ferielån

Tag et ferielån til drømmerejsen

Alle har ret til ferie, og du kan skabe din drømmerejse med et ferielån. Vi hos Lendo vil dog ikke anbefale, at du optager lån i øst og vest. Vi synes på den anden side heller ikke, at du år efter år skal gå på kompromis og spare rejsen væk, fordi du ikke har råd til at spare op. 

På denne side kan du læse om ferielån. Vi skriver om, hvornår det er godt at låne til ferie, og hvorfor ferie er godt for os. 

Vi har listet emnerne herunder:

Hvorfor skal vi holde ferie? 

Det siger måske sig selv - vi skal holde ferie for at slappe af. Uanset hvor meget du holder af dit job og føler dig i balance i det, har din hjerne brug for at slappe af. 

Ferien giver dig tre nødvendige ting: 

  1. Din hjerne får en pause og kan nemmere rumme nye informationer 

  2. Stresshormoner i din krop bliver mindsket 

  3. Dit blodtryk bliver lavere 

Når deadlines ikke styrer din dag på samme måde, som når du er på arbejde, vil din hjerne få mere ro. Du har frihed til at gøre, hvad du har lyst til - måske dyrke din interesse noget mere, nu hvor du har ferie? Der er en grund til, at vi har interesser eller ting, vi elsker at gøre - det er fordi de ting giver os ro og balance, og det er kun sundt for krop og sjæl. 

Hvad er en god ferie? 

Du får den bedste start på ferien, hvis du har trappet ned i arbejdspres op til ferien. Det er svært for hjernen at omstille sig fra en hektisk hverdag til en ferie, hvor der bliver slappet helt af. Det er også godt at vente med at rejse til et par dage inde i din ferie, fordi det kan give tid til at få samlet nogle løser ender, så du føler dig helt klar til at rejse og er faldet lidt til ro. 

En ferie er nok bedst, når du ikke forventer det store - udover at have tid til at drikke morgenkaffen med græsset mellem dine tæer eller lave kastanjedyr med dine børn.  

Det behøver ikke være nødvendigt at rejse for at have en god ferie. Derfor kan det være helt okay at blive hjemme, hvis pengene heller ikke rækker til at tage ud af rejse. Der er mange aktiviteter at lave hjemme i Danmark, og hvis trangen til at komme væk er stor, kan en tur til en anden by i Danmark eller i nabolandene være en mulighed. Det kan gøres billigt at køre en tur til grænsen ved Tyskland og finde et hyggeligt sted at være dér. 

Ferielån til alle typer ferie

Der findes mange forskellige typer ferie. Nogle elsker at rejse i sommerferien, andre elsker at blive hjemme. Nogle elsker at stå på ski og får en gennemført ferie, når de kommer på pisterne. Nogle tager på storbyferie i påsken. Det hele handler om, hvad der føles som ferie for dig. Hvis du er nysgerrig på at udforske New York, så skal du gøre det.

Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit lån på - heller ikke hvilken type ferie du skal på. Det gør vores samarbejdspartnere selvfølgelig heller ikke. Hos Lendo kan du modtage persolige lånetilbud fra låneudbydere som Expess Bank, Resurs Bank, Basisbank og mange andre. Uanset hvilken låneudbyder der er tale om, vil de ikke blande sig i, hvilken ferie du ønsker at låne til.  

Er et ferielån fornuftigt? 

Man kan diskutere, om et ferielån er fornuftigt. Hvis du har læst andet, vi har skrevet, vil du nok få indtrykket af, at vi lægger vægt på, at man ikke bare låner til alt muligt tilfældigt. Men måske har du forsøgt at spare op til ferie, men du oplever, at det er svært? Er du blevet arbejdsløs, og vender du lige nu hver mønt i lommen? Det kan være, at du har brug for en ferie for at få lidt ro i hovedet over din situation, som kan være svær at stå i. 

Lån penge til ferie via Lendo. Du kan faktisk låne til det, du har lyst til. Vi formidler privatlån, hvilket betyder, at alle privatpersoner, der lever op til følgende krav, kan søge om lån via os:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have fast bopæl i Danmark 
  • Du skal tjene mindst 60.000 kroner årligt 
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret 

Hvis du virkelig skal optage et lån, er det en fordel at sammenligne lån, inden du indgår en låneaftale med en bank. Det er muligt via os, fordi vi er en sammenligningstjeneste for lån. 

Hvordan optager jeg et ferielån via Lendo?

Du kan bruge vores låneberegner til at ansøge om et ferielån. Det er gratis og uforpligtende at bruge vores låneberegner. Bemærk at den blot giver groft estimerede tal - det er først, når du modtaget lånetilbud fra bankerne, at du kan se de præcise tal for hvert enkelt lånetilbud. 

Når du har udfyldt låneberegneren, går der maks 24 timer, før du har modtaget alle lånetilbuddene. Når du har modtaget lånetilbuddene, er det op til dig at vælge det bedste ferielån. 

Hvad kan man tage et ferielån til? 

Vi formidler lån uden sikkerhed - altså forbrugslån - så i realiteten kan du tage et ferielån til lige det, du har lyst til. Det er dog en god idé at lægge et budget, så du faktisk får brugt lånet på det, du drømmer om. Det kan være, at du ønsker at springe faldskærm eller tage en safaritur, når du skal ud at rejse. Hvis du har brug for at supplere budgettet med et lån, så er det muligt via os. Du søge om lån fra 10.000 kroner til 500.000 kroner.

Vi blander os ikke i, hvad du låner til, men vi har stadig en holdning til, at du ikke låner til en masse ting, som du ikke har råd til normalt. Lån med omtanke. 

Er der et alternativ til et ferielån? 

Lån penge til en velfortjent ferie hvis det er det, du har brug for. Hvis det kilder i kroppen, og du ikke kan slippe tanken om at skulle uden for landets grænser, er der andre måder at finansiere det på:

Kassekredit: Hvis din bank er villig til at indgå en aftale om, at du får en kassekredit, vil dét være en fin løsning. En kassekredit betyder, at du kan gå i minus - hvis kassekreditten er på 10.000 kan du lave et overtræk på op til 10.000 kroner. Fordelen er, at du kun betaler renter af de penge du bruger ud af de i alt 10.000 kroner. 

Ferie på budget: Hvis du føler, at du kan gå på kompromis på nogle ting og stadig kan have en god ferie, så vil vi anbefale, at du gør det. Hvis du ved, at du står i en svær økonomisk situation lige nu, kan du måske have den dyre ferie til gode - og have det at glæde dig til, når økonomien ser bedre ud. 

Saml dine lån: Hvis du har lån i forvejen, kan det være en fordel for dig at undersøge, om et samlelån kan spare dig nogle udgifter og dermed give dig et højere rådighedsbeløb. Vi formidler samlelån, og det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lånet via vores låneberegner. 

Er du tvivl om, hvad du skal gøre i forhold til ferielån - eller er du mere interesseret i et billån, så du kan komme på køreferie? Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring til vores dygtige kunderådgivere på 70 5000 10 eller send en mail med de spørgsmål du skulle have. Chatten her på websitet er også åben. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 9-16.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ferielån FAQ
Hvis du går og drømmer om en ferie, som du ikke har råd til, vil et ferielån være oplagt for dig. Det er dog ikke den bedste løsning at låne til alle ferier - vi vil anbefale, at du forsøger at spare op til ferie, så meget som du kan.
Det kan være en løsning for dig at tage et ferielån, hvis du ellers ikke har råd til at tage på ferie. Dog vil vi anbefale, at du overvejer en kassekredit eller at gå på kompromis, så du finder en ferie, der matcher det, du har råd til.
Lendo formidler forbrugslan, og vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på.
Ja, du kan låne til lige det, du har brug for, hvis du låner penge via os. Du kan tage et billån, hvis du har brug for større frihed i hverdagen, og hvis du skal på køreferie.

Lendo tema