Lån 15000

– Ansøg og lån 15.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 15.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 15.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi. Rentespændet er mellem 2,95 - 20,95%.

Hvor får man det billigste lån på 15.000?

Ønsker du at låne 15.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 15.000 kr.

Kan man låne 15.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 15.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Find det bedste lån på 15.000

Ansøg om et lån på 15.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 15.000 kr? – Ansøg i dag

Har du brug for et lån på 15.000 kroner? Og skal det helst være billigt, attraktivt og ske i dag fremfor i morgen? I så fald er du kommet til det rette sted.

Hos Lendo kan du låne fra 10.000 og op til 500.000 kroner, hvis du leder efter et forbrugslån. Vi hjælper dig med at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker, så du nemt kan undersøge markedet for dine lånemuligheder.

Det gør, at du kan sammenligne lån mellem flere banker, og dermed vælge det lån der passer dig bedst. Så ansøg og lån 15.000 billigt – vi formidler lån med lave renter fra 2,95%.

At låne 15.000 skal selvfølgelig være en velovervejet beslutning, ligesom ved et hvilket som helst andet lånebeløb. Er du i tvivl om, hvilket lån der er billigst, eller hvordan processen hos Lendo er, vil det glæde os at hjælpe dig. Du kan henvende dig til vores kunderådgivere på 70 5000 10, eller læs med her på siden, hvor vi vil guide og hjælpe dig, der har brug for at låne 15.000 kr.

 

Lån 15.000 uden sikkerhed

Du kan gratis og uforpligtende ansøge om et lån på 15.000 kr. uden sikkerhed. Det, at lånet er uden sikkerhed, betyder, at du kan bruge pengene på lige netop det, du har brug for uden at være nødt til at stille noget i sikkerhed. Det er ganske normalt for forbrugslån og privatlån, da disse blot bliver udbetalt til din konto, hvorefter du selv er herre over pengene.

Når en bank kræver sikkerhed for at kunne bevilge dit et lån, kan det eksempelvis være i form af en bil, din bolig eller andet værdi, der gør, at banken er sikret at få deres penge tilbage. Optager du et lån på 15.000, men havner i en situation, hvor du ikke har mulighed for at overholde afdragsaftalen, er banken sikret. Det kan give et bedre og mere attraktivt lånetilbud, men du vil i højere grad være begrænset af, at du skal overholde et bestemt låneformål.

Låner du 15.000 uden sikkerhed, vil det i stedet være et fleksibelt lån, som du kan bruge til det du ønsker.

 

Lån 15.000 billigt og hurtigt

Det koster penge at låne penge – men hvorfor betale mere end højst nødvendigt? Når du bruger vores sammenligningstjeneste, øger du dine muligheder for at låne 15.000 billigt. Der er stor forskel på bankernes vilkår og priser, når de bevilger lån. Ønsker du at få det billigste lån på 15.000 kr. bør du derfor sammenligne lånetilbud fra flere banker. Den mulighed giver vi dig.

De banker, vi samarbejder med, ved at de er i direkte konkurrence mod hinanden. De gør derfor en dyd ud af at give dig de bedst mulige lånetilbud for et lån på 15.000. Det kan presse renten ned, så det bliver billigere for dig at låne.

Det bedste er, at det er gratis og uforpligtende at ansøge. Det står derfor frit for dig at vælge et tilbud eller lade være.

Det kan måske lyde som en besværlig og langsommelig proces – det er heldigvis ikke tilfældet. Det tager 10 minutter at udfylde en ansøgning for et lån på 15.000 kr., og derefter kan du forvente at have alle dine lånetilbud i din indbakke inden for 24 timer – nogle kommer endda inden for få minutter, så du har mulighed for at låne 15.000 i dag og hurtigt, hvis du står i en særlig akut situation.

Vi anbefaler dog, at du venter, til du har modtaget alle dine lånetilbud, så du er sikker på at vælge det bedste og billigste lån på 15.000.

Til sidst er det op til dig at vælge hvilket 15.000 kroners lån, der passer bedst til dig. Skulle det uheldige ske, at ingen lånetilbud lever op til dine forventninger, skal du blot ignorere dem. De vil blive fjernet helt automatisk efter 30 dage. Der er derfor også rigeligt med tid til at overveje, hvilket lån der er at foretrække, hvis du ikke har brug for at låne 15.000 i dag.

 

Du kan ikke låne 15.000 trods RKI eller rentefrit

Lendo er ikke en bank, og det er derfor ikke os der bevilger dig et lån på 15.000 kr. Det vil i stedet være vores bankpartnere.

De har hver især sat krav og retningslinjer for, hvem der kan få et lån. Det varierer en anelse mellem dem, men de har alle sat følgende krav, som du skal opfylde:

Vi oplever mange, der spørger ind til, hvorvidt vi formidler lån på 15.000 rentefrit. Det er desværre ikke tilfældet. Renten er bankernes fortjeneste, og der er ingen af vores bankpartnere, der kan gøre det muligt for dig at låne 15.000 rentefrit.

Det skal du dog ikke lade dig afskrække af. Vælger du at ansøge om et lån på 15.000 kr. gennem vores tjeneste, vil bankerne forsøge at komme med deres tilbud på det billigste lån. De vil nemlig kæmpe for at få dig som kunde, og du kan derfor opleve at få tilbudt et lån på 15.000 kr. billigt og med lav rente.

 

Ansøg om et lån på 15.000 i dag

Det tager 10 minutter at ansøge, og da det både er gratis og uforpligtende, er det kun de 10 minutter, du har at miste. Vi formidler flere lånetyper, og det er derfor muligt for dig at ansøge om et samlelån, et billån eller, det som du højst sandsynligt leder efter; et privatlån.

Uanset hvilken lånetype du ønsker at ansøge om, gør du det gennem vores ansøgningsskema. Her bliver du bedt om at vælge lånetype, hvorefter du kan indtaste 15.000 kr., og vælge hvilken løbetid du ønsker for lånet.

Herefter skal du indtaste dine oplysninger samt oplysninger vedrørende din privatøkonomi. Dette bruger bankerne til at foretage en kreditvurdering, som lægger grundlaget for, hvilken rente og hvilke vilkår, de kan tilbyde dig i et lånetilbud.

Når du har ansøgt om 15.000 kr., kan du forvente at modtage de første tilbud inden for få minutter. Inden for 24 timer har du modtaget alle de tilbud, bankerne har til dig for et lån på 15.000 kr.

Vi præsenterer dine lånetilbud i en oversigt, så du kan sammenligne dem ud fra det, der er vigtigt for dig. Nu kan du vælge det bedste lån på 15.000 kr. med god samvittighed.

Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp. Vi er her for, at du på bedst mulig vis kan låne 15.000, når du har behov for det.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides