Èn ansøgning Flere lånetilbud Nemt og gratis

Sammenlign bankernes renter – find det billigste lån til dig

Få flere lånetilbud med kun én ansøgning.
Det er uforpligtende og helt gratis!

Ansøg. Sammenlign. Vælg.

Udfyld én ansøgning og få de bedste tilbud fra op til 5 banker og långivere.

Tager kun et par minutter

Du får svar inden for 24 timer og dine lånetilbud er helt uforpligtende.

Vi er altid på din side

Vi arbejder på at sikre dig det
bedste lån og hjælper dig hele vejen.

Nemt, trygt og sikkert

De banker og långivere som vi samarbejder med er under tilsyn af Finanstilsynet.

Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95 % - 29,95 %
Basisbank
Express Bank
Resurs Bank
Nordea
L'EASY
Fellow Finance
Udfyld din ansøgning. Det tager kun et par minutter. Har du brug for hjælp, kan du fange os på 70 5000 10.

Lendo indhenter lånetilbud fra op til 5 banker og långivere. Du får svar inden for 24 timer.

Sammenlign og vælg det tilbud der passer dig bedst.

Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95 % - 29,95 %

Hvorfor skal du bruge Lendo?

Renten på privatlån varierer meget fra bank til bank. Der kan derfor være mange penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Det er dog besværligt og tidskrævende at gøre på egen hånd. Det problem løser Lendo.

Lendo indhenter personlige lånetilbud til dig fra 5 veletablerede banker og långivere. Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme. Du får et godt overblik over de renter og vilkår, som långivere tilbyder netop dig, så du nemt kan sammenligne. Så er det op til dig at vælge det bedste lån. Lendo er gratis for dig som låntager, og du kan ikke opnå bedre lånetilbud ved at gå direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Ofte stillede spørgsmål

  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 100.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 300.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, og du vil aldrig få bedre vilkår, hvis du henvender dig direkte til långiveren.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: Basisbank, Express Bank, Fellow Finance, L’EASY, Nordea (kommer snart) og Resurs Bank.

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Læs mere om lån og privatøkonomi