kan jeg ansøge om?

Gennem Lendo kan du ansøge om privatlån mellem 10.000 og 500.000 kr. Ved billån kan du ansøge om op til 1.000.000 kr.

Bankerne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte bank, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvad er renten?

Rentespændet ligger på 0,00 % - 24,24 %. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt. Det afhænger af den kreditvurdering, som banken foretager ud fra oplysninger omkring din privatøkonomi.

Hvordan sænker jeg omkostningerne ved mine eksisterende lån?

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig for dig at lave et samlelån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af lånebeløbet til at indfri din eksisterende gæld.

Vælg først at du vil samle/refinansiere lån, og angiv herefter det samlede beløb, du ønsker at refinansiere for. Du skal dernæst oplyse, om du også ønsker at ansøge om penge til kontant udbetaling.

Hvornår udbetales lånet?

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte bank for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af banken. Hvornår lånet udbetales, afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 hverdage.

Hvad koster det at indfri et lån før tid?

Du kan til enhver tid indløse lånet eller afdrage et højere beløb.

Kontakt banken, og de vil hjælpe dig.

Kan jeg ændre min ansøgning, efter at jeg har indsendt den?

Ja. Du kan altid ændre din låneansøgning. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Kan jeg ansøge om et lån, trods at jeg er registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)?

Ingen af de långivere, vi samarbejder med, kan tilbyde lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvem er Sparxpres?

Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, der har eksisteret siden 1992 og i dag er blandt de største banker i Danmark. Spar Nord Bank har rødder i Nordjylland, og med 49 filialer landet over beskæftiger banken over 1.500 medarbejdere og servicerer tæt på 400.000 kunder nationalt. Spar Nord Bank har en ambition om at være den personlige bank i en digital verden og søger at kombinere en nærværende og personlige service med digital innovation for at kunne levere stærke digitale tilbud. Lendos samarbejde med Sparxpres begyndte i 2019, og Sparxpres er under tilsyn af Finanstilsynet.

Den digitale platform Sparxpres er opbygget omkring, er nem og overskuelig. På ‘Mit Sparxpres’ kan du se de finansielle produkter, du har hos Sparxpres. Du kan se strukturen i din tilbagebetaling af lånet samt anmode om et indfrielsesbeløb, hvis du ønsker at indfri lånet før tid.

Sparxpres ønsker at gøre det nemt for dig at låne penge. I det din ansøgning bliver godkendt, vil Sparxpres overføre beløbet til din konto.

 

Sparxpres tilbyder privatlån

Et privatlån er et lån uden sikkerhed. Du kan derfor bruge et lån fra Sparxpres til netop det, du har brug for. Hos Lendo hjælper vi dig med at sammenligne lån, så du kan vælge det mest fordelagtige lån på markedet.

 

Krav og vilkår

Der er nogle krav, du skal opfylde, for at kunne låne penge.

Kravene er følgende:

 • Du skal være mindst 18 år gammel.
 • Du kan ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark.

 

Brug et lån fra Sparxpres til det, du har behov for

Lån penge af Sparxpres og brug pengene til det, du har behov og brug for. Gennem Lendo tilbyder Sparxpres lån uden sikkerhed. Det kan du bruge på uforudsete udgifter, som et billån til en ny bil, eller du kan bruge det som et ganske almindeligt forbrugslån.

Har du i forvejen optaget lån eller anden kredit, kan du også bruge et lån fra Sparxpres til at omlægge eller samle lånene i et samlelån. Du skal selv indfri lånene, hvis det giver økonomisk mening for dig at vælge et lån fra Sparxpres til omlægning og indfrielse.

 

Sammenlign lån fra Sparxpres og andre låneudbydere

Hos Lendo gør vi det muligt for dig at sammenligne lån. På den måde undgår du at vælge det første lån du får tilbudt, som muligvis er dyrere end et lånetilbud, du kunne modtage andetsteds fra.

Ansøger du om et lån via Lendo, kan du modtage lånetilbud fra op til 21 banker og låneudbydere. Det giver dig et godt sammenligningsgrundlag. Samtidig kan du bruge disse tilbud til forhandlinger i din egen bank. Det er ganske gratis og uforpligtende at ansøge om et lån via Lendo.

Du ansøger med vores låneberegner. Her indtaster du dit ønskede lån samt andre nødvendige oplysninger. Inden for ét døgn har du modtaget de lånetilbud, vores samarbejdspartnere har vurderet, at de kan tilbyde dig. Her kan du sammenligne og se, om Sparxpres kan tilbyde det billigste lån, eller om det er en anden låneudbyder.

Har du spørgsmål vedrørende Sparxpres eller processen generelt hos Lendo? Kontakt vores kundeservice på telefon eller mail, så vi kan besvare dine spørgsmål.

Sparxpres (Spar Nord Bank A/S)
Adelgade 8
7800 Skive

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides