forårsrengøring af din privatøkonomi

Forårsrengøring af din privatøkonomi

Hos Lendo oplever vi lige nu en stigning i kunder, som bruger vores sammenligningstjeneste, til at ansøge om et samlelån. Med et samlelån får du muligheden for at rydde op i din økonomi og skabe mere overskud, da der kan være både penge og bekymringer at spare. Med Lendo som din sparringspartner, guider vi dig igennem dine muligheder for at låne.

Tid til forårsrengøring

På de sociale medier deles der i flæng ud af forskellige tips og tricks. Der findes et hav af gode råd til, hvad man kan bruge tiden til, nu hvor dagligdagen ikke længere tillader sociale events og fælles sportslige aktiviteter. Mange råder for eksempel til, at man tager forskud på forårsrengøringen og får ryddet op i hjemmet, sorteret, organiseret og smidt ud. En aktivitet som måske er blevet sløjfet, da processen kan virke kedelig, besværlig og tidskrævende. Men hvor kan resultatet bare være tilfredsstillende!

Økonomisk forårsrengøring?

Situationen i Danmark og resten af verden kan ikke være anderledes. Derfor inviterer vi til, at du for eksempel kan bruge tid på at få organiseret og “ryddet op” i privatøkonomien. Et godt sted at kigge hen er på et samlelån. 

Et samlelån er en refinansiering af eksisterende gæld. Det er både fornuftigt og positivt for din økonomi, da det kan give ekstra overskud på kontoen. Du får lavere rente og derved en lavere månedlig ydelse. 

I modsætning til forårsrengøringen af din bolig, behøver forårsrengøringen af din økonomi hverken at være besværlig eller tidskrævende. Hos Lendo kan du søge om samlelån hos flere banker og låneudbydere, med kun en enkelt ansøgning.

Det er både gratis og uforpligtende at benytte vores service. På samme vis som ved at sammenligne lån, giver vi dig mulighed for at sammenligne forskellige samlelån. På den måde kan du vælge det samlelån, der passer bedst til dig og din situation.

Vores kunder er vilde med samlelån

Flere kunder har vendt tilbage med positive historier om effekten af deres “økonomiske rengøring”. 

En af dem er Ole Sørensen fra Nordsjælland, der valgte at samle eksisterende gæld i ét samlelån;

"Jeg var faret vild i renter og gebyrer. Det var blevet lidt et uoverskueligt projekt for mig at undersøge, om vi kunne få bedre vilkår. Jeg kontaktede Lendo, som heldigvis kunne hjælpe mig med at samle lånene til ét og få en bedre aftale. Det har gjort en stor forskel for økonomien herhjemme. Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke kastede mig ud i det lidt tidligere. Jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme," siger Ole Sørensen.

Ole endte med at samle 9 forskellige lån til ét samlelån på 500.000 kroner hos Express Bank. 

Ønsker du også luft i økonomien? Så kan du lave en ansøgning på Lendo.dk, og så hjælper vi dig efter bedste evne. Du kan søge om samlelån mellem 10.000 kr – 500.000 kr. så vi understøtter de flestes behov.

Ud med de dyre lån

Langt de fleste danskere har optaget lån på et eller flere tidspunkter i deres liv. Mange har flere forskellige lån fra forskellige låneudbydere. Det er der intet unormalt i, men det kan være dyrt. Derfor er det altid en god ide at undersøge, om der er mulighed for at forbedre de aftaler, du har i forvejen. Desuden kan det mindske stress og bekymring, hvis du får samlet alle lån det samme sted. Det giver nemlig et bedre overblik over hvor meget du skylder, og hvor meget du afdrager med hver måned. Du kan også nemmere holde øje med, hvordan dit lån, i takt med at du afdrager på det, bliver mindre.

Hvis du vil se flere reaktioner fra vores kunder, kan du tjekke os ud på Trustpilot.

Du er altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar på telefon 70 5000 10. Du er også velkommen til at sende en mail til os eller chatte med os. 

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema