lån 25.000

Lån 25.000 - sammenlign og vælg det bedste

Lån 25.000 kroner via os og få magten tilbage i låneprocessen. Vil du gerne lave små forbedringer i din bolig? Vil du rejse ud og opleve verden? Eller noget helt tredje? Lån penge via Lenndo - vi blander os ikke i, hvad du bruger et lån på 25.000 kroner på.

På denne side kan du læse om:

Lån 25.000 - sådan sammenligner du lånetilbud

Vi vil vove at påstå, at den bedste følelse, du kan have, når du låner penge, er følelsen af, at du har fået det bedste lån, du kan få. Vi er her for at gøre dine vilkår bedre, når du skal låne penge. Men hvordan fungerer det helt præcist? Vi er vant til, at det kan være en besværlig proces at låne penge. Alle vil naturligvis gerne tage det billigste lån, men hvor længe tager det at indhente lånetilbud i forskellige banker og endnu vigtigere; Hvordan sammenligner du lånetilbud, så du undgår at blive snydt af skjulte gebyrer? Lån 25.000 kroner via Lendo, og vi hjælper dig med at sammenligne med det formål at vælge det bedste lån. Vi har listet låneprocessen for dig her, så du kan få et indblik i, hvor simpelt vi har gjort det. 

 1. Udfyld låneberegneren

Lån 25.000 kroner ved at indsætte beløbet i vores låneberegner, der samtidig fungerer som din låneansøgning. Det er vigtigt, at du ved, at låneberegneren ikke kan give dig et præcist tal ud fra de oplysninger, du giver. Du kan selvfølgelig også vælge at ansøge om et lån på 20.000 kroner. Det er helt op til dig. De banker og låneudbydere vi samarbejder med laver en mere grundig vurdering af din økonomiske situation, når de har modtaget den låneansøgning, du sender afsted. Du sender låneansøgningen afsted ved at udfylde låneberegneren og skrive den under med NemID.  

 1. Saml alle lånetilbud du modtager 

Gør dig selv en tjeneste og vent 24 timer fra du har sendt låneansøgningen afsted via låneberegneren, til du vælger et lån. Efter 24 timer er du nemlig sikret at have alle de lånetilbud, du kan modtage fra de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Vi anbefaler derfor at have tålmodighed, ved at vente med at vælge det første lån du får tilbudt på 25.000 kroner. 

 1. Sammenlign ÅOP 

Det er godt at gå efter det lån, der har lavest rente, når du sammenligner lån. Dog er renten ikke 100% retvisende, når det kommer til, hvad du egentlig skal betale for lånet. Du skal kigge på ÅOP i de forskellige lånetilbud. Bemærk at løbetid og lånebeløb skal være det samme, når du skal sammenligne lånetilbuddene. 

 1. Kontakt den bank, du ønsker at låne hos 

Når du har valgt hvor du skal låne 25.000 henne, skal du tage kontakt til den bank eller låneudbyder, der tilbyder lånet. Resten af processen foregår i samarbejde med dem. Hvis du har spørgsmål, skal du naturligvis være velkommen til at ringe til os - vi vil gerne hjælpe dig. Lån 25.000 med ro i maven. 

Lån 25.000 med lang løbetid 

I vores låneberegner kan du selv vælge både lånebeløb og løbetid. Du kan via os låne 25.000 med en løbetid over 12 år. Dog vil vi anbefale dig at vælge en kortere løbetid, hvis det er muligt for dig. Jo hurtigere du kan tilbagebetale lånet, jo mere overskueligt kan det føles at tage lånet. 

Du kan naturligvis også låne mere end 25.000 kroner via os. Det er muligt at låne fra 10.000 til 500.000, hvis du optager et nyt lån. Det kan være, at du vil ansøge om et billån? Vi formidler også lån fra 10.000 til 500.000 kroner, hvis du tager et samlelån

Lån 25.000 trods RKI 

De banker og låneudbydere, vi samarbejder med stiller meget få krav til dig, der skal låne 25.000. Det drejer sig om fire krav: 

 • Du skal være fyldt 18 år 
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal mindst tjene 60.000 om året
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret 

Det vil altså sige, at du kan ikke låne 25.000 kroner, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Du kan arbejde på at komme ud af det - hvordan du gør det, kan du tale med RKI og/eller Debitor Registret om.

Hvem kan man låne 25.000 hos? 

Lendo samarbejder med forskellige banker og låneudbydere. Vi kalder dem enten banker, låneudbydere eller vores samarbejdspartnere. De fungerer som banker, men de ligner ikke på alle områder en traditionel bank. En traditionel bank har typisk filialer som du fysisk kan besøge, og en traditionel bank udbyder typisk lån med sikkerhed. Vores samarbejdspartnere udbyder lån uden sikkerhed. Det kaldes også forbrugslån, og vi kalder dem også privatlån

Lån 25.000 kroner af vores samarbejdspartnere, og brug dem til det du har lyst til. Vores samarbejdspartnere udbyder privatlån med en rentesats mellem 2,95% og 24,99%. Hvis du er nysgerrig på, hvad vores samarbejdspartnere tilbyder af renter, kan du se det på vores partnerside

Lån 25.000 hurtigt 

Her hos Lendo kan vi godt tillade os at sige, at vi har hurtige lån. Ansøg om et lån på 25.000 kroner via os, og du har mulighed for at have pengene på kontoen få dage efter. 

De banker og låneudbydere, der modtager din låneansøgning, vil dog gerne have tid til at give dig det bedste lånetilbud. Derfor kan der gå op til 24 timer, før du er sikker på, at du har modtaget alle de lånetilbud, du vil modtage. Alt der sker derefter er mellem dig og den bank, du vælger at låne hos. 

Vi har hurtige lån, fordi det ikke tager særligt lang tid, før du sidder med det bedste lånetilbud, du kan få mellem hænderne fra vores samarbejdspartnere. Én låneansøgning skal udfyldes, og så sender vi den afsted for dig. Det er simpelt, og det er gratis og uforpligtende. 

Lån 25.000 uden kautionist 

Lån 25.000 uden sikkerhed. Det er fordelen ved at bruge vores service. Vi kræver ikke, at du stiller med kautionist eller stiller en sikkerhed i en dyrt ejendel - for eksempel et hus. Det er kun en fordel for dig, hvis du har en medansøger, når du udfylder låneberegneren. Her kan du nemlig angive en medansøger. To indtægter er typisk bedre end en, så vær ikke bange for at lave en aftale med din ægtefælle eller en anden relation om, at I skal tage et lån sammen. 

Lån 25.000 uden kautionist og brug pengene til lige det, du ønsker. 

Er du i tvivl om noget? Vores søde kunderådgivere sidder klar ved telefonen man-fre 9-16 på 70 5000 10. Du er også meget velkommen til at sende en mail eller chatte med os. Vores chat har åbent i samme tidsrum som telefonen.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 hverdage 09:00-16:00 (torsdag 09:00-20:00)
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), AL Finans, Basisbank, Diba Billån, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema