lån 500.000

Lån 500.000 når du skal samle dine lån

Har du brug for at låne 500.000 kroner? Du kan samle eller refinansiere lån eller tage et nyt lån for op til 500.000 kroner her hos Lendo. Lån 500.000 til lige det du har brug for.

På denne side kan du blive klogere på følgende:
Lån 500.000 og spar penge 

Lån 500.000 i et samlelån 

Hvorfor lægge lån sammen

Hvad koster det at låne 500.000 

Hvad bruger man 500.000 på 

Lån op til 500.000 inklusiv kontant udbetaling 

Hvor hurtigt kan man låne 500.000

Lån 500.000 og spar penge 

Vi tager nok ikke fejl, når vi siger, at du helst vil spare penge uden at give op på for mange ting i din hverdag. Når rådighedsbeløbet skal vokse, er det normalt, at du forsøger at ændre på de udgifter, du kan ændre på. Dog er det sådan, at få mennesker gør noget ved deres udgifter til lån. Måske er det en pligtopfyldende mentalitet, vi danskere har, når vi tænker, at “bankerne skal jo have deres penge - det kan jeg ikke ændre ved”. 

Det kan du faktisk godt. Lån penge med mere magt end du tror, at du har. Det er sådan, at jo færre lån du har, jo færre låneomkostninger har du. Via Lendo kan du samle alle dine lån for op til 500.000 kroner. 

Du kan spare en del penge ved at samle din lån. Ved de fleste lån betaler du gebyr hver måned blot for at have lånet. Du kan hurtigt via låneberegneren se, hvad det vil koste dig hver måned, hvis du samler din nuværende gæld. På den måde kan du nemt se, hvor meget du kan spare.

Lån 500.000 eller det der matcher din eksisterende gæld og saml den i ét lån.

Lån 500.000 i et samlelån 

Hvad er et samlelån egentlig? Et samlelån er et lån, der samler eksisterende gæld. Der er ikke noget galt i at have mange lån. Det er typisk lån, der er taget hist og her gennem en lang årrække. Det kan hurtigt blive uoverskueligt med mange lån, og det kan føles som en hovedpine at have så mange høje udgiftsposter til noget, som du for længst har konsumeret. Med et samlelån skal du kun overskue én låneudbyder og dermed kun én udgiftspost på din bankkonto.

Men hvordan fungerer det så at tage et samlelån? Du kan søge via vores låneberegner. Husk at det ikke koster noget at bruge vores låneberegner. Du binder dig heller ikke til at tage et lån. 

Øverst i låneberegneren skal du først og fremmest vælge “Saml dine lån”. Her beder låneberegneren dig om at skrive alle dine nuværende lån ind, som du vil have samlet. Bemærk at du max kan samle lån for 500.000 kroner i alt. Er du i tvivl om, hvad din restgæld er hos de forskellige låneudbydere? Du kan altid ringe til dem og spørge, hvor meget du skylder. 

Det er kun en hjælp til dig selv, at du skriver de rigtige beløb ind, når du skal registrere den gæld, du vil have samlet, i låneberegneren. De lånetilbud du modtager vil nemlig være på summen af lånene, du har registreret i låneberegneren. Din nye låneudbyder vil typisk ringe til dine nuværende låneudbydere og indfri dit lån og din gæld for dig. 

Når du har sendt din låneansøgning til samlelån afsted, vil der max gå 24 timer, før du har modtaget lånetilbud på det samlelån, du har søgt om. 

Hvorfor lægge lån sammen? 

Hvorfor er det smart at tage et samlelån? Her hos Lendo synes vi ikke, at det kræver den store forklaring. Vi er nemlig vilde med, at du kan spare penge! Jo mere magt du har, når du låner penge, jo billigere kan du gøre det, og så er vores mission fuldført. 

Står du i en situation, hvor du skal tage et lån til noget bestemt? Måske har du lån i forvejen? Det kan være, at du kan gøre disse lån billigere ved at samle dem. Måske har du kun ét lån i forvejen? Det er også muligt at refinansiere et lån

Hvis du står og skal tage et lån, er det generelt en god idé at sammenligne forskellige udbydere for at se, om du kan spare penge nogen steder i dit budget. Måske kan du finde en billigere mobilabonnement, end det du har nu? Giv din teleudbyder et kald og forhør dig, om de kan matche de billigste priser på markedet. 

Jo højere et rådighedsbeløb du har, jo større chance kan der være for, at du kan få lov til at låne. Dit rådighedsbeløb er det beløb, du har tilbage, når du har betalt alle dine faste udgifter. 

Hvad koster det at låne 500.000?

Det er muligt både at tage et samlelån og optage et nyt lån på mellem 10.000 og 500.000 kroner. Det er svært at sætte en pris på, hvad det koster at låne 500.000. Det er meget individuelt, hvad du får tilbudt i rente. Der er forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal låne 500.000. 

Først og fremmest tager låneudbyderen udgangspunkt i din privatøkonomi. Der er ingen overordnede regler for, hvor meget du kan låne, hvis du har en bestemt indkomst. Det handler om, hvor mange penge du har til at betale det lån, du søger om, tilbage. 

Låneudbyderne får adgang til din eSKAT, hvor de kan danne sig et overblik over din økonomiske situation. 

En anden faktor, der spiller en rolle, når det kommer til prisen, når du skal låne 500.000, er, om det er et lån med eller uden sikkerhed. Hvis du låner via os, vil det være et lån uden sikkerhed. Det vil sige, at du hverken skal stille bolig eller bil som sikkerhed. Af den grund vil renten typisk være lidt højere end ved lån med sikkerhed. Ved et lån med sikkerhed kan banken give dig en lavere rente, fordi de kan sælge dit hus eller din bil, hvis de ikke får betaling fra dig. De ved altså, at de får de penge, du har lånt, uanset hvad der sker.

Hvad bruger man 500.000 på 

Lån 500.000 kroner på lige det, du står og skal bruge. De banker og låneudbydere vi samarbejder med blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Det eneste bankerne og låneudbyderne er interesserede i er, om du har råd til at betale det nye lån, du gerne vil optage. 

Du kan også lave et mix af et nyt lån og et samlelån. Hvis du samler lån for eksempelvis 200.000 kroner, kan du i samme omgang søge om en kontantlån i låneberegneren. Selvom du laver et mix, har vi hos Lendo alligevel et max beløb på 500.000 kroner. Det betyder, at du kan du søge om op til 300.000 kroner, hvis du samtidig samler lån for 200.000 kroner. De 300.000 kroner kan du bruge til lige, hvad du har lyst til. Vi har skrevet lidt om, hvad du kan bruge 300.000 kroner på her.

Som sagt kan du bruge dit lån til lige det, du har brug for. Det kan være, at du står og skal renovere dit hjem? Det er nemt med et lån uden sikkerhed, da der ikke er nogen bank, der vil have kontrol over, hvad du præcist bruger pengene på. 

Lån op til 500.000 inklusiv kontant udbetaling 

Vi formidler både privatlån og samlelån for op til 500.000 kroner. Du kan søge om begge ting på én gang under "Saml dine lån" i låneberegneren. Det vil vi lige komme med en forklaring på her: 

Det er ret simpelt, hvis du blot skal optage et helt nyt lån. Du kan max låne 500.000 kroner via Lendo. Vi har følgende lånetyper inden for privatlån: 

Forbrugslån: Forbrugslånet er et lån til lige det, du står og mangler. Vi blander os ikke i, hvad du bruger lånet til. 

Billån: Mangler du en ny bil, kan vores sammenligningstjeneste hjælpe dig med at finde det bedste og billigste billån til dig. Du har højst sandsynligt fået et tilbud fra din bilforhandler, hvis du allerede har fundet drømmebilen. Det er en god idé at sammenligne lånetilbuddet med lånetilbud via os. 

Det kan dog virke lidt mere indviklet, hvis du skal tage et samlelån med kontant udbetaling. Hvis du skal samle eksisterende gæld, kan du højst samle for 500.000 kroner. Hvis du ønsker kontant udbetaling samtidig med, hvilket du også kan registrere i låneberegneren, må samlelånet og den kontante udbetaling ikke være mere end 500.000. Det vil sige, at du ikke kan tage et nyt lån på op til 300.000, hvis din samlede gæld er på 500.000 kroner. Det vil betyde, at du skal låne 800.000 kroner, og det er ikke muligt gennem os. 

Du er altid velkommen til at søge om et samlelån på 500.000 kroner og herefter søge om et nyt lån på 300.000 kroner. Ulempen er blot, at du så vil få to lån, og derved vil låneomkostningerne blive højere, end hvis du blot samler eksisterende lån og får en kontant udbetaling i dét samlelån, du søger om. 

Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre det. 

Hvor hurtigt kan man låne 500.000? 

Vi udbyder ikke kviklån. Vi er en låneformidler, som vil give dig bedre lånevilkår. Vi tror på, at du tager det rigtige lån, hvis du giver dig selv tid til at sammenligne lånetilbud. Derfor har vi skabt vores sammenligningstjeneste, så det er nemmere for dig at sammenligne lånTit og ofte kan det være svært at overskue, hvad du har sagt ja til - især hvis beslutningen går stærkt. Det første er ikke altid det bedste, og det er i vores interesse, at du tager et lån, som du faktisk har en god mavefornemmelse med. Det er jo noget, du skal betale tilbage, og det skal føles rigtigt og ikke være noget, du får hovedpine over allerede efter to måneder inde i afdragsperioden. 

Lån 500.000 med ro i maven. Prøv vores låneberegner i dag.

Har du flere spørgsmål til, hvordan det fungerer hos os? Du er altid velkommen til kontakte os via telefon eller via mail. Vi sidder også klar på chatten - vores åbningstider er mandag til fredag 9-16.

Brug for hjælp? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig
Ring til os 70 5000 10 man-fre 09.00-16.00
Skriv til os kundeservice@lendo.dk Vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor en hverdag
Ofte stillede spørgsmål
  • Du skal være mindst 18 år gammel
  • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer – du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Ikano Bank, Modus Finans (en del af Facit Bank), Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), MiniFinans, Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema