Lån 25000

– Ansøg og lån 25.000 kr. til en god rente

  • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
  • Du vælger det lån, der passer bedst
  • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 25.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 25.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi. Rentespændet er mellem 2,95 - 20,95%.

Hvor får man det billigste lån på 25.000?

Ønsker du at låne 25.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 25.000 kr.

Kan man låne 25.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 25.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Find det bedste lån på 25.000

Ansøg om et lån på 25.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

  • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
  • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
  • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 25.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 25000 kroner via os og få magten tilbage i låneprocessen. Vil du gerne lave små forbedringer i din bolig? Vil du rejse ud og opleve verden? Eller noget helt tredje? Lån penge via Lendo – vi blander os ikke i, hvad du bruger et lån på 25000 kroner på.

 

Lån 25000 – sådan sammenligner du lånetilbud

Vi vil vove at påstå, at den bedste følelse, du kan have, når du låner penge, er følelsen af, at du har fået det bedste lån, du kan få. Vi er her for at gøre dine vilkår bedre, når du skal låne penge. Men hvordan fungerer det helt præcist? Vi er vant til, at det kan være en besværlig proces at låne penge. Alle vil naturligvis gerne tage det billigste lån, men hvor længe tager det at indhente lånetilbud i forskellige banker og endnu vigtigere; Hvordan sammenligner du lånetilbud, så du undgår at blive snydt af skjulte gebyrer? Lån 25000 kroner via Lendo, og vi hjælper dig med at sammenligne med det formål at vælge det bedste lån. Vi har listet låneprocessen for dig her, så du kan få et indblik i, hvor simpelt vi har gjort det.

  1. Udfyld låneberegneren – Lån 25000 kroner ved at indsætte beløbet i vores låneberegner, der samtidig fungerer som din låneansøgning. Det er vigtigt, at du ved, at låneberegneren ikke kan give dig et præcist tal ud fra de oplysninger, du giver. Du kan selvfølgelig også vælge at ansøge om et højere lånebeløb, eksempelvis et lån på 100000 kroner. Det er helt op til dig. De banker og låneudbydere vi samarbejder med laver en mere grundig vurdering af din økonomiske situation, når de har modtaget den låneansøgning, du sender afsted. Du sender låneansøgningen afsted ved at udfylde låneberegneren og skrive den under med NemID. 
  2. Saml alle lånetilbud du modtager  – Gør dig selv en tjeneste og vent 24 timer fra du har sendt låneansøgningen afsted via låneberegneren, til du vælger et lån. Efter 24 timer er du nemlig sikret at have alle de lånetilbud, du kan modtage fra de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Vi anbefaler derfor at have tålmodighed, ved at vente med at vælge det første lån du får tilbudt på 25000 kroner.
  3. Sammenlign ÅOP – Det er godt at gå efter det lån, der har lavest rente, når du sammenligner lån. Dog er renten ikke 100% retvisende, når det kommer til, hvad du egentlig skal betale for lånet. Du skal kigge på ÅOP i de forskellige lånetilbud. Bemærk at løbetid og lånebeløb skal være det samme, når du skal sammenligne lånetilbuddene.
  4. Kontakt den bank, du ønsker at låne hos – Når du har valgt hvor du skal låne 25000 henne, skal du tage kontakt til den bank eller låneudbyder, der tilbyder lånet. Resten af processen foregår i samarbejde med dem. Hvis du har spørgsmål, skal du naturligvis være velkommen til at ringe til os – vi vil gerne hjælpe dig. Lån 25000 med ro i maven.

 

Lån 25000 med lang løbetid

I vores låneberegner kan du selv vælge både lånebeløb og løbetid. Du kan via os låne 25000 med en løbetid over 12 år. Dog vil vi anbefale dig at vælge en kortere løbetid, hvis det er muligt for dig. Jo hurtigere du kan tilbagebetale lånet, jo mere overskueligt kan det føles at tage lånet.

Du kan naturligvis også låne mere end 25000 kroner via os. Måske vil du helt op på at låne 300000 eller blot 30000 – det er helt op til dig. Det er muligt at låne fra 10.000 til 500.000, hvis du optager et nyt lån. Det kan være, at du vil ansøge om et billån? I så fald kan du låne helt op til 1.000.000 kroner.

 

Lån 25000 trods RKI

De banker og låneudbydere, vi samarbejder med stiller meget få krav til dig, der skal låne 25000. Det drejer sig om fire krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du skal mindst tjene 60.000 om året
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Det vil altså sige, at du kan ikke låne 25000 kroner, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Helt generelt er det sjældent muligt at låne penge eller få et samlelån trods RKI.

 

Hvem kan man låne 25000 hos?

Lendo samarbejder med forskellige banker og låneudbydere. Vi kalder dem enten banker, låneudbydere eller vores samarbejdspartnere. De fungerer som banker, men de ligner ikke på alle områder en traditionel bank. En traditionel bank har typisk filialer som du fysisk kan besøge, og en traditionel bank udbyder typisk lån med sikkerhed. Vores samarbejdspartnere udbyder lån uden sikkerhed. Det kaldes også forbrugslån, og vi kalder dem også privatlån.

 

Lån 25000 hurtigt

Her hos Lendo kan vi godt tillade os at sige, at vi har hurtige lån. Ansøg om et lån på 25000 kroner via os, og du har mulighed for at have pengene på kontoen få dage efter.

De banker og låneudbydere, der modtager din låneansøgning, vil dog gerne have tid til at give dig det bedste lånetilbud. Derfor kan der gå op til 24 timer, før du er sikker på, at du har modtaget alle de lånetilbud, du vil modtage. Alt der sker derefter er mellem dig og den bank, du vælger at låne hos.

Vi har hurtige lån, fordi det ikke tager særligt lang tid, før du sidder med det bedste lånetilbud, du kan få mellem hænderne fra vores samarbejdspartnere. Én låneansøgning skal udfyldes, og så sender vi den afsted for dig. Det er simpelt, og det er gratis og uforpligtende.

 

Lån 25000 uden kautionist

Lån 25000 uden sikkerhed. Det er fordelen ved at bruge vores service. Vi kræver ikke, at du stiller med kautionist eller stiller en sikkerhed i en dyrt ejendel – for eksempel et hus. Det er kun en fordel for dig, hvis du har en medansøger, når du udfylder låneberegneren. Her kan du nemlig angive en medansøger. To indtægter er typisk bedre end en, så vær ikke bange for at lave en aftale med din ægtefælle eller en anden relation om, at I skal tage et lån sammen.

Lån 25000 uden kautionist og brug pengene til lige det, du ønsker.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

  • Lånetyper
    Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
    Se vores guides
  • Bilfinansiering
    Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
    Se vores guides
  • Bolig
    Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
    Se vores guides
  • Forbrug
    Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
    Se vores guides
  • Ansøgningsguide
    Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
    Se vores guides
  • Låneordbog
    Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
    Se vores guides