Lån 300000

– Ansøg og lån 300.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 300.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 200.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi.

Hvor får man det billigste lån på 300.000?

Ønsker du at låne 300.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 300.000 kr.

Kan man låne 300.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 300.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Find det bedste lån - én ansøgning flere lånetilbud

Find det bedste lån på 300.000

Ansøg om et lån på 300.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 300.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 300000 via Lendo og brug pengene til lige det, du står og mangler. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge dit lån på 300000 kroner på. På denne side vil du blive præsenteret for, hvad du kan låne 300000 til. Du vil samtidig blive klogere på, hvem Lendo er.

For lige at give en kort introduktion kan vi starte med at fortælle, at vi er en sammenligningstjeneste for lån. Det vil sige, at du kan bruge os, når du skal tage et privatlån. Vi samarbejder med banker og låneudbydere, og deres fineste opgave er at imødekomme dig med det bedste lånetilbud, fordi de er oppe mod andre banker og låneudbydere, når du står og skal vælge et lånetilbud. Hvordan låneprocessen helt præcist fungerer, kan du læse mere om nederst på siden. Vores låneberegner hjælper dig godt på vej.

Vores budskab til dig er: Lån 300000 og brug dem til det du har brug for. Vi formidler lån uden sikkerhed, så bankerne og låneudbyderne blander sig slet ikke i, hvad du bruger pengene på. Du er faktisk muligt at ansøge om helt op til at låne 500000.

 

Nyt lån på 300000

Her hos Lendo kan du søge om at låne 300000 kroner, men du kan faktisk låne helt op til 500.000 kroner – uanset om det er et nyt lån eller et samlelån. Hvad er samlelån, tænker du måske? Et samlelån er din mulighed for at samle eksisterende gæld i ét lån, hvis du har eksisterende gæld. I de fleste lån betaler du gebyrer – udover renten på lånene. Det vil sige, at du betaler ét gebyr per lån. Hvis du samler alle dine eksisterende lån, vil du nøjes med at skulle betale gebyrer for mere end ét lån. Det kan spare dig for en del hver måned, og det betyder, at dit rådighedsbeløb bliver højere. Jo højere dit rådighedsbeløb er, jo større er chancen for, at bankerne vil låne dig de penge, du ansøger om at låne.

 

Privatlån på 300000 via Lendo

Når du låner 300000 kroner via os, optager du et privatlån. Det hedder det, fordi vi formidler lån til privatpersoner. Lånene er forbrugslån, fordi du selv kan bestemme, hvad du skal bruge pengene på. Når du tager et banklån, er det typisk sådan, at banken vil vide, hvad du præcist bruger pengene på. Sådan er det ikke, når du låner penge via os.

Vi formidler lån uden sikkerhed, og det betyder, at de banker vi samarbejder med ikke skal have en sikkerhed i, at de kan få pengene tilbage på den ene eller anden måde. Når du tager et banklån er det typisk sådan, at du skal stille dit hus som sikkerhed. Hvis du så ikke kan betale dit lån tilbage, kan banken sælge dit hus for at få indbragt din gæld til den.

Banken skal vide, hvad du bruger pengene på. Det er både godt og dårligt. Det er godt, fordi du får sværere ved at bruge pengene på alt muligt, som ikke er så vigtigt. Selvom du kan bruge det lån, du tager gennem os, til lige hvad du vil, vil vi altid anbefale dig at have et fornuftigt låneformål. Det dårlige ved at banken skal kontrollere dit forbrug er, at du ikke kan købe nogle andre ting, end dem du har lånt til. Lad os komme med et eksempel:

Du skal renovere din stue. Der skal nyt gulv på, og væggene skal også have en omgang. Du har taget et lån til renovering via Lendo, og du har fået udbetalt pengene. Da du tager tapetet af væggene, ser du, at væggene er isoleret med Celotex. Det er et stærkt brændbart materiale, som man isolerede med for mange år siden. Du vurderer, at det vil være mere sikkert at isolere med et andet materiale, men det bliver en stor ekstraudgift i dit renoveringsprojekt. Netop fordi du har taget et lån uden sikkerhed, kan du gå ud og købe de materialer, du skal bruge med det samme uden at stå til ansvar over for nogen.

 

Lån 300000 til bil

Her gennem Lendo kan du tage et billån, hvis du står og skal købe en ny bil. Vi formidler både billån med og uden krav til udbetaling samt sikkerhed i bilen.

Hvorfor ansøge om bilfinansiering gennem os? Vi synes, at du skal sammenligne lån, uanset hvad du skal bruge pengene til. Måske har du været nede hos bilforhandleren, og du har fundet drømmebilen? Bilforhandleren har i de fleste tilfælde en tilbagebetalingsordning til dig – og det er typisk med sikkerhed i bilen. Lån penge med sikkerhed i bilen, betyder, at du stiller bilen som sikkerhed. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, kan bilforhandleren inddrage bilen. Det vil typisk betyde, at renten er lavere, end hvis du tager et billån uden sikkerhed.

Det er dog aldrig en sikkerhed, at renten er lavere. Derfor vil vi anbefale, at du søger om lån gennem os for at se, om nogle af de banker, vi samarbejder med, kan komme med et bedre lånetilbud end din bilforhandler.

Det er uforpligtende at søge om lån gennem os, og det koster ingenting.

 

Lån 300000 online

Lån 300000 – men hvor nemt er det? I mange år har det været normal kutyme at møde fysisk op i banken for at skrive under på et lånetilbud. Nogle banker kan stadig kræve, at du møder fysisk op, når du skal tage et lån. Efter det er blevet muligt at lave digitale underskrifter med NemID, er mange ting blevet nemmere at gøre, fordi det kan foregå online. Det gør, at du har mulighed for at optage et lån online.

Når du låner penge via Lendo, foregår hele låneprocessen online. Der er ingen tvivl om, at en online låneproces gør tingene lidt nemmere for dig. Alle bankerne vi samarbejder med modtager din online låneansøgning. Når de modtager din låneansøgning, vil de vurdere, om de kan tilbyde dig et lån. De går ind og tjekker din E-skat, hvis du i din låneansøgning har givet samtykke til, at de må det. På E-skat kan bankerne hurtigt danne sig et præcist overblik over din økonomi og ud fra oplysningerne i E-skat, kan de give dig det bedst mulige lånetilbud.

Inden for 24 timer vil du have modtaget alle lånetilbuddene, og det er nu din tur til at vælge det lånetilbud, du helst vil have. Når du har valgt det bedste lånetilbud, vil vi ikke længere være en del af processen. Det er nu banken, du har valgt at låne penge hos, du skal være i kontakt med.

 

Lån 300000 men husk at sammenligne inden

Lån 300000 med en sikkerhed i at du har valgt det bedste lån. Kernen i vores arbejde er at give låntagere de bedste vilkår i låneprocessen. Men for at det skal komme dig til gavn, skal du sammenligne de lånetilbud, du får fra de banker, vi samarbejder med. Når du modtager personlige lånetilbud fra eksempelvis Resurs Bank og vores andre samarbejdende banker, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at vælge det billigste lån på 300000.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for at have en dialog med os om, hvilket lånetilbud der er bedst for dig. Det vigtigste at fokusere på, når du skal vælge det bedste lån, er lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det medregner alle udgifter, der er i lånet. Det er godt at tage højde for renten på lånet, men selvom renten er lav på et lån, betyder det ikke nødvendigvis, at det er det billigste lån.

 

Lån 300000 via Lendos låneberegner

Vi har lavet en låneberegner, som skal gøre det nemmere for dig at sende en låneansøgning ud til bankerne. Det er uanset, om du ønsker at låne 15000, 300000 eller noget helt tredje. Den guider dig trin for trin gennem de oplysninger, bankerne skal have for at lære mest muligt om din privatøkonomi og dine personlige forhold.

Hvis du skal låne 300000, skal du vælge “privatlån” øverst i låneberegneren. Det betyder, at du søger om at optage et helt nyt lån. Du skal sætte lånebeløbet til 300000, hvis du ønsker at låne 300000. Det er helt op til dig – sæt beløbet til det du ønsker at søge om.

Skal du tage et samlelån, skal du vælge “Saml dine lån” øverst i låneberegneren. Her skal du registrere de lån, du gerne vil samle. Låneberegneren regner selv ud, hvor meget du skal låne, når du har samlet alle dine eksisterende lån. Bemærk at du også kan tilføje en kontant udbetaling, samtidig med at du søger om et samlelån. Hvis du har eksisterende lån, kan det stille dig i en stærkere position at samle dine nuværende lån, når du skal optage et nyt lån. Det kan spare dig for en del penge, hvis du samler dine lån.

Låneberegneren vil også bede om nogle oplysninger om dig og din privatøkonomi. Du får den rette vurdering med det samme, hvis du angiver så præcise oplysninger som muligt. Bemærk at låneberegneren blot giver en groft estimeret vurdering af dine muligheder for at låne penge.

Hvis du skal have en medansøger med i låneansøgningen, kan du også registrere den anden person i vores låneberegner.

 

Lån 300000 trygt

Vi samarbejder kun med banker, som er underlagt af Kreditaftaleloven. Det er en sikkerhed for dig, så du kan låne penge med en god mavefornemmelse. Når en bank er underlagt Kreditaftaleloven, skal banken indrette sig efter nogle regler.

Det er vigtigt, at du låner penge hos en bank, der er underlagt Kreditaftaleloven, da det kan have alvorlige konsekvenser for dig, hvis du bliver snydt.

Hvis du vil låne 300000 kroner eller et andet beløb og har spørgsmål i forbindelse med dét, kan du kontakte vores kunderådgivere.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides