lån 15000

Lån 15.000 - Få et billigere lån ved at sammenligne

Lån 15.000 nemt og hurtigt via Lendo. Det er nemt at undersøge, hvor meget du kan låne. Du får svar på din låneansøgning i løbet af blot ét døgn. 

Du kan låne 15.000 eller mere ved at udfylde vores låneberegner på websitet. Bare rolig, vi kaster ikke et dyrt lån i nakken på dig. Vi går meget op i, at det første ikke altid er det bedste

På denne side kan du læse om følgende:

Lån penge gennem en bank ligesom mange andre. Det er ret normalt, at mange går til banken, kviklånsudbyderen eller familien, når de skal låne penge

Banken kan muligvis tilbyde dig en kassekredit. Dog kræver nogle banker, at du skal stille noget i sikkerhed, hvis du skal have en kassekredit, der er på et højere beløb. 

Kviklånsudbyderen kan muligvis give dig et kviklån i løbet af 15 minutter, som du skal betale ekstremt mange penge for. Det er typisk det første og det bedste

Familien kan måske låne dig penge uden renter. Det er en god måde at låne penge på, hvis det er muligt at håndtere det på en god måde.  

Lån 15.000 eller mere - det er dit valg 

Her hos Lendo er det helt op til dig, hvad du vil bruge pengene på. En bank til typisk have at vide, hvorfor du skal låne penge, og i nogle tilfælde skal du redegøre for, hvad du bruger pengene på. 

Måske havde du en forestilling om, at du ville låne 15.000 kroner til noget bestemt? Hvis du har brug for et højere beløb, kan du nemt ansøge om det via vores låneberegner. Det er tilladt at sende en låneansøgning afsted på lige det, du har brug for. Husk dog at være realistisk i forhold til, hvad du kan betale i afdrag. Det vil låneudbydere og banker også gå ind og vurdere, men du skal være motiveret til at betale det månedlige afdrag i et bestemt antal år. 

Lån 15.000 - sådan fungerer det 

Når du bruger vores sammenligningstjeneste, vil du modtage lånetilbud fra forskellige banker og låneudbydere. Du får alle lånetilbud tilsendt i løbet af 24 timer efter du har sendt låneansøgningen afsted. Ansøg og lån 15.000 i løbet af kort tid. 

Vi samarbejder med forskellige banker og låneudbydere. De ved alle, hvad det handler om, når de modtager en låneansøgning fra dig. De kan se, at du har brugt vores service. Når de ser det, ved de, at de er i direkte konkurrence mod hinanden. De gør en dyd ud af at give dig det bedste lånetilbud, de har mulighed for. Når du har modtaget de forskellige lånetilbud, er det helt op til dig, hvilket lån du vil have. Du skal blot sammenligne lån for at finde det bedste. Lån 15.000 hos den bank, der giver dig det bedste lån. 

Lendos privatlån

Her hos Lendo formidler vi privatlån. Du kan kun låne penge uden sikkerhed gennem os. Vi arbejder primært med forbrugslån, billån og samlelån

Hvad er et forbrugslån 

Lån 15.000 til hvad end du har lyst til. Når man låner penge uden sikkerhed, så blander banker og låneudbydere sig ikke i, hvad lånet bliver brugt til. Et forbrugslån er et lån til forbrug, og ingen blander sig i dit forbrug. 

Hvad er et billån 

Et billån er, som navnet indikerer, et lån til bil. Vi blander os ikke i, hvilken bil du vil købe. Det kan være, at du låner 15.000 kroner til en brugt bil. Det kan også være, at du låner 100.000 kroner, og køber en bil til 30.000 kroner. De sidste 70.000 kroner må du bruge som du vil. Du kan låne op til 500.000 kroner, så der kan blive råd til en god bil gennem denne bilfinansiering - naturligvis alt efter hvad du kan låne

Hvad er et samlelån 

Et samlelån er et lån, hvor du samler de små lån du har i forvejen. Der kan være meget at spare, hvis du slipper for at betale gebyr til mange forskellige låneudbydere. Når du samler alle dine lån, kommer du derved kun til at betale gebyrer til én låneudbyder.

Lån 15.000 med lav rente 

Ved at bruge vores sammenligningstjeneste kan du sørge for, at du vælger det billigste lån. Et billigt lån vil være et lån med lav rente. Hvis du går i banken først, vil du måske modtage lånetilbud fra dem, hvor renten er lavere. Det er den, fordi banken vil have stillet noget som sikkerhed. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, kan de have stillet et hus i sikkerhed, og så har de ret til at sælge dit hus for at få deres penge. 

Der er derfor ikke den store risiko for banken, fordi de har en sikkerhed. Da du via os kan låne penge uden sikkerhed, vil renten være lidt højere. Bankerne og låneudbyderne, som vi samarbejder med, skal sikre sig, at de får så meget som muligt tilbage af det du låner. Hvis du en dag ikke betaler på dit lån, så kan bankerne og låneudbyderne ikke gøre andet end at sende dig til inkasso. Det er ikke noget, bankerne og låneudbyderne får særligt meget ud af at gøre. 

Lån 15.000 via os og find det billigste lån til dig. 

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan fange os på telefon 70 5000 10 eller via mail. Du er også velkommen til at chatte med os direkte via chatten her på websitet.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema