beregn lån

Beregn lån nemt, hurtigt og overskueligt

Beregn lån og find ud af, hvad du har mulighed for at låne. Ved at beregne lån kan du se, hvad det vil koste dig at låne. Du kan samtidig sammenligne og finde det bedste lån, efter du har beregnet lån. Brug vores låneberegner til at beregne lån. Med den kan du hurtigt se, hvor meget du kan låne og til hvilken pris. Her kan du også indtaste dine oplysninger og sende det ind til os. Så kan vi indhente personlige lånetilbud til dig fra forskellige banker og låneudbydere. Lånetilbuddene bliver lavet ud fra, hvordan du har beregnet lånet samt din privatøkonomiske situation. 

Her på siden kan du læse mere om det at beregne lån. Beregn lån med det samme eller læs med og find ud af, hvad du skal være opmærksom på, inden du beregner lån.

Vi kommer ind på følgende:

Lendo er din sammenligningstjeneste. Beregn lån via os og du vil finde et lån, hvor du ikke går for meget på kompromis. Det har aldrig været nemmere og mere kompromisløst at låne penge end det er nu, og det her er kun starten. 

Vores låneberegner er bygget til, at det skal være nemt at beregne lån, så du kan finde det bedste lån til dig. Du skal blot udfylde den, og i løbet af blot ét døgn får du lånetilbud fra banker og låneudbydere. Sammenlign lån og find et, der matcher dine behov. Det skal ikke være så svært at tage et privatlån

Beregn lån hos Lendo 

Her hos Lendo formidler vi forskellige former for privatlån. Vi formidler lån uden sikkerhed. Det vil sige, at vi udbyder forbrugslån, hvor vi ikke blander os i, hvad du skal bruge dit lån på. Beregn lån via os og find det bedste for dig.

Forbrugslån er, hvad navnet indikerer; Et lån til forbrug. Det er helt op til dig, hvad du vil købe, for de penge du har lånt. Skal du renovere dit køkken, eller skal du have en elcykel? Det er helt op til dig og dine drømme, hvad du vil bruge pengene på. 

Her hos Lendo kan du låne mellem 10.000 og 500.000 kroner. Ved nyt lån kan du låne op til 500.000 - også når du tager et samlelån. Et samlelån er, når du samler små lån for at spare de låneomkostninger, der er på hvert enkelt lille lån, du har i forvejen. Du kan også nøjes med at refinansiere ét lån. Det betyder, at du finder det samme lån hos en anden låneudbyder. Forskellen vil blot være, at lånet hos den nye låneudbyder er billigere end hos din nuværende låneudbyder. Alt for få ved, at det er muligt at indfri sit nuværende lån ved at tage et billigere lån et andet sted. 

Sammenlign når du beregner lån 

Beregn lån og find ud af, hvad du rent faktisk skal betale for at tage det lån, du vil have. Vi lærer typisk ikke fra barnsben at håndtere privatøkonomi og lån. Vi har måske lært, hvad der er en dårlig lånerente. Men vi lærer ikke, hvad der ligger til grund for blandt andet rentesatser. Den rente du får tilbudt kan være enten dårligere eller bedre end din vens. Det kan den være, fordi du og din ven har forskellig privatøkonomi. Låneudbyderne laver en individuel vurdering af din situation, når du skal låne penge. I og med at du og din ven har forskellig privatøkonomi, er I måske heller ikke på udkig efter det samme lån. 

Så ét er, at du får helt personlige lånetilbud fra banker og låneudbydere, når du har sendt en låneansøgning afsted. Det næste er, at du har magten til at vælge det lån, du bedst kan se dig selv med. Sammenlign lån og kontakt os endelig hvis du har brug for hjælp til noget som helst. Beregn lån for dit eget bedste. 

Beregn lån og tag det bedste privatlån 

Hos Lendo formidler vi privatlån for op til 500.000 kroner. De lån vi formidler er lån uden sikkerhed. Går du i banken og skal låne 500.000 vil renten være lavere. Det er også en længere proces, og du er nødt til at stille noget i sikkerhed for lånet. Et hus eller en bil. Hvis du ikke ejer noget, er det svært at tage et lån i banken. Vores privatlån er nemmere at optage. Beregn lån og find det billigste privatlån via Lendo. 

Beregn lån og få laveste ÅOP 

De banker og låneudbydere, vi samarbejder med, sender lånetilbud, som du hurtigt kan sammenligne. Vi vil bede om bestemte oplysninger på dig, så du kan modtage lånetilbud, der er helt personligt skræddersyede til dig. 

I de forskellige lånetilbud vil du kunne læse om lånets ÅOP. Lånets ÅOP er vigtigt at have for øje, når du skal beregne lån. Lånets rente er også en god indikator, når du skal finde det billigste lån, men ÅOP medregner alle omkostninger, der er på lånet. 

Nogle låneudbydere tager et højt beløb i betaling for blot at oprette lånet. Udover det findes der en masse andre slags gebyrer og honorarer. Beregn lån og vær opmærksom på ÅOP. 

Beregn lån og tag det bedste samlelån

Mange er slet ikke klar over, at man kan tage små lån og samle dem i ét større lån. Det er meget normalt at tage mange små lån hist og her. Mange kommer til at stå med mange trækninger på kontoen hver måned til de forskellige små lån. Det kan løbe op i mange penge, når man står med omkostninger til mange små lån. Derfor er det en god idé at tage et samlelån. Her samler du alle de små lån i ét stort, så du slipper for en del omkostninger hver måned. 

Låneudbyderen indfrier typisk de små lån, du vil have med i samlelånet, for dig. Når du har sendt en låneansøgning afsted, får du forskellige lånetilbud, som du kan sammenligne. Så lige præcis som det fungerer, når du skal tage et nyt lån, fungerer det også sådan, når du skal tage et samlelån.

Beregn lån til bil 

Beregn lån og find det billigste billån. Billån tages typisk hos bilforhandleren, fordi det er normalen. Bilforhandlerne har altid en afbetalingsaftale klar til dig. Dog kan bilforhandlere ikke mærke konkurrencen på samme måde. Det sker typisk sådan, at du forelsker dig i en bil hos en bilforhandler, og så vælger du den afbetalingsaftale, bilforhandleren har. Det er faktisk muligt for dig at sammenligne billån, så du ikke kommer til at betale urimeligt mange penge for at eje din drømmebil. 

Beregn lån til kolonihave

Det kan være, at du er på udkig efter en kolonihave? Via os kan du beregne lån til kolonihave. Hvis du blot har brug for et lån til renovering af kolonihave, kan vi også være behjælpelige med det. I mange tilfælde vil sælger af kolonihaven gerne se, at du har pengene klar til betaling. Det vil her være oplagt at beregne lån til kolonihave via vores låneberegner. Du kan få udbetalt pengene i løbet af få dage. 

Det er uforpligtende og gratis at bruge os. Du kan blot lade lånetilbuddene være, hvis du ikke modtager et lån til kolonihave, som der matcher dig. 

Beregn lån til campingvogn

Er det en drøm for dig at eje en campingvogn? Beregn lån til campingvogn via vores låneberegner. Bruger du vores sammenligningstjeneste til lån til campingvogn, kan du finde det billigste lån. 

Få en overskuelig låneaftale, som gør, at du kan eje en campingvogn med god samvittighed og stadig have mulighed for at tage på mange gode ferier - uden du behøves et ferielån.

Har du spørgsmål? Du må ikke være i tvivl om, at vi sidder klar til at besvare alle slags spørgsmål i forbindelse med at optage lån. Du er også velkommen til at bruge vores låneberegner til at beregne lån.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Beregn lån FAQ
Man skal beregne lån, hvis man vil tage et privatlån og undersøge, hvor billigt et lån man kan tage.
Lendo har en låneberegner. Den skal udfyldes, og inden for 24 timer får man lånetilbud fra de banker og låneudbydere, vi samarbejder med.
Man kan beregne privatlån hos Lendo. Forbrugslån er nærmere en mere korrekt betegnelse, fordi det er lån uden sikkerhed, til alle slags forbrug.
Det er en god idé at beregne lån, så man ikke bare vælger det første og bedste. Ved at beregne lån kan man finde det lån, der passer bedst til sine behov.

Lendo tema