lånekalkulator

Hvad kan Lendos lånekalkulator?

Lendos lånekalkulator, også kaldet låneberegner, hjælper dig med at undersøge, hvilke muligheder du har for at tage et banklån. Udover at være en lånekalkulator er den også en ansøgningsformular til de danske banker vi samarbejder med. 

Bare rolig - når du ansøger om lån er det uforpligtende. Det vil sige, at du binder dig ikke. De lånetilbud du kan få tilsendt fra bankerne udløber automatisk efter en måned. Hvis du bare får stillet din nysgerrighed ved at modtage de forskellige lånetilbud og ikke har brug for at fortsætte processen, så skal du ikke gøre mere.

Når du har udfyldt formularen, sender lånekalkulatoren din ansøgning ud til flere banker, hvilket betyder, at du kan få tilbud fra flere låneudbydere, og du kan derfor hurtigt sammenligne lånetilbuddene for at låne penge. Du kan også se, hvor meget du for eksempel kan spare ved at samle din nuværende gæld i ét lån. Før du giver dig i kast med at udfylde lånekalkulatoren, kan du læse om vores forskellige lånetyper. Vores metode sikrer dig de bedste vilkår for et lån. Bemærk, at det lånebeløb der er muligt at søge om hos os er mellem 10.000 til 500.000.

Lånekalkulatorer hos andre sammenligningstjenester sammenligner ofte kun kviklån eller boliglån. Alle lånekalkulatorer er altså ikke ens. Det er altid en god idé at finde den lånekalkulator, der passer bedst til det slags lån, du vil tage. 

Skabt for at sammenligne lån 

Du har muligvis hørt om begrebet “Sammenlign lån” før. I vores optik er det elementært, når du skal låne penge, at det ikke kræver det helt store af dig. 

Vil du vide, hvordan du får det bedste banklån? Det er nemt at søge om at låne penge her hos os via lånekalkulatoren.

Lånekalkulatoren kan ses som en sammenligningstjeneste. Vores mission er at gøre hele ansøgningsprocessen til et lån transparent for dig. Processen starter med, at du udfylder vores lånekalkulator. På den måde kan vi på bedste vis hjælpe dig med at finde det bedste lån til dig. 

Lånekalkulatoren beder om de vigtigste ting, bankerne og låneudbyderne skal bruge for at kunne gå videre i processen om at sende dig et lånetilbud

Vores lånekalkulator kan kickstarte processen 

På Lendo.dk kan du blive klogere på dine muligheder for at tage et banklån. Lånekalkulatoren er med til at sætte processen i gang og gøre det så nemt for dig som muligt. 

 • Brug lånekalkulatoren til at beregne ydelse på lån og få indsigt i dine lånevilkår. Ved at benytte dig af lånekalkulatoren kan du få personlige tilbud fra danske banker og låneudbydere.

 • Lær hvilken lånetype du er. Vi vil råde dig til at læse om låneforhold og ÅOP, så du ved, hvad det indebærer at låne penge. Har du allerede læst om de to vigtige faktorer, kan du læse mere om, hvilken lånetype du er nedenfor.  

 • Læs om vores forskellige lånetyper, så du ved, hvad du går ind til, når du søger om et lån gennem os. Vi udbyder samlelån, billån, forbrugslån og andelsboliglån

 • Dan dig et overblik over, hvilke ting, der er gode at have styr på gennem vores mange artikler om lån og privatøkonomi.

 • Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at svare på de spørgsmål du kunne have. 

Sådan virker lånekalkulatoren

 1. Inden du går i gang skal du vælge, om du vil optage et nyt lån, eller om du vil samle gæld du har i forvejen i et samlelån. Det gør du øverst oppe i lånekalkulatoren. 

 2. Vælg dit ønskede lånebeløb. Hvis du vil samle lån, skal du registrere de lån du gerne vil samle. Lånekalkulatoren vil automatisk lægge de forskellige beløb sammen for dig. Du skal blot vælge, om du vil låne mere og få en ekstra kontant udbetaling. 

 3. Du skal nu vælge antallet af år, du ønsker lånet skal tilbagebetales over. Du kan vælge mellem 1 og 12 år. Som du vil kunne se, vil den månedlige tilbagebetaling ændre sig, alt efter hvor mange år du vælger at betale af over. Bemærk at den månedlige tilbagebetaling i lånekalkulatoren er vejledende. De præcise tal vil blive præsenteret i de lånetilbud du modtager fra bankerne. 

 4. Til sidst skal vi bruge dine oplysninger. Bankerne og låneudbyderne laver deres tilbud ud fra dine oplysninger, så det er vigtigt, at disse er korrekte. Du skriver til slut under med NemID, og så bliver de forskellige banker automatisk kontaktet. 

Der er intet bindende ved at modtage lånetilbud fra de forskellige banker. Det er først, når du underskriver en decideret låneaftale, du har bundet dig. Der går 1-2 bankdage, før du modtager pengene. 

Fortryder du dit valg af lån, har du mulighed for at benytte dig af din 14 dages fortrydelsesret. Får du pludselig penge til at indfri lånet, er du også altid velkommen til at gøre det. Kontakt låneudbyderen, du har lånt penge af, for mere information omkring indfrielse af gæld.

Sidder du med spørgsmål? Så kontakt os endelig! Vores telefonnummer er 70 5000 10. Du er også velkommen til at chatte med os eller sende os en mail

Ofte stillede spørgsmål
 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)
 • Du skal have fast bopæl i Danmark

Kravene er fastsat af de banker og långivere vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke kunder der kan få lån.

De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Tilbuddet er først bindende, når banken har verificeret alle oplysninger.

VIGTIGT: Lendo kan ikke påvirke denne proces.

Ingen af vores långivere vil give tilbud til personer som er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR).

Gennem Lendo kan du ansøge om lån mellem 10.000 og 500.000 kr.

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og vurderer din evne til at tilbagebetale lånet i fremtiden. På den baggrund afgør den enkelte långiver, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

TIP: En tommelfingerregel er ikke at ansøge om lån, der overstiger 90% af din årsindkomst.

Hvis du har eksisterende lån eller afbetalinger med høje renter, så kan det betale sig at samle dine lån. Det nemmeste er at tage et nyt lån gennem Lendo og bruge hele eller en del af det udbetalte beløb til at indfri din eksisterende gæld.

Begynd med at angive det samlede beløb, du ønsker at låne, og vælg derefter at du vil samle/refinansiere lån. Du skal derefter oplyse, hvor stor en del af det samlede beløb, du ønsker at bruge til at løse eksisterende gæld (kan være hele eller en del af beløbet).

Ansøgning om lån gennem Lendo er helt gratis. Når du ansøger hos Lendo, vurderes du af långiveren på samme måde, som hvis du havde henvendt dig direkte til långiveren. Der er ingen rentemarginal eller tillægsgebyrer, faktisk får du ofte endnu bedre lånetilbud, end hvis du går direkte til de banker og långivere, vi samarbejder med.

Efter du har valgt det tilbud, som passer dig, sender vi dig videre til den valgte långiver for at gennemføre de sidste trin i ansøgningsprocessen. Herefter bliver dit lån udbetalt af långiveren. Hvornår lånet udbetales afhænger af, hvilken bank du vælger, men normalt tager det 1-2 dage.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden. Den kan variere fra 1 år til 12 år. For mindre lån kan det være mere rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Det samlede beløb til tilbagebetaling stiger ved længere tilbagebetalingstid.

Du kan til enhver tid indløse lånet eller betale ekstra penge tilbage.

Kontakt långiveren, og de vil hjælpe dig.

Lendo samarbejder med følgende långivere: AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank), Basisbank, Express Bank (en del af BNP Paribas Group), Facit Bank, Fellow Finance, LånLet (en del af Basisbank), Resurs Bank og Sparxpres (en del af Spar Nord).

Ja. Du kan ændre lånebeløbet eller andre detaljer i din ansøgning inden for 5 dage. Kontakt os på 70 5000 10, så hjælper vi dig.

Lendo tema