Lån 20000

– Ansøg og lån 20.000 kr. til en god rente

 • Få tilbud på lån fra op til 21 banker
 • Du vælger det lån, der passer bedst
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan virker det

Du skal igennem nogle step for at ansøge om et lån, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt det rette lån for dig.

Ansøg

Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

Vælg

Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Brug for hjælp?

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig

Uge dage

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at låne 20.000?

Det er den individuelles privatøkonomi, der afgør, hvad det koster at låne 20.000 kr. Renten og lånets vilkår bliver fastsat ud fra den kreditvurdering, bankerne er forpligtede til at foretage af din privatøkonomi. Rentespændet er mellem 2,95 - 20,95%.

Hvor får man det billigste lån på 20.000?

Ønsker du at låne 20.000 så billigt som muligt, vil vi anbefale dig at afsøge lånemarkedet for lånetilbud. Her kan du bruge vores tjeneste til at sammenligne lån fra forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer du, at du vælger det billigste og bedste lån på 20.000 kr.

Kan man låne 20.000 trods RKI?

Nej, du kan desværre ikke låne 20.000 trods RKI. Ingen af vores bankpartnere bevilger lån til personer, der er registreret i RKI. Det er både for bankens og for personens skyld.

Er du registreret i RKI, kan du undersøge om du kan finde hjælp hos en af de mange økonomiske rådgivere der findes.

Hvordan låner man penge gennem Lendo?

Det er simpelt og nemt at låne penge gennem Lendo. Har du brug for hjælp, kan du henvende dig til vores kundeservice.

Først udfylder du en låneansøgning her på siden. I den indtaster du det, du har brug for at låne samt oplysninger vedrørende din økonomi. Til sidst giver du samtykke til e-skat med dit MitID, så bankerne kan lave en kreditvurdering. Herefter modtager du dine forskellige lånetilbud under ‘min side’ her på lendo.dk. Lever tilbuddene ikke op til dine forventninger, kan du blot ignorere dem. De vil blive slettet efter 30 dage.

Så lån penge gennem Lendo og få alt den hjælp du har brug for i jagten på det bedst mulige lån.

Lendo er din hjælpende hånd på lånemarkedet.

Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent tilbud på forbrugslån og privatlån

Find det bedste lån på 20.000

Ansøg om et lån på 20.000. Du kan søge om netop det beløb, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

 • Få personlige lånetilbud på fra flere banker
 • Mulighed for at vælge det billigste lån på markedet
 • Gratis og uforpligtende at ansøge om lån

Indhent tilbud

Indhent tilbud på lån fra flere forskellige banker

Få tilbud på lån fra op til 21 banker og låneudbydere

Du vil modtage dine tilbud på lån indenfor 24 timer, men ofte indenfor kortere tid. Dermed kan du nemt sammenligne de billigste lån.

Hvis du bliver godkendt til dit lån, vil pengene indenfor kort tid blive udbetalt til din konto. Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Forøg dine chancer for et lån – Ansøg om lån blandt 21 forskellige banker og låneudbydere med blot én ansøgning.

Indhent tilbud

Står du og mangler 20.000 kr? – Ansøg i dag

Lån 20000 via Lendo. Det er ikke alle, der er klar over, hvor nemt det er at låne 20000 billigt. Tiderne er skiftet, og magten ligger mere og mere hos låntager end hos banken. Vores sammenligningstjeneste gør det muligt at sammenligne lån på dine præmisser. Du binder dig ikke til noget, når du udfylder vores låneberegner, og det kan være en god idé, så du kan danne dig et overblik over, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

 

Lån 20000 online

Vores låneberegner gør det muligt for dig at søge om lån online. Det har aldrig været nemmere at lån penge end, som det er nu. Udover den nemme proces fra ansøgning til udbetaling, gør vores sammenligningstjeneste det muligt for dig at vælge det bedste lån online.

Låneberegneren sender automatisk din låneansøgning ud til de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Ud fra de oplysninger du giver låneberegneren, vil der blive lavet en grov estimering af, hvordan din situation ser ud, når du skal låne online.

 

Lån 20000 med omtanke

Lån 20000 kroner men tænk over, hvad du låner til. Vi går meget op i, at der skal være et større formål med at låne. Det kan ske for os alle, at vi kommer i en situation, hvor vi har brug for nogle ekstra penge hen over en given periode. Det kan være, at du har mistet dit job og derfor ved, at du er nødt til at supplere din privatøkonomi med et privatlån.

Uanset hvad årsagen er, vil vi anbefale, at du laver et budget. Det kan både hjælpe dig til at holde overblik over, hvad du skal bruge pengene på, og det kan også give dig et klarere indblik i, hvor meget du så egentlig skal låne. Lån 20000 hvis du har brug for det – eller et andet beløb. Det er nemt at søge om lån via os.

Det er vigtigt, at du ikke bare vælger det første og bedste. Vi gør det muligt for dig at finde det bedste lån til dig.

Når du har modtaget lånetilbud fra de forskellige banker og låneudbydere, er det op til dig at vælge det bedste lånetilbud. Hvis du er i tvivl om hvilket lånetilbud, der er bedst, kan du altid kontakte os og få hjælp til at vælge det, der giver bedst mening for dig.

 

Lån 20000 fra mobil, tablet og computer

Uanset hvor du er rent fysisk, er det muligt for dig at sende en låneansøgning afsted til alle de banker og låneudbydere, vi samarbejder med. Du kan søge lån fra mobil, tablet eller computer. Vi går op i, at det er brugervenligt for dig, når du skal låne.

Når du bruger vores låneberegner, kan du vælge at søge om to lån:

Søg om et forbrugslån via mobilen: Har du brug for et lån til forbrug, er det muligt for dig at søge om et forbrugslån til lige det, du står og har brug for. Det kan være, at du har brug for at låne til noget bestemt, men det kan også være, at du blot har brug for økonomisk supplering, hvis du er kommet på dagpenge eller andet. Vi, hos Lendo, blander os ikke i, hvad du bruger dine penge på.

Søg om et billån via mobilen: Har du fundet drømmebilen? Vi vil altid anbefale, at du stiller dig kritisk over for den afdragssordning, du får tilbudt gennem din bilforhandler. Det skader aldrig at sammenligne billån. Det kan være, at du finder noget, du kan bruge – det kan også være, at du ikke finder noget bedre end det, du kan få hos din bilforhandler. Men det er ærgerligt ikke at undersøge, om der er noget, der er bedre, så du ikke bare vælger det første og bedste.

 

Lån 20000 rentefrit

Det er ikke muligt at låne 20000 med et rentefrit lån. Det er dog muligt at låne 20000 til en meget lav rente, hvis du tilføjer en medansøger i låneberegneren. Jo stærkere et økonomisk grundlag du søger med, jo bedre vil aftalen med dig være for bankerne. Hvis du har en ægtefælle eller en anden, som du egentlig alligevel skal låne pengene sammen med, vil det typisk være en fordel, hvis I begge står på låneansøgningen.

Du kan også få tilbudt en lavere rente, jo bedre privatøkonomi du har. Du kan lave nogle tiltag, som gør, at du sparer penge og derved får et højere rådighedsbeløb. Det er nemlig en af de ting, banker og låneudbydere kigger på, når de laver en kreditvurdering af din privatøkonomi.

Har du eksisterende gæld? Så kan du med fordel samle gælden i et samlelån. Et samlelån kan spare dig for høje omkostninger, fordi du nøjes med at betale gebyr og andrer honorarer til én låneudbyder fremfor flere.

 

Hvad kan man bruge 20000 på

Vi blander os ikke i, hvad du bruger dit lån på 20000 kroner på. Men vi har nogle ideer til, hvad du kan bruge pengene på, hvis du skal låne 20000 kroner.

Nyt elektronik

Lån 20000 til nyt elektronik. Er din telefon eller din computer i gang med at synge på sidste vers? Der er en del butikker, som tilbyder, at du skal dele din betaling op, når du skal købe en vare hos dem. I nogle tilfælde er det rentefrit, hvilket er en stor fordel for dig. I andre tilfælde skal du betale renter, og her er det en fordel at bruge vores sammenligningstjeneste. Det er altid en god idé at undersøge, om du kan finansiere dit nye elektronik fra en anden låneudbyder, hvor det er billigere for dig.

Elcykel

Lån 20000 til en elcykel. Det er for nogen en god idé at anskaffe sig en elcykel. Det er først og fremmest en god idé, hvis du har brug for at blive skånet, når du cykler. Elcyklen er en god måde at få motion på, hvis du har brug for et lille ekstra skub til at komme fremad. En elcykel kan måske også erstatte en bil. Hvis du har 10 kilometer på arbejde, kan det være dejligt at have en bil, så du ikke skal ud og finde kollektiv trafik eller ud på en uoverskuelig cykeltur hver dag. Men en elcykel kan gøre cykelturen mere overskuelig, og du får motioneret på samme tid.

Nye møbler

Lån 20000 til nye møbler. Har du brug for, at der skal ske noget nyt i hjemmet? Det kan være, at det er ved at være slut med den sofa, du købte, da du flyttede hjemmefra? Eller at din seng ikke støtter din ryg lige så godt, som da du købte den for 10 år siden? Det kan være en rigtig god idé at investere i en bedre seng, så du ikke får ondt i ryggen på sigt. Vi vil anbefale, at du forsøger at spare op til sådan noget som nye møbler, men det kan være, at du ikke har plads til det i økonomien. Så kan du tage et lån, som er til at overskue at betale tilbage.

Charterferie

Lån 20000 til charterferie. Hvis du i sidste øjeblik har brug for at tage ud at rejse, vil der være mulighed for at låne penge til dette. Måske har du ikke fået sparet op, fordi du tænkte, at du ville holde din ferie i Danmark? Det kan være, at du kan skabe en endnu bedre ferie, hvis du har lidt luft i økonomien. Dog vil vi anbefale, at du låner et beløb, som du kan overskue at betale tilbage gennem hele lånets løbetid. Se om du kan tage et ferielån med så kort løbetid som muligt, så du ikke skal betale af på én ferie de næste 10 år.

Indskud til ny lejebolig

Lån 20000 til indskud til ny lejebolig. Nogle gange kan du komme i situationer, hvor du ikke kan stå klar med et indskud til en lejebolig. Det kan være, at du har mulighed for at låne nogle penge af en af dine nærmeste? Hvis du ikke kan det, er det muligt at tage et indskudslån.

 

Hvem kan låne 20000

Det er få krav, der stilles, når du skal låne 20000 via os. Det er de samme krav, der er, uanset om du vil låne 75.000, 20.000 eller noget tredje. Hvis du opfylder følgende krav, vil du gå videre til at blive kreditvurderet af banker og låneudbydere, når de har modtaget din låneansøgning:  

 • Du skal være fyldt 18 år.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have en indkomst på mindst 60.000 kroner om året
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Har du spørgsmål? Uanset om du vil låne 20000 kroner eller et andet beløb, sidder vores kunderådgivere klar til at svare dig på de spørgsmål, du kunne have.

Alt om lån

Find gode råd, guides og meget mere om lån

 • Lånetyper
  Bliv klogere på de forskellige lånetyper og find et lån der matcher dine behov
  Se vores guides
 • Bilfinansiering
  Udforsk vores univers om biler, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Bolig
  Få et overblik over bolig, renovering, hvor meget du kan låne, hvad det koster, m.m.
  Se vores guides
 • Forbrug
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ansøgningsguide
  Vi guider dig til, hvordan du nemt udfylder en låneansøgning og indhenter tilbud på lån.
  Se vores guides
 • Låneordbog
  Find forklaringer på alle lånebegreber vedrørende privatøkonomi.
  Se vores guides