lån 200.000

Lån 200.000 uden besvær

Lån 200.000 kroner via os til lige det, du står og mangler. Måske skal du renovere din bolig? Er det på tide med et nyt køkken og bad? Eller et billån til en bil, du er faldet for? Mulighederne er mange. Det er oplagt at undersøge mulighederne for, hvilke slags lån du kan tage i forbindelse med, at du vil låne 200.000. 

Her hos Lendo formidler vi privatlån. Du kan låne penge uden sikkerhed hos de banker og låneudbydere vi samarbejder med. Man kan også kalde dem forbrugslån, fordi lånet kan bruges til alle former for forbrug, uden at bankerne blander sig i, hvad du bruger dem til. Lån 200.000 kroner via os uden sikkerhed og brug dem på det, du har lyst til. 

Du kan eksempelvis bruge pengene som et lån til kolonihavehus, et lån til renovering, et billån eller hvad end, du står og har brug for.

På denne side kan du læse om:

Lån 200.000 med omtanke 

Lån penge med omtanke. Vi hos Lendo er ikke fortalere for, at du låner 200.000 kroner uden at have en plan for, hvad du vil bruge pengene til. Vi har skabt vores  sammenligningstjeneste, så du kan sammenligne lån og vælge det bedste for dig på et oplyst grundlag. Vi vil hjælpe dig med at skabe en fornuftig økonomi for dig ved at gøre lånemarkedet gennemsigtigt, så du kan have mere magt i din privatøkonomi. Lån 200.000 kroner på et oplyst grundlag og med god samvittighed her på siden.

Vi synes, at det er en god idé at lægge et budget, så du har en klar plan for, hvad lånet på 200.000 kroner skal bruges til. Hvilke udgiftsposter har du i forbindelse med det, du skal låne 200.000 kroner til? Skal der være en buffer, så du har lidt penge i overskud til uforudsete hændelser? Et budget og nogle overvejelser omkring lånet vil gøre hele processen meget mere overskuelig. 

Har du brug for at låne 200.000 kroner, selvom du måske i forvejen har forskellige lån hos forskellige banker og låneudbydere? Saml dine lån i et samlelån, og lån 200.000 kroner på samme tid. Det gør du ved at indtaste 200.000 som en ekstra kontant udbetaling i din låneansøgning for et samlelån. På den måde sparer du penge på dine eksisterende lån, og får samtidig de 200.000 kroner i et kontantlån, som du står og mangler. 

Lån 200.000 til renovering 

Du kan låne 200.000 til renovering af dit hus, eller hvad du ellers synes har brug for en renovering. Især i denne situation kan det være en rigtig god idé at lægge et budget og især at have en buffer. En buffer er et beløb, som du har til overs til ting, der ikke kan forudses. Det kan være, at det viser sig, at der skal lægges helt ny isolation under det nye gulv, du skal lægge. Det kan koste lidt ekstra, og derfor er det godt at have plads i økonomien til det. Har du alt det værktøj, du skal bruge? Forberedelse er vigtigt, så du bedre kan spore dig ind på, hvad renoveringen kommer til at koste. 

Lån 200.000 til kolonihavehus

Har du lyst til at købe et kolonihavehus? Det er typisk ikke noget, man bare lige får lov til at låne til et kolonihavehus af banken. De skal højst sandsynligt have en sikkerhed i lånet på 200.000 kroner, og du kan ikke bruge frit af lånet. Ved at låne 200.000 kroner uden sikkerhed gennem Lendo, kan du få råd til kolonihavehuset, du drømmer om. 

Det er vigtigt, at du overvejer hvor stor del af kolonihavehuset, der trænger til en kærlig hånd. Lån 200.000 kroner og få et hyggeligt kolonihavehus, som du også vil have råd til at pifte op*. 

*Gælder ikke i Hovedstadsområdet.

Lån 200.000 i din friværdi 

Ejer du et hus eller en andel i en forening, og har du en friværdi i det? Det vil sige, at hvis du har købt et hus for 1,5 millioner kroner, og du kun skylder 1 million i huset, så har du 500.000 i friværdi. Hvis banken tillader det, kan du muligvis få en fordelagtig rente. Vi vil dog altid råde dig til at undersøge alle de muligheder du har, så du kan sammenligne og vælge det bedste lån til dig. 

Lån 200.000 med en medansøger 

Er I to om at bruge pengene? Lån 200.000 og tag en medansøger med i låneaftalen. Jo bedre økonomien er, jo bedre et grundlag er der for bankerne og låneudbyderne at låne jer 200.000. Det eneste I skal gøre er at angive medansøger i låneberegneren. På den måde kan bankerne og låneudbyderne, der modtager låneansøgningen undersøge begge ansøgeres økonomi og give det bedste lånetilbud ud fra det. Det kan være, at I kan låne mere end 200.000 kroner, hvis I har brug for det, nu hvor I er to. En medansøger forbedrer i hvert fald typisk mulighederne for at låne. 

Lån 200.000 og vær obs på løbetid 

Løbetiden på et lån er vigtig at have for øje, fordi det kan påvirke din økonomi rigtig meget. Det er derfor vigtigt at vælge en løbetid, der er realistisk i forhold til din privatøkonomi. Lån 200.000 kroner og vælg den rigtige løbetid til dig. 

Kort løbetid 

Det er typisk sådan, at hvis du vælger en kort løbetid, når du skal låne 200.000 kroner eller et andet beløb, så bliver lånet billigere end hvis du vælger en lang løbetid. Det er derfor godt at fokusere på at vælge så kort en løbetid som muligt. Det månedlige afdrag vil blive højere, jo kortere løbetid du vælger. Du skal dog have for øje, at du skal kunne betale det månedlige afdrag - og du skal synes, at det er til at overskue. Hvis du går træt i at betale et højt afdrag, så bliver det ikke en god oplevelse for dig. Der skal kun være gode grunde til at låne penge. 

Lang løbetid 

Jo længere løbetid du vælger, jo lavere bliver dit månedlige afdrag. Dog skal du være opmærksom på, at du i det lange løb, højst sandsynligt kommer til at betale mere for at låne 200.000, eller hvad du ender med at låne. Det kan virke som en god idé med en lang løbetid, men det handler om at finde en løbetid, der matcher din økonomi, og at have fokus på, at du ikke kommer til at betale dyre domme for det lån du tager. 

Så det handler om at finde en god balance, hvor du finder et månedligt afdrag, som du føler, at du gerne vil betale, indtil lånet er betalt helt ud. 

Lån 200.000 via vores låneberegner og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vores kunderådgivere sidder klar på telefon 70 5000 10 og på mail. Du er også velkommen til at chatte med os her på siden.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema